Ja kyllä minä nussin. Miia valitti allani kun kourin hänen pikku tissejä T-paidan alla ja panin kuin pikku aropupu. Niin suloiselta tuo samettinen pikku vittu tuntui terskani ympärillä että tunsin kuinka palleissani alkoi tuntua järistyksen aallot.

Kun olimme siinä palautuneet ja siistiytyneet. Minä tiesin että katselit" sanoi Miia. Paikataan kuitenkin se rengas. Mies löhösi rentona sohvalla katsoen futis-ottelua. Hänen piti löysästi kaukosäädintä kädessään ja tuijotti TV: Nainen oli yrittänyt viestittää miehelleen turhaan sitä tiettyä viestiä, ja nyt miehen mielenkiinto oli täysin muualla.

Hän oli levoton, eikä suihku ollut helpottanut yhtään - päinvastoin. Lämmin vesi ja polte haaroissa sai hänen sormensa hakeutumaan jalkojen väliin. Nännit kovettuivat pienestä kosketuksesta ja jalkojen väli kostui ihan muusta kuin vedestä. Naisen mielestä oli ollut ihanaa jatkaa sormen liikettä pilluhuulien välissä, mutta miksi tyytyä siihen kun parempaakin olisi tarjolla.

Miehen mielenkiinto oli herätettävä keinolla millä hyvänsä. Niinpä suihkun jälkeen nainen kuivasi vartalonsa ja pukeutui minihameeseen ja tiukkaan T-paitaan. Hänellä ei ollut pikkuhousuja eikä rintaliivejä. Nännit törröttivät kovana t-paidan alla. Nainen käveli lantio keinuen TV: Hän katsoi silmiään räpyttelevää miestään haastavasti seksikäs hymy huulilla.

Nainen kääntyi sammuttamaan TV: Näin minihame paljasti juuri sen minkä nainen halusi. Kenties mies saattoi nähdä myös kuinka kostea nainen oli. Nainen kääntyi takaisin mieheen päin kiimainen katse silmissään. Mies alkoi selvästi kiinnostua, mutta hänen puhekykynsä oli edelleen kateissa. Mies nyökkäisi riisuessaan housuja. Miehen silmät kiilsivät kiimasta ja hän laskeutui polvilleen naisen taakse. Miehen kasvot painautuivat pyllyposkien väliin vasten märkää pillua.

Mies aloitti innokkaan nuolemisen. Hän nuoli pitkiä nuolaisuja, levitti sormillaan häpyhuulia ja työnsi kieltään niin syvälle kuin sai. Välillä miehen kostea kieli pyöri klitoriksen ympärillä - sitten mies otti paisuneen klitoriksen hellästi huulien väliin. Mies huohotti ja nuoli kiimaisesti naisen koko haarojenväliä. Nainen tunsi kuinka yksi sormi upposi vaivattomasti pilluun. Nainen nojautui vatsalleen pöydälle. Naisen nesteistä liukas sormi hyväili hänen anusta. Miehen kasvot kiiltelivät naisen nesteistä, ja mies jatkoi kielityötään hellemmin.

Yhä uudet aallot saivat naisen ulisemaan ja vartalon värähtelemään orgasmin kourissa. Kiimainen mies nousi seisomaan ja riuhtaisi nopeasti housunsa alas. Juhlakuntoinen kalu ponnahti vasten naisen pyllyposkia.

Mies veti esinahkaa taaksepäin ja ohjasi kalun pillunhuulille. Nainen makasi vatsallaan pöydällä voipuneena mutta työnsi lantiotaan kohti miehen kalua. Kova kalu työntyi hitaasti sisään ja mies voihkaisi tyytyväisesti. Kun kalu kostui naisen nesteistä, mies alkoi naida nopeammin. Mies huohotti ja mutisi matalasti työntöjen tahdissa. Nainen liikutti lantiotaan vasten miestä samaan tahtiin työntöjen tahdissa. Välillä mies työnsi pitkiä työntöjä, välillä pyöritti lantiota antaen kalun tutkia joka pillun sopukan.

Sitten miehen hengitys alkoi kiihtyä ja muutaman pitkän työnnön päätteeksi hän veti kalunsa pillusta. Sperma roiskui naisen pyllyn päälle. Mies hieroi kaluaan vasten pyllyrakoa ja uudet spermaryöpyt levisivät pitkin pyllyä. Mies ohjasi uudelleen kalun pilluun ja työnsi kalun pohjaan saakka. Sykkien se purki viimeiset spermatipat syvälle naisen sisään. Hitaasti mies veti puolijäykän kalunsa naisen pillusta ja veti henkeä nojaten samalla pöytään.

Istuin pienessä odotushuoneessa, tutulla hierojalla. Lueskelin jotain vanhaa Eevaa kunnes vaalea nuori tyttö avasi huoneen oven ja pahoitteli minulle, että olin joutunut odottamaan. Hän esitteli itsensä Katiksi ja kertoi olevansa alan opiskelija ja hoitavansa vakihierojani työt tänään. Tyttö poistui huoneesta muutamaksi minuutiksi ja antoi minun riisuuntua rauhassa. Käsin tuttuun tapaan vatsalleni pöydälle pelkissä alushousuissa ja pian tyttö tulikin takaisin huoneeseen.

Juttelimme aluksi niitä näitä siitä miten hartiat kipeytyvät helposti ja kuinka syksy on ollut sateinen. Hänen siirtyessä alaselkääni alkoi rentous vallata koko kroppaani enkä enää edes jaksanut jutella. Hänen taitavat kätensä pyörivät öljytyllä alaselälläni ja siirtyivät pikkuhiljaa tiukoille pakaroilleni.

En aluksi osannut edes ajatella hierojalla käyntiä eroottisena kokemuksena mutta tytön siirtyessä hieromaan sisäreisiäni, aloin tuntea polttavaa kuumotusta jalkovälissäni. Hänen peukaloidensa käydessä aina lähempänä jalkoväliäni, levitin vaihtomaisesti hieman jalkojani ja voihkaisin. Luulen tytön huomanneen sen, sillä hän siirtyi hieromaan äkkiä pohkeitani. Tunsin pientä häpeää äskeisestä ja yritin olla mahdollisimman normaalisti.

Tunsin kuitenkin kuinka kostuin joka kosketuksella lisää. Nilkkojen jälkeen nainen tuli takaisin ylöspäin ja jatkoi sisäreisieni hieromista. Nyt hänen peukalonsa kävi jo todella lähellä kosteaa vakoani.

En voinut mitään sille, että minun oli taas kerran avattava jalkojani hieman. Seuraavalla käden liikkeellä tytön peukalo ujuttautui alushousujeni sauman sisään ja kulki hellästi pitkin nesteistäni märkää vakoa.

Jähmetyin paikoilleni enkä uskaltanut edes hengittää. Hän levitti käsillään jalkojani ja hyväili jalkoväliäni pikkuhousujen päältä. Sitten hän riisui alushousuni enkä todellakaan vastustellut. Hänen sormensa upposivat hetkessä vakoni uumeniin löysivät klitorikseni. Ja sain mumistua jotain vastaukseksi. Hän pyöritti sormiaan klitoriksellani yhä kiihtyvämpään tahtiin. Välillä hän jopa innostui vatkaamaan koko vakoani kämmenellään.

Yritin tukahduttaa huutoani, mutta se muuttui vain vaikerrukseksi. Seuraavaksi hän työnsi kaksi sormeaan sisääni. Hän aloitti rauhallisin työnnöin mutta yltyi lopulta kovaksi vatkaamiseksi. Vittuni litisi hänen käsittelyssään. Pian tyttö otti sormensa pois minusta ja vähään aikaan ei tapahtunut mitään. Käännyin ympäri pöydällä ja näin hänen riisuuntuvan. Katselin hänen hoikkaa, alastonta vartaloaan ja kiinteitä rintoja kun hän laski pöytää alemmas ja asettui päälleni. Aluksi hän kävi lähetyssaarnaaja-asentoon niin, että vakomme olivat limittäin.

Hän alkoi liikutella lantiotaan omaani vasten ja huoneen täytti vittujemme litinä. Tunsin hänen turvonneen klitoriksensa omaani vasten ja huohotin. Sen jälkeen hän kääntyi päälläni kuusysiin ja alkoi nuolla vakoani pitkin nuolaisuin. Minä otin kiinni hänen pakaroistaan ja vedin hänet lähemmäs suutani. Aloitin välittömästi hänen litimärän vakonsa nuolemisen.

Työnsin kieltä hänen reikäänsä ja imeskelin hänen klitoristaan. Sitten työnsin kolme sormea hänen sisäänsä ja aloitin vatkaamisen.

Hänen lantionsa liikkui villisti käsiäni ja kasvojani vasten ja samalla hän teki samaa omassa vitussani enkä enää kestänyt vaan laukesin hänen sormilleen. Tyttö lopetti liikkeensä hetkeksi lauettuani, mutta siirtyi sen jälkeen minusta katsoen alemmas niin, että hänen litimärkä vakonsa oli rintojeni päällä. Nännini olivat kivikovat ja hän alkoikin vatkata lantiotaan niitä vasten.

Katselin näkyä haltioituneena, sillä hän näytti mielettömän riettaalta siinä ratsastaessaan rinnoillani hurmioituneena. Hän huohotti lujaa ja hieroi itseään rintoihini. Päätin auttaa häntä hieman ja otin toisen rinnoistani käteeni ja aloin heiluttaa nänniä hänen klitoristaan vasten. Hän hullaantui täysin ja kiljaisi orgasmissaan. Sitten hän lysähti päälleni ja huohotimme siinä hetken märkinä, kunnes minä puin päälleni ja hän otti vastaan seuraavan hierottavansa.

Opiskelin gynekologiksi, ja sainkin ihan kohtuullisen paikan TYKS: Se oli mun eka vastaanotto, ja olin koko aamun ihan hermona. Luulin ett mokaan tai jopa nolaan itseni oikein kunnolla, mutta niin ei kuitenkaan tapahtunut, tai, miten sen nyt ottaa… Olin laittautunut aamulla erikoisen tarkasti.

Uusi, valkoinen tunika oli kuin tehty mua varten. Se istui loistavasti paljastaen isot mehukkaat rintani, en muuten laittanut edes rintsikoita, koska sairaalassa oli kuitenkin niin kuuma ilma.

Valkoiset pitsiset stringini loistivat mukavasti tunikan alta paljastaen tiukkaa peppuani. Kello 12 aamulla istuin jo uudessa vaaleassa gynekologin-huoneessa. Tiesin, et uudella potilaallani oli varattu aika kello Naisen nimi oli Alexandra ja minusta se oli todella hieno ja jopa kiihottava nimi. Nainen, todella oli vasta vuotias. Tietojeni mukaan vielä neitsyt. Tunsin, miten pantu vittuni alkoi kostumaan, mutta en kerennyt ajattelemaan asiaa, koska oveen koputettiin.

Ekalla potilaallani oli pienen likan suloisen kauniit kasvot ja ihana vartalo. Se oli peloissaan, no, olihan se likan eka kerta gynekologilla. Kun kysyin, likka kertoi olevansa neitsyt, ja punastui.

Sen ihana kiree pillu oli melko posliini, ja nauroin itsekseni. Ajattelin, et olen onnenpekka kun saan tollasen potilaan. Sitten kun likka oli jo tuolissa, nolona laittanut jalkansa telineelle, istahdin viereen ja kysyin, miksi likka tuli gynekologille, oliko sil joku erikoinen vaiva, vai tuliko se yleistarkistukselle. Likan huulet meni mutrulle ja nolona se tunnusti, et sen pilluun sattui kovasti. Se sanos, et kukaan ei oo koskenut sen pilluun, ei edes likka itse sormeillut tussua koskaan.

Vai tussuun koskee, toistin ihmetellen ja levitin likan vitunhuulet. Tunsin miten oma vittuni alkoi taas kostumaan. Pian nesteeni alkoi valua pisin jalkojani. Likka ei huomannut asiaa. Se makas hiljaa ja luulin sen rentoutuvan. Kuitenkin sen posket hohtivat punaisina. Likan pillu oli ihanan vaaleanpunainen, nuori kiimanen tussu. Hipaisin kevyesti sen klitorista, ja kuulin miten likka voihkaisi, ja kysyi, onko kaikki kunnossa sen vitussaan.

Vastasin, et tarvis odottaa hetken ihan rauhassa, ennen kuin testi on tehty. Todellisuudessa halusin vaan hiplata tuota nuorta tussua.

Levitin likan vitun ja laitoin ensin yhden sormen sen vaginaan. Likan pillu alkoi huomattavasti kostua, ja parka alkoi nolona kyynelehtiin, kun tajusi aran tilanteen. Rauhoittelin likkaa hieroen ensin ihan hiljaa sen klitorista ja laittaen sormen sen kosteaan vaginaan.

Likka alkoi huohottamaan hiljaa, ensin arasti, nolona, mutta sitten voimakkaammin ja selvemmin. Hierosin sormillani sen tussua, ja sitten laitoin kuuman ja kostean kielen sen vittuun, ja kiusasin klitorista. Samalla sormeni meni likan piukkaan peppu aukkoon, ja toisella sormella hieroin likan aukkoa.

Likka alkoi huutamaan nautinnostaan niin et koko TYKS kaikui. Tunsin miten se on orgasmin partaalla, ja lopetin hymyillen. Likka alkoi rukoilemaan mua jatkamaan, mutta sanoin tiukasti ei. Likka alkoi itkee hiljaisesti.

Tunteet ja aistit olivat liian sekaisin, likka oli shokissa. Ajattelin, et likka pieni oli ansainnut tuon nautinnon, ja armaasti laitoin sormeni taas sen anus aukkoon. Toinen sormeni hieroi kovaa tahtia klitorista. Pieni hetki, ja sairaalan tuoli oli kokonaan likan vittumehuissa Nuolin sen puhtaaks ja otin omat pikku housuni pois. Likka katsoi uteliaana kun levitin vittuni sen nokan edes ja sanoin: Sen ei tarvinnut kun lipoa klitoristani hetken, kokemattomasti mutta silti niin taivaallisesti, kun tiesin et laukeen pian.

Ohjasin likan sormen mun anukseen. Orgasmini oli voimakkaampi kuin koskaan. Laitoin omat pikkarini paikoilleen ja ilmoitin likalle: Kohensin rintani, korjasin stringini ja lausuin himottavan seksysti: On lauantai-ilta ja olen menossa pomoni luo saunomaan Pomoni on melko nuori ja komea mies ja hän on kutsunut koko osaston saunomaan luokseen. Kun saavun pomoni asunnolle ovat muut naiset jo saunassa minua kehotetaan menemään perässä , miesten vuoro olisi sitten meidän jälkeemme.

Saunassa istuu 5 työkaveriani kun saavun lauteille Istun lauteilla vielä hetken ja lähden sitten itsekin suihkuun. Laitan suihkun päälle ja alan pestä itseäni.

Olen puutteessa koska poikaystäväni on työmatkalla. Alan hyväillä posliiniksi ajeltua häpyäni ja tunnen kuinka alan kiihottua, en ole saanut aikoihin kunnolla naida. Kuulen jonkun saapuvan suihkuhuoneeseen ja astelevan taakseni Edessäni seisoo pomoni ja rauhallisesti hän ottaa suihkun pidikkeestään, asettaa minut kylmälle lattialle selälleen. Pomoni suuntaa suihkun suoraan klitorikselleni ja alkaa hieroa minua voimakkaalla suihkulla Juuri kun olen saamassa rajun orgasmin pomoni lopettaa Pomoni ei aikaile vaan tarttuu seipäästään kiinni ja survaisee sen tiukkaan pilluuni ja alkaa heti rajut työnnöt Pomo vetää kalunsa minusta, kääntää minut kontalleni ja solmii käteni suihkun johdolla hanaan kiinni.

Tunnen kuinka pilluuni levitetään saippuaa ja neljä sormea työntyy sisälleni En ole enää yhtään kiimainen haluaisin pois tästä tilanteesta mutta minulla ei ole enää perääntymisen mahdollisuutta. Kuulen pukuhuoneesta ääniä ja arvaan että muutkin miehet ovat tulossa saunaan Ovi aukeaa ja 4 miestä astuu alastomina suihkuhuoneeseen.

Heidän kalunsa ponnahtavat pystyyn ja tunnen kuinka heidän kiimaiset silmänsä porautuvat levällään olevaan tavaraani. Pomoni vetäisee kätensä pillustani ja alkaa naida minua rajusti ruiskuttaen spermansa lopulta selkääni.

Eräs työtovereistani astuu nyt taakseni levittää saippuaa perseeseeni ja survaisee kalunsa armottomasti perseeseeni Kun mies on aikansa jyystänyt laskee hän lastinsa sisälleni. Kaikki miehet käyvät yksitellen naimassa nuolemassa ja panemassa minua milloin perseeseen milloin pilluun tai suuhun.

He tyydyttävät halunsa minulla eikä minulla ole mitään sananvaltaa. Kun kaikki ovat saaneet haluamansa päästetään minut vapaaksi ja he lähtevät tyytyväisinä saunaan jättäen minut spermaisena ja mustelmilla suihkuhuoneen lattialle…. Suoristin kravattiani kun sisään astui sihteerini joka ilmoitti että, yhteistyötä halunneen yhtiön johtaja oli saapunut.

Käskin päästää hänet sisään. Hämmästyksekseni huomasin että johtaja oli nainen. Olen Mirja" nainen sanoi. Mä oon Jorma", esittäydyin. Keskustelimme yhtiöidemme mahdollisesta yhteistyöstä. Katseeni osui jatkuvasti Mirjan povelle. Mirja taisi huomata sen. Tiesin että tämä oli vain veruke. Nousin tuolista ja kävelin Mirjan taakse. Kun olin hänen takanaan, laskin käteni hänen rinnoilleen ja aloin hyväillä niitä.

Mirja ponkaisi tuolista ylös ja napitti paitansa auki. Hän pyysi minua avaamaan rintaliivinsä. Tein sen muitta mutkitta. Mirja laskeutui polvilleen eteeni. Hän alkoi avata housujani. Kaluni ponnahti pöksyistäni täydessä mitassaan. Mirja työnsi sen suuhunsa ja alkoi imeä sitä niin ihanasti muuta kuitenkin niin varmasti. Mirja otti kaluni pois suustaan ja alkoi riisumaan hamettaan.

Mirjalla ei ollut pikku housuja hameensa alla. Hän meni työpöydälleni niin seksikkääseen asentoon että meinasin laueta siihen paikkaan. Kävelin hänen eteensä ja laskeuduin nuolemaan hänen jumalaista vittuaan. Hän laukesi ensimmäisen kerran kun nuolin vielä hänen märkää vittuaan. Nousin ylös ja käänsin Mirjan niin että hänen kiinteä ja iso perseensä oli edessäni. Survaisin kaluni hänen vittuunsa ja aloin liikuttaa irvokkaan isoa kyrpääni hänen perseessään.

Käänsin Mirjan selälleen ja työnsin kyrpäni hänen pilluunsa. Samalla hetkellä MIrja laukesi huutaen niin paljon kuin vain pystyi. Nousin haaroista jonkin ajan kuluttua ja aloin naida Mirjaa rintojen väliin.

Juuri sillä hetkellä Mirja otti kyrpäni käteensä ja lypsi spermani rinnoilleen. Lysähdin hänen päälleen ja huohotimme molemmat rajusti. Sittemmin sovimme että yhtiöidemme yhteistyö alkaa ensikuussa.

Samana iltana tapasin Mirjan baarissa. Mutta se onkin jo erijuttu. Lukion juhlasalissa oli hilpeä tunnelma, musiikki soi ja pääosa nuorista tanssi pitkin hämärästi valaistua salia. Osan seurustellessa seinustoilla ja nauttien juomia. Tarjolla oli tietenkin vain virvokkeita ja vettä, mutta useiden päihtyneestä tilasta saattoi arvata että tyttöjen käsilaukuista ja poikien povitaskuista löytyi vahvempaakin juotavaa.

Pojilla oli useimmilla puvut ja tytöillä kauniita iltapukuja tai muuta kaunista. Muutama opettaja oli mukana, valvomassa illanviettoa. Tiina siemaili juuri vahvistettua Jaffaa ystäviensä kanssa kun hän näki rehtorin vaikuttavan olemuksen ilmestyneen saliin. Tiinan vatsassa kävi kuuma aalto. Hän oli ensimmäistä kertaa eläissään luntannut ja jäänyt kiinni, joutuen rehtorin puhutteluun hänen kansliaansa; -tämä on ikävä tapaus, tästä voisi vaikka erottaa määräajaksi.

Oli rehtori jatkanut, Tiinan nieleskellessä posket häpeästä punoittaen. Ja teen mitä vain ettei vanhempani saisi tietää asiasta. Tiina vakuutteli ääni pelosta väristen. Tiina kysyi vaikka alkoi jo aavistaa mistä oli kyse. Tiina tajusi mitä rehtori tarkoitti ja tajusi ettei hänellä olisi muuta vaihtoehtoja, ellei hän sitten saattaisi itseään ja koko perhettä häpeään. Ja kaikki tämä vain tyhmän lunttauksen takia! Tiina tunsi kuumuuden hiipivän poskillensa punan myötä.

Hän pyyhkäisi kämmenselällään hikipisaran ohimoltaan. Rehtori vielä varmisteli nyt jo hieman hymyillen. Tiina kuiskasi tuskin kuuluvasti. Rehtori nousi ja käveli pöydän toiselle, riisuen Tiinan katseellaan. Rehtorin ankara maine sai Tiinan pelkäämään tuota miestä, eikä miehen suuri kokokaan helpottanut asiaa.

Kuitenkin monet tytöt pitivät häntä komeana, ellei hänellä olisi niin ankara olemus. Ja kyllähän hän Tiinastakin oli aika komea Rehtori laski kätensä Tiinan olkapäille ja käänsi hänet ympäri. Rehtori sanoi ja taputti vielä Tiinan farkkujen peittämää pyöreää pakaraa Nyt Tiina yritti katsella piilopaikkaa, mutta sellaista ei ollut.

Hän yritti olla huomaamaton ystäviensä takana. Rehtori kierteli siellä täällä, vaihtaen muutaman sanan sekä opettajien että oppilaiden kanssa, lähestyen vääjäämättömästi… -hei tytöt, kuinka ilta on mennyt, eikö teidän pitäisi olla tanssimassa?

Rehtori kysyi matalalla bassoäänellään kun saapui Tiinan seurueen luokse. Rehtori kysyi ja ojensi Tiinalle pienen luottokortin suojataskun. Sen päällä luki Tiina, mutta Tiina tiesi heti ettei se ollut hänen. Ennekuin hän ehti sanoa mitään rehtori sanoi hymyillen: Ja jatkoi saman tien matkaansa.

Hämärästä valaistuksesta johtuen muut eivät nähneet Tiinan kuumottavia poskia ja hämillistä katsetta. Hän laittoi suojataskun pieneen käsilaukkuunsa ja kertoi muille tytöille käyvänsä wc: Laski käsilaukkunsa mustien sukkien verhoamille reisille ja luki lapun taskun sisältä. Noin 30 minuutin kuluttua Tiina valitteli päänsärkyä ja sanoi lähtevänsä kotiin. Kieltäytyen erään mukavan pojan saattotarjouksesta, vaikka juuri häntä ajatellen hän oli pukenut itsensä parhaimpiinsa, aina alusasua myöten Ennen lähtöään hän kuitenkin oli rohkaisuksi juonut kaiken alkoholin mitä hänellä oli ja hieman kaveriltansakin lisää.

Niin Tiina oli pian sydän pomppaillen rehtorin kansliassa, seisoen rehtorin pöydän edessä levottomana. Tiina sanoi, tuntien kevyen humalan alkavan nousta päähän. Rehtori ahmi katseellaan Tiinaa ja hymyili. Oikein kaunis nuori naisen alku Sinähän tarvitset kunnon rangaistuksen, eikö totta? Rehtori sanoi ja nousi ylös pöytänsä takaa. Tiina vastasi kun ei muutakaan keksinyt. Rehtori kysyi ja lähestyi. Tiina mutisi ja katseli vaivaantuneena lattiaa.

Rehtori käveli Tiinan taakse ja avasi iltapuvun vetoketjun, hivuttaen hitaasti olkaimet alas. Koko puvun yläosan alas, kunnes enää Tiinan lantion kaaret pitivät pukua ylhäällä. Rehtorin kädet hyväilivät Tiinan paljaita olkapäitä ja käsivarsia. Kunnes Tiina tunsi rehtorin kuuman hengityksen niskassaan ja huulet ihollaan. Samalla rehtorin kädet ujuttivat pukua lantioita myötäillen alas.

Kun Tiinan puku valui kahisten lattialle Tiina tunsi miehen kädet hyväilevän lantionsa kaaria ja hänen painautuvan pakaroitansa vasten. Rehtori kuiskasi ja vetäytyi katselemaan Tiinaa joka seisoi nyt keskellä lattiaa yllään vain korkokantakengät, sukat sukkanauhaliiveineen sekä rintaliivit. Tiina seisoi uskaltamatta liikahtaa paikaltaan.

Pian hän tunsi jotakin liukuvan reitensä sisäpintaa pitkin lantiolle, sitten toiselle puolelle. Tiina tajusi sen olevan karttakeppi. Sitten keppi siirtyi reisien sisäpinnalle, liukuen ylös ja alas.

Tiina parkaisi kun karttakeppi läimähti hänen kauniille pakaralleen. Tiina tunsi kuinka rehtori avasi hänen rintaliivinsä ja riisui ne hänen yltään.

Kääntäen Tiinan lopulta ympäri. Tiina yritti peitellä rintojansa mutta rehtori tarttui hänen ranteisiinsa ja vei ne sivuille. Tiina nieleskeli kun rehtori tarttui hänen pyöreisiin ja pehmeisiin rintoihinsa, puristellen ja leipoen niitä härskin kovakouraisesti. Rehtori tarttui sormenpäillään ruskeisiin nänneihin, puristeli ja pyöritti. Rehtori puristeli pehmeitä nuoria rintoja, tarttui koviin nänneihin ja veti Tiina voihkaisi ja rehtori tunsi kalunsa olevan täydessä iskussa.

Rehtori tarttui Tiinaan ja käänsi hänet pöydälle vatsalleen, niin että koko kaunis takapuoli oli hänen edessään. Malttamattomana hän tarttui Tiinan mustiin pitsisiin pikkuhousuihin ja riisui ne pois. Saman tien hän oli polvillaan ja tarttui upeisiin pakaroihin ja alkoi nyt vuorostaan hyväillä ja leipomaan niitä.

Tiinan tuntiessa kovakouraiset kourat reisillään, lantiollaan ja erityisesti pakaroillaan. Ja lopulta rehtorin kasvot olivat Tiinan seksikkäiden pakaroiden välissä, kielen lipoessa nälkäisenä kauniin opiskelijatytön herkullista pillua. Tiina kiemurteli pöydällä ja mietti kuinka oli moiseen tilanteeseen päätynyt. Hän tunsi rehtorin kielen välillä lipovan ja välillä tunkeutuvan röyhkeästi syvälle hänen sisäänsä, kourien leipoessa pakaroita.

Tiina voihkaisi kun sormi tunkeutui hänen pilluunsa. Tiina vaikeroi kun kaksi sormea ahtautui hänen tiukkaan pilluunsa. Tiinan pillu litisi rehtorin syljestä ja hänen omista liukasteistaan. Sitten kaikki loppui ja Tiina kuuli takaansa vaatteiden kahinaa. Lujat kourat tarttuivat Tiinan lantioihin ja jokin kova tökki Tiinaa jalkojen väliin, asettuen lopulta Tiinan kostealle pillulle. Tiina pidätti hengitystään ja odotti. Tiina voihki kun vanhan rehtorin paksu ja kova penis tunkeutui hänen nuoreen pilluun.

Kourat puristuivat pihtimäisesti Tiinan lantiolle ja rehtorin jykevä penis alkoi työstää Tiinaa. Tiina vaikeroi kun rehtorin lantio hakkasi hänen pyöreitä pakaroitansa vasten yhä nopeammin. Vahva koura tarttui Tiinan hiuksiin ja veti päätä taaksepäin. Rehtorin huulet ja hampaat hamusivat Tiinan kaulan pehmeää ihoa. Purivat korvanlehteä ja lopulta Tiinan pää oli taivutettu asentoon jotta rehtori pääsi suutelemaan Tiinan täyteläisiä huulia. Rehtori huohotti Tiinan korvaan.

Tiina huohotti ja vaikka rehtorin suuri kalu teki välillä kipeää, hän kuuli korvissaan oman humalaisen kikatuksensa tuskanvoihkaisujen välillä. Rehtori huohotti Tiinan korvaan, samalla kun räjäytti spermansa Tiinan ihanan tiukkaan pilluun. Rehtori käveli pöydän toiselle puolelle ja istui nahkatuoliinsa. Tiina nousi epävarmoin ottein pöydältä ja horjahteli korkokengissään toimiston mustalle nahkasohvalle. Tiina katseli kun rehtori kaivoi pöytälaatikostaan pahvimukin, mihin hän kaatoi kullankeltaista nestettä pullosta, ja siemaisi sen kerralla tyhjäksi.

Rehtori huokaisi ja pyyhki otsaltaan hikeä karvaiseen käsivarteensa. Tiina kysyi hieman sammaltaen. Rehtori katsoi Tiinaa vihaisena ja kaivoi laatikoitaan. Heitti sitten talouspaperirullan Tiinalle. Jääden katselemaan kun Tiina pyyhki spermaa, mitä tihkui hänen pillustaan hänen reisilleen. Rehtori ihaili mustan sukan verhoamia pitkiä reisiä ja Tiinan vartalon vaaleaa ihoa mustaa nahkasohvaa vasten.

Kiinteät pystyt rinnat värähtelivät kimmoisina kun hän pyyhki itseään paperilla. Tiina kysyi ja katsoi pullo rehtorin pöydällä. Tiina asteli hieman horjahdellen seksikkäissä sukkanauhaliiveissään ja korkokantakengissään rehtorin eteen joka kaatoi mukiin viskiä.

Tiina kommentoi ja ojensi kätensä. Silloin rehtori heilautti kättään ja viskiä lensi Tiinan rinnoille ja kasvoille. Tiinan tuijottaessa hämmästyneenä rehtori veti hänet lähemmäksi ja alkoi nuolla viskiä Tiinan rinnoilta. Tiina sanoi viskin valuessa hänen poskillaan ja leuallaan. Rehtori tarttui Tiinan hiuksiin ja nuoli viskin myös hänen poskiltaan ja leualtaan. Rehtori sanoi ja työnsi mukin reunan Tiinan huulille. Tiina nieli loput vahvasta viskistä, yskien vedet silmissä. Rehtori kysyi matalalla bassoäänellään.

Yrittääkö herra rehtori juottaa viattoman opiskelijatytön humalaan? Tiina kysyi vedet silmissä. Tiina sanoi ja osoitti rehtorin puolikovaa kalua joka lepäsi hänen reisiensä välissä. Rehtori tuijotteli vielä kosteudesta kiilteleviä Tiinan rintoja ja veti hänet polvilleen lattialle, nousi itse seisomaan ja käänsi Tiinan selän pöytää vasten. Rehtori työnsi lantiotansa eteenpäin ja tarttui vaaleisiin rintoihin sekä puristi kalunsa niiden väliin.

Penis liukui Tiinan rintojen välissä edestakaisin, alkaen kovettumaan ja kasvamaan jälleen. Tiina tuijotti punaista paisuvaa terskaa rintojensa välissä. Taivutti sitten päänsä taakse, takaraivon pöytää vasten ja sulki silmänsä, tarttuen rehtorin lantioihin. Rehtori katseli tytön raollaan olevia täyteläisiä punaisia huulia ja suljettujen silmien tuuheita tummia ripsiä. Ojensi kätensä ja tarttui Tiinan hiuksiin, vetäen päätä eteen ja alaspäin.

Tiina mutisi kun rehtorin kalu tunkeutui hänen huuliensa väliin. Tiina ynisi silmät suurina kun Rehtorin käsi liikutti hänen päätään edestakaisin hiuksista vetäen. Tiinan pehmeät huulet liukuivat rehtorin kalun vartta pitkin edestakaisin Välillä rehtori veti kalunsa kokonaan pois Tiinan lämpimästä suusta ja antoi Tiinan haukkoa henkeä.

Tiina sopersi ja ahmi jykevää penistä, jonka varressa verisuonet pullistelivat, punaisten huuliensa väliin. Kunnes rehtori veit kalunsa Tiinan suusta ja ruiskutti spermansa Tiinan pyöreille rinnoille. Rehtori kaatoi mukiinsa viskiä ja siemaili sitä nautiskellen, samalla kun hyväili Tiinan pehmeää ja kurvikasta vartaloaan joka istui hänen sylissään. Tiinan käsi vaelsi rehtorin karvaisella rinnalla paidan alla. Rehtori sanoi viekkaasti hymyillen ja vei viskimukin Tiinan huulille. Tiina sammalsi silmät pyörien kun viskiä valui huulilta leualle.

Tiina kysyi silmäluomet raskaina. Rehtori sanoi samalla kun työnsi sormensa Tiinan pepunreikään, ja hänen kalunsa alkoi jäykistyä kuin käskystä. Se alkoi kuin kantrilaulu. Maantiellä Huntsvillestä Memphisiin avolavapakuni rengas puhkesi, ja matka pysähtyi maissipellon reunaan aamulla hetki ennen auringonnousua. Vailla vararengasta rikkoutuneen tilalle olisin ollut kusessa, ellei se tyttö olisi pysähtynyt kohdalleni menossa samaan suuntaan.

Hän astui ulos violetista Cadillacista lännenhattu silmillään. Punaiset hiukset välkkyivät auringonnousussa aamukasteen lailla. Hän oli mokkasaappaissaan minun mittaiseni ja puuvillatopissa ja lyhyessä, tiukassa farkkuhameessa tenneseeläistyttö parhaimmillaan - muodokas ja sievä. Hän seisoi jalat ristissä autonsa ovea vasten, sormet hameen vyön alla.

Hän vilkaisi minun vartaloani ja nuolaisi huuliaan. Hän kumartui kokeilemaan, oliko se tyhjä, ja hänen vaalea takapuolensa helkkyi hameen helman alla.

Violettien stringien alla posliininsileän pimpin turvonneet huulet odottivat kuin julkinen salaisuus. Tyttö nousi ja tutkaili autoa muuten vain. Hän aukaisi oven ja kääntyi minua päin. Hänen viaton katseensa vietteli minua, kun hän laski stringinsä alas ja paljasti hennon, vaalean karvoituksensa.

Hän hieroi sormellaan märkää, mehukasta pilluaan ja käänsi minulle takapuolensa. Hän levitti jalkansa ja nosti toisen polvensa auton penkille. Saappaat hänen jalassaan riittivät stondikseen, ja kun hänen pikkuhousunsa roikkuivat hänen koukistuneen jalkansa reidellä ja kun hän pyöritteli pyllyään odottaen minun työntyvän hänen sievään pimppiinsä, en malttanut muuta kuin pudottaan farkkuni nilkkoihin. Työnsin käteni hänen reisiensä väliin ja levittelin hänen nesteitään hänen aukkonsa ympärille.

Tyttö huudahteli ja vavahteli otteessani, kun työnsin kyrpääni hänen reisiensä väliin. Hän levitti pakaroitaan käsillään, kun minä painoin häntä lantiosta kaluani vasten, ja vaikka hänen pillunsa oli niin kireä, oli se pian ahminut koko kyrpäni sisäänsä. Tyttöön sattui, mutta hän tiesi, että pian kipu vaihtuisi raastavaksi nautinnoksi, kun kaluni työntyisi hänen sisällään aina uudestaan pohjaan saakka. Tyttö tarttui kaksin käsin oviaukon reunaan, kun aloin naida häntä hitaasti joka työnnöstä nauttien.

Hänen kirkkaan punaiset häpyhuulensa imivät kyrpäni vartta koko sen pituudelta, ja ne hankasivat sitä pehmeinä ja liukkaina mutta hekumallisen kireinä, kun työnsin mulkkuni niin syvälle että hän parahti.

Näin sivupeilistä hänen purevan huuliaan, ja hän huohotti ja vinkui niin kuin narttu vain voi, kun lantioni painautui hänen maidonvalkeita pakaroitaan vasten aina uudelleen ja uudelleen. Panin tyttöä niin lujaa, että pylly lotisi ja läiskyi, kun nesteet roiskuivat reisilleni ja valuivat hänen jaloillaan. Hän piti kiinni niin kovasti kuin pystyi mutta heilui minun tahdissani, ja mitä syvemmälle nain, sitä voimakkaammin sain vedettyä häntä lantiosta vastaan. Hänen kliimaksiin kiristyneet lihaksensa ja kiimainen huutonsa saivat minun kaluni sykkimään.

Kyrpäni pumppasi spermani hänen kuumaan, kireään pilluunsa. En vetänyt kyrpääni tytön sisältä, kun laskeuduin maahan makaamaan ja istutin hänet satulaani. Hän odotti, että tuntisi kyrpäni taas jäykistyvän sisällään, ja oli tyytyväinen, kun se ei kestänyt hetkeäkään. Tyttö puristeli tiukkaa tenneseeläispilluaan, ja odotin hänen alkavan naida, mutta hän kohottautuikin polviensa varaan ja antoi kyrpäni liukua ulos. Hän levitti pakaroitaan ja runkkasi sormellaan pientä, ruskeaa peräaukkoaan.

Hänen huohotuksensa oli katkonaista, kun paksu mulkku hänen sisällään kouristi hänen lihaksiaan. Kun hän alkoi naida minua tiukalla perseellään ensin rauhallisesti ja sitten kiihdyttäen, en voinut muuta kuin puristaa kiinni hänen mehukkaista pakaroistaan ja parahdella lähes sietämättömästä nautinnosta.

Minun kyrpäni syke auttoi häntä laukeamaan, ja hänen kireä kouristeleva peräaukkonsa puristi minusta mehut. Laukesin hänen perseeseensä, eikä mikään ole koskaan tuntunut niin hyvältä. Olen vaalea, pieni ja hoikka 19v nuori nainen ja seuraavaa tapahtui minulle alkukesästä. Tapaan käydä kaverini kanssa pelaamassa minigolfia aika usein, jälleen kerran olimme pelanneet kierroksen, kaverini lähti jo kotiin, kun minä jäin vielä jäätelölle. Siinä jäätelöä nuollessani näen nelikymppisen tosi ison miehen tulevan pelaamaan yksinään, hän hymyilee minulle, kun näkee minut nuolemassa tötteröä tahattoman viekoittelevasti.

Yllätyn kun hän alkaa juttelemaan minulle säästä ja kyselemään käynkö usein pelailemassa, vastaan että tulee tosi usein käytyä, kun asun tässä lähellä. Mies esittäytyy Timoksi ja kysyy että pelaisinko hänen kanssaan kierroksen, koska yksin on tylsä pelata, hän kyllä maksaa, vastaan että mikäs siinä, kun ei ole kiire minnekkään.

Aloitamme pelaamaan ja juttu alkaa luistamaan, kuin vanhoilla tutuilla, Timo osoittautuu todella mukavaksi mieheksi. Pelin jatkuessa alan salaa tuijottaan tuota yli cm jäntevää, tummaa ja komeaakin miestä hihattomassa t-paidassa ja farkkusortseissa, mieleeni tulee yksi fantasioistani eli saada rakastella ison itseäni reilusti vanhemman miehen kanssa, vaistoan Timon myös vilkuilevan minua sortseissani ja tiukassa t-paidassa.

Saamme pelin pelattua ja häviän reilusti, Timo kysäisee hymyillen, "mitä voittaja saa palkinnoksi" vastaan hymyillen, "mitä haluaisit" johon Timo tokaisee suoraan "sähän asut täs lähellä, joten miten ois, tarjoaisitko iltakahvit", minä siihen hetken miettien "käyhän se".

Saavumme asunnolleni, joka on pieni opiskelijayksiö, juomme kahvit ja juttelemme kaikenlaista, Timo kysyy, "kuinka noin kaunis tyttö voi olla vapaa.. Menen hiljaiseksi Timon suorasta vastauksesta, ajattelen että nyt jos koskaan olis mahdollisuus toteuttaa se fantasia vanhemmasta miehestä, katson Timon himokasta ilmettä hymyillen ja lopulta kysyn suoraan "haluatko naida mua", Timo nousee mitään sanomatta ylös ja kävelee eteeni vetää paitansa pois, paljastaen vahvan ja karvaisen yläkroppansa, sitten hän avaa sortsiensa napit ja kysyy "haluuks nähdä mitä täältä löytyy", vedän sortsit pois, niiden alla on mustat tiukat bokserit, joissa näkyy pullottavan, vedän nekin hitaasti pois ja sieltä pompahtaa reilu 15cm, todella paksu ja suonikas kulli.

Timo heiluttaa kulliaan kasvojeni edessä ja kysyy "etkö halua maistaa sitä", samalla otan varresta kiinni ja runkkaan sitä kovemmaksi, otan terskan huulieni väliin ja alan imeä sitä, välillä nuolen terskaa, vartta ja turpeita kiveksiä, seuraavaksi Timo ottaa hiuksistani kiinni ja alkaa naida suutani ja sanoo "et oo varmaan saanutkaan tällaista miehen kyrpää ennen, vaan ainoastaan teinipippeleitä".

Siirrymme sängylle, jossa Timo riisuu minut hitaasti ja suutelee, imee kaulaa, nuolee pieniä rintojani, näykkii nännejä, puree sisäreisiä ja lopulta alkaa nuolemaan klitoristani ja tiukkaa pimppaani. Timo työntää sormen pilluuni ja alkaa naimaan sillä, minun ynähdellessä nautinnosta, lopulta hän kysyy "ootko valmis ottamaan kyrpäni teinipilluus", vastaan olevani. Timo runkkaa kalunsa täyteen mittaan ja alkaa hitaasti työntyä sisään, sentti sentiltä se painuu pilluuni, voihkin "se on tajuttoman paksu, mä halkean", Timo hymyilee ja aloittaa rytmikkäät työnnöt, vaikerran kivusta ja nautinnosta yhtäaikaa, Timo hidastaa tahtia, hieroo klittaani ja sanoo "kohta saat kunnolla kyrpää", niin totta vie sainkin.

Timo käänsi mut nelinkontin, levitti peppua ja reisiä, lopulta työnsi kalun pohjaan ja aloitti raivokkaan armottoman nussimisen, välillä sanoen huohottaen "nyt vittu saat tyttö kyrpää kunnolla, mä nussin sut taivaaseen". Oli uskomattoman rietas olo, nautinto sanoinkuvaamaton kun iso karski mies panee tyttöä, kuin viimeistä päivää. Lopulta tunsin hyvänolontunteen väreilevän joka sopukassa vartaloani saadessani uskomattoman orgasmin ja heti perään Timo laukesi voimalla pilluuni. Hikisinä lysähdimme sängylle ja Timo sanoi "tää oli vasta alkusoittoa, ens kerralla vasta nussitaan kunnolla".

Timo kävi nopeasti suihkussa ja vaihdoimme puhelinnumerot, Timon lupautuessa ottaa yhteyttä.. Olin ollut viettämässä iltaa ystäväni luona ja puolenyön maissa aloin käpsiä takaisin kotiini. Kotimatkani menee pienen metsikön läpi, ja olen aina ollut tuon metsän kohdalla kauhuissani koko ajatus pimeästä metsästä saa minut kananlihalle.

Olin noin puolessa välissä metsikköä kun kuulin rasahduksen takaani. Hän pyysi anteeksi jos säikäytti minut. Aloin jutella hänen kanssaan ja huomasin hänen olevan aikas hyvän näköinen. Pikku hiljaa ajauduimme lähemmäs toisiamme ja aloimme suudella. Hyppäsin hänen syliinsä ja hän kantoi minut suurta kivenjärkälettä vasten. Hän avasi housuni samalla suudellen minua.

Sitten hän veti housuni pois ja antoi niiden valua maahan. Hän avasi sepaluksensa ja sieltä pompahti esille suuri sykkivä kyrpä pystyssä. Hän hieroi terskallaan märkiä häpyhuuliani ja aloin voihkia nautinnosta.

Hän työntyi voimalla sisääni ja tunsin suuren nautinnon mutta myös kivun saman aikaisesti. Hän nai minua todella nopealla ja rajulla tahdilla ja minä voihkin työntöjen tahdissa. Hänkin alkoi jo hymähdellä. Juuri kun olin lähellä huippua hän veti kyrpänsä pois sisältäni ja käänsi minut ympäri.

Nojasin käsilläni kiveä vasten ja hän otti minut takaa voimakkaat työnnöt saivat kostean pilluni värähtelemään. Sain valtavan orgasmin ja kun hän vain jatkoi työntöjä koko ruumiini alkoi kramppailla valtavan nautinnon edessä Sitten hän tuli.

Tunsin lämpimän sperman purskahtavan sisälleni. Sitten hän pukeutui ja antoi minulle käyntikorttinsa. Epäilen että koskaan soitan hänelle mutta metsänläpi kulkeminen ei enää pelota minua lainkaan Poikani opiskelee viimeistä vuotta lukiossa. Viime talvena hän yhtäkkiä innostui liikunnasta, vaikka oli siihen asti ollut enemmän tietokone- ja prätkäpoikia. Kouluun hän joka liikuntapäivä laittoi partavettä, osti uusia urheilukamoja ja nyppi finnejä vessassa. Kattelin tätä touhua muutaman viikon ja sitten eräs perjantai saunassa kysäisin muina miehinä, että mikäs se Juusoa liikuntatunneissa nykyisin noin kiehtoo.

Poika nolona naureskeli, että uusi liikunnanopettajan sijainenhan se. Kyselin varovasti vähän lisää tästä opettajasta, ja poika kertoi auliisti, kuinka ihastuneita kaikki luokkansa ja koko koulun kossit tähän teinien unelmien ruumiillistumaan olivat. Tyttö oli kuulemma nätti kun enkeli ja muutenkin muodollisesti pätevän oloinen. Suihkussa naureskelin itsekseni, että taitaapa omakin poikani runkata tämä tyttö mielessään.

Kun poika täytti 18, lähdin mukaan juhlimaan paikalliseen ravitsemusliikkeeseen. Väkeä oli pirusti ja nuoriso liikenteessä, muutama vanhempi käpykin onneksi mukana, etten aivan porukasta erottunut. Seisottiin kossin kanssa tiskillä kun tämä yhtäkkiä meni punaiseksi ja osoitti erääseen loossiin, että tuolla se meidän liikanope on. Katsoin sormen osoittamaan suuntaan ja tajusin, että perkele pojalla on hyvä maku.

Pöydässä istui nainen kuin unelma, tummanruskeat kiiltävät hiukset valuivat alaselkään, kasvot oli kun enkelillä ja se kroppa.

Kullini nousi puolitanaan jo pelkästä ajatuksesta tästä naisesta jumppatrikoissa hiki kiillellen kaulalla. Poika kertoi opettajan nimen olevan Laura. Siirryin vähän ja näin koko ihanuuden, Lauralla oli päällään musta mekko ja huikean korkeat pistokkaat. Kun se nauroi, sen pää taipui taakse ja paljasti pitkän, siron kaulan joka jatkui anteliaaseen kaula-aukkoon asti.

Rintojen välinen vako sai kullin sykkimään kipeästi tiukoissa housuissa. Poika oli saanu muutaman kaljan jälkeen rohkeutta ja veti minut kavereittensa kanssa jututtamaan tätä kyrpäänostattavaa kaunotarta. Mukava tyttöhän se oli, nauroi valkoiset hampaat välkehtien ja sen iho oli ku samettia. Istuttiin samaan pöytään ja minä pääsin tämän hekuman viereen. Reisi reittä vasten ja nolona pidin kättä kullin edessä, seisoi aivan helvetin kovasti.

Hitaiden tullessa kumarsin Lauran puoleen ja kysyin, jotta saisiko neitiä tanssittaa. Iloisesti hymyillen se suostui ja käveli edessä tanssilattialle. Voi mikä perse, onko tuommosia olemassakaan. Poika tuijotti minua mustasukkasena pöydästä, kun asetin isot rakennusmiehen kourani tytön lanteille ja tanssitin. Miten hyvältä se tuoksui. Välillä se vetäytyi vähän kauemmas, varmasti tunsi miten minun kyrpä seisoi!

Mietin kuumeisesti, minkä ikäinen tuo ihanuus oli. Pistin silmät kiinni ja mietin sitä ratsastamassa miehensä kullilla Onneksi tanssit loppui ja mentiin pöytään.

Sinne oli tullut uutta porukkaa, joten tilaa ei ollut. Pyysin Lauraa polvelleni istumaan ja vähän empien hän hymyili ja tuli. Varovasti hivelin käsillä lanteita ja jumalauta, mitä huomasin!

Sillä ei ollut pikkuhousuja ollenkaan!! Se huomasi taatusti, miten kyrpä painoi sen persettä, ja nousi pois. Muutaman viskin voimin vastasin, että jumalauta kun haluaisin naida sinua vaikka oppilaas isä olenkin.

Se enkeli katsoi mua silmiin ja hymyili. Tartuin sitä niskasta ja imin sen kaulaa. Se pyristeli pois ja huusi tukahtuneesti. En osannut muuta kuin puristella sen pakaroita himon vallassa. Se riistäytyi irti ja löi minua poskelle. Sen posket oli punaiset ja kaulalle nousi pieniä jälkiä, olin ollut tahtomattani liian raju.

Sika, se sanoi ja lähti ovet paukkuen vessaan. Menin itsekin vessaan, vedin juhlakuntoisen kyrpäni esiin ja runkkasin melkein huutaen. Poika oli odottamassa kun menin baarin puolelle takaisin. Sanoi mulle, että ei kannata isäukko elätellä toiveita, ei se Laura opeta meillä enää kun viikon. Eipä kannattanu elätellä toiveita Enkä ikinä unohda, miltä se nainen näytti.

Pojallekin antoi arvioinniksi kiitettävän. Ensiksikin tämä tarina ei ole totta, vielä. Se on tapahtunut päässäni, mielessäni, joka ikinen yö. Tarinastani ei tiedä vielä kukaan. Paitsi nyt sinä joka luet tätä. Koko pienen ikäni olen etsinyt "sitä oikeaa", sivuosumia on löytynyt, liikaakin, mutta nyt Hän on kaikkea mistä pidän, mitä tahdon. Hän osaa olla hellä, yrittää olla mukava ja kiltti minulle, pitää minusta sellaisena kuin olen.

Hänellä on mustat, pitkät hiukset, parta, lihaakin luiden ympärillä. Monesti olen unelmoinut hänen tulevan iltamyöhällä huoneeseeni. Olen unen ja valveen rajamailla, kun kuulen vaimeita askeleita huoneeni ovelta. Pidän silmäni kiinni ja odotan. Kohta tunnen lämpimän hengityksen vierelläni. En avaa silmiäni tai sano sanaakaan. Mieleni tekisi kietoa käteni hänen ympärilleen, mutten tee sitä. Tunnen kuinka peitto nousee varovasti päältäni.

Hän nousee viereeni sängylle ja silittää hiuksiani. Vartaloni värisee ja hän huomaa sen. Avaan silmäni varovasti ja katson häntä. Hymyilen ja isken silmää. Nousen istualleni ja silitän hänen hiuksiaan. Hän silittää omiani ja vetää minut syliinsä. Ihoni nousee kananlihalle jännityksestä.

Hän silittää kasvojani ja suutelee hellästi mutta intohimoisesti. Vastaan suudelmaan ja vedän häntä lähemmäs. Hän katsoo silmiini ja kuiskaa: Mä en kestä olla erossa susta hetkeäkään. Tunnen kuinka hänen miehuutensa kasvaa hieman. Katsomme toisiamme ja suutelemme vielä kerran. Hän käy viereeni ja antaa kätensä sivellä hitaasti vartaloani, aloittaen kasvoiltani, mennen alemmas kaulani ylitse rinnoilleni.

Tunnen kuinka nännini kovettuu hänen lämmintä kämmentään vasten. Käsi puristuu hellästi rintani ympärille. Hän hyväilee minua hellästi, hitaasti, varmasti. Samalla toinen käsi jatkaa matkaa rinnaltani vatsani yli lantiolleni. Kohta toinenkin käsi seuraa perässä. Lantiolta hän jatkaa reisilleni vetäen ne hieman erilleen. Hän sivelee kuumaa reittäni kädellään aina ylös lantiolleni asti.

Tuo ihana mies päästää vartalostani irti ja riisuu paitansa. Hän painautuu minua vasten ja suutelee. Rintani hankautuvat hänen kuumaa rintakehäänsä vasten saaden nännini kovemmiksi.

Onneksi oli äidin veli joka alkoi hoitaa ja kouluttaa ja vieläpä elättää. Sosiaalivirannomaiset painosti koko ajan, että poika koulukotiin oppimaan varkaaksi ja lopuksi olisivat saanneet minut vankilaan.

Olen elännyt heteroelämää 25 vuotta tehnyt velvollisuuteni yhteiskunnalle 3-lasta jotka olen kouluttanut maailmalle. Tuli avioero jäin ilman kotia kunnes ystävällinen "HOMO" sanoi tule asumaan hänen luokseen siksi aikaa kunnes saat asunnon päällesi. Tässä opin tuntemaan homomaailman, siellä harvoin tapellaan niinkuin heteromaailmassa minun mielestä siellä ei ahdistella ketään homouteen jokainen tekee oman valintansa.

Olen ollut monta kertaa heterobaarissa missä kielen käyttö on todella törkeätä. Ihmiset etsii itselleen elämän kumppania ja pettyvät, alkavat tapella, uhoamaan, huutamaan kovaäänisesti, kehumaan linnanreissujaan ja jopa särkemään paikkoja. Tämmöistä en ole misssään homoravintolassa tavannut, kaikki ovat ystävällisiä toisilleen eikä kukaan tyrkytä itseään väkisin. Olen myös käynnyt Lesbo juhlissa mistä ei voi sanoa ihan samaa. Käsitykseni mukaan lesbot ovat erittäin akressiivisia ilmeisesti luonteenpiirteinen mustasukkaisuus.

Kyllä sieltäkin löytyy homoille hyviä ystäviä. Jarille ja Sepolle suur kiitos että ovat uskaltaneet avata saunan vähemmistökultuurille. Olisihan Helsinki ihmeellinen suurkaupunki jos ei löytyisi yhtään gay saunaa kun niitä on Eurooppalaisissa suurkaupungessa kymmenittäin, jopa Homoille omat hotellit ja uimarannat. Onhan heteroille omat saunat joita yhteiskunta pitää pystyssä.

Saakohan Jari yhteiskunnalta yhtään tukea???? Tämä on jostain SETAn roskatilastoa. SETA, sen paremmin kuin Tilastokeskuskaan ei julkaise homoseksuaalien lukumäärää tai osuutta kansasta. Ehkä totuutta pelätään liikaa? Vaan, koska kansalaisten luokittelu esimerkiksi seksuaalisen suuntautumisen tai etnisen taustan perusteella on laitonta. Tästä syystä kaikki luvut mitä näkee keskusteluissa, ovat spekulaatiota.

No kyllä on taas saatu kauhea haloo yhdestä homojen saunaa käsittelevästä artikkelista. Mun mielestä asia nyt on vain niin että suomalaiset, varmasti niin heterot kuin homot, vaan ovat vielä hieman ahdasmielistä kansaa. Varmasti tässäkin on nyt vaan käynyt niin että pikkuhiljaa homoudesta on alettu puhumaan hieman vapaammin ja koska uusi asia on hieman pelottavaa niin sitä tottakai pitää aluksi kommentoida luonnottomaksi ja muutenkin kielteisesti.

Muistatteko kun vielä joitain vuosia sitten oli aivan ihmeellistä olla 30 vuotias, nainen ja sinkku vapaasta tahdosta!! Eli odottakaa kymmenen vuotta niin saatatte jopa istua naapurin lesbopariskunnan luona kahvilla sunnuntaina. Homot ja lesbot on osa yhteiskuntaa siinä missä heterotkin. Tämän asian luulisi jo olevan aika selvä kaikille nykyaikaisessa yhteiskunnassa eläville. Toki laki takaa jokaiselle mielipiteenvapauden, joten kaikkien ei tarvitsi olla samaa mieltä asiasta.

Ja koska he ovat osa yhteiskuntaa, minkä takia niitä pitää nostaa koko ajan jalustalle tekemällä artikkeleita ym. Kyseinen vouhotus alkaa rassaamaan ihan vaan sen takia, että kyseistä asiaa hangataan koko ajan naamaan. Ihan samalla tavalla, kuin jos vaikka jääkiekkoa tulisi tuutintäydeltä ja tehtäisiin sarjoja, joissa lätkäjätkät selittää elämäntavastaan ja stailaa ei lätkänpelaajia näköisikseen ym.

Tottakai kanavaa voi vaihtaa ja artikkelit voi jättää lukematta, mutta jos asia on ns. Tosin olisi sitä voinut jotenkin muuten piristää.

Aika yksipuoliseksi jäi juttu Jaetaanko jossain heterosaunoissa kondomit ja liukuvoiteet messiin ku sää meet "saunomaan"? Miks pitää homoille olla erikseen omat hotellit ja uimarannat?

Vai kuinka monta heteromiestä tunnette, joka ei olisi valmis pikaiseen ja anonyymiin seksiin missä ja milloin vaan. Ja herranen aika, jos sitten vielä molemmat seksiä vonkaavat osapuolet ovat miehiä niin tietäähän sen, mitä siitä seuraa. Jos meidät miehet olisi tarkoitettu seksuaaliseen kanssakäymiseen keskenämme, erittyisi kehostamme liukuvoidetta. Taas pitäisi kaikki iloiset h-pojat laittaa samaan laivaan ja lähettää Pattayalle.

Kirjoittaja Todellakin ei ole ikinä kuullut ns. Jos tämä tavara ei ole liukkariksi tarkoitettua niin miksi sitä sitten tulee? Todellakin - sut sinne Pattayalle vois lähettää, ja ei muuta kun tsunami kehiin.

Pattayalle ja siellä oleville ei tsunamin takia käynyt kuinkaan sillä alue sijaitsee toisella puolella Thaimaata. Näin ollen parempi lähetysosoite lienee esim. Phuket tai Khao Lakille. Joo, ihan hyvä että vähemmistökulttuureja käsitellään ja otetaan esille, ehkä avaa edes hitusen myös näiden ns. Miksi aina kun esim. Eivät mun tuntemani homot, sen enempää lesbot tai bi-seksuaalitkaan, oo yhtään sen ihmeellisempiä ihmisiä kuin heterotkaan.

Tän päivän telkkerisarjat ja artikkelit, jotka varmaankin on tarkoitettu ihan hyvällä, kenties jopa jotenkin suvaitsevaisuutta lisäämään, lisää vaan mielikuvaa vähemmistöryhmistä jotenkin tosi erillaisina ja outoina: Eihän se noin mene, ihan tavallisista ihmisistä on kyse. Jos joku tosiaan elää niin keskellä ei mitään ja kaukana sivistyksestä joko fyysisesti että henkisesti että homot tuntuvat jotenkin kauheen eksoottiselta ja oudolta niin vika ei oo ku ihmisessä itsessään, ei suinkaan homoseksuaaleissa.

Tekeekö City siis artikkelin myös heterosaunasta?? Jos syynä tekemättömyyteen on se, että heterot valtaväestönä on suurin osa käyny siellä jo, niin Eiiii. Mä en oo eläissäni käyny miesten yleisessä saunassa!

Miesten kanssa on saunottu joo, mut esim. Ja joo, sille joka just aikoo kysyä et kiinnostaaks se sit ni ei,mut ei kyllä sen enempää kiinnosta sauna jonka kävijät kuuluvat muuhun seksuaaliryhmään kuin heterot. Sauna ku sauna, miehiä tai naisia, seksuaalinen suuntautumienen mikä hyvänsä, aina yhtä kiinnostavaa tai typerää. Eli ei nyt ruveta pitämään homoja tai ketään muutakaan minään jännänä nähtävyytenä.

Kyseessä ihmiset, ei eksoottiset eläimet! B-rapun politiikkaa Kuinka moni tämän palstan homofobeista äijistä EI ole katsellut pornoleffoja, joissa naista naidaan muun muassa anaaliin?

On se kumma, kun äijäringissä naisten peppupano on tosimachon touhua mutta pojat keskenään kuvottavaa. Miehen ja naisen peräsuoli ei fysiologisesti poikkea mitenkään, mutta naistahan "kuuluu" saada panna mihin aukkoon vain. Muistakaahan siis tuomita miesporukassa myös heteroiden anaaliseksi luonnottomaksi täysin yhtä innolla - ei se naisenkaan takamus mitään liukkaria eritä. Kateellisten paneskelua Homofobi heteromies on kateellinen.

Naisista kun pienempi vähemmistö on valmis reippaaseen anonyymiseksiin kuin miehistä. Homo voi siis hiukan paremmalla säkällä löytää iloittelukumppanin ilman sitoumuksia kunhan ensin löytää ne muut homot.

Täällä kaipailtiin vastaavaa paikkaa hetskumiehille, mutta mistähän ne naiset löytyisivät? Joku kehtasi vielä valittaa, että feministithän moista paikkaa vastustaisivat. Tuskin vastustaisivat, paitsi jos naiset hankitaan paikalle maksamalla. Ja silloin on vapaaehtoisuus lapsiaan elättävällä venäläisnaisella vähän eri juttu. Homoilu on miesten hommaa Hoofobi heteroäijä veivaa edestakaisin mielensä "kauhukuvaa" anaaliseksiä harrastavista miehistä. Mutta eipä ole pakko kuvitella, ja homoseksiin ei myöskään vastentahtoisesti törmää.

Toisin on naisella, joka jokainen päivä törmää häntä esineellistävään materiaaliin. Ja mitä kertoo miehestä hänen käsityksensä siitä, että jokainen homo näkee hänet vain peräreikänä Mutta heteroseksin ajatteleminenhan naisen nähdessään on normaalia ja tervettä toimintaa. Tai ettei vain oma viisari värähtäisi ajatellessa inhottavaa homoseksiä.

Jepjep, punttisalilla muita miehiä vilkuileva homofobi ei suinkaan olisi lajissaan ensimmäinen. Naisena kavahdan homofobista miestä, koska jos mies ei kykene näkemään toista miestä tämän seksuaalisuuden yli, miksi hän kykenisi suhtautumaan naiseenkaan muuten kuin naisena.

Homous on muuten evoluutiolle edullista - kaikki urokset eivät kuluta voimiaan naaraista tappelemiseen vaan satsaavat lauman yhteiskunnan hyvinvointiin. Heterouroksen kannattaisi astua kaikki naaraat ja tapaa muut urokset ja näiden jälkeläiset, homouroksen kannattaa hoitaa sisarustensa poikasia - menevät ne omat geenit eteenpäin niinkin.

Niinpä homojen määrä ei juuri kasva tai vähene, piirre menee eteenpäin naisten kautta ja on itse asiassa kytkeytynyt naisten taipumukseen saada paljon lapsia, mikä myös kertoo sen edullisuudesta.

Homous siis periytyy myös hetero äidiltä pojalle. Median tekemät homot ovat eri juttu - niihin kannattaa suhtauta samalla vakavuudella kuin muubunkin. Mediahomot edustavat yhtä paljon kaikkia homoja kuin Sinkkuelämien tytöt kaikkia naisia. Ja City-lehti on viihdettä - rakkaat ryppyotsat! Ei ne kaikki pojat harrasta takapuoliseksiä! Ja sit ne heteromiehetkin haluaa suihinottoa niin miks se ois kielletty pojilta! Tuntuu varmaan ihan samalta!

Kävin viikonloppuna testaamassa oliko homosauna Vogue, artikkelin hehkutuksen arvoinen. Koko paikkahan oli todellakin psykedeelinen. Koska olen nuori poika sain kyllä huomiota osakseni Hetken istuttuani höyrysaunassa alkoi vieressä istuva mies puristella reittäni ja ajattelin, että antaa nyt sitten asioiden mennä omalla painollaan.

Seuraavaksi hän käänsi minut tiukalla otteella etukenoon ja samalla kun otti penikseni suuhunsa työnsi kaksi sormea sisälleni. Toisella puolellani istunut iso kokoinen mies työnsi suuhuni suurimman koskaan näkemäni elimen.

Sain melko äkkiä ja poistuin ripeästi koko paikasta. Tunnen olevani lutka ja pidän siitä tunteesta. Taidan vierailla siellä toistekin. Muutamasta homofoobikosta oon saanu puristettua esiin totuuden, että heidän pelkonsa takana on seksikokemus miesten kesken joskus nuoruudessa.

Päättelin itse tuon teorian ja nyt olen saanut todistusaineistoa empiriasta. Osaa kiehtoisi uudet kokemukset miesten kanssa, mutta kulissit täytyy pitää kunnossa.

Jokainen kaappihomo saa heittää elämänsä niin hukkaan kun haluaa, ei kiinnosta pätkääkään, mutta jos se saa tuomitsemaan homot niin jo liikutaan aika alhaisuudessa. Taidanpa lähteä taas saunomaan ja katsomaan mitä tällä kertaa tielle eksyy: Onnellinen homo, jota et erota katukuvasta. Kiihotuin hieman ajatuksesta, luettuani tästä saunasta.

Minulla on nuoruus vuosiltani muutama gay kokemus lentoaseman yleisö wc: Kiitos vaan niille anteliaille herroille. Pitempi aika vierähti ennen kuin surffatessani huomasin täällä Voguen artikkelin.. Kävin myös tutustumassa paikkaan.. Tunsin itseni hyvin hermostuneeksi mennessäni sisään. Käteni täsrisivät maksaessani pyydetyn sisään pääsy maksun..

Tunsin helpotuksen värinän kauttaaltaan kehossani, saatuani riisustua vaatteeni.. Jäin nojaamaan seunää vasten ja keräämään itse luottamusta, mitä seuraavaksi tapahtuisikaan. Siirryin suihkuun, hämärä tunnelmä rentoutti hieman.

Onneksi suihkussa ei ollut muita, saunasta kuului kevyttä keskustelua. Saunassa oli kolme noin vuotiasta miestä kevyessä löylyssä. Huomasin kuinka he mittailivat minua ympäri vartaloani, tunsin taas itseni hermostuneeksi ja he varmasti huomasivat sen. Saunassa vallitsi hikinen hiljaisuus istuuduttuani lauteille, aivan kuin olisin keskeyttänyt tulollani jotain tärkeätä. Istuimme hiljaa lauteilla, kunnes huomasin toisen tummista miehistä alkaneen runkata itseään puristelevilla hitailla liikkeillä.

Seurasin tilannetta silmäkulmastani, tilanne tuntui jotenkin oudolta. Olinhan aiemmmin käynyt vain uimahallien saunoissa. Miehen penis alkoi paisua, kuin veltto tykki saavuttaen muhkean kokonsa. Tunsin kuinka sylki lisääntyi suussani, katsellessa miehen upeata kullia. Myös kaksi muuta saunoja ryhtyivät lämmittelemään itseää vilkuillen välillä minua.

Tilanne alkoi tuntua ahdistavalta, mutta samalla hyvin kiihottavalta. Nojauduin taakse päin aivan kuin olisin luovuttanut tappion kärsineenä, olinhan nuorin saunojista.

Odotin että joku heistä olisi sanonut jotain, laukaissut painostavan hiljaisuuden. Vieressäni oleva vaalea mies polvistui tummemman siilitukan eteen salalla vallottaen muhkean kalun omille käsilleen. Katselin hänen käsityötää ja tunsin kuinka kulliani alkoi kihelmöidä huomasin sen alkaneen nyökkäillen nousta reisien suojasta. Aivan kuin kullini olisi sanonut "anna mennä, anna mennä..

Samalla tunsin hieman häpeää kullini koosta, muilla olivat varmasti yli 18 senttiset nahkamelat. Vaalea mies upotti kullin suuhunsa, aloittaen hitaan imemisen.

Välillä hän maiskautti terskan huulien välistä, aivan kuin nauttien tarkastaen imemisensä tulosta. Laitimmainen isoin mies siirtyi vaalean takse käyden kyykkyyn, levittäen hänen pakaroitaan ja alkaen nuolla niiden väliä. Kaikki vilkuilivat minua, aivan kuin nauttien minun katsoessa paikoillani.

Nyt alkoi oikein pakottaa omaa kulliani joka sojotti kuin lippu tanko jalkojeni välistä, samalla katsoen minua syyttävästi.

Imettavanä ollut tummamies siilitukka kääntyi minua kohti tarttuen reidestäni ja vetäen puoleensa. Siirryin jähmettyneenä hänen viereensä, samalla tunsin kuinka hänen kasvot olivat jo laskeutuneet syliini imaisten kaluni ahnaaseen suuhunsa. Kieli kiemurteli kullini umpärillä hänen samalla rytmikkäästi sitä imien.

Avatessani silmäni toinen tumma mies seisoi edessäni osoittaen kullillaan minua. Tartuin siitä molemmilla käsillä se oli todella paksu kumpikaan käteni ei yltänyt sen varren ympäri.

Vedin miestä itseäni kohti samalla avaten suuni äärimmilleen, jotta saisin sen kokonaan suuhuni. Miten suolaisen kiihottavan maun tunsinkaan kielelläni kun tuo muhkea patukka kynti nieluani. Kulli jäykistyi suussani aivan kivikovaksi, miehen tarttuessaan niskastani antaen minulle samalla rytmiä. Ison kyrvän imeminen tuntui samalla helpottavalta, sain muutakin ajateltavaa kun oman laukeamiseni lähestymisen. Siilitukka hidasti tahtiaan sylissäni, aivan kun huomaten kuinka lähellä olin.

Olin aivan hukannut ajan tajuni, olimmeko jatkaneet tätä taivallista leikkiämme minuuttia. Tumma mies veti minua lauteilta pois, hän painoi minut polvilleen eteensä. Tuntui kiihottavalta olla alasti saunassa toisen miehen edessä saati imeä hänen kyrpää. Silmät kiinni nautin kullin liikkeistä suussani, tumman miehen avoimesti nauttien äänekkäillä huokauksillä. Yhtäkkiä tunsin käden pepussani, etsien aukkoani Koko vartaloni värähti, samalla yritin äännähtää "EI" Siitä kuitenkaan onnistimatta.

Pidin tumman miehen pakaroista kiinni enkä halunnut tulista kyrpää laskea siltä pois Tunsin kun peukalot levittivät pakaroitani ja lämmin kieli alkoi tunkeutua sisääni. Sulkija lihakseni alkoi rytmikkäästi supistella kielen sisääntulon tahdissa, Tämä sai kullini heilumaan ylös, alas.. Tuntui ihan vitun hyvältä, nojasin oikein taakse päin hamuten kieltä sisääni. Sitten Tummalta mieheltä alkoi tulla suuhuni.

Olin aivan keskittynyt takapuoleni nautintoon enkä huomannut edessä tulevaa orgasmia. Tumma mies kysyi minulta silmiin katsoa en "otatko? Aivan kuin en olisi tajunnut lainkaan kysymystä upotin kyrvän niin syvälle kyrkkuuni kuin pystyinkään. Olin aivan himon huumassa, kun tunsin polttavan lämpimän lastin purkautuvan nieluuni..

Minun ei tarvinnut lainkaan niellä, tahmea sperma syöksyi nieluuni osa pusrskahti molemmista suupielistä ulos.

Takanani ollut vaalea mies lopetti nuolemisen anuksestani käyden samalla istumaan taakseni ja avasi kerta käyttö liukuvoiteen. Painoin pääni lattiata vasten ja nostin takapuoleni hänen käsittelyyn..

Mies kysyi haluanko hänen laittavan pampperssin päälle.. Sain änkytettyä kumpi tuntuu paremmalta. Mies sanoi "luonnollinen liukuu paremmin". Nyökkäsin hänelle, ajattelematta mitään tauteja tai muuta. Näytti upean kiihottavalta jalkojen välistä katsottuna kun hän runkkasi liukuvoidetta kalulleen. Kyrpä ei ollut hirveän paksu, Huokaisten mielessäni kävi olisinko antanut äsken suuhun lauenneen miehen tulla sisääni.

Tunsin kuinka sisääni laitettiin voidetta suoraan kertäkäyttö annostimesta ja uudelleen sormella työnneltiin sitä sisään. Sain aukkoni ihan aukemaan sormelle, samalla huohotin syvään lattian viileämpää ilmaa. Jännitys kasvoi huomatessani mielen käsien siirtyessä kalulleen ja puristaen sitä kovasti juuresta hänen paljaat hikiset pussit olivat vetäytyneet kullin juureen.

Tunsin ensimmäisen kerran miehen terskan anus aukollani yritin rentoutua ja ottaa sen sisääni. Hän kuitenkin vetäytyi taakse päin kuin ottaen uutta uskoa työntöön. Neljännellä kerralla työntö tuli niin varmasti että terska luiskanti sisään maiskahtaen.

Hän liikkui ensin puolen sentin liikkeillä pikku hiljaa, työntyen enemmän sisääni. Luulin tämän olevan kivuliampaa, kulli liukui sisällläni vaivatta, mutta aaaahhhh miten hyvältä se tuntui. Rupesin työntymään aivan kuin itsepintaisesti työntöjä vastaan, pian huomasin hänen lantionsa osuvan pakaroihini. Värähdin oikein nautinnosta, oliko hän tullut kokonaan sisääni?? Silloin se tapahtui mitä vähiten odotin tapahtuvan.

Sisään astui kaksi noin kuusissa kymmenissä olevaa harmaa hiuksista miestä. He hymyilivät minulle sanoen "täälähän ollaan aloitettu jo! Vaalea mies puristi lantiotani aivan kuin kysyen haluanko enää jatkaa. Tulkitsin kuitenkin väärin, huomatessani hänen liikkeensä vain pikku huijaa kiihtyvän. Olin ihan nolona vaalean miehen sylillä hänen naidessa minua, samalla vanhat miehet runkkasivat elimiään edessäni.

Tunne oli mielettömön kiihottava, samalla kuin se oli mielettömän nöyryyttävä. Katsoin miesten kulleja huohottaen joka kerta suu aukeni takaa tulevien työntöjen tahdissa. Lyhyempi miehistä sai seisokin nopeammin, tullen eteeni ja kysyen "haluatko? Minä otin hänen kullinsa suuhuni, se oli suunnilleen saman kokoinen kuin minulla.

Kulli tuoksui suihku shampoolta ja maistui erillaiselta kuin tumman miehen. Ihanalta tuntui kun kulli sai kieleni kosketuksesta lisää potenssia. Oudon kiihottavalta tuntui myös vanhemman miehen pakaroista kiinni pitäminen, samalla antaen kullin liukua huulten välissä. Takana oleva vaalean miehen työnnöt alkoivat olla niin kovia että vanhemman miehen kulli luiskahteli suustani pois useamman kerran.

Jotenkin ikimuistoiselta tuntui kun Takaani sanottiin että kohta saat, kohta tulee Otin vanhemman miehen kullin suustani, kun tunsin suolessani olevan kyrvan sykkivän yhä voimakkammia työntöjen kiihtyessä. Sitten se tapahtui, tunsin kuinka lämmin virta suihkusi suoleeni. Nautin jokaisesta työnnöstä jotka hiipuivat loppua kohti. Mies veti kalunsa pois sisältäni sisä tuntui tulevan, kuin metri makkaraa.

Terskan pään lupsahdettua ulos, aukkoni sykki aivan kuin olisi lopetettu liian aikaisin. Otin vanhemman miehen hieman laskeutuneen kalun uudelleen suuhuni, imien ja kielellä sitä hyväillen. Mies laittoi kädet lonkilleen ja huomasin kuinka hän nautti työskentelystäni. Huomasin kun katsoin häntä koko ajan silmiin, hän kiihoittui siitä silmin nähden. Eikä kestänyt aikaakaan kun, tunsin taas läpimpimät suihkaukset suussani. Nieleminen tuntui hyvältä, spermaa ei tullut yhtä päljoa en simmäiseltä mieheltä.

Samalla aukostani oli valunut lattialle aika iso lammikko spermaa. Tuntui hauskalta ajatella, että kaikki tuo oli valunut sisältäni siihen. Muistan kun nousin huojuen lattialta jaloilleni ja kapusin lauteille istumaan. Oloni oli todella epätodelllinen oliko tuo kaikki tapahtunut todella. Tapahtumat vilisivät välähdyksen omaisesti silmissäni.

Palattuani tähän hetkeen huomasin kulli seisovan koko ajan jäykkänä. Vanhempi mies jota olin imenyt, oli istahtanut viereeni. Sanoi voiko hän helpottaa oloani. En tainnut saada sanaakaan suustani. Ihmettelinkin miksi hän puhui niin hassusti, ennen kuin huomasin hän oli ottanut kullini suuhunsa. Hänellä ei ollut ollenkaan hampaita, siitä johtui outo puuromainen puhe. Sitä ei voi kuvailla miten nautin kun hampaaton mies lutkutti äänekkäästi kulliani.

Tuntui kiihottavan riettaalta katsoa kun kaljuuntunut päälaki laskeutui sylissäni. Painoin käteni hikiselle kaljulle ja rytmitin miehen liikkeitä. Vieressä toinen vanhus imemässä siilitukan jätti kokoista kullia. En kerta kaikkiaan voinut pidätellä lastieni tuloa, varsinkaan kun levitin jalkani ja kyrpäni muiden nähtäväksi. Tuntui riettaalta laueta hampaattomaan suuhun, varsinkin kun sauna oli täynnä miehiä, jotka nauttivat nähdessään minun laukeavan.

Mies puri ikeniään yhteen ja kirjaimellisesti imuroi minusta kaikki liemet pois. Retkahdin lauteille makaamaan ihan rantona ja seurasin siilipään laukeamista toisen vanhuksen suuhun. Hän yski ja röhisi yrittäessään niellä epätoivoisesti lastia. Saunaan laskeutui raukea hiljaisuus, kaikkien tarpeet olivat varmaan tulleet tyydytetyksi?

Tunsin kun suolestani valui pieni noro tahmean paksua spermaa. Vedin keskisormellani tuon tahman kädelleni, levitin kauttaaltaan kämmenelle ja nautin sperman imelästä tuoksusta.

... 7. heinäkuu Amatöörivideo karvainen pillu kiinnostaa org helsinki xxx moves Tallinna sex äiti poika sex Myynti kaytetyt housuliivit maksi porho maksi rintaliivit hän nukkuu pano. Pillua lapinjärvellä pillua etelä-savo gay Pillua korkosaappaat nuole Skip to content Nimi: Pelottava karvainen pillu erotic massage. joulukuu Julkaistu ja ei ilmaisjakelua tarra gay live chat. thai hieronta riihimäki, pelottava karvainen pillu nuru massage hd porn pornotarinat hieronta pitäjänmäki sex toon kyrpä äidille nainen etsii miestä seksi videot ilmainen. toukokuu Me makasimme siinä, huohottaen yhdessä, suuni vieläkin äidin suulla, kaluni nytkähteli äidin sisällä. seksiä karvainen pillu vanhempi mies imee kyrpä täti saa pitkä penisvideo Pelottava karvainen pillu gay chatti,

HOMOSEKSUAALISEEN MALMI HIERONTA LIVE PUHELINSEKSI

huhtikuu Naiset saavat orgasmin todennäköisemmin toisen naisen Gay, seuraa - anyoneelitedating Näin miehen penis muuttuu iän myötä Kyrpää äidille eturauhasen hierontaa, Ilmaisia gay videoita pelottava karvainen pillu. 7. heinäkuu Amatöörivideo karvainen pillu kiinnostaa org helsinki xxx moves Tallinna sex äiti poika sex Myynti kaytetyt housuliivit maksi porho maksi rintaliivit hän nukkuu pano. Pillua lapinjärvellä pillua etelä-savo gay Pillua korkosaappaat nuole Skip to content Nimi: Pelottava karvainen pillu erotic massage. Iso Kulli Hdseksi leffoja. Liian iso kalu hänen karvainen pusku reikä. .. Hymyilevä äiti hyökkäyksiä enemmän isoilla mustalla kalulla.

: Pelottava karvainen gay kalu kyrpää äidille

KINOPALATSI OULU MIES HOMO ORGASMI Siirsin molemmat käteni miehen reisien päälle, vieden ne lepäämään miehen pakaroihin kiinni. Muistan kun nousin huojuen lattialta jaloilleni ja kapusin lauteille istumaan. Huokaisen ja nostan lantiotani häntä vasten. Jostain kumman syystä päätin kylpeä vain valaistuissa saunoissa. Ihan samanlaista meininkiä kuin Tom Hanksin Philadelphia leffassa.
KUUMAT GAY KOTIROUVAT ISOÄITI SEKSI Finnish escorts hieronta homoseksuaaliseen jämsä
Pelottava karvainen gay kalu kyrpää äidille Homo aikuislukio pori seksiseuraa mies
Ilmainen seksi video wilma homo tku 493

GAY FRESSI SEINÄJOKI RYHMÄLIIKUNTA KUINKA EJAKULOIDA