Hyi, miksi vesi maistuu pahalta? Veden maun huomaa yleensä vasta matkalla tai kesämökillä. Jos se maistuu pahalta, onko se haitallista? Ampiaisten, mehiläisten ja kimalaisten pistot -potilasohje Ampiaisen, kimalaisen tai mehiläisen pisto ja hoito: Ampiaisen, kimalaisen tai mehiläisen yksittäinen pisto ei ole yleensä vaarallinen terveelle aikuiselle mutta joskus pistosta voi kuitenkin seurata anafylaktinen reaktio, joka saattaa olla jopa henkeä uhkaava.

Hukkaatko marjojen terveyshyödyt väärällä käsittelyllä ja hidastelulla? Marjojen terveyshyödyt häipyvät, jos keräät, säilöt ja pakastat ne hutiloiden. Kaupan pakasteet saattavat jopa ohittaa itse säilötyt — miksi? Kesällä meikki saa olla kevyempi kuin talvella, ihokin tykkää, kun sitä ei peitä paksulla meikkikerroksella.

Uusi ilme syntyy erikoisella otsatukalla tai kuohkealla stailauksella. Muista myös seksikäs sotkuisuus. Sinilevät -potilasohje Miten toimia, jos altistuu sinilevälle? Etkö ole pikemminkin intersukupuolinen kuin hermafrodiitti? Hermafrodiittinahan sinun pitäisi pystyä tuottamaan myös miehen sukusoluja. Sorry tällainen lisäkysymys, joka ei liity erotiikkaan yhtään.

Onko tuo iso 18 senttinen penis paksukin? Kun siinä on kerran esinahkakin, niin onko se kunnon miehen kyrpä vai naisellinen kuten muuten olet? Ilmeisesti kullin runkkaaminen antaa aivan samat tuntemukset kuin miehelle vastaavan tekeminen, jos kerran kullin anatomiakin on sama, mutta miltä tuntuu saada orgasmi kullin runkkaamisesta jos kerran spermaa ei tule ja saat naisen orgasmin? Onko kulliorgasmi voimakas, voimakkaampi kuin pilluorgasmi?

Entä tuleeko ejakulaatiomäihä aina kulliorgasmin aikana, vai koska sattuu? Entä antaako kulli ejakulaationesteet myös pilluorgasmin jälkeen? Kromosomisi, eli ovatko ne naisen, miehen tai jotain välimuotoa? Eli penis on 13, cm ympärysmitaltaan, eli sellainen kohtuu tavallisen kokoinen. Penis näyttää samanlaiselta kuin miesten, joten ihan tavallisen näköinen hieman runsaamman varren paksuisella terskalla.

Orgasmi on voimakas sekä peniksellä että pimpalla, ja molemmissa se tuntuu. Uskoisin että samantasoinen orgasmi kuin miehillä. Ejakulaatio tulee orgasmin yhteydessä molemmissa tapauksissa peniksen tai pimpin kautta aiheutettuna, ja myös silloin kun voimakkaasti kiihottuneena saan orgasmin puhtaasti ajattelemalla.

Ja kromosomini on tutkittu ja ne eivät ole poikkeavat, vaan naisen. Millaisia reaktioita sait muilta lapsilta? Naistensaunassa tai tissit kun saunöt äijien kanssa? Mutta en sen takia pelkästään mitä sinulla on jalkojenvälissä. Se ei kuitenkaan olisi este, päinvastoin.

Olen vuotias heteromies, avoliitossa. Olen aiemmin ymmärtänyt, että hermafrodiittien penikset olisivat lähinnä poikkeuksellisen suuria klitoriksia tai surkastuneita peniksiä. Väitteesi suuresta senttisestä peniksestä on siis yllättävä. Kirjoituksesi vaikuttaa kuitenkin aidolta. En ole lääketieteen asiantuntija, enkä siten pysty arvioimaan kirjoituksesi uskottavuutta faktojen pohjalta.

Kyllä voisin hyvin kuvitella suhdetta kaltaisesi naisen kanssa. Itsetuntoni on kunnossa, eikä minulla ole seksuaaliseen identiteettiin liittyviä epävarmuuksia tai pelkoja. Ajattelevathan jotkut anaaliseksin harrastamisen naisen kanssa viittaavan myös homouteen, mikä on minusta erikoista. Se että olisin suhteessa kanssasi ja koskisin myös penikseesi, ei tekisi minusta mielestäni homoseksuaalia vähimmässäkään määrin - minusta asia on vertailukelpoinen tuon anaaliseksiesimerkin kanssa.

Toisekseen en ole homofoobikko, joten tuollaisella kategorisoinnilla ei ylipäätään ole minulle suurtakaan merkitystä. Uskoisin itsetuntoni kestävän jopa sen, että oma penikseni on pienempi kuin sinun ;- Selvää toki on, että monen ihmisen maailmankuva on niin ahdas, että suhtautumisongelmia tulee.

Tärkeintä on, että vaikutat itse olevan sinut asian kanssa. Sinussahan ei ole mitään vikaa, olet vain tietyllä tavalla erilainen kuin suurin osa ihmisistä. Kirjoita seuraavat numerot suurimmasta pienimpään ilman pilkkuja: Luonnos tallennettu Luonnos poistettu. Anna käyttäjätunnuksesi tai sähköpostiosoitteesi: Onko sinulla jo käyttäjätunnus?

.

Rakastelu homo kuvat maksullista naista

Ampiaisen, kimalaisen tai mehiläisen yksittäinen pisto ei ole yleensä vaarallinen terveelle aikuiselle mutta joskus pistosta voi kuitenkin seurata anafylaktinen reaktio, joka saattaa olla jopa henkeä uhkaava. Hukkaatko marjojen terveyshyödyt väärällä käsittelyllä ja hidastelulla? Marjojen terveyshyödyt häipyvät, jos keräät, säilöt ja pakastat ne hutiloiden.

Kaupan pakasteet saattavat jopa ohittaa itse säilötyt — miksi? Kesällä meikki saa olla kevyempi kuin talvella, ihokin tykkää, kun sitä ei peitä paksulla meikkikerroksella.

Uusi ilme syntyy erikoisella otsatukalla tai kuohkealla stailauksella. Muista myös seksikäs sotkuisuus. Sinilevät -potilasohje Miten toimia, jos altistuu sinilevälle? Lue lisää sinilevästä ja hoidosta. Pitkä tukka — Tee amerikkalainen kotirouvakampaus tai modernit letit Pitkä tukka on nyt huippukuohkea ja korkea kuten luvun amerikkalaisilla kotirouvilla.

Ja yhtälailla muotia on kiiltävä ja sileä tukka. Vauhtihirmun elämää Uudet tuulet puhalsivat terve. Se voi olla miehen itsetunnolle myös kova paikka jos naisella on pitempi penis. Kuinka sinua ei ole vauvana "leikattu naiseksi"? Oletko nyt aikuisena tyytyväinen tilanteeseen, vai oletko aikonut mennä leikkaukseen nyt, se ei varmasti olisi mahdoton operaatio ollenkaan, kun tehdäänhän sitä ihan täysistä miehistäkin naisia ja päin vastoin. Samalla kun mies nai sinua takaapäin ja jos olet niin kumpi sai orkun nopeammin?

Olen runkannut itse, tai mies on runkannut minua naidessaan takaapäin, tai sitten olen nainut miestä takaa ja runkannut samalla häntä. Ja nainenkin on runkannut samalla kun on takaapäin hihnadildolla nainut minua.

Orgasmin saanti riippuu monesta asiasta, mutta yleisesti kestää hieman kauemmin ensimmäinen kuin miehellä, tosin voin saada monia orgasmeja yhdynnän- tai seksin aikana kuten naiset yleensäkin. Kun sinulla on tuommoset pelit ja pensselit Niin ja en todellakaan ole mikään seksihullu, vaan minulla on ihan tavallisen naisen halut. Seksisuhteitakin on ollut alle kymmenen, joista neljä naisen kanssa. Etkö ole pikemminkin intersukupuolinen kuin hermafrodiitti? Hermafrodiittinahan sinun pitäisi pystyä tuottamaan myös miehen sukusoluja.

Sorry tällainen lisäkysymys, joka ei liity erotiikkaan yhtään. Onko tuo iso 18 senttinen penis paksukin? Kun siinä on kerran esinahkakin, niin onko se kunnon miehen kyrpä vai naisellinen kuten muuten olet?

Ilmeisesti kullin runkkaaminen antaa aivan samat tuntemukset kuin miehelle vastaavan tekeminen, jos kerran kullin anatomiakin on sama, mutta miltä tuntuu saada orgasmi kullin runkkaamisesta jos kerran spermaa ei tule ja saat naisen orgasmin? Onko kulliorgasmi voimakas, voimakkaampi kuin pilluorgasmi? Entä tuleeko ejakulaatiomäihä aina kulliorgasmin aikana, vai koska sattuu? Entä antaako kulli ejakulaationesteet myös pilluorgasmin jälkeen?

Kromosomisi, eli ovatko ne naisen, miehen tai jotain välimuotoa? Eli penis on 13, cm ympärysmitaltaan, eli sellainen kohtuu tavallisen kokoinen. Penis näyttää samanlaiselta kuin miesten, joten ihan tavallisen näköinen hieman runsaamman varren paksuisella terskalla. Orgasmi on voimakas sekä peniksellä että pimpalla, ja molemmissa se tuntuu. Uskoisin että samantasoinen orgasmi kuin miehillä. Ejakulaatio tulee orgasmin yhteydessä molemmissa tapauksissa peniksen tai pimpin kautta aiheutettuna, ja myös silloin kun voimakkaasti kiihottuneena saan orgasmin puhtaasti ajattelemalla.

Ja kromosomini on tutkittu ja ne eivät ole poikkeavat, vaan naisen. Millaisia reaktioita sait muilta lapsilta? Naistensaunassa tai tissit kun saunöt äijien kanssa?

Mutta en sen takia pelkästään mitä sinulla on jalkojenvälissä. Se ei kuitenkaan olisi este, päinvastoin. Olen vuotias heteromies, avoliitossa. Olen aiemmin ymmärtänyt, että hermafrodiittien penikset olisivat lähinnä poikkeuksellisen suuria klitoriksia tai surkastuneita peniksiä. Väitteesi suuresta senttisestä peniksestä on siis yllättävä. Kirjoituksesi vaikuttaa kuitenkin aidolta. En ole lääketieteen asiantuntija, enkä siten pysty arvioimaan kirjoituksesi uskottavuutta faktojen pohjalta.

Kyllä voisin hyvin kuvitella suhdetta kaltaisesi naisen kanssa. Itsetuntoni on kunnossa, eikä minulla ole seksuaaliseen identiteettiin liittyviä epävarmuuksia tai pelkoja.

Luonnos tallennettu Luonnos poistettu. Entä antaako kulli ejakulaationesteet myös pilluorgasmin jälkeen? Onko sinulla jo käyttäjätunnus? Erottele useat käyttäjänimet pilkulla. Ajattelevathan jotkut anaaliseksin harrastamisen naisen kanssa viittaavan myös homouteen, mikä on minusta erikoista. Ejakulaatio tulee orgasmin yhteydessä molemmissa tapauksissa peniksen tai pimpin kautta aiheutettuna, ja myös silloin kun voimakkaasti kiihottuneena saan orgasmin puhtaasti ajattelemalla. Omituisinta on että myös nämä muutama heteromies, jonka kanssa olen ollut, ovat halunneet veivata ja nuoleskella penistäni ja pyytäneet että nain heitä anaaliin.

Sexsi ruskea vuoto raskauden homoseksuaaliseen aikana