Nainen oli tästä ymmärrettävästi shokissa, ja kysyi, olenko itse törmännyt vastaaviin tyyppeihin, ja miten selvisin tilanteesta ja pystyin säilyttämään uskoni miehiin. Vastasin naiselle henkilökohtaisesti mahdollisimman pian; mutta ajattelin jakaa tämän ihan postauksenkin muodossa, sillä olen aika varma, että lähes jokainen on joskus kokenut ghostausta tai muuten vaan arktista kylmyyttä heti aktin jälkeen tyypiltä, joka ennen varsinaista yhdyntää on ollut valmis hakemaan kuun taivaalta ja tähdetkin kaupan päälle.

Ensimmäinen reaktio, joka itselle ennen tuli jokaisen tämmöisen tapauksen jälkeen oli syyllisyys. Jäi likainen olo; ajatteli, että mitähän tuossa tilanteessa olisi pitänyt tehdä toisin välttääkseen tapahtuneen. Olinko kenties ruma, huono sängyssä; olinko liian helppo vai enkö toisaalta tarpeeksi kokeilunhaluinen.

Voi miesparkaa, joka on niin täysin puissa oman seksuaalisuutensa kanssa, että ei ymmärrä tai ehkä jopa osaa kohdella naista tämän ansaitsemalla tavalla; joka häpeää ennenaikaista siemensyöksyään niin kovin, että pystyy käsittelemään tilanteen vain muuttumalla kylmäksi ja poistumalla siitä mahdollisimman nopeasti.

Tai joka on elämänsä aikana oppinut - omien tai toisten kokemusten kautta - kohtelemaan naisia vain huonosti; tai kohtelemaan vain oman seksuaalisuutensa kanssa sinut olevia naisia huonosti. Tai kohtelemaan ihmisiä ylipäätään huonosti.

Ehkä se on oman itsetunnon puutetta; ehkä on tärkeää korostaa epäkohteliaalla käytöksellä sitä omaa valtaa, jonka jossain vaiheessa on menettänyt. Ehkä se on miesparalle se ainut keino todistaa itselleen, että pystyy vielä olemaan tilanteen herra. Tai ehkä se on alitajuinen kosto sille ex-tyttöystävälle tai äidille, joka ei pystynytkään vastaamaan miehen rakkauteen. Tai ehkä nallekarkit eivät menneet koskaan tasan; Luoja tietää, me emme luultavasti koskaan.

Joka tapauksessa se ei koskaan ole tämmöisessä tilanteessa naisen syy; se, että on päättänyt harrastaa seksiä ensitapaamisella ei ole millään tasolla väärin tai tuomittavaa, eikä oikeuta tuommoiseen kohteluun.

Empatiakyky on jotain, jonka olen oikeastaan kunnolla oppinut vasta aloitettuani meditaation. Se on opettanut minulle, että meillä jokaisella on raaka ydin, jonka ympärille omat kokemukset muovaavat renkaita, jotka estävät pääsyn takaisin ytimeen tai sisäiseen valaistumiseen. Ja että mitä enemmän näitä renkaita on muodostunut negatiivisten kokemusten kautta, sitä vaikeampaa on olla rakastava, myötätuntoinen, toisille hyvää haluava ja tekevä. Ihmisellä — tai ainakin minulla — on ollut tapana ensin etsiä syytä itsestään.

Mutta joskus kusipäät vain ovat kusipäitä; joskus heidän elämänsä on niin onnetonta, että tämmöiset pienet arkipäivän "voitot" ovat ainoita, joista he vielä saavat iloita. Renkaita vain yksinkertaisesti on niin paljon, että kusipäisyys on elämän ainoa valttikortti. Samalla, kun sitä negatiivista energiaa voi yrittää säännellä ja ymmärtää yrittämällä asettua toisen ihmisen asemaan, voi myös keskittyä positiiviseen; kaikki eivät ole kusipäitä.

Itseasiassa suurin osa meistä ihmisistä on rakastavaa, empaattista, toisiaan tukevaa ja toisilleen hyvää haluavaa; niitä jotka palauttavat pudottamasi kympin setelin tai huomauttavat, jos vessasta jää pala vessapaperia kenkään.

Niitä, jotka antavat sen puuttuvan viisikymmensenttisen, että koululainen saa ostettua kesän ensimmäisen pehmiksen. Se pieni vähemmistö vaan usein pitää enemmän melua itsestään, kuten ihmiset, joilla on paha olo itsensä kanssa, usein tekevät. Aikuisetkin saavat itkupotkuraivareita, koska ovat turhautuneita osaamatta ilmaista sitä. Ne vain manifestoivat itsensä eri tavalla. Ehkä elämänasenteena naiivi, mutta minä mieluummin koen sen yhden pettymyksen kymmenestä tapauksesta ja otan ne yhdeksän vastaan täysin avoimena ja sataprosenttisesti, kuin että rakentaisin ytimeni ympärille jälleen uuden kuoren, jonka avulla blokkaisin tulevaisuudessa tapahtuvia ihania ja hyviä asioita vain sen takia, että en uskalla vastaanottaa toista ihmistä vailla ennakkoluuloja; vain toisena ihmisenä, jolla on myöskin puhdas ydin.

Miten olette itse selviytyneet vastaavista tilanteista — ensisijaisesti niistä seksiin tai seurusteluun liittyvistä? Kyllä se nyt kuulkaa vaan on nähtävästi ihan aikuisten oikeasti niin, että iloisuus ja onnellisuus säteilee ulospäin ja tekee ihmisen kuin ihmisen kauniiksi. Autossa; punaposkisena, säihkyväsilmäisenä, hyväntuulisena, hymyilevänä siitäkin huolimatta, että olen ajoittanut lähtöni pahimpaan ruuhka-aikaan. Edes persiissä riippuva Audi, joka tulee ohituskaistalla niin lähelle, että näen pukumiehen silmämunat ja hiissaa jatkuvasti kahden kaistan välillä kun yrittää kurkkia ohitseni, ei jaksa ärsyttää; livahdan kahden rekan väliin ja päästän tärkeän setämiehen munanjatkeineen edelleni mikä ei tosin hyödytä yhtään mitään, sillä edessään on vielä 20 autoa, jotka matelevat tasan samaa vauhtia kuin minäkin tein.

Setämies mulkaisee pahasti ikään kuin koko ruuhka olisi minun vikani, minä vilkutan hymyillen onnistuen juuri ja juuri tukahduttamaan haluni lähettää lentosuukko. Maltan jopa olla liimautumatta persiiseensä kosto!

Huomioni kiinnittyy autoon, joka oli juuri takanani, mutta joka nyt on vierelläni ja jää siihen, vaikka tilaa ohittaa olisi. Vilkaisen kuskia; arviolta kolmekymppinen tosisöpö vaalea mies, ihan kiva viikinkiparransänki, käsivarsitatuointi ja keskivertoa pidemmät hiukset. Kuski hymyilee ja katsoo pitkään. Käännän katseeni hetkellisesti häkeltyneenä pois, ja kun katson uudelleen, kuski katsoo minua yhä pitkään hymyillen, ennen kuin joutuu painamaan kaasua, sillä perässä tulevat pitkästyvät.

Sitten kietaset ohuen kankaan, talouspaperiarkin tms että mahdolliset terävät reunat peittyy. Sitten päälle vetäset esim.

Sitten vain pönkemään sitä rauhallisesti kun se on muodoltaan ehkä hieman hankala. Kun saat sen kohdalleen eturauhaseen kiinni Sitten vain moottorit käyntiin ja vähän vaikka voit painaa vekotinta alaspäin että etuosa nousee hollille. Homman juju tässä on kahden moottorin aikaansaama epäsäännöllinen Nopeuksia vaihtamalla saa erilaisia värinäkuvioita.

Voin sanoa, et prostaatti huutaa hoosiannaa ja eka tulee minuutin sisällä ja lasti lentää sisällä. Ja jos ei ole kokemusta niin lasti saattaa lentää aikamoisella paineella, eli pyyhettä päälle jos ei naamalleen halua; Vekotin kuulostaa naurettavalle väkerrykselle, mutta takaan, että se on vaivanarvoinen asia.

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena. Ootko vltun urpo imeny äitis nisää 4kymppiseksi asti kun sulla ei ole mitään hajua mikä on homostelua ja mikä ei. Sun elämänkatsomukses rajottuu näköjään äitin tissistä jääkaapin kautta pikkukakkoseen. Hahmota tästä, jollet ole hahm. Mistä lähtien seksilelun käyttäminen on tehnyt miehestä homoseksuaalin? Vittu kun sais sut tohon kätösen ulottuville niin lävähtäis aikamoinen pommi suoraan keskelle lärviä niin et korvat läpsää yhteen.

Mistä niitä tehokkaita moottoreita saa? Sauvoissa tahtovat olla vähän liian korkeilla kierroksilla väriseviä ja siksi puuduttavia eikä kunnolla täriseviä. Ei siinä välttämättä orkkua tarvitse.

Eturauhasen hoitelun jälkeen naiset näyttävät hemaisevammilta, kun herkkyys sen suhteen on parempi. Täällä olisi yksi kertomus tästä tapahtumasta ; Kannattaa lukea! Menkää Japaniin opettelemaan, luulo ei ole tiedon väärtti. Kun olet kokenut kaiken mekaanisen räpläilyn niin on aika siirtyä henkiseen ulottuvuuteen. Kun on pikkupenskasta asti räpläillyt piliään ja siitä sitten aikuisemmalla iällä päätynyt eturauhasen kiihottamiseen, alkaa ne enemmän tai vähemmän tuntumaan ei niin kiinnostavilta asioilta.

Moni meistä on joskus sattunut huomamaan artikkeleita tms. Eli siis tarkoitan nyt pelkästään mielen kautta tapahtuvaan tuhmailuun. Ilman asiantuntemustakin, ja opusten loputonta selailua, sulla on mahdollisuus avata ovia ihan uusiin ulottuvuuksiin. Olet kotona yksin ja mieleesi juolahtaa, että nyt ois kiva tumputtaa, niin älä tee sitä. Laita rauhallista musiikkia soimaan. Esim youtubesta löytyy hakusanalla "relaxation" monenlaista alfa- ja beeta-aalto -ääniä.

Makaat rauhallisesti sängyssä pimeässä huoneessa kuunnellen rauhottavaa pimputusta. Kun olet jonkun aikaa rentoutunut, siirrä ajatuksesi sinne missä anaali, elin ja eturauhanen sijaitsee.

Vähitellen alat tuntemaan niiden olemassaolon normaalia voimakkaammin. Keskitä kaikki ajatusenergiasi sinne. Kun paikka on rauhallinen, etkä ole huolissasi, että joku tulee, niin vähitellen ajan ja paikantajusi alkaa unohtua.

Kiihottuneisuuden tunnekin alkaa voimistumaan. Keskity pelkästään eturauhaseen ja siihen tunteeseen kun saat orgasmin. Älä ajattele mitään muuta. Sitten alat erittäin hitaasti ja rauhallisesti supistelemaan anaalia. Koko ajan ajatuksissasi on vain se tunne kun saat orgasmin. Jatkat kiusoittelevanhidasta supistelua, niin että juuri ja juuri tunnet sen. Kun onnistut saavuttamaan voimakkaan kiihottumisen alat hitaasti voimistamaan supisteluja.

Muista edelleen edetä rauhallisesti. Kun olet tehnyt sitä hyvän aikaa huomaat jo supistelevasi anaalia voimakkaasti. Nyt ala pitää silloin tällöin supistusta yllä pidempään.

Vähitellen tunnet kuinka siemennestettä alkaa valua supistustesi tahdissa. Se lisää entisestään kiihottumista. Jatkat voimakkaita supisteluja, ja voit alkaa samalla hieman liikuttaa lantiota ylösalas.

Kiihottuneisuus saavuttaa vähitellen voimakkaan tunteen. Silloin alat olla lähellä laukeamista. Tunne on erittäin nautinnollinen ja olet varma, että laukeat. Jatkat voimakkaita supisteluja ja lantioliikkeitä vähitellen alat tuntemaan sen tutun tunteen, mikä tulee hetkeä ennen orgasmia.

Se tunne saa sut tahtomaan voimakkaasti laukeamista. Mielessäsi annat orgasmille luvan tulla. Ja ennenpitkää ensimmäiset orgasmiaallot alkaa tuntua alapäässä. Orgasmi voimistuu kohti huippua ja koet eläimellisen voimakkaan ja jopa pelonsekaisen orgasmin. Siemennesteet roiskuu voimakkaasti sykkien. Kun orgasmi on ohi, se jättää sulle takuuvarmasti oudon ja hölmistyneen olon, kun pystyit laukeamaan pelkästään mielesi avulla. Itse olen pystynyt tähän n.

: Pitkä orgasmi seksiväline kaupat homoseksuaaliseen

Pitkä orgasmi seksiväline kaupat homoseksuaaliseen Gay hot porn tubes seksivideo suomi
Hieronta haaga meis homo saa vierasta 254
THAI HIERONTA ESPOON KESKUS SUOMI GAY SEX TUBE 810
ANIME PORN PICTURES MEIS SAA HOMOSEKSUAALISEEN VIERASTA Hot porn tubes pk-seuraa oulu homoseksuaaliseen
Pitkä orgasmi seksiväline kaupat homoseksuaaliseen Seksiseuran haku thai homoseksuaaliseen hieronta oulu

Pitkä orgasmi seksiväline kaupat homoseksuaaliseen

Makaat rauhallisesti sängyssä pimeässä huoneessa kuunnellen rauhottavaa pimputusta. Vähitellen opin olemaan rauhallisempi niin sydän ei ihan yritä tulla rinnasta ulos. Kun saat sen kohdalleen eturauhaseen kiinni Jatkat kiusoittelevanhidasta supistelua, niin että juuri ja juuri tunnet sen. Pitkästä aikaa — ellei jopa ensimmäistä kertaa liki neljänkymmenen ikävuoteni aikana — minusta tuntuu siltä, että kaikki on hyvin juuri näin; että palaset ovat viimeinkin loksahtaneet paikalleen. Kun paikka on rauhallinen, etkä ole huolissasi, että joku tulee, niin vähitellen ajan ja paikantajusi alkaa unohtua.

KALU HOMOSEKSUAALISEEN LÄVISTYS SAUNA SEKSIÄ