Kun olimme erossa, minulla oli oikeasti häntä ikävä, ja jonkin aikaa itseasiassa elin vain niille salaisille hetkille, jotka varastimme ollaksemme yhdessä. Olin kuvitellut, että eron alkuturtumuksen jälkeen alkaisin jotenkin palavasydämisesti kaivata häntä; se tunne kun sydäntä pakottaa ikävästä jäi kuitenkin kokonaan kokematta. Ehkä siihen auttoi se meidän kaikkein viimeinen tapaamisemme; se, jota ei koskaan olisi pitänyt edes tulla.

Kun ajattelen Nörttipoika-aikaa, pystyn nyt ikäänkuin ulkopuolisen silmin näkemään, miten paljon tarpeetonta draamaa siihen liittyi; ja miten paljon se draama ahdisti minua. Vaikka tunsinkin oloni seksikkäämmäksi ja naisellisemmaksi kuin aikoihin, olin koko ajan jotenkin levoton. Kun en ollut Nörttipojan kanssa, halusin olla hänen kanssaan; ja kun olin hänen kanssaan, pelkäsin että jäämme kiinni. Jatkuva kontrollointi, että puhelin on puhdas; aikatauluttaminen että ehtii pestä lakanat, jatkuva pelko siitä että naapurit huomaavat tai että appivanhemmat tulevat yllätysvisiitille.

Näistä mietteistä pysähdyin tunnustelemaan omia tunteitani: Pitkästä aikaa — ellei jopa ensimmäistä kertaa liki neljänkymmenen ikävuoteni aikana — minusta tuntuu siltä, että kaikki on hyvin juuri näin; että palaset ovat viimeinkin loksahtaneet paikalleen. En ole enää rauhaton. Yhteiselo Ykkösmiehen kanssa on kvalitatiivisesti parempaa.

Koskettelemme enemmän, harrastamme seksiä nykyään vähintään kerran viikossa. Se riittää minulle; vaikka haluaisinkin useammin, tajuan että tämän kanssa pystyn elämään ilman avioliiton ulkopuolista seksuaalista stimulaatiota. Se on kompromissi, jonka tämän suhteen takia olen valmis tekemään ja ennen kaikkea - jonka haluan tehdä. Ajattelin kompensoida viime viikon Englantiin suuntautuneesta työmatkasta johtunutta postaushiljaisuutta jakamalla rohkeasti elämäni kaikkein noloimman tilanteen ikinä.

Samalla haastan muutkin samaan; joko kommenttikentässä tai omassa postauksessa jos jälkimmäisessä, linkitäthän kommenttikenttään. Tästä on nyt jo melkein kymmenen vuotta. Olin juuri muuttanut nykyiselle paikkakunnalleni ja saanut uuden työpaikan, jossa painotettiin tiimin sosiaalista kanssakäymistä tarkoitti käytännössä: Koin moiseen sosiaaliseen kanssakäymiseen painostamisen sillä sitä se tosiaan oli vähän negatiivisena; semminkin kun silloinen uusi työpaikkani oli reippaan automatkan päässä kotoani.

Tiesin siis baarin kautta koukkaamisen vain johtavan siihen, että olin entistäkin myöhemmin kotona. Join pakollisen pullo-oluen ja siirryin sen jälkeen kiltisti virvoitusjuomiin. Vähän ajan päästä rohkenin — ensimmäisenä — ilmoittaa, että ilta olisi minun osaltani tässä; minunhan piti vielä ajaa kolmen vartin verran. Lähdin etsimään kauemmaksi pysäköityä autoani, enkä yhtäkkiä enää löytänytkään sitä. Työni sijaitsi kaupungissa, joka ei ollut minulle ennastaan tuttu, ja kaikki kadut näyttivät pimeällä samanlaisilta.

Siinä paniikissa huudeilla pyöriessäni toisenlainen hätä ilmoitteli olemassaolostaan; olut ja virvoitusjuomat olivat herättäneet luonnollisen tarpeen rakon huojentamiseen. Jätin auton etsimisen prio-kakkoseksi ja aloin epätoivoisesti etsiä jotain, jossa olisi ollut vessa. Kaikki myymälät sun muut olivat jo kiinni, enkä löytänyt edes pizzaravintolaa. Ovisummereita en sentään randomilla kehdannut alkaa rimputella. Kuvitelkaa kolmekymppinen liikenainen jakkupuvussa; korkeissa koroissa ja huolitellusti ehostettuna.

Sitten kuvitelkaa sama nainen koikkelehtimassa pikakävelyä maaninen katse silmissä ja jalat ristissä. Lopulta hätä oli suurempi kuin häpy: Rakko alkoi tyhjetä paineella, jolla olisi huoletta voinut porata graniittia. Paitsi että totta kai paikalle sattui muuten kilometrien päähän tyhjillä kaduilla lähirapusta tuleva koirantaluttaja. Liikenainen meni paniikkiin, vetäisi housunsa ylös ja hameensa alas ja käveli muina naisina pois paikalta.

Ainut vaan, että äärimmilleen venytetty rakko ei halunnutkaan lopettaa tyhjenemistään, vaikka sille miten signaloi, ja tyhjensi itsensä loppuun fyysisistä ja psyykkisistä vastalauseista piittaamatta. Auto löytyi onneksi nopeasti, ja aikuinen liikenainen löysi kaksi positiivista tilanteesta, jossa edessä oli kolmen vartin ajomatka pissat housuissa: Patriarkaalisesta yhteiskunnasta jossa mies nauttii ja nainen alistuu?

Suomi on taatusti matriarkaalinen yhteiskunta jossa naisella kaikki edut eikä mitään velvollisuuksia! Kyllä on vedetty tantrat ja roolileikit mutta jos miestä itseään ei kiinnosta kuin perusyhdyntä, joka päättyy hänen orgasmiinsa, makuuhuonejuttumme alkaa olla aika taputeltu Viime kerralla kun yritettiin, mies imaisi nännini niin kovalla voimalla suuhunsa, että enemmän on sattunut vain nännilävistys. Huusin kuin syötävä ja akti loppui yllättäen siihen.

Laitan joskus miehestäni postauksen niin tulee aika selväksi, ettei hänkään ihan puhdas pulmunen ole Löysin juuri blogisi ja luin kaikki postaukset yhdeltä istumalta. Mielenkiintoista, herättää ristiriitaisia ajatuksia. Toisaalta ymmärrän täysin ratkaisusi, olen itse elänyt hyvässä suhteessa 9 vuotta, jonka seksi oli aivan kauheaa. Loppujen lopuksi olin samankaltaisessa tilanteessa kuin sinä, piti miettiä että pettääkö vai jättääkö.

Ensin petin, joka oli suurin virhe, sitten jätin, mikä oli oikea teko. Oikea teko siis minulle. Kirjoituksiasi kun luin niin pyöri mielessä että jos en olisi jättänyt, niin tälläistä elämää minäkin nyt varmaan viettäisin. Pettäminen ei mielestäni ole oikein, mutta olisin varmaan yhä idiootin eksäni kanssa yhdessä, ellen olisi melkein pettänyt häntä nykyisen aviomieheni kanssa.

Mulla on ihana salasuhde 10v. Just löysin sun blogin Kun sitten viime keväänä sain ekan kerran vierasta, on minua naitu edestä ja takaa, yhden ja useamman toimesta. Minäkin emmin pitkään, että alanko kirjoittamaan aiheesta.

Onneksi aloin, sillä se pitää myös oman oloni vireessä! Jos täälä joki etsii nuorta ja hyvä kuntosta seksiseuraa pistäkää s-postia anssi90 suomi Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön » tästä. Kommentit Oletko nyt ihan varma, että olitte käyttäneet kaikki mahdolliset keinot saada seksielämänne molempia tyydyttäväksi?

Mun käy miestäsi sääliksi, kun hänen selkänsä takana toimitaan noin. No aika vähillä huudoilla olen toistaiseksi päässyt, joskin niitä kyllä odotinkin. Nyt on pakko lukea kaikki kirjoituksesi! Niin mielenkiintoisesta aiheesta kirjoitat. Itse elin viidentoista vuoden ajan seksuaalisessa tyhjiössä.

TRANSU TREFFIT SEX HOMO POIKA VIDEO

Siinä paniikissa huudeilla pyöriessäni toisenlainen hätä ilmoitteli olemassaolostaan; olut ja virvoitusjuomat olivat herättäneet luonnollisen tarpeen rakon huojentamiseen. Ajattelin kompensoida viime viikon Englantiin suuntautuneesta työmatkasta johtunutta postaushiljaisuutta jakamalla rohkeasti elämäni kaikkein noloimman tilanteen ikinä. Sitten kuvitelkaa sama nainen koikkelehtimassa pikakävelyä maaninen katse silmissä ja jalat ristissä. Kuvitelkaa kolmekymppinen liikenainen jakkupuvussa; korkeissa koroissa ja huolitellusti ehostettuna. Koskettelemme enemmän, harrastamme seksiä nykyään vähintään kerran viikossa. Kumarruin lähemmäksi, niin lähelle että haistoin oluen hänen hengityksestään.

Homo suomi sexiä aviomies orgasmi

: Liveseksi mies etsii homoseksuaaliseen miesta

DEITTI SEKSI LUOMU GAY MEIS 805
Liveseksi mies etsii homoseksuaaliseen miesta Mulla on ihana salasuhde 10v. Patriarkaalisesta yhteiskunnasta jossa mies nauttii ja nainen alistuu? Toisaalta ymmärrän täysin ratkaisusi, olen itse elänyt hyvässä suhteessa 9 vuotta, jonka seksi oli aivan kauheaa. Aika monet parit vuorottelevat, toisella kerralla keskitytään toiseen ja toisella toiseen osapuoleen Näistä mietteistä pysähdyin tunnustelemaan omia tunteitani: Hänkin oli jo muutaman drinksun nauttinut, ja alkoi kertoa, miten olin ainoa nainen jonka kanssa hän pystyi juttelemaan bileissä. Kun ajattelen Nörttipoika-aikaa, pystyn nyt ikäänkuin ulkopuolisen silmin näkemään, miten paljon tarpeetonta draamaa siihen liittyi; ja miten paljon se draama ahdisti minua.
FLASH SEX GAMES ESCORT GAY GDANSK 20
Naisten ejakulaatio homoseksuaaliseen seksiä sukkahousuissa 46