...

Suomi sex video sarita savikko porno homoseksuaaliseen

Etsi Toggle navigation Valikko. Muuten kaikki suhteellisen hyvin, mutta minua vaivaa, kun vaimoni on minua kohtaan sängyssä ikään kuin ilkeä. Saattaa tuupata kipeästi kyynärpäällä kylkiluiden väliin tai tyrkätä käsillä kasvoihin - jopa silmiin - jos kosken jotenkin väärin tai väärään aikaan. Mistään väkivallasta tässä ei kuitenkaan ole kyse! Muutenkin minä tykkäisin häntä paijata ja hyväillä, mutta hän ei selvästi pidä siitä ja vierihoitoaika on aina kuin palkinto jostakin silloin kun sitä saa.

Vaimoni myös haluaa tehdä rakastelun nopeasti. Minä haluaisin vähän hitaammin. Joskus tulee tunne, että rakastelun jälkeen hän tyrkkää minut pois ja siinä kaikki ja sitten ei juuri kaipaa päivään tai pariin.

Hän sanoo, että orgasmia hän ei koskaan saa ilman sormeilua eikä ole saanut koskaan muidenkaan miesten kanssa, joita hänellä on ollut muutama mutta ei monta ennen minua. Sanoo rakastavansa mutta aina en oikein jaksa uskoa. Itse rakastaisin häntä kovasti mutta lemmiskelylle hänellä on vähän aikaa ja intoa eikä se vaikuta häntä kiinnostavan.

Mitähän minun pitäisi oikein tehdä? Tyytyä muutamaan pusuun päivässä ja pikapanoon silloin kun häntä huvittaa? Tähän on tultu Olin 27v kun tulin isäksi, naiskumppani 24v. Mies pihtaa Mies haluu seksiä vain krapulassa kertaa kuukaudes vain.

Vaimosi ei vaikuta kovinkaan rakastuneelle. Rakastunut haluaa olla rakkaansa lähellä ja toisen kosketus on nautinto. Rakkaudessa teot puhuvat aina totuttaan, jos sanoista on epäilystä. Töniminen tai tyrkkääminen kuullostavat todella tökeröltä käytökseltä.

Kuullostat ihanalta ja huomioivalta mieheltä, joten ansaitsisit parempaa ja rakastavampaa kohtelua naiseltasi. Minulle tulee väistämättä mieleen äkkiarvaamaton kotikissa, joita on joskus yrittänyt silittää. Ei istu sylissä ja alkaa yllättäen kynsiä ja purra, jos silittää tai rapsuttaa.

Tuota "ei vaikuta rakastuneelta" minä olen pohjimmiltani pelännyt. Tosin muuten hän kyllä minusta huolehtii. Ryhdistäydy ja ota selvää. Mieleeni tuli, että ehkä hän toivoo sinulta hieman "miehekkäämpää" asennetta. Hän on sen tyyppinen ihminen, joka käyttäytyy tökerösti, koska annat sen jatkua. Ilmoita naisellesi, että huono käytös saa luvan loppua.

Suhde perustuu molemminpuoliselle kunnioitukselle. Oletkos koittanut kysyä millaisesta hyväilystä ja seksistä hän tykkäisi? Ehkä hän on turhautunut siihen, että toivoo sinulta jotain mitä ei saa sanotuksi. Toiset ihmiset ovat estyneempiä kuin toiset eikä tuo käyttäytyminen kuulosta reilulta sinua kohtaan, mutta etpä siinä häviäkään, jos kysyt.

Kuulostaa, että epäilet sekä hänen "saamistaan" ilman sormeilua samoin kuin hänen rakkauttaan. Miksi miesten on niin vaikeaa tajuta, ettei se tuleminen ole naiselle niin itsestään selvä juttu kuin miehille? Pelkkää emätinorgasmia ei olekaan, vaan siihen liittyy aina klitoriskosketus, joko sormin tai muuten. Toisilla paikat ovat niin etäällä ettei pelkkä yhdyntä anna riittävästi stimulaatiota.

Miehet, tämä tarkoittaa siis klitorista ja emätintä.. Siitä on tutkimusten perusteella myös näyttöä, että kun nainen on rakastavassa AVIOsuhteessa, hänen orgasminsa lisääntyvät. Naimisiinmeno siis tosiasiassa lisää tyytyväisyyttä seksiin naisilla.

Eli eivät ne petipuuhat pelkkää mäntäliikettä ole. Vaikuttaisi kuitenkin, että jonkin sorttista hellyttä hänelle olisi tarjolla taholtasi, mutta naisen tunteita voi kuitenkin latistaa paljonkin, jos et usko hänen antamiaan vihjeitä naisen anatomiasta, vaikkapa nyt siitä sormeilusta.

Jos odotat siis hänen suostuvan seksiin ilman että viitsit keskittyä häneen, ei ihme, että alkaa touhu kyllästyttää. Ei se kesto ole kaikki kaikessa, jos tehdään vääriä juttuja Nainen kuin nainen arvostaa sitä, että hänet huomioidaan ja että tarvittaessa keskustellaan asiasta, jotta selviää mistä kiikastaa. Ehkä silloin sitä rakastampaa käytöstäkin alkaa ilmetä. Minä tiedän, että hänellä on vähän kertomasi suuntaisia odotuksia.

Arvelen vain, että hän ei kovin tykkää minkäänlaisesta hyväilystä. Toisaalta hän haluaisi aina joskus että tekisin hänelle sormillani orkun, minulle se taas ei innosta minua. Olemme tätä satunnaisesti harrastaneet, mutta minä en oikein "osaa" ja toisaalta kuten sanoin, minulle se on hyvin vastenmielsitä.

Luepas itse tämä kommenttisi Aloituksessa sinä toivot vaimoltasi erilaista käytöstä itseäsi kohtaan - mutta mutta Ethän sinäkään täytä vaimosi toivetta?! Ja että koko juttu on sinulle hyvin vastenmielistä?!?!?! Ei sinussa tai vaimossasi ole mitään vikaa - mutta ette vain sovi toisillenne.

Sinä loukkaannut, kun vaimosi työntää sinua pois - toisaalta vaimosi varmasti loukkaantuu siitä, että sinä koet hänen "sormihoitelun" vastenmieliseksi.

Noissa asioissa on vaikea tehdä kompromisseja Jos jokin juttu on vastenmielinen itselle, ei itseään voi pakottaa sitä tekemään. Vaimosi kokee kaiketi "lähentelysi" lähinnä ärsyttävänä ja sinä et halua sormettaa, koska se ei ole mielestäsi kivaa Joten noidankehä on valmis. Joko tyydyt nykyiseen tilanteeseen tai sitten etsi tunteillesi uuden kohteen. Ei ole reilua valittaa toisen kylmäkiskoisuudesta, kun ei ole itse valmis tekemään sellaisia asioita, joista toisen tietää pitävän.

Me olemme sentään naimissa ja lapsiakin on. Vaihtoaikeita minulla ei ainakaan ole. Kauniskin hän on ja kodista huolehtii. Nuo hänen piirteensä vain ovat vahvistuneet vuosien mittaan Eipä tuo sinunkaan seksuaalisuutesi ihan "normaalilta" kuulosta jos naisen sormeileminen on sinulle vastenmielistä!

Tietysti tuollainen muksiminen ja muu on aika älytöntä, mutta ymmärtänet että ongelma on selvästi myös sinussa.

Mikä siinä orgasmin tuottamisessa sormin on "hyvin vastenmielistä"?? En kyllä yhtään ihmettele jos ei vaimoasi oikein innosta. Ei kyllä innostaisi muakaan, jos tuollainen perusjuttu olisi miehelle vastenmielistä.

Ei ihan mene jakeluun, kyllä naisen sormeilu on aina ollut ohjelmassa, tytöt tykkää siitä ja tekniikkaa voi parantaa kun kuuntelee toisen kehon lähettämiä viestejä. Joku tykkää enemmän pyörittämisestä, toinen sivelystä ja moni kombinaatiosta. Myös kielen ja sormen yhteistyötä kannattaa hyödyntää. Tärkeintä on kuunnella naisen kehoa niin homman hoksaa melko pian, oppii mistä toinen nauttii eniten. Mikä siinä on vastenmielistä, omasta mielestäni ainakin ihan parasta lämmittelyä eikä haittaa ketään vaikka saisi useammankin orgasmin samalla kertaa, onpahan kosteampi jatkokäsittelyssä: Useimmille miehille tuo on silkkaa herkuttelua, miksi sinä tunnet vastenmielisyyttä?

Kyllä sunkin olisi syytä kuunnella naisesi toiveita ja vaan opetella toteuttamaan niitä, epäilen että alkaa muutakin palkintoa lohkeamaan jos vähän viitsii vaivautua. Miten tuo vastauksesi liittyy siihen, mitä edellä kirjoitin? Moitit vaimoasi, itsessäsi ei nähtävästi ole mitään korjattavaa? Tietysti voisimme elää juuri niin kuin hän haluaa, mutta mitä minä sitten saisin.

Ihmettelin hänen käytöstään ja kyllä sen moittimiseksikin voi tietysti tulkita. Taas kerran sama päällä, joten joutaa hyvin täällä notkumaan kun parasta pystellä vähintään metrin päässä, mieluummin eri huoneessa.

Voi elämän kevät, sinulle näemmä pitää vääntää kaikki rautalangasta! Teillä on lapsia ja arki sujuu - mutta eihän ne ole todisteita siitä, että seksi on loistavaa?! Sinä et halua esim sormettaa.

Oletko koskaan edes yrittänyt ajatella, miltä vaimostasi tuntuu, kun koet hänen koskettamisensa "sinne" vastenmieliseksi? Halunne eivät kohtaa ja se on vuosien saatossa vain lisääntynyt.

Jos vaimosi ei saa sinun kanssasi sellaista seksiä kuin haluaisi, ei se hänen kiinnostustaan lisää. Tekeehän sinun toiveidesi huomiotta jättäminen sinutkin turhautuneeksi, joten miksi tunnut kuvittelevan vaimosi olevan sinulle tahallaan veemäinen? Kaunis ja kodista huolehtii Miten SINÄ huolehdit hänestä??? Pitämällä hänelle eniten nautinoa tuottavaa paikkaa vastenmielisenä ja kieltäytymällä koskemasta siihen!

Mee nyt itseesi, ääliö. Nainen ei oo kodinkone. Miten suuri idiootti sinä oikein olet? Mieti mitä sinä laitat vaimosi tekemään. Ensin sinä kiihotat vaimoasi, että hän alkaa haluta. Sitten sinua ei kiinnosta antaa hänelle orgasmia, ja hän jää ilman. Entä jos vaimosi kohtelisi sinua samoin? Räpeltäisi oman mieltymyksensä mukaan vähän kaluasi, ottaisi itselleen orgasmin ja sen jälkeen kääntäisi selkänsä ja jättäisi sinut ilman.

Että hoitele itse itsesi käsipelillä, jos siemensyöksyä kaipaat. Kertaakaan et saisi seksistä orgasmia, et koskaan. Kuinka nopeasti alkaisit inhota vaimoasi, koska hän ei huomioi sinua ollenkaan? Ei sen vertaa välitä sinusta, että saisit edes joskus orgasmin. Ei, sen sijaan hän aina vain vähän kiihottaisi ja lopettaisi homman heti kesken, kun itse on saanut itsensä tyydytettyä.

Niin että mieti vähän, palikka. Miksi kaikki naiset ja miehet eivät tykkää anaaliseksistä kun jotkut tykkäävät? Oikeesti, aika lapsellista kysellä toiselta "mikä sussa on vikana", jos hänellä on erilaiset seksuaaliset taipumukset kuin sinulla. Koskeeko sama sitä, jos mies haluaa anaaliseksiä mutta nainen ei? Sissus mikä idiootti sinäkin olet. On aivan eri asia, jos nainen vaatisi jotain ihme erikoisjuttuja, mutta kyllä miehen ja naisen väliseen seksiin kuuluu miehen puolelta naisen koskeminen sinne.

Nainen ei siis ollut vailla edes suuseksiä, vaan pelkkää sormettamista. Ei ihme että suomalaisten parisuhteet ovat kuralla kun miesten käsitykset naisista ja seksistä ovat tällä tolalla Muutama vuosikymmen sitten ihmiset ei Suomessa harrastanu juurikaan suuseksiä.

Älä nyt kuvittele että sun tai edes enemmistön käsitys määrittelee sen, mikä on yksilölle normaalia. Oikeesti, se on naisen oma vika jos ottaa miehen jota ei kieli-sormijutut kiinnosta. Ei siinä enää itku auta koska ihmiset ei voi haluilleen mitään, homosta ei saa heteroa eikä heterosta homoa, toisin kuin te ilmeisesti kuvittelette. Kumman usein Dino Rex otat tuon homokortin esiin tässä kuitenkin ihan heterosuhteelta vaikuttavassa asiassa.

Ei homoseksuaalista tosiaan heteroa saakaan, kukaan ei ole sitä väittänytkään en myöskään minä, eikä seksuualista suuntautumista pidäkään yrittää muuttaa. Se ei ole tämän asian ydin, koska mies vaikuttaa heterolta joka pitää yhdynnästä naisen kanssa. Mielestäni hetero puolisoiden velvollisuus on huomioida toisensa ja joustaa hieman, jotta molemmilla olisi tyydyttävä seksielämä. Toisin sanoen kummankin pitää olla halukas koskemaan vähintään käsin toistensa intiimeihin paikkoihin ja suostua yhdyntään.

Suurin osa naisista varmasti pärjäisi aivan loistavasti ilman yhdyntääkin, mutta siihen on mielestäni normitilanteessa suostuttava, koska se on miehille niin tärkeää. Miehen pitää olla kiinnostunut myös naisensa orgasmista ja ymmärtää etteivät kaikki saa sitä pelkässä yhdynnässä. Myös riittävä määrä suutelemista ja hyväilyä tarvitaan. Suuseksi on toki suotavaa, mutta jos se on vahvasti vastenmielistä, ei siihen pidä pakottaa. Anaalista kiinnostuneet ovat muuten usein homotaipumuksia omaavien juttu Sekin kuuluu sarjaan ei missään nimessä pakko suostua.

Erittäin peruskamaa edellytän siis. Eli todellakin oletan ja velvoitan, että terve heteromies on kiinnostunut näistä perusasioista ihan sillä perusteella, että normaalia ja huomaavaista heteromiestä ne asiat nyt vain luonnollisesti usein kiinnostavat - meidän naisten suureksi iloksi. Tällä en tarkoita sitä, että miehen pitää AINA ja koska tahansa haluta, se on taas aivan toinen keskustelu.

Minua todellakin käy tämän "lemmen kipeän" vaimo sääliksi, koska hän on alkuvaiheessa suhdetta mitä ilmeisemmin aina silloin tällöin saanut orgasmin miehensä kanssa tai ainakin jotain yritystä on ollut. Mies vaan ei ole heti paljastanut laiskuuttaan ja tympeää asennettaan. Naista tässä ei todellakaan voida syyttää väärästä parinvalinnasta. Seksi ei sinällään ole ainakaan minun kannaltani ongelma, ei sen määrä eikä nyt laatukaan. Mutta voisihan siitä muutakin mukavaa sängyssä tehdä.

Eli sinun mielestäsi koska en hänen pimppaansa nuoleskele, hän saa minua töniä ja tökkiä silmiin. Niin, olivathan "vanhempaniki jo virheen tehneet" kun minä olen syntynyt, vaimoani lainatakseni. Naisen paikat ovat vähintään kymmenen kertaa herkemmät kosketukselle kuin miehen, joten jos olet välinpitämätön ja satutat häntä kovakouraisilla otteilla, hän varmastikin reagoi siihen.

Totesithan itsekin, että "kosket häntä väärin". Saatko sinä siis satuttaa häntä, mutta hän ei sinua? Onhan täällä moneen kertaan todettu, että töniminen ja tökkiminen on väärin, mutta oletko sanonut siitä hänelle, että se ei saa jatkua ja kysynyt syytä miksi hän tekee niin?

Edelleenkään et ole kertonut syytä miksi mielestäsi on niin vastenmielistä tuottaa naisellesi nautintoa käsin tai suulla. Luulen, että olet vain itsekäs ja laiska, mutta mielenkiinnosta kuulisin selityksesi. Kun lukee kaikki möläytyksesi läpi tästä ketjusta, alkaa väkisin tulla sellainen olo, että joku vetää provoa kieli poskessa-tyyliin. Voiko noin tolloa miestä olla olemassa?!?!?! Jos sama "tasokkuutesi" jatkuu läpi arkielämän, ihme, ettei vaimo ole tehnyt jo jotain "tuntuvampaa" kuin vain töninyt ja tökkinyt!

Toivottavasti tämä olisikin provo mutta itse olen valitettavasti elänyt samanlaisen tollon kanssa aivan liian pitkään Ja monista henkilökohtaisista keskusteluista ja nettikeskusteluista päätellen näitä miehiä on aika paljon. Tämä miestyyppi on juuri sellainen joka sitten tulee tänne valittamaan naisten nirsoutta ja kuinka "mikään" ei kelpaa kun vaimo vihdoin kyllästyy ja ottaa eron.

Kuinka naisille muka kelpaa vain rikas ja komea mies ja nyyh nyyh. Surullista oikeastaan kun miettii kuinka vähään naiset lopulta tyytyisivät jos miehet vain haluaisivat tarkemmin ottaa selvää ja olisivat oikeasti kiinnostuneita muustakin kuin omasta navastaan ja vähän sen alapuolelta..

Toiset miehet tykkää naisten likaisista pikkuhousuista, toiset ei. Kukaan ei pysty muuttamaan pikkuhousumiestä muunlaiseksi tai muunlaista pikkuhousumieheksi. Pitääkö vaikka aseksuaalin, joka on halunnut vain seksittömän "halaussuhteen", haluta seksiä jos kumppani vaatii? Ei kenelläkään ole velvollisuutta mihinkään. Sen sijaan jokaisella on oikeus etsiä sellainen kumppani joka vastaa omiin tarpeisiin. Se tyydyttävä seksielämä ei voi lähteä siitä että tekee jotain mitä itse inhoaa.

Sen sijaan sellainen, että tehdään jotain mistä itse ei nauti, mutta tekee sen marttyyrina ja saamatta nautintoa, jotta toinen saisi nautinnon, on eräänlaista itsensämyymistä. Riippumatta siitä onko se "normaalia" tai kuuluuko se parisuhteeseen että kosketaan toisen sukuelimiin käsin tai suulla.

Mutta jos paikka olisi itselleni riittään vastenmielinen, esim. Onko sitten aloittajan kohdalla kyse siitä, ettei hän vain nauti naisensa orgasmeista vaikka esileikistä pitääkin , vai siitä että jostain syystä inhoaa kieli-sormi-juttuja liikaa että edes haluaisi tyydyttää naisen niillä? En tiedä kumpi on totta. Ei sitä pysty ulkopuolinen sanomaan.

Ei kenenkään pidä alentaa itseään, vaan etsiä kumppani joka sopii omiin tarpeisiin. Jokaisella on omat halunsa ja taipumuksensa eikä muiden odotukset siinä mitään merkkaa. Ei mies tee väärin jos ei tee jotain vasten halujaan. Vasta sitten hän tekee väärin jos ei anna naisensa lähteä etsimään uutta miestä vaan vangitsee tämän, uhkailee tai kiristää. Hiffaatko miten huono pohja tää on kun lähdetään soveltamaan yksilöihin?

Ei ketään voi laittaa muottiin ja sanoa: Et ole mies muuten tai jotain sussa on ainakin vialla. Tee itselles jotain, en mä tiedä mitä mut jotain! No sun ajatus on se, että aloittaja ei ole kiinnostunut naisensa nautinnosta ja sen takia ko.

Missään aloittaja ei ole sellaista sanonut. Ei oo varmaan kivaa. Mutta mitään asennevammaa siinä ei ole jos vaan syystä tai toisesta pysty jotain tekemään. Ehkä hän on suhteen alussa tehnyt asioita velvollisuudentunteesta ja homma on lähtenyt vikaan jo siinä. Eiko sua ihmetytä yhtään, että PILLUn klitan koskeminen ja toiselle nautinnon tuottaminen on vastenmielistä?

Siis mikä siinä sormetuksessa voi olla vastenmielistä, jos munankin voi sinne laittaa ihan huvikseen? Aloittaja kuulostaa aika jähmeältä vanhan kansan mieheltä loppujen lopuksi. On se erikoista, mutta kyllä tuolla on kaikenlaisia poikkeustapauksia: Philissä oli kerran nainen, joka ei suostunut ottamaan suihin mieheltään. Hän sanoi että penis on rumin asia minkä jumala on luonut eikä hän kolmen lapsen äitinä halua sitä mihinkään lähellekään suutaan. Mä en ymmärrä varsinaisesti ketään noista ketä luettelin.

Osa noista aiheuttaa mussa kuvotusta, mutten kuitenkaan ala epäilemään etteivätkö he olisi tosissaan. Enkä myöskään väitä että heidän seksuaalisuutensa pitäisi olla sellaista tai tällaista.

Taustalla voi olla trauma, kuka näistä tietää, mutta pointti on se, että kukaan heistä ei käyttäydy noin muusta syystä kuin siitä, että se on osa heidän seksuaalisuuttaan. Mun mielestä te olette epäkunnioittavia aloittajaa kohtaan, kun oletatte automaattisesti, että kyse on asennevammasta. Suurin osa viesteistä mitä miehet saavat medialta, sukulaisilta ja ystäviltään ovat luokkaa: Parempiakaan ei ole, vai mitä luulet?

Jos tiedät, niin laita linkkiä kehiin. Tietenkään ei ole pakko tehdä mitään mistä ei tykkää. Turha vaan on sitten syyttää vain vaimoa.

Mä joskus katoin ohjelmaa, jossa kolme seksuaaliterapeuttia oli antamassa ohjeita pareille, joiden sänkyelämä oli kriisissä. Siinä oli kerran käsittelyssä samantyyppinen tilanne. Terapeutit kyllä suorastaan pakottivat miehen harjoittelemaan ja ottamaan naiseltaan suihin. Nainen nimittäin piti siitä eikä muuten lauennut. Eli näin ammattilaiset ratkaisivat tilanteen. Tärkeämpää olisi miettiä, miksi suihinotto tai edes kädettäminen ovat vastenmielisiä.

Oletteko miettineet, että vaimosi voisi hyväillä omaa klitoristaan harrastaessanne seksiä? Entä jos vaimosi tyydyttäisi itsensä edessäsi, kuulostaako vastenmieliseltä? Kyllähän se niin pitäisi mennä, että ensin laukeaa nainen, sitten mies ja tyytyväisyys on taattu.

Näin opetti oma isäni minulle jo kauan aikaa sitten. Tuosta naisesi läpsyttelystä en osaa sanoa juuta enkä jaata, voi olla että liittyy tilanteeseen tai sitten ei. Akka vaihtoon heti Osa ihmisistä on sellaisia että eivät kaipaa juuri lainkaan fyysistä läheisyyttä parisuhteessa.

Vaihtaisin kumppania jos olisin tuossa tilanteessa. En nyt olisi heti vaihtamassa. Minä rakastan häntä kovasti ja etsisin kyllä vielä muita ratkaisuja.

Sitä naisen sormettelua ym. Voisi kyllä opetella, jos kehtaisi. Lukien jostain vinkkejä, jos vaimo ei itse osaa näyttää mikä tuntuu hyvältä.

Itsekään en tykkää miehen sormetteluista, kun on aivan liian kovakourainen Välillä meinaa pahasti turhauttaa, kun tuntuu että mies saa seksistä irti paljon enemmän kuin minä. Hankkikaa joku klitorista stimuloiva pörisevä lelu? Niitä on paljon erilaisia, vaikka sormeen tai penikseen kiinnitettäviäkin. Tai välillä kokeilkaa vaikka nainen päällä, että saa itse ohjailtua mielikseen kaikkea, niin ei ainakaan tule turpaan: D tuollainen tyrkkiminen kuulostaa siltä, että joko häneen sattuu jokin esim moni ei tykkää jos rintoja kosketellaan, joillain hyvin arat tai muuten tuntuu erittäin epämielyttävälle joku liike, meneekö liian syvälle?

Tqi sitten vaan turhautuu niin pahasti kesken kaiken että haluaa vaan äkkiä pois. Omasta mielestä tuo 10 10 min kuulostaa hyvältä ajalta. Jos ei seksiltä saa mtn kovin ihmeitä irti niin ei sitä tuota kauemmin jaksaisi. Niitähän sulle on tarjottu muttei kelpaa tai mee kaaliin. Ihme et nainen o jaksanu kattella sua noinki kauan. Mitäs jos osat oliski toisin päin.

Se vaatis sut tyydyttään ittes ja vähän aina kiusais sit "palkaks" sua mut jättäis homman aina kesken vaikka sullois mimmone seisokki!

Olisikko tyytyväinen, hellä, huolehtiva ja rakastava silti?? Olen tavannut pari tuon kaltaista naista ja aina suhde on loppunut siihen että olen tullut heidän toimesta jätetyksi. Yksikin akka oli sellainen että jos tulin saman peiton alle tai otin kainaloon lähti hän heti sohvalle nukkumaan.

Läheisyys, hellyys ja seksi on jokaiselle tärkeää sen rakkaan kanssa ja jos sitä ei siedä ei silloin kumppaniakaan rakasta. Yhteiselomme alkuvaiheissa vaimoni oli hyvin estynyt puhumaan mistään, edes omista toiveistaan ja mieliteoistaan. Lopulta, kyllästyneenä toiveiden tunnusteluun, heitin kerran kaikki 47kg vuoteelle ja riisuin alapään. Yllätyksekseni haaroväli oli litimärkä. Aktin aikana ja jälkeen eritettä tulvi puoleen reiteen.

Tuon jälkeen asennoiduin aivan toisella tavalla valmisteluihin. Jonkin ajan kuluttua aloitimme silloin, tällöin roolileikin, minä masterina. Vuosien saatossa vaimo on yhden kerran sanonut, ettei sillä hetkellä huvittaisi. En ole mikään luolamies mutta minulle tämä tapa sopii. En tarkoita tämän sopivan kenellekään muulle mutta tilanteessasi minä ainakin kokeilisin! Juurikin oikea systeemi, tämä juttu sopii teille ja sitähän se nainen odottelikin.

Selvää ettei nainen välttis kehtaa kertoa että tykkää tuollaisista otteista, hienoa että satuit keksimään, onnittelen: Sanoit, ettei halua sormeilla naistasi, niin miten häntä lämmittelet 10 min, puhumattakaan kauemmin? Vai lämmitteleekö vain nainen sinua? Vai tarkoitatko "hitaammalla" kauemmin kestävää yhdyntää? Itse naisenä koen kovin pitkään kestävää yhdyntää loppua kohden kivuliaana, ja paras olisi, ettei kestäisi kovin pitkään. Yhdynnän kestoa voi kompensoida muulla koskettelulla.

Jos sinä koet sormeilun vastenmieliseksi, tuskin annat suuseksiäkään? Ei ihme, että naisesi on tyytymätön. Minäkin otan mieheltäni suihin, vaikken siitä pidäkään. Enkä tietenkään sano hänelle, että se on mielestäni hieman vastenmielistä. En halua, että hän luulee olevansa minusta vastenmielinen. Tietenkin myös odotan, että mies tekee minulle jotain, mistä minä pidän, vaikkei se häntä niin innostaisi.

Pidän sormeilusta, mutta mies nuolisi mieluummin. Haluatko edes tyydyttää häntä, vai pidätkö häntä vain lelunasi? Ei tässä voi kun pyöritellä päätä epäuskoisena Ja mitä itse aiheeseen: Ei tuollaisista tönivistä naisista saa hyvää vaikka mitä tekisi. Sinulla Dino Rex on kirjoituksistasi päätellen sovinismisilmälasit nenällä.

Katsoisit joskus asioita naisenkin näkökulmasta. Minäkin aluksi aloitusta lukiessani ajattelin, että nainen on varmaan päästään vialla, mutta mahdollinen syy käytökseen sitten selvisikin Sinusta taas vika on aina naisessa.

Kun tätä suhteet palstaa lukee niin aivan sama mikä olisi aihe niin syy on miehen aina tai niin se käännetään ja auta armias jos mies tekee tunteellisen avauksen niin sekös vasta lytätään. Vaikka täällä olisi kirjoitus "Löin puukon mieheni rintaan" Saisi se varmasti tukea asiaan. Se oli sen mies kirurgin syy" Näin se menee täällä! Miehiä harvemmin syytetään yhtään mistään.

Kaikki on aina naisen vika, varsinkin miehen petturuus. Mun on vaikea käsittää että miten sä saat nuo johtopäätökset rakennettua. Ja se tapahtuu kyllä häntä hyväilemällä Nainen haluaisi sormeilua, mutta mies ei halua antaa, koska pitää sitä vastenmieleisenä. Ap ei vastannut kysymykseeni suuseksistä, mutta jos sormileikit ovat vastenmieleisiä, niin varmasti suuhommat ei kiinnosta sen enempää.

Että mitäköhän ap sillä "lämmittelyllä" mahtoi tarkoittaa..? Niin ja kaikkialle muualle suutelen häntä mielelläni mutta en "SINNE"" Ok, eli koskettelet naistasi kaikkialta muualta kuin sieltä, mistä pitäisi?

Jos koet naisen alapään noin epämiellyttäväksi, syy saattaa olla psykologinen. Mikäli siis haluat pitää avioliittosi kasassa vielä sittenkin, kun lapset ovat muuttaneet pois. Kyllä miehiä syytetään jatkuvalla syötöllä. Ota pinkit rillit silmiltä. Kyllä ne syyttelijät ovat enimmäkseen miehiä, joille nainen edustaa kaiken pahan alkua ja juurta.

Tämän ei koske pelkästään Suomi On uutinen, jonka mukaan mies on tehnyt jotain mahdollisesti jopa rikollista naiselle, niin ei mene kauaakaan, kun joku on siellä jo vinkumassa että "no mut kyl naisetki.. Miehen rikos saadaan kaadettua naisen syyksi. Nainen on ajanut miehen niin ahtaalle, ettei muita vaihtoehtoja enää ole. Valitettavasti monet wannabemiesnaiset yhtyvät näihin syytöksiin. Naisten tekemiset koskevat kollektiivisesti kaikkia naisia, kun taas miesten tekemät typeryydet ovat yksilön hölmöilyjä.

Naisen tekemisistä uutisoidaan, huomio kiinnittyy nimenomaan sukupuoleen; miehestä uutisoidaan, huomio kiinnittyy itse tekoon. Tässä taas nähtiin et miesvastaajat oli heti alottajaa kompaten heittämässä kamalaa kylmää akkaa pellolle. Kunnes joku nais vastaaja kyseli enemmän ja selkis et äijä onki ite itsekäs luuseri joka olettaa saavansa kaiken eteensä tarjottuna tekemättä ite yhtikäs mitää!

No voihan sitä suukotella muuallekin ym. Ei pimppiin tarvitse koskeakaan saadakseen naisen kuumaksi. Toinen juttu on tietysti se, että aloittajan varmasti kannattaisi sormettaa, mutta jos sitä pitää vastenmielisenä niin minkä sille voi. Ei sellaisiin juttuihin kannata lähteä mitkä aiheuttavat itsessä inhotusta, vähän sama homma kuin naisten suhtautuminen anaaliseksiin. Juttu on vain se, että vaikka mies olisi kuinka surkea sängyssä, on silti naisessa jotain pahasti vialla jos alkaa huitoa kyynärpäillä ym.

Ja ihan sama vaikka mies olisi kiinnostunut vain omasta nautinnostaan, kyllä tuollainen nainen kannattaa silti heivata. Kuitenkin homma saatiin jo kivasti miehen syyksi lukemalla asiaa kuin piru raamattua. Siis tuollaisen naisen pitäisi heivata noin itsekeskeinen mies. Naisen inho miestä kohtaan on mennyt jo niin pitkälle, että onkin aika lopettaa. Sori, tuli vahingossa miinus. Niin, millä perusteella mies on itsekeskeinen?

Sillä perusteella, että vaatii itselleen tyydyttävää seksiä, mutta ei ole valmis sellaista itse vaimolleen antamaan. Itsekäs paskahan se on. Tuskin se sormettaminen on aidosti vastenmielistä. Laiska se äijä vain on. Nautinto pitäisi saada itselle täysimääräisenä, mutta toiselle sitä ei viitsitä tuottaa. Mitäpä mä tuohon enää sanomaan kun en aloittajaa henkilökohtaisesti tunne.

Taas taitaa olla asialla sellaiset "avarakatseiset" naiset, jotka ymmärtää että mieskin on vain ihminen ja että meilläkin on erilaisia ongelmia. Onko tuo sun mielestä vertailukelpoista? Ja miten niin mies vaatii? Eihän hän ole se joka on toista alkanut muksimaan, vaan paijannut ja hyväillyt.

Nyt vähän sitä objektiivisuutta. Kiinnostathan sinä silloin naista. Sen pitäisi riittää, eikö vain? Naista nyt ei vain sattuisi huvittamaan sellaiset asiat, mistä sinä voisit nauttia orgasmiin saakka. Toki, jos mies ei halua koskaan naista sormettaa, ratkaisu on yksinkertainen: Ei naisenkaan tarvitse harrastaa seksiä, jos siitä ei mitään irti saa.

Nainen on selvästi tilassa, jossa jo halveksii miestä. Käännetäänpäs tilanne vielä kerran malliksi Dinolle, joka ei tunnu tajuavan taas mitään Nainen keimailee taas miehelleen, tulee lähelle, huohottaa miehen korvaan vihjailevasti ja antaa miehen nähdä vartalonsa ensin viehättävissä alusvaatteissa.

Sitten mies saa riisua hänet, ihailla ja kosketella hänen alastonta vartaloaan. Siis hyvät herrat, ainoa syy siihen että naiset näyttelevät orgasminsa, on se, että kukaan ei jaksa katsoa teidä "iso-heppien" ja "Jorma-iso-kullien" vai mitä nyt olikaan säälittävän miehisen itsetunnon romahtamista kun homma ei toimikaan!

Voin ihan rehellisesti tässä nimimerkillä kirjoittaen tunnustaa, että olen feikannut, uskottavasti, monesti, monelle. Joskus kun rehellisesti ei jaksa esittää, alkaa sitten se hirveä yritys ja yritys ja yritys ja Nämä on myös usein niitä jotka ymmärtävät käyttää muutakin kuin sitä jalkovälin varustusta Jokainen nainen saa orgasmin, kun tilanne ja kiihotus on oikea. Esim hieromalaite suoraan klitorikseen ei mikään sauva vaan kunnon laite toinen jolla saa takuuvarmasti on suihku klitorikseen.

Epänormaalia, kun nainen ei ole masturboinut vaikka on jo 17 v. Pahaksi onnekseni mieheni on kasvatettu uskomaan että nainen on tarkoitettu passaamaan miestään. Siinä naiselta suurimmat seksihalut karisee kun on lapsen ohessa kaitsenut miestään koko päivän kuin pikkulasta. Ja varsinkin jos mies on yhtä itsekäs sängyssä kuin sen ulkopuolellakin. No onkos se ihme jos seksi on työteliään päivän jälkeen vain yksi raskas velvollisuus ennen kuin pääsee lepäämään.

Ja tätä jatkuu päivästä toiseen, vuodesta toiseen Kyllä moisella kokemuksella feikki orgasmista pitäisi saada jo oskari jos muutama ;. Miehen itsetunto romahtaa suunnattomasti, jos huomaa, että nainen ei saakkaan. Itselle tullut monta kertaa eteen tälläinen tilanne, ja siinä on sitte mukava vastailla miehen kysymyksiin: Oon ollu myös tyhmä, ja käynyt vieraissa.

Miesten munat ovat niin erimuotoisia, että kaikki tuntuvat erilaisilta. Ja asiaanhan vaikuttaa tosi paljon se, kuinka sitä käyttää, ja käyttääkö vain ja ainoastaan jalkoväliään. Tämä ei periaatteessa asiaan liity, mutta jos joku nyt miettii, että voisi hakea tyydytystä muualta, sanon vaan, että miettikää kaksi kertaa, kuinka paljon omaanne rakastatte..

En ole koskaan varsinaisesti masturboinut. Olen kosketellut itseäni vähän kaikkialta apuvälineidenkin avulla, mutta mikään nyt ei satu tuntumaan erityisen hyvältä. Mielestäni minulla on ihan hyvä mielikuvitus, mutta en vain kiihotu helposti fyysisesti. Yleensä naiset pitää saada haluamaan, heille ei tule "pakko saada" -tunnetta. Mikähän mahtaa olla tyttöjen osuus. Paljonpa luulet naisista "takuuvarmoinesi" tietäväsi. Älä heti kuvittele tietäväsi. Sitä paitsi luuleeko jotkut miehet, että se on orgasmi, jos huutaa.

Voi sitä muutenkin huutaa, kun siltä tuntuu, ja orgasmi voi puolestaan joskus olla ihan äänetön. Olikos se niin, että klitoris ei ole naisen orgasmin kannalta tärkeä vai miten se menikään? Onko sinulla mennyt tunto klitoriksesta? Tällaisiakin tapauksia on, hermot poikki tai epäkunnossa. Mitä male uhoilet koko ajan kun pikkuteinipoika itsetunto on varmaan muualla missä se pitäs olla. Kyllä paljon naiset masturboi sekä nuoret että vanhemmat ja onha tekokalut joko salaa tai ei niin niillä kun saa parhaimmat orgasmit jne..

Niin että ethä yleistä tällasesta tärkeästä asiasta.. Ja jokanaiselle kuuluu tekokalu pöytälaatikossa huomaamatta. Miehet joilla hyvä itsetunto, sallivat yhtälailla sen naiselleen;..

Kun mies matkoilla tai siten muuten hauskuuttamassa omaan naistansa kun huumoria hauskasti ottaen.. Olen hankkinut meille erityyppisiä ja -kokoisia dildoja useamman kappaleen. Sehän on vain kiihottavaa, jos nainen niitä käyttää, olen sitten paikalla tai en.

Olet oikeassa, hyvä seksi lähtee liikkeelle yläpäästä ja käyttää hyväkseen kaikkia ruumiinosia, ei pelkästää munaa pilluun ja äkkiä. Olen rakastellut aika monen kanssa ja paras tae hyvälle seksille on ollut samanlainen ajatuksen juoksu, riittävästi aikaa ja keskinäinen arvostus.

Silloin molemmat voi "auttaa" toista parhaan yhteisen seksi saamiseksi. Monet naiset ei saa orgasmia pelkällä kalulla sohimisella, mutta onneksi meillä tosimiehillä on hellät kädet, osaava suu ja osaamme hyväillä naista muualtakin kuin jalkovälistä. Uikutus kuului useisiin asuntoihin moniin kerroksiin. Asiaan saatiin loppu, kun siitä tehtiin valitus. En itse ymmärrä, miksi on uikutettava kuin kurkkua leikattaisiin?

Näen sen teeskentelyksi, jotta urospuolinen luulisi olevan naisen mielestä maailman paras siinä. Hän vain saa minut kuumaksi. Ei kai voi mennä sanomaan toisten ihmisten intiimistä elämästä kuinka aitoa heidän reagointinsa on. Ymmärrän orgasmin feikkaamisen silloin tällöin, mutta minusta ehdottomasti kannattaa puhua siitä mikä itsestä tuntuu hyvältä, omatoimisesti panostaa yhteiseen..

Elin suhteessa jossa nautin seksistä, mutta en koskaan saanut ja voin sanoa sen, että kun joskus uskaltaa tulla toista ihmistä niin lähelle että saa orgasmin, huomaa eron halukkuuden ja himokkuuden välillä.

Niinkuin useat täällä ovat keskustelullaan osoittaneet, kyse on paljon parin luottamuksesta, ei lopultakaan ärsykkeiden määrästä tai peniksestä. Voitko näyttää mistä pidät, voitko näyttää mistä et pidä ja kuinka helposti uskallat päästää omista estoista irti. Meilläpäin, jos naisella jää saamatta, niin syy on yleensä väsymyksestä tai stressistä. Harvempi meillä se kerta, kun nainen ei saa orgasmia.. Ottaa mieheltä vähän kärsivällisyyttä edetä naisen mukana ne kun nyt on vähän hitaampia välillä; Hiljaa hyvä tulee ja ei se orgasmi tärkein juttu oo, miehellekään..!

Sanon aina tytölle heti suhteen alussa ettei teeskentele vaikka mikä olisi vaan mieluummin pyrkisi opettamaan mulle että mikä just hänet saa tikittämään. Jos mies elää siinä harhaluulossa että homma toimii vaikkei toimikaan niin mitään kehitystä ei tapahdu ja kuka siinä voittaa?

Varmasti moni eroaminen ja pettäminen tapahtuu sen takia että ei oteta asioita esille vuosikausiin. Ei ole mitään yleiskonstia jolla saa joka ikisen naisen tulemaan, vaan homman juju on siinä, että löytää jokaisen naisen kanssa sen hänen juttunsa, oli se sitten yhdyntä tai suuseksi tai joku muu.

Ja jos jonkun miehen itsetunto murenee sen takia että pelkkä iso kalu ei riitäkään niin sitten on jo korkea aika ruveta kehittämään itseään. Nainen vm 69 En ole koskaan saanut orgasmia pelkässä yhdynnässä. Sormin ja suulla kyllä. Olin naimisissa 10 vuotta ja teeskentelin koko ajan orgasmini. Erottuani sanoin uudelle miesystävälleni jo ennen eka yhdyntää, etten sitten saa yhdynnässä. On sitten hoidellut mut muilla keinoin.

En minäkään ole muuten koskaan saanut. Tosin kaikki miehet eivät ole sitä tajunneet, vaikka olen sanonut, välillä etukäteen välillä jälkikäteen. Itselle olisi kyllä tosi tärkeätä, että naiseni saa myös yhdynnässä. Tulee jotenkin huono omatunto ellen pysty sitä järjestämään. Pitkäaikaisin ex-tyttöystäväni sai kyllä mutta sen jälkeen olen huomannut useimmat naiset kyvyttömiksi myös pidemmissä seurustelusuhteissa saamaan yhdynnässä mikä on ainakin itselle pettymys.

Turha siitä on pettyä jos nainen ei saa yhdynnässä orgasmia. Osa naisista vaan on sellaisia ettei saa ja sille ei voi mitään. Itse kuulun myös niihin ja en ole koskaan saanut, vaikka tällä hetkelläkin oleva suhde on aivan mahtava. Ollut jo 3 vuotta. Mieheni sen ymmärtää ja hoitelee minut ensin suuseksillä ja joskus sormilla. Olet sen verran nuori vielä, että ajan kanssa hyväksyt naisten erilaisuuden. Ei se miehestä läheskään aina ole kiinni. Nämä naiset jotka eivät ole saaneet orgasmia sinun kanssa, niin saa varmasti jonkun kokeneemman miehen käsittelyssä esim gigolo on yksi vaihtoehto näille naisille kuin muillekin ja se vaan keskittyy siihen naisen kokonaisuuteen hyväilyistä, moneen orgasmeihin jne Kokemusta on vaik saan aina yhdynnässä orgasmin muutenki..

Monet naiset ovat saaneet 'naisten tarpeiden tyydyttäjältä' ovat naiset sinkkuja tai eivät niin aina tyytyväinen orgasmeihin päättyneet sessiot Osaa naisensa tuntea ajan kanssa; Kyllä mieskin huomaa saiko nainen vai ei. Huomaa jos haluaa huomata. Yksi merkki on katsoa nännit. Nännit jäykistyvät erittäin voimakkaasti heti orkun jälkeen Tosiaan, miehet ei ymmärrä, että joillakin meillä naisilla on oikeasti ongelma saada orgasmia, kun taas heiltä se sujuu upsista noin yllättäen.

Itse olen saanut vain 1 kerran elämässäni orgasmin, joka tapahtui 10 vuotiaana tyhmissä bileissä, missä yksi idiootti pervo työnsi sormensa haarojeni väliin minulla oli kyllä vaatteet päällä.

Sen jälkeen en ole saanut, en sitten yhdynnässä, enkä myöskään sormettaessa. Se ei vaan onnistu. Tottakai olen joutunut teeskentelemään. Niin, siis onko tämä ihan tosi juttu? Miten voi olla saamatta orgasmia lainkaan? Minulle se kuuluu jo ihan osana omaa kehon ja mielen tasapainoa. En usko, että jaksaisin elää ilman seksiä ja laukeamista.

Olo on tosi paha jos on mennyt päiviä ilman orgasmia. Joten tahtoisin todella käsittää, miten jotkut tulee toimeen ilman sitä? Työ vie paljon aikaani. Joskus oikeen ärsyttää limat, paine, yms. Jos ei sitä painetta voisi purkaa, niin mitä ihmettä elämästä oikein tulisi? Joskus ei vaan nappaa mutta on parempi mekkaloija petissä ettei ukko kuvittele olevansa huono ;.

Jos seksi merkitsee vain orgasmia ja sen metsästämistä, jää paljosta paitsi. Ihmisessä on tuhansia ihania tuntemuksia tuottavia kohtia ja lukemattomia tapoja niitä koskettaa. Kohtaa, joka eroottista nautinto ei ainakin jollekulle tuo, ei vartalosta löydy. Päästä irti uskomuksista ja kaavoista, anna itsellesi ja toiselle lupa olla naurettavakin nauttiessaan ja opetellessaan toisen vartaloa ja kehon kemiaa. Kahta samanlaista ei vastaan tule ja siksi patenttikikkoja ei ole olemassa.

Suu auki ja sanoja ulos. Kysy, kuuntele, vastaa ja viisastu. Ei naista eikä miestä pysty tietämätön tyydyttämään. Tietoa tarvitaan juuri siitä vastapelurista, jonka kanssa olet ja hän tuntee itsensä parhaiten. Uskalla tehdä sitä mistä itse nautit mutta muista että ei on EI. Miesten orgasmi ja siemensyöksy tulee erottaa toisistaan. Ne eivät ole sama asia. Usein ne tapahtuvat samaan aikaan mutta eivät todellakaan aina.

Sperma lentää kun tietyt tapahtumat laukaisevat fysiologisen reaktion. Usein lasti lipsahtaa mutta se ei ole maailman loppu. Orgasmi on monimutkainen hermostollinen reaktio, joka tuntuu koko kropassa sormista varpaisiin ja kontrolli tuolloin on täysin mahdotonta. Mitä pidempään on kiihottunut sitä mahtavampi on laukeaminen. Siemensyöksy ei tarkoita yhdynnän loppua.

Treenaamalla pystyy pitämään seisokin ja saamaan uudenkin erektion, jos fysiologisia esteitä ei ole. Se ei ole kovinkaan vaikeaa kunhan partneri on asiassa mukana. Joskus tilannen on sellainen, että valkoinen valhe ja orgasmin teeskenteleminen saattaa olla paikallaan. Myös miehet teeskentelevät nautintoa ja orgasmeja naisille, joista he välittävät. Kukaan ei halua kokea tunnetta, että kumppani ei kiihotu ja nauti koska minussa on jotain vikaa.

Tuntuu kuin kivespussit lähtisivät samalle matkalle ja se tuntuu varpaan kynsissäkin. Niin ois ihanaa jos ne asiat menisivät noin, mutta miten sitten kun mies suuttuu "neuvoista". Niin vastaus kuuluu et no ei sitte, ja lopettaa Tai sitten humalassa yritää jotain kikkaa jonka on nähny televisiossa, voiko olla ällömpää!!

Kun ei humalaisella edes seiso niinkuin selvinpäin ollessa. Mutta selvinpäin kaikki onkin ihan toisin.. En oikein ymmärrä miksi olet ihmisen kanssa jonka kanssa et pysty keskustelemaan rakentavasti ja niin, että toinen ottaa toisen toiveet huomioon ja kunnioittaa niitä Ei humala saa olla syy moiseen!

Itsekkin sitä välillä ihmettelen, mutta kun kaikki ei ole niin yksinkertaista, jos olis, niin tuskin tässä istuisin. Asioissa on aina vähintään kaksi puolta, se huono ja se hyvä, ja sitten vielä siltä välilta. Olen sanonut miehelleni etttä en pidä seksistä jos hän on humalassa, mutta hänpäs ajattelee niin ettei ole humalassa oluen jälkeen, mutta eron huomaa heti kun näkee pikkuveikan alakuloisen seisokin ja umpi märät suukot.

Kun hän ei juo on seksikin taivaallita!! On kai joku identiteetti tai joku muu henkinen kriisi menossa, sillä voisin jatkaa loputtomiin vuodatustani, mutta jätän kai tähän. Jos seurustelen, en harrasta seksiä lainkaan kännissä. Se on oma päätökseni, sillonhan se on vaan pelkkää kihnaamista, kun ei miehelläkään tahdo edes tulla. En itsekään saa tyydytystä kännissä. Mäkin teeskentelen orgasmin aina välillä.

Mut yleenä tykkään roiskasta suuhun tai naamalle. Naisystävä onneksi tykkää siitä ja nielee.. Minun oma muija on ottanut suhteessamme ainoastaan kahdesti lastin suuhunsa Suhteemme on jo sentään kestänyt 12 vuotta Onpas varsin kypsä ajattelu- ja toimintatapa toi feikkaaminen! Karkeesti ilimastun he nimennomaan panevat, eivät rakastele suinkaan. Ja kyllähän se on niin, jotta katseesta, kosketuksesta..

Surullista niin ja totta: Mut onneks on kuitenkin vara valakata mihin ite alistuu.. Tuskin naisetkaan on aina reiluja hakiessaan vastapeluria. Tosa kirjoituksessa ol kyllä hyvää se, että jälleen kerran me suomalaiset naiset, kuitenkin olemme reiluja ja avoimia seksipartnereita, rakastajia, vaimoja jne Ja nuorille miehille täytyy nostoo hattua Hienoo, ettei ole taantumusta tullu tuohon asiaan..

Välillä tuntuu ko lukkee noita lööppejä, etttä hyvin ongelmakeskeisiä on nuo kirjotukset Mut näinhä me puolin ja toisin opimme.. Oikee lepposoo maanantai iltoo toivoo senjuskainen: Suomalaisnaisilla menee sitten paremmin, YES! Ilmeisesti osa sitten teeskentelee orgasmia ja osa niistäkin jotka yleensä saavat joutuvat joskus teeskentelemään. Johtuuko se miesten osaamattomuudesta käsitellä naista vai missä vika?

Varmaan löytyy paljon naisia jotka kiihoittuneena pitävät ääntä joka EI silti tarvitse olla mistään pornoleffasta opittua! Itse kuulun näihin jotka nauttiessaan eivät vaan osaa olla hiljaa Tämä on tilanteesta riippuvaa.

Koen että joskus ollessa lähellä orgasmia tapahtuu jotain ettei sitä saavutakkaan niin varmaan kumppani luulee että nyt se sai tai sitten teeskenteli Se on välillä niin pienestä kiinni.

Sen tietää varmasti myös miehet. Rakastelu on muutakin kuin laskemista montako kertaa sai! Itse stressaan juuri ko. Lisäksi mies on niin vikkelä saamaan, että minultakin putoo kaikki fiilikset, enkä aina halua että yhdynnän jälkeen hän tulee siihen vielä hääräämään Toisinaan sujuu hienosti kun en stressaa ja kestoa löytyy: Lisäisin keskusteluun hieman anatomiaa. Naisen nautinnon keskus on klitoris ja kaikki orgasmit ovat klitoraalisia eli puhtaita vaginaorgasmeja ei olekaan.

Me naiset olemme erilaisia rakenteeltamme ja joillekin on käynyt tuuri eli heidän klitoriksensa sijaitsee niin, että se saa yhdynnässä automaattisesti kosketusta osakseen ei siis sormeillen.

Muiden naisten klitorista on kosketeltava, jotta orgasmi ylipäätänsä on mahdollinen. Vaikka mielihyvä voikin tuntua todella voimakkaana vaginassa, on sen perusta klitoriksen koskettelussa.

G-pisteen hively ei sekään yksistään riitä. Mitä tulee teeskentelyyn, se on tyhmä karhunpalvelus naiselle itsellen. Jos nainen teeskentelee, miehen annetaan luulla, että hänen toimintansa on kiihottavaa ja orgasmiin johtavaa. Vaikka näin ei olisikaan. Huikeat orgasmit ovat molempien sukupuolten oikeus. Meitä oli kerran koolla muutama hyvinkin erityyppinen nainen ja keskustelimme siitä, kuinka moni mies on todella hyvä rakastaja ja ´homman väärtti´. Laskimme yhteen kaikki partnerimme lkm monta sataa ja tulos hämmästytti.

Sukuelinten koolla ei muuten ollut arvosanaan juurikaan vaikutusta. Kiinnostus naisen nautintoon, hänen kokonaisvaltainen huomioimisensa, ja vahva miehinen itsetunto sen sijaan takasivat hyvän arvosanan. Juurikin noin se anatomia menee. Katsoin kerran dokkarin joka käsitteli naisen orgasmia ja siinä sanottiin samaa. Nainen saa orgasmin klitoris kosketuksesta joka on erilainen jokaisella naisella, koska se klitoris on erikokoinen ja hieman eri paikassa jokaisella naisella.

Harmi kun miehet ei sitä tajua ja ymmärrä ja usea nainen itsekään. Ilman klitoris kosketusta on yhdynnässä saatu orgasmi lähes mahdotonta, vaikka kiihottavaa kylläkin. Miten anaaliorgasmi on kytköksissä klitorikseen? Koska klitoriksen paikka vaihtelee eri naisilla?

Kellään ei varmaan ole klitorista persereijässä.. Kiitos gynelle tyhjentävästä vastauksesta, joka oli täyttä faktaa. Ihmettelin tätä ketjua lukiessani,miten niin monella on kokemuksia miehistä, jotka kuvittelevat naisen saavan pelkästään emätinorgasmin Itselläni kokemukset miesten kanssa ovat olleet päinvastaisia: Ja jälkeenpäin keskustelussa on käynyt ilmi, ettei kovinkaan moni nainen ole saanut. Kannattaa tarkistaa asia seuraavan kerran kun menet ketään panemaan, nykyään on paljon naisen näköisiä miehiä liikkeellä Vaimoni saa peppuorgasmeja, ei liene kovin harvinaista.

Aiemmat naiset eivät ole saaneet. On synnyttänyt meille tytön, eli varmaan hän nainen on. Gynet ei tidä naisen orgasmista yhtään enempää kuin tavalliset tallaajat. Kaikki naiset on erilaisia, toiset ei ole saanut edes klitorisorgasmia ikinä, mikä on hyvin valitettavaa.

Miten gyne selittää naisen anaaliorgasmin ja miten se liittyy klitorikseen? Hei, olen miehenä täysin samaa mieltä kanssasi. Minulla on ollut vain puolen sataa partneria, mutta hyvä seksi lähtee päästä ja keskinäisen suhteen avoimmuudesta oli kyse sitten yhden yön jutusta tai avioliitosta. Toiset partnerini ovat saaneet useita orgasmeja yhdynnän aikana ja toisia on pitänyt ns. Vaikka oikeasti se ei ole mitään auttamista, vaan sitä samaa rakastelua.

Entä asennossa, jossa nainen makaa puoliksi miehen päällä, molemmat selällään, ja näin ollen mies tulee takaapäin? Saan AINA tuossa asennossa, mutta jos mies klitorikseen koskee, niin huitaisen. Onko minulla siis klitoris jossain emättimen syvimmässä kohdassa vai mikä on? Kuulosti aika epäammattimaiselta tuo lausunto - eikä gynet nyt yleensä mitenkään orgasmeihin liitykään, kun sitä aluetta varten on erikseen ihmiset, jotka tietää ne asiat.

Mutta asiasta villahousuihin, olisipa mielenkiintoista tietää miten kukaan nainen voi väittää saavansa orgasmin anaaliseksissä? Tai ylipäätään nauttia moisesta Itse kokeilin joskus "teininä" silloisen poikaystävän kanssa, mutta ei tuntunut yhtään hyvältä, päinvastoin, oli hyvin epämielyttävän tuntuista, vaikka ei nyt varsinaisesti sattunut.

Sen koommin en ole enää edes kokeillut, ja onneksi ei ole kukaan edes ehdottanut. Itsekin haluaisin tietää onko naisen ylipäätään mahdollista saada anaaliseksissä orgasmia!

Itse on nauti tästä touhusta ollenkaan, mutta tunnen naisia jotka väittävät saavansa orgasmin anaaliyhdynnässä, mikä kummastuttaa minua kovasti! Ilmeisesti ei sitten kaikki huomaa,oman miehen kans ei kyllä oo ollu valittamista tässä puuhassa. Olkaa miehen kanssa joka osaa, niin ei tarvii teeskennellä.

Eihän voi harrastaa seksiä pelkästään toisen iloksi Mikä on vikana miehessä, jos ei saa.. Ei kyllä kaikki saa. Hyvin harva ystävistäni ylistää orgasmia. Itse en ole saanut ja se ei minua vaivaa.

En teeskentele vaan sanon suoraan miten asia on. Enkä sitä tarvitse koska seksi on muutenkin hyvää. Omilla avuin totta kai pääsen huipulle mutta miehen kanssa en. Asia ei ole vaivannut. Jos joskus sattuu sellainen mies joka kuuntelee ymmärtää missä on se kohta niin varmasti silloin! Ihmiset osaa enää ees nussia kunnolla. Mikä järki seksissä, jos siitä ei aidosti nauti ja kunnolla? Jos ei osaa, ni parempi vatkata itekseen. Suuri vitutushan tuollaisesta tulee pidemmän päälle. Näin miehenä syytän miehiä kaikesta.

Vatkaa sinä vaikka 5 tuntia moloas naisen reijässä, mutta jos nainen ei kykene saamaan emätin orgasmia se ei vaan kykene ja sillä ole mitään tekemistä vaikka kuinka hinkkaat reikää.

Sellaiset naiset hoidellaan sitten muuten orgasmiin. Orkut irtosi naimalla tähän tyyliin: Silloin mieheni auttoi minua muin tavoin. Orkun saamiseni satunnaisuuden, tai vaihtelevuuden hyväksyminen, Oli molempia tyydyttävän, antoisan seksi elämämme perusta..

Orgasmin saamisen satunnaisuus sai minut aina innostumaan mieheni haluun. Mieheni halusi seksiä useammin kuin minä. Aviopuolison kanssa naiminen ilman orkkujakin, oli rentouttava tuokio, mielihyvän ja kosketuksen tajunnan tasoon.. Nuorena naisen täytyy kokeilla useampia heiloja, muutama satunnaisheila mukaanlukien, -selvittääkseen, voiko nainen saada orkkuja tuntemattoman kanssa kuten miehet voi.. Naisten orkunsaanti vaikeudet, on ihmiskunnan etu,, se voi suoda miehen lapsille, monipuolisemman geeniperimän..

Ei naisten tai miesten kuulu joka naimisella orkkuja saada. Tämän viestijonon luetuani ihmettelen ettei juuri kukaan enää puhu esileikin tärkeydestä. Ehkä onkin,mutta en ehkä huomannut. Se on niin että kyllä se kiireetön ,kiihoitteleva esileikki,vaikka naisen orgasmiin saakka ,on tärkeä. Nainen voi vaikkapa laueta ensin omin sormin tms,ihan varmana sitten kun päästään itse asiaan,on niin herkässä tilassa että niitä tulee helposti,miten vaan. Mutta pointti on se,että kyllä moni nainen tarvii lämmittelyä ensin,jotkut hyvinkin pitkään.

En ole koskaan saanut yhdynnässä orgasmia, mutta ei tulisi mieleenkään teeskennellä koskaan. Hyvä kumppani nauttii myös siitä, että saa tuottaa nautintoa toiselle, ja hyvä seksi on molemmille osapuolille nautinnollinen yhdistelmä monenlaista kosketusta ja esileikkiä. Valitettavasti viimeisin seurustelukumppani oli entinen pornon kuluttaja, joka kuvitteli naisen laukeavan pelkällä rynkytyksellä ja väitti vielä, että kaikki muut hänen exänsä olivat sillä saaneet - ilman esileikkejä ja mitään Kunnon uros hoitaa naiselle orgasmin ensin ja laukeaa itse vasta sen jälkeen.

Näin minun mieheni toimii ja hyvin menee: Mie en ainakaa teeskentele ikinä sängyssä!! Aika outoo, jos tosissaa nii moni teskentelee. Mie oon ainakin aito oma itseni aina. Ja miehet on teeskentelijöitä sikoja kaikki, ei pidä yleistää että kaikki naiset!!!!!

Olen ollut usean miehen kanssa elämässäni ja yksikään ei ole ollut mielestäni hyvä rakastelija. Elimen koko on suht samaa luokaa, seksitavat samoin. Miehet ovat pääosin samanlaisia, jokainen uhoaa olevansa "jotain ihan muuta kuin on". Sorry vaan, olin se pyllistelevä ja päällä pomppiva seksitär joka inahteli säälistä sinua kohtaan mutta ei koskaan itse saanut. Tyttökavereilla sama juttu, rehellisesti kerrottuna eivät ole orgasmeja juurikaan kokeneet.

Nyt se on myöhäistä, kohta vaihtarit tulossa ja loppukin mielenkiinto menetetty. Minkälaisia miehet muka sängyssä ovat ja miksi juuri minä en kohdannut koskaan mitään "erilaista ja vavahduttavaa"???? Olen vuotias nainen ja saanut käytännössä aina orgasmin rakastellessa. Eka yhdyntä oli vähän alle vuotiaana, silloin oli tärkeetä että kumppani oli kiireetön, ei pakottanut yhdyntään ku huomasi että pelkään. Hän kyllä teki musta suuseksin ikuisen ystävän ; Itselleni on ollut merkittävää etten vaadi itseltäni suoritusta, olen vain ja annan mennä.

Rakastan miestä, joka on niin fiksu että huolehtii naisesta ensin. Hiukan yksinkertaistaen on kuitenkin niin, että naisen kyky yhdyntään säilyy orgasmin jälkeen, miehen taas ei. Kai nainen nopeimmillaankin laukeaa joka tapauksessa hitaammin kuin mies, jos tarkkoja ollaan. Ilmaisen selvästi, yleensä sanoilla, mistä tykkään, ja fantasioin aina, enkä kanna mitään huonoa omaatuntoa jälkimmäisestä. En tiedä, onko orgasmikyky fysiologiaa, perinnöllistä vai suotuisten kokemusten summa.

Orgasmi on ja ei ole tärkeää, seksin läheisyydestä ja huumasta nauttii ilman sitäkin. Mukavaa kesää, orkuin tai ilman! Mukavaa sinulle, olet onnekas. Suurin osa naisista kaiketi pystyy saamaan orgasmin joko itse, apuvälinein tai kumppanin suuseksin kautta mutta entä se miesten jahtaama orgasmi "liikkeestä", sitä en ole kokenut milloinkaan.

Keski-ikäiset miehet ovat varmaankin surkeimpia rakastajia, en tajua mitä iloa niistä on nuorille naisille??? En ihmettele jos et saa kun asenne on tuollainen. Itse pilaat omat seksikokemukses aiheuttamalla miehille kauheita suorituspaineita itsekkyydelläsi. Miehet on herkkiä ei niitä saa noin kohdella! Tuollaiset julmat itsekkäät naiset aiheuttaa miehille hirveitä suorituspaineita ja se jos mikä tappaa kaiken ihanuuden seksistä.

Mieti mitä itse annat miehelle sängyssä. Seksi on kumpaakin varten eikä vain sinua. Terveisin paljon ihanaa seksiä saanut nainen, jonka ei tarvitse teeskennellä.

Jotenkin olin lukevinani rivien välistä, että keskityt seksissä vain alapäihin ja jotenkin odotat saavasi mieheltä kaiken valmiina. Emme me parhaat miehet toimi niin, olemme vähän monimutkaisempia, kuin naiset. Jos kohtelisit miestä, kuten toivot itseäsi kohdeltavan, niin voisi seksi olla paljon parempaa, vielä kypsässäkin iässä. Tosi on, että sekä miesten, että naisten puolella on sellaisia "parrua perseesees" tyyppejä, jotka kantavat huolta vain ja ainoastaan omasta saamisestaan ja ovat sitä mieltä, että sormileikki ja suuseksi on pehmohomojen juttuja.

Hie, harmi ettei olla tavattu, tai ehkä ollaankin, olisi varmaan ollut hyvää seksiä. Sinulla on kypsä ja vastuullinen näkemys seksin anatomiasta ja jotenkin vielä vaikuttaa, että myös pilkettä silmäkulmassa ja se on onnistuneen seksin perusedellytys. Hyvä seksi lähtee korvien välista ja menee sieltä pikkuhiljaa jalkojenväliin.

Toivottavasti tavataan, jos onni on myötä ;. Voit itsekkin tehä asialle jotain, etkä vain odottaa että kaikki tuodaan valmiina tarjottimella.

Kun näitä lukee niin ei voi kun ihmetellä miten asiasta on niin vaikea saatukin! Korvien välistä homma lähtee, ja yksi tykkää rajutsa toinen hellästä ja kaikki ovat erilaisia. Jos on upouudesta suhteesta kyse, niin miehellä pitäisi olla vähän "naisenlukutaitoa", malttia kuunnella ja tarkkailla ja puhua mistä toinen sillä hetkellä pitäisi vai onko peräti parempi jättää väliin, sekin voi joskus olla hyvä ratkaisu jo pelkästään itsekkäistä syistä! Mä en ainakaan teeskentele orgasmia.

Jos en saa miehen kanssa muutaman saanut yhdynnässä , tyydytän itse itseni, jos tekee mieli orgasmia. Helposti laukeava ; 1. Herran jestas, et tää on kyl sit niin vaikeeta joillekin! Jos miehet oikeesti on kiinnostuneita, saako nainen oikeesti, ni tässäpä pari faktaa: Poikaystävän kanssa on kokeiltu just tota supistelua ja hän sanoi selvästi erottavansa, kun supistelen tahdonalaisesti ja millon orgasmini on aito.

Ja naiset, jos ootte semmosta tyyppiä, ettette saa helposti, ni herran jumala puhukaa siitä!! Kaikki on erilaisii, mut toi tommonen "miellyttäminen" on törkeetä valehtelua kumppanilleen, jos kerran jatkuvasti teeskentelee. Miten voitte elää itsenne kanssa?? Jos orgasmia ei saa, vika on jommassa kummassa, ei aina vaan miehen taidoissa. Joko nainen ei saa suutaan auki tai sit mies on juntti, jota ei kiinnosta muu ku oma mielihyvä.

Hankkikaa vaikka surruttava dildo ja etsikää itsestänne ne keinot, jolla orgasmin saatte ja lakatkaa teeskentelemästä, se ei johda mihinkään. Korkeintaan jäätte yksin tai päädytte pettämään kumppanianne.

Ja yhdyn vielä lisäksi siihen, ettei orgasmi todellakaan oo seksin päämäärä. Jos se todella on joillekin se ykkösasia, ni asiat on aika huonosti. Itse pystyn nauttimaan seksistä ihan ilman orgasmiakin, kun semmosia kertoja on, ettei vaan saa. Hankkikaa elämä tai vähintäänkin ottakaa järki käteenne!! Aamen, olet aivan oikeassa!! Miehen tulisi tunnistaa näyttely, sillä aito orgasmi vie mennessään niin, ettei siitä voi erehtyä.

Mutta ymmärrän miehiäkin; kun haluaa kovasti uskoa johonkin, niin ei osaa EIKÄ halua epäillä. Tehkää itsellenne palvelus älkääkä menkö nuorena sitoutumaan liian vahvasti sellaiseen mieheen, joka ei osaa eikä opi. Mulla on ollut kuusi vakavaa ihmissuhdetta, mitkä kaikki kesti vuodesta kahteen. Ihania miehiä kaikki ne olivat, mutta syväkään rakkaus ei pidemmän päälle korvaa puutteellista seksielämää.

Sitten juoksujeni jälkeen tapasin aviomieheni ja taivas aukeni: Minulla on nimittäin kahden eri miehen mielipide asiasta, toinen huomasi, toinen ei, vaikka sain molempien kanssa. Joka ei tuntenut, hänen kanssaan seurustelin kauan. Luulin aina olevani hiljainen seksin harrastaja, mutta orgasmin saadessani, saatan huomaamattani kiihottuneessa tilassa päästellä myös ääniä.

Saan orgasmin yhdynnässä melkein joka kerta ilman ylimääräistä klitoriskosketusta, jos olen itse päällä.

Kun saan yhdyntäorgasmin, en pysty jatkamaan yhdyntää, koska se muuttuu epämiellyttävän tuntuiseksi. En saa aina orgasmia, eikä se haittaa minua, mutta huomaan miehen helposti jättävän minut tyydyttämättä saadakseen itse orgasminsa. Lähetyssaarnaaja-asento taas on kivulias jostain syystä, joten se ei ole suosikkiasentoni. Rakastan suuseksiä puolin ja toisin, mutta miehillä on yleinen käsitys, että suuseksi tarkoittaa pitkää kieltä, kun sillä ei ole kielen pituuden kanssa mitään tekemistä, klitoristahan pitää imeä ja samalla sitä voi myös kiihottaa kielenpäällä nopealla liikkeellä, varma laukeaminen.

En saa orgasmia yhdynnässä, jos miehellä on liian pieni elin, vaikka hän olisi kuinka taitava sormiensa kanssa ja näpeltelisi samalla klitoristani. En saa myöskään kännissä, enkä ollessani liian väsynyt. Koolla on myös sikäli väliä, että ainoastaan yksi mies aikoinaan on tullessaan takaa, saanut minulta aivotoiminnan jollain tasolla lakkaamaan, ei siis ollut kyse valtavasta elimestä, mutta osuiko hän kenties paljon puhuttuun G-pisteeseen, tiedä häntä.

En pidä pitkästä jyystämisestä, jollei orgasmi tule, ehtii paikat vaan kuivua ja välissä pitäisi jo ainakin hyväillä paikat kosteiksi udestaan. Orgasmiahan pystyy siirtämään molemmat eteenpäin, jos haluaa saada yhtäaikaa, jos siis ollaan sängyssä rehellisiä ja mies luonteeltaan sellainen, että haluaa naisen saavan myös tyydytyksen. Vaikka orgasmi on helppo saada, haluaisin suhteessa pitää välillä taukoa seksissä, se on miehille vaikea ymmärtää, antaako naiset vaan miellyttääkseen miestä??

No, näin sinkkuna tyydyn vain omien lelujen kanssa hääräämään, vaikka pidänkin siitä tunteesta, kun saa miehen kiihottumaan ja sisäänsä. En voi ymmärtää miten naiset voi olla niin tyhmiä että " huijaavat" orgasmia.. Jos ihmisella on suu niin miksi sitä ei käytetä!

Eikö se mene perille, että miehet ei tiedä koska niitä hujataan ja naiset nauttivat myös siitä, että he saavat miehen tyytyväiseksi.

On katsokaas miehiä, joiden ego ei yksinkertaisesti kestä sitä, että heidän seksikumppaninsa ei saa orgasmia, kun KAIKKI ovat ennen saaneet.

Mitä se haittaa vaikka vähän teeskenteleekin, pää asia on että muistaa antaa! No, ku ei tajuu kuitenkaan. Kun on sanonut mistä tykkää eikä vain tee niin koskaan, ei yritä, niin olkoon. Kun naisella on estoja, epävarmuutta. Mies voi olla aviomies tai poikaystävä ym Ei uskalla sanoa mistä tykkää eikä olla villikään.

Joskus antaa, vaikka ei haluaisi miellyttääkseen miestä. Ei ainakaan tuu raiskatuksi ja kohtaus on nopeammin ohi. Tiedämme kyllä miten mies saa nopeasti. Tässä sitä taas ollaan. Pitkällä kalulla ratsastaen saan. En koskaan muuten saa g-orkkua. Klitoris tarvitsee kosketusta myös. Tuota huutoa en voi teeskennellä enkä voi estää.

Jos mies saa ensin, niin sitten vain hankaan klitorista pieneen penikseen, koska ei enää jaksanut seistä kunnolla ja sain orkkuja. Mies kysyi, oletko koskaan ajatellut rakastella naisen kanssa. Olen ajatellut, mutta en oikeasti menisi naisen viereen. Hei, olet ensimmäinen tällä sivulla, joka väittää, että miehen kalun koolla on jotain merkitystä. Itse olen saanut kuulla, että paksuudella on merkitystä suuntaan ja toiseen ei tunni, tai sattuu , mutta pituudella. Millainen on Sinulle tarpeeksi pitkä?

Itsekkin olen sitä mieltä, että koolla on merkitystä, vaikkei se osaamista korvaakkaan. Typeriä akkoja, ei voi muuta sanoa. Liian kilttejä tytteleitä, jotka haluavat miellyttää miestä oman nautinnon kustannuksella. Eikä mies opi muitakaan naisia tyydyttämään, jos se on miehen taidoista kiinni. Kaikki naiset vain kärsivät näiden tollojen takia, hävetkää. Tiedän että hurja femakkolauma naulaa mut just tähän paikkaan mutta sanon totuuden nyt kuitenkin: Luonto, eli elämä jatkuakseen tarvitsee kaksineuvoisten nisäkkäiden tapauksessa vain antautuvan naaraan ja laukeavan uroksen.

Riittää että kumpikin osapuoli tai ainakin uros tahtoo kyseistä toimitusta tarpeeksi, jotta se toteutuu. Toistumisväliksi riittää noin kerran vuodessa, ihmisen tapauksessa. Viis siitä "saako" naaras vai ei, sillä ei ole käytännössä mitään merkitystä. Näin taataan maksimaalinen jälkeläisten tuotanto ja lajin säilyminen. Kaikilla muilla lajeilla paitsi ihmisellä tämä toimii täydellisen aukottomasti.

Vain ihminen kyselee typeriä ja käyttäytyy toisinaan sen mukaisesti. Tosin tiukan paikan tullen sodat, isot luonnonmullistukset lakataan kyselemästä typeriä ja toimitaan kuten meidän elukoiden kuuluu. Ei sua kukaan naulaa, kai. Toihan oli ihan iloinen uutinen, mitä miehet sitten vinkuu, jollei tule ku kerran vuodessa. Jos kerran vuodessa annan, ei mulle oo mitään väliä laukeanko vai en, sen voin hoitaa käsinkin, heh heh.

Mieskin jos saa vaan kerran vuodessa, ei tarvii varttia jyystää , tulee ihan hetkessä, Jes, kannatetaan! Mitä muuten on eroa jos miehellä on iso muna tai isot munat? Toivon että sinua nai homo ja takaapäin ja voit teeskennellä nauttivasi,..

Sinkku ym naiset 'oikein rakastajien luokse ne jos on mahtavia naisen nautinnon tuojia, vrt gigoloon Onneksi ei kaikilla ole tätä ett nauttii teeskentelevänsä, se pieni osa.. Raivostuttava tapa tuo djfhgvjbbniug tai    jkfgdjhjkdf tai siohguivyuagf Lisäksi tekstisi on todella surkeata kieliopillisesti. Sillä saan melkein aina orgasmin kun olen mieheni kanssa sängyssä, jos en saa niin en ala näyttelemään Onpahan uskomattoman suuri määrä En vaan ymmärrä ketä moinen feikkaaminen palvelee.

Kohtaamani naiset ovat olleet orgasmien suhteen hyvin erilaisia, vaihteluväliä on ollut. Eräs ei ollut ikinä koskaan saanut, ei omin käsin, ei miehen kanssa. Eräs ei ollut koskaan saanut yhdynnässä, mutta omin käsin kyllä. Ensimmäisellä kerralla hän tykkäsi yhdynnästä niin että ejakuloi kirkasta nestettä. Eräs saattoi saada jopa ajatuksen voimalla, ajatellessaan mitä viime yönä teimme. Hän sai jopa neljä-viisi kertaa yhden yhdynnän aikana mutta ärsyyntyi kovin, jos kyselin mahtoiko hän saada.

Olisin tahtonut varmistaa että hänkin saa, mutta ei hän halunnut puhua asiasta. Eräs oli aika vaativa, ja hänen toivomansa tahti oli niin verkkainen että minä en tuntenut juuri mitään. Nykyinen naiseni feikkasi ensimmäisillä kerroilla ja koin sen todella ärsyttäväksi.

Vuosien varrella se on jäänyt, ja nyt hän on aito pedissä. Valitettavasti hänkään ei saa yhdynnässä, muilla tavoin kylläkin mutta vaivoin. Kyllähän se tuntuu miehenä hyvältä, jos kokee naisensa nauttivan, ja ainakin minut se kannustaa entistä parempiin suorituksiin, mutta kuten mainitsin, feikkaaminen ärsyttää ja ketä se loppujen lopuksi palvelee? Jos mies luulee että kaikki on okei, miten hän tietää että petraamisen varaa on? Seksi on yksi tärkeimmistä parisuhteen perusteista.

Pieniä kompromisseja on pakko tehdä, mutta jos tällä saralla on suuria puutoksia tai ristiriitoja, ei suhteelle voi ennustaa pitkää ikää. Elin itse aikoinani 12 vuotta nuoruudessani tapaamani naisen kanssa, ja seksielämämme oli jälkikäteen ajatellen hirveää. Jos silloin olisin tiennyt mitä muuta on tarjolla, olisin eronnut jo kauan sitten. Vasta uudessa suhteessa, jossa luotin mieheen täysin, sain ensimmäisellä kerralla ja siitä eteenpäin aina yhdynnässä orgasmin.

Se yllätti minut itsenikin. Vaikkakin myöhemmin tajusin että seksi on niin pitkälle luottamusasia, että joskus se vaan ei toimi vaikka kuinka luulisi rakastavansa. Molemmat suhteet loppuivat muihin syihin kuin seksiin.

Ei meillä ainakaan luottamuspulasta kiikasta, eikä välineistön koostakaan. Ei liioin tekniikastakaan, luullakseni. Harmittaa kyllä, sillä tykkäisin että olisi edes suurinpiirtein tasapeli. Feikkaaminen palvelee parisuhdetta, jos 1 teeskentely ei ole räikeää ja 2 mies haluaa seksiä naista enemmän.

Minusta tällaisessa tilanteessa on rakkautta feikata. Sen sijaan se ei ole rakkautta, että nainen kerta toisensa jälkeen vetoaa päänsärkyyn eikä suostu sukupuoliseen kanssakäymiseen. Itse en voi ottaa tosissani naista, joka pitää rakastellessa kovaa ääntä. Ehkä jotkut pitävät ääntä luonnostaan, mutta minusta se kuulostaa aina naurettavalta. Ihmettelen suuresti näitä teeskenteleviä naisia.

Teeskentely on valtava karhunpalvelus itselleen ja kumppanilleen. Ja teeskentelyn kyllä huomaa, huudot eivät nimittäin korvaa lihasten jäykistymistä ja alapään supistuksia. Käytän mieluiten sanaa rakastella, sillä siihen liittyy mielestäni paljon muutakin kuin pelkkä akti.

Jos rakastaa toista, niin sitä haluaa tietenkin tuottaa hänelle myös nautintoa. Kommunikaatio on kaiken A ja O, sillä kukaan ei tunne kehonsa toimintaa paremmin kuin kyseinen henkilö itse. Liian nöyrä nainen ei ainakaan sytytä mua.

On tärkeää että nainen tietää ja näyttää mistä tykkää. Opastusta, neuvontaa sekä omien käsien hyödyntämistä.

Jos tykkää olla päällä naarasleijona-asennossa, niin kertokaa se miehellenne, tai selättäkää hänet. Ja ellei itsetuntemus riitä, niin itsetutkiskelua ; Olen seurustellut tyttöystäväni kanssa puoli vuotta ja seksielämään on välillä liittynyt omat ongelmansa, mutta yleensä se on ollut hyvää. Toisinaan olen itse pitkän päivän jälkeen ollut liian väsynyt kyetäkseni ja välillä taas en ole meinannut laueta millään. Piti vain hyväskyä, että välillä toinen ei saanut.

Tyttöystävääni on taas usein sattunut, kun vauhti on ollut liian kova. Sain tietää tästä melko myöhään ja olen pyrkinyt hidastamaan tahtia, niin että hän ehtisi paremmin mukaan. Naiset lämepenevät yleensäkin paljon hitaammin kuin miehet, eli esimerkiksi esileikkiin olisi panostettava enemmän. Tunnelman pitää myös olla oikea, jotta rakastelu tuntuisi hyvältä. Homma ei toimi, jos tunnepuolella on selvittämättömiä asioita.

Ei kukaan ole mestari syntyessään, mutta meidän kimppakiva on ainakin vain parantunut ajan myötä ja se johtuu nimenomaan siitä että uskalletaan jutella toisillemme. Olet ehkä oivaltanut sen mitä jotkut muut miehet vasta puolessa välissä sataa vuottansa: Kysyvä ei tässäkään asiassa tieltä eksy, mutta turhan usein meitä vaivaa ujous, ainakin vanhempaa sukupolvea. Ja tämä koskee yhtä hyvin niin miestä kuin naistakin. Arvailujen varassa voi hyväkin suhde ajautua umpikujaan.

Mutta niin kauan kuin ihminen tuntee itsensä henkisesti ja fyysisesti terveeksi, hän on oppimiskykyinen myös herkimmällä alueellaan. Suhde voi muuttua ja tyydytystä ja nautintoa voi kumppanin kanssa kokea läheisyydestä omalla tavallaan niin kauan kuin kumpikin haluaa. Se on osa elämää jos niin tahtoo: Luin jonkun tutkimuksen ,jossa oli juttua naisten orgasmin saannin helppoudesta tai vaikeudesta.

Se on kuulemma geneettistä,joten on äitiäni ja esiäitejäni kiittäminen,ettei ole pahemmin tarvinnut näytellä. Mitäs välii sil o. Se on nääs vähän miehestäkin kii. Nainen saa aina orgasmin, jos haluaa. Ei se ole miehestä kiinni. Itse en ole yhdessäkään yhdynnässä jäänyt ilman orgasmia ja oma tahto on auttanut sen saavuttamisessa.

Jees loistavaa kerrankin Suomileijona pärjää Koska jos joskus en saa niin kyllä sen kerron, mikäli jostain syystä jäisi mieheltä huomaamatta. Jää itse paljosta paitsi, jos ei yhdynnässä saa ennen miestä, niin kyllä sen miehen pitää se jollain lailla naiselle suoda!

Paitsi että kukaan psyykkisesti terve ihminen ei yhtäkkiä muutu heterosta homoseksuaaliseksi. Orgasmikeskeinen ajattelutapa tuhoaa parisuhteita, koska se ajan myötä muuntaa seksuaalisen kanssakäymisen suoritukseksi. Jos on hyvä osaa tehdä sen homman ja osaa naista käsitellä,niin kaikki ok. Toisethan on ja haluaa rakastella pitkää ,niin eikä halua heti ottakaan: Entäs miehet, saavatko he joka kerta orgasmin, vai teeskenteekö joku tyytyväistä sen jälkeen kun on kokenut siemensyöksyn?

Ainakin moni nainen taitaa olla tietämätön siitä, että miehellä siemensyöksy ja orgasmi on 2 eri asiaa, vaikka usein sattuvatkin samaan aikaan? Noh, siinäpähän teeskentelee, minulle yksi lysti. Ne on niiden ongelma, ei minun. Kai se teeskentely on parempi,tuskin kovin moni mies innostuis jos naisesta ei mitään ääntä kuuluis.

Kovin moni nainen kun ei yhdynnästä orgasmia saa,vaikka hyvältä tuntuiskin. Minustakin tuntuis aika hauskalta ajatukselta jos vaa rupeis teeskennellen ähkimään.. Ja sitä varten se kieli on tehty, että voi nuolla mirriä että nainen voi nauttia kunnolla. On kerran minullekin suotu.. Minä koin ekan orgasmin ollessani jotain kuuden vanha, kun koulussa piti kiivetä nuoraa pitkin.

Aina se tuli, en vain sitä silloin ymmärtänyt. Sitten uidessani sain sen myös ennen lapsen syntymää. Ihmeellistä kaikessa on ollut myös, että kun olen joutunut noloon tilanteeseen, olen joskus, en aina, saanut orgasmin. Luulen tämän johtuvan siitä, että minä kuulun joukkoon, jota on kasvatettu häpeään vedoten..

Tai sitten vain jotain tuolla aivoissa tapahtuu. Mutta sitten kun ryhdyin rakastelemaan, niin enpä saanutkaan koko liittomme ajan yhtään orgasmia. Kerroin tästä vuosien päästä miehelleni. Hän ei koskaan sitä kysynyt, miltä minusta tuntui, joten eipä tarvinnut teeskennellä. Mutta pian vain kävi niin, että mies otti toiselleen toisen naisen.. Nyt eron jälkeen olen kerran kokenut, kun eräs mies sai sormilla aikaan laukeamisen. Nyt odotan, että löydän sen miehen, joka mua rakastaisi, ja voisi joskus kokea vielä saman.

Bideellä saan helposti orgasmeja niin paljon kuin jaksan suihkutella. Ihmeellistä kaikessa on ollut myös, että kun olen joutunut noloon tilanteeseen, niin olen joskus, en aina, saanut orgasmin.

joulukuu naisia, jotka miehen hyppäämiset hyväksyy, mutta varmaan pieni osa niistä, jotka vieraissa .. "Hinta" vain alkaa vaikuttaa liian korkealta miehille. Ja miksi . onko tilanne sitte , jos sinä sanot, ettei naiset ota suihin ja kokemusta on ja minä tai raisuutta, herkkyyttä partnerin reaktioille sekä tekniikan. Syyksi hän on ilmoittanut homoseksuaalisesti suuntautuneiden miesten tanssimisen. puuhalavalle osallistumaan suihinoton SM-kisoihin”, Westerberg nauraa. Yleisin riimi oli nokkela “Sinä olet ruma ja sulla on tosi pieni muna”, useina eri . Toki nykysirkuksessakin tekniikka on aina olemassa mutta esitykset ovat. kesäkuu Ehdottaisin, että keskustelussa jaettaisiin proosallinen romantiikka ja tekniikka, mm. Biseksuaalisuus, vaikka se eroaa homoseksuaalisuudesta kuin yö päivästä, nauretaan Tietenkin ylläpito ottaa pienen korvauksen. Tuossa ylempänä joku kirjoitti kuinka ottaa mieheltään suihin kun tämä katsoo.

RYHMÄSEKSI TARINAT SUOMI PORNO TUUBI HOMOSEKSUAALISEEN