Takuuvarmasti voi mies saada orgasmin peppuun naidessa, kun pumppaava kalu hieroo eturauhasta ja venyttää peräaukkoa silloin kun on muutenkin kiihottunut. Joskus nuorempana kun oli etäsuhteessa ja jokunen viikko mennyt ilman, niin ei orgasmiin tarvittu kuin vähän aikaa sen oman kullan tuhmaa juttelua puhelimessa! Pari kertaa kokeiltu vaimon kanssa strappia sellaista emättimeen asetettavaa ja ekalla kerralla tuo onnistui pamputtamaan minut ejakulointiin saakka.

Oli hiukan hämmentävä kokemus. Olen täysin hetero ja vakituisessa naissuhteessani tyytyväinen. Kuitenkin, silloin tällöin, haluan saada kyrpää peppuuni. Se on minusta kiihottavaa. Käyn tässä tarkoituksessa seksikaupan filmikellarissa, jossa on reikäseinä koppeja. On tosi kiihottavaa saada kyrpä reiästä käsittelyyni. Olen ensin liukastanut anukseni. Laitan reiästä tulleeseen kyrpään kortsun ja ohjaan sen peppuuni. Aina on mies alkanut jyystämään kovalla innolla. On kivulla tyytyväinen huokaus kun sperma täyttä kortsun.

Voi olla joistain hullun hommaa. Mutta minä saan siitä tosi paljon. Just joo heterot ne vaan kyrpää perseeseensä ottaa, ja perseeseen naipottaa. Täällä maalla meillä ei ole mitään koppeja, eikä reikiä. Jokunen lato on jossa voi olla oksanreikiä, mutta sieltä ei työnny kulli, jota voisi vatkata, saatika ottaa sisäänsä.

Kyllä kaupungissa on mukavaa, heitän repun selkään ja tulen sinne. Anonyymisti olisi kiva kokeilla kaikkea tuollaista. Täysin hetero mies ei halua harrastaa seksiä miehen kanssa. Naiseen kiinnitetty strap-on panovyö on sitten ihan eri asia.

Silloin seksipartneri on eri sukupuolta eikä heterolla ole ongelmaa. Harrastetun seksin lajilla ei ole väliä homouden ja heterouden suhteen. Siinä ainoa mikä merkkaa on partnerin sukupuoli. Nimikkeetkin ovat peräisin kreikan kielestä, jossa prefiksi homo- ὅμο- tarkoittaa samanlaista ja hetero- vastaavasti toisenlaista tai erilaista.

Itseasiassa voit hyvinkin olla hetero. On olemassa homoja, jotka voivat rakastua, olla sauhteessa ja suudella miestä, ja sitten on miehiä joilla on fetissi mies kehosta, en luokittelisi heitä homoiksi. Heillä on vain fetissi, niinkuin joillakin on vaikka kengistä, nahasta, yms. Olen kuvitellut olevani hetero, tosin pillua en oo saanu kymmeniin vuosiin, kun Oon ruma ja lihava kansaneläkeläinen.

Onkohan minussa kuitenkin jotain, joka vetoaa seksuaalisesti miehiin? Meinaan vaan, kun monesti kaupassa käydessä tulee vartija seisomaan viereen haara-asennossa muniaan pidellen? Kyllä se on mahdollista - itse saan melkein aina kun mies nai minua peppuun. Kun kiihottuu tarpeeksi, niin miehen kalu sisällä vie "rajan" yli ja asialle ei voi mitään.

Siinä sitä on ihmettelemistä. Päästähän se enemmän on kiinni eli heittäytyminen tunnelmaan ilman suorittamispakkoa on minulla se avain. Ei ole kiinni kaverin kalun koosta tai ulkonäöstä. Kyllä sitä jotkut ovat ihmetelleetkin. Parhainta seksi on kokeneempien ja osaavien miesten kanssa. Olen 20v mies ja tykkään kun vanhempi mies nautti että itsekkin saan.

Tykkään pika nainneista jotka toisret osaa esin kapakan vessassa, ensin hitaasti ja lopuksi kunnolla että välillä tulee. Välillä annan miehen kavereillekkin veskissä jos ovat kiinnostuneita. Sitä kiihottuu kun vieraat ukot naivat kunnolla ja lähtevät samantien kun saavat. Joskus hävettää mutta tulee välillä mentyä kiimaisten ukkojen luokse tai pikapanolle johonkin vessaan ym muihin paikkoihin missä haluavat naida.

Vanhemmilta miehiltä saa urgasmin helpommin, kun ne ei laukee niin nopeesti. Vanhemmat miehet pyysivät saunaporukkaan ja nuorena menin. Kun otettiin vaatteita pois niin sanovat että pitää "kokeilla" ennenkuin pääsee saunaan. Sitten piti olla pöytää vasten kun kaikki kolme nai vuorollaan pyllyyn.

Yöllä sai sitäkin enmmän kun tykkäsivät. Oon nelikymppinen mies ja olen saanut orgasmin naidessa antaessani. On se mahdollista kun on sellainen rento hyvä fiilis ja on tarpeeksi kiihottunut ja on hyvä paikka hommiin.

Toivottavasti laitoit kumin sauvan suojaksi puolisosi terveyttä ajatellen. Mitä avauksen aiheeseen tulee, niin oletan sen hyvinkin olevan mahdollista, itsellä ei peffahommista kokemusta.

Moni nainen nauttii erittäin vahavasti peppuseksistä ja jotkut ovat jääneet siihen niin "koukkuun", että harrastavat sitä mieluummin kuin perinteistä. Miehillä taas eturauhasen stimulonti voi antaa suurta nautintoa ja orgasmeja sauvaan koskematta.

Siihenhän on kehitetty ihan erikseen lelujakin, vaan eipä ole tullut kokeiltua. Hienoa, että on niin vahva usko ettei muutu "täysheterosta" miksikään vaikka tykkäisikin saada takaapäin.

Täysheteroa ei ensinnäkään ole olemassakaan, koska homoseksuaalisuus ylipäänsä on kykenevyyttä olla tekemisissä saman sukupuolen edustajien kanssa. Kukko, niin sanottu prosenttinen hetero, yrittää päästä toisesta kukosta eroon kun sellainen osuu silmiin.

Vahva reviiritietoisuus ja puolustautuu toista kukkoa vastaan toisella reviirillä. Ei maatilalla sattumalta satu olemaan vain yhtä kukkoa.

Jos penis perässä kiehtoo, voisi ehkä sanoa suoraan että on bi jos ei sitten homo. Sitten kun penis tulee kuvioihin mukaan niin bi-puolelle se vähän pakostikin menee. Yhtä hyvältä eturauhasen stimulointi tuntuu homolle kuin heterollekin eikä mielihyvän tavoittelu ketään homoksi tee.

Kukkojen reviiritietoisuudella ei ole homoseksuaalisuuden kanssa mitään tekemistä. Alfaurokset ja niiden reviirit on asia erikseen. Kyllä mie sanon asiat näin, että kaikki miehet ketkä haluavat naida peffaan ovat piilohomoja!! Tämä väite ei pidä paikkaansa, sillä Raamattu kertoo homouden ja lesbouden olevan luonnotonta seksuaalisuutta eikä se siten voi olla geeneissä, vaikka vajavainen tiedemaailma niin väittäisikin. Uskon enemmin täydellistä Jumalaa kuin vajavaista tiedettä, joka muuttuu koko ajan suuntaan ja toiseen.

Jokaisella on omat käsityksensä sananvapauden nimissä kuten ko. Vaginakin voi kärsiä ja penis nyrjähtää jos varomattomasti touhutaan. Ihan seksuaalisesta suuntautumisesta riippumatta. Lesbotkin tiettävästi voivat synnyttää? Minäkin tunnen lesboja jotka ovat synnyttäneet ja vieläpä kasvattavat synnyttämiänsä lapsia. Raamattu ei puhu geeneistä tai perintötekijöistä yhtään mitään. Tähän sopii kevennys The Onion -hupilehden sivulta: En tiedä, miksi silmiini osuu aina noita törkeitä, vääristyneitä uskonnollisia sivuja.

Pitäisi pysytellä niistä erossa uteliaisuus? Mutta tuo ei ihan ollut hänen kirjoittamansa "ajatusmaailman" ihmeellisimpiä väitteitä mukamas todellisuuteen pojautuvia. Mietin tosissani, mistä hän on moiset tiedot onkinut, jolla ei ole mitään todellisuuspohjaa. Parempi kun en laita muita lainauksia hänen tekstistään. Mutta näinkö meidät nähdään jossakin uskonnollisessa, epätodellisessa maailmassa, josta todellakin loukkaantuu? Mutta, jos joku haluaa näin uskoa, suotakoon se hänelle.

Mielelläni pysyttelen kaukana noista henkilöistä. Ennakkoluuloja, ennakkoluuloja vahvistavien käsitysten omaksuminen ja kritiikitön usko. Kristityn homon ei ole helppoa niellä moista potaskaa. Varsinkin kun vastakohdaksi otettiin avioliiton: Kun tutustuin tarkemmin ko. Taitaa olla kysymys yhden miehen missiosta. Paljon hän on kyllä saanut aikaiseksi kirjallista tuotosta; "Palavahenkinen" lahkolainen: Toisaalta ihmettelen, että ko.

Vääristynyt oma mieli heijastuu hänen uskossaan. Ei seksuaalisuus kiteydy penetraatioon. Jotkut naiset eivät tykkää siitä yhtään.

Jotkut taas toivovat, etä heidän miehensä "tekee sen heille" muulla tavoin kuin peniksen avulla. Jotkut tosin laukeavat mieluiten vaikkapa kumppanin suuhun, siis myös "kunniallisessa", eri sukupuolten välisessä seksissä. On huvittava ajatus, että joku ulkopuolinen kuvittelisi tietävänsä, mitä eri ihmiset rakastellessaan puhaavat. Mutta jos joidenkin heteroiden seksi on jatkuvasti vain lisääntymistarkoitukseen parhaiten soveltuvaa erimerkkisten genitaalien yhtymistä - taidan sääliä heitä hiukan.

Se tuli kyllä selväksi myöhemmin tässä tekstissä. Tee ihan rauhallisin mielin omia juttujasi; niinhän minäkin. Niin säälin myös minä noita heteroita, käy elämä aika "köyhäksi": Lisää Petri Paavolaa ei minun: Jusa kehottaa älkää lukeko Seksin harjoittamista ei ole siis tarkoitettu yksin harjoitettavaksi, vaan miehen ja naisen välille.

Miehen tehtävä on tyydyttää vaimonsa seksuaaliset tarpeet sekä vaimon tehtävä on tyydyttää miehensä seksuaaliset tarpeet. Näin molempien sekä miehen että vaimon seksuaaliset tarpeet tulee tyydytettyä.

Seksiä ei ole siis tarkoitettu yksin harjoitettavaksi. Itsetyydytys on siis syntiä sekä hyvin itsekästä, sillä sen tarkoitus on tuottaa vain itsekkäästi itselleen seksuaalista mielihyvää. Lopun ajan ihmisten ongelma on hillitön halu kokea jotakin sellaista mihin he ovat kyvyttömiä, mutta mitä he kuitenkin haluavat kaikkein eniten.

Tämä hillitön halu on halua kokea seksin "hurmaa", mutta he ovat kuitenkin kyvyttömiä terveeseen ja oikeanlaiseen seksiin. Sen seurauksena he haluavat koko ajan kaikella tavalla etsiä tyydytystä himoillensa. Parisuhteessa ongelmien tullessa lopun ajan ihminen ei suinkaan aina heti ryntää hakemaan apua, vaan turvautuu oman käden onneen tai vieraaseen petiin.

Luonnollisen seksuaalisuuden kokemisen puute ajaa myös monia kokeilemaan lesbosuhteita sekä homosuhteita. Lopun ajan ihmisen sisällä on vääristynyt seksuaalisuus, siksi hän epätoivossaan kokeilee kaikenlaista. Jumala on luonut miehen ja naisen ja antanut heille lahjaksi seksin pysyvään parisuhteeseen, kaikenlainen muu seksinharjoittaminen on syntiä Jumalan edessä.

Synti aina jollakin tavalla rikkoo ihmistä, myös seksialueen synti. Synti ja saatana pahuuden riivaajahenget alkavat rakentamaan synnin ansoja ihmisen elämään synnin orjuuden kautta. Riivaajahenget käyttävät tässä orjuudessa ihmisen omia kokemuksia ja toisten ihmisten vaikutusta. Eli ihminen oppii synnin orjuudessa itse valitsemaan syntiä sekä toiset opettavat häntä siihen; toiset haavoittavat ihmistä tekemällä pahoja tekoja, joka muokkaa ihmisen ajatusmaailmaa, kasvatusympäristö ja erilaiset kokemukset eri tilanteissa esim.

Nykypäivänä tiede uskottelee, että joillakin miehillä on homogeeni, jonka tähden heille on homous luonnollinen ja normaali seksuaalisuuden muoto. Tieteen homogeenit ja väkivaltageenit ym. Me emme saa uskovina sortua ja eksyä ihmisviisauden tukemiseen, koska se aina kampittaa valheella totuutta. Pakkoporno tuo ongelmia esim. Tämä pakkopornoriippuvuus johdattaa myös vankinsa koko ajan sairaampaan seksikäyttäytymiseen.

Näistä epäterveistä seksuaalimuodoista pakkopornoriippuvaiset ovat vaarassa ajautua muun muassa seuraavanlaisiin ilmiöihin: Heh, nyt tässä on taas oivallinen esimerkki siitä, mitä "tosiuskovaisen" kallon sisällä liikkuu.

On se kovin jännä juttu, kuinka eri tarkoituksiin nuo uskonnot taipuvat ja miten niitä voi hyödyntää oman agendansa viemisessä eteenpäin. Ennen vanhaan piti painattaa lehdykäisiä ja käydä niitä tiputtelemassa ihmisten postiluukuista.

Nyt kaikki on paljon aikaisempaa helpompaa ja nopeampaa. Harmillista, etten pässyt vääntämään ko. Niin, odotetaan jos joku heterokristitty haluaa sanoa mielipiteensä. Petri Paavola voisi tutustua ihmisen anatomiaan hiukan tarkemmin.

Miehen erogeenisesti herkin alue on eturauhanen, joka on kehon sisällä. Naisen erogeenisesti herkin alue on klitoris, joka on kehon ulkopinnalla. Heteroyhdynnässä molempien sukupuolten erogeenisimmat alueet tulevat ohitetuiksi. Ei ihmekään, että niin harva nainen saa yhdynnässä orgasmin. En haluaisi joutua vaimoksi miehelle, jonka käsitys naisen sukupuolielimistä on se, että ne on tehty yhtymään miehen kanssa, ja that's it.

Mä oon homo, enkä oo koskenut naista intiimisti eläissäni, mutta musta tuntuu silti, että ymmärrän siitä enemmän kuin tämä hetero. Vähän sääliksi käy noita ääriuskovaisten heteroukkojen vaimoja miestensä taluteltavina ja "naitavina": Oma kantani on, että erogeenisesti herkin alue on korvien välissä.

...

Iskuri kokemuksia seksi homoseksuaaliseen ilmainen

kesäkuu Miesten itsetyydytys . "Miehen G-piste on keskimäärin 2cm syvyydessä rectumissa." t. . koska homoseksuaalisuus ylipäänsä on kykenevyyttä olla tekemisissä saman Yhtä hyvältä eturauhasen stimulointi tuntuu homolle kuin . Valitse listalta, Tietoa, Kokemuksia tai vinkkejä, Mielipiteitä, Viihdettä, Muu. Jumala loi miehen ja naisen sukupuoli elimet seksin harjoittamiseen sekä tietysti myös suvun jatkamiseen. . G-piste ja homoilla anaaliuskovaisilla se on eturauhanen. mieleen, kun tiettyjä aivojen osia on stimuloitu heikolla sähkövirralla. kiellettyä asiaa: seksuaalisuus, homoseksuaalisuus ja itsetyydytys (termi heiltä). Kysyit, miten voit löytää G-pisteen. Miehellä se sijaitsee suunnilleen 2, cm syvyydessä peräsuolen etuseinämässä. Kun miehen G-pistettä stimuloidaan.

NETTIASUNTO OULU SUOMIPORNO ELOKUVA GAY

8. huhtikuu Seksi linja miehen g-pisteen nainti elokuvat kiihottavat tuulihousut. Sex red tube vaha pillu kaksplus itsetyydytys. ilmaiset naisen peräaukkoa miten lesbot kuuluisimmat homoseksuaalit nuori Stimuloi mukavasti paikallaankin ja liikutellessa olo on taivaallinen. Suihinotto vinkkejä pornovideoita, Miehen G-piste sijaitsee anaalin etuseinämässä, prostatan kohdalla. Miehen G -pistettä voi stimuloida joko välilihan alueen kautta tai suoremmin peräaukon kautta Anaalisen herkkyyden ja homoseksuaalisuuden välisestä suhteesta ei ole. marraskuu Outcall massage helsinki kitaran kielen vaihtaminen Sukupuoli mies nainen Muuta. Tässä vinkkejä, miten saat hillittyä suoramarkkinointitulvaa. .. Amatööri Blondi Kotitekoinen itsetyydytys lelu Dildo teen seksiä suomi oulu pillu nainti sisäänlaukeaminen g piste orgasmiin vaimo purista kyrvästä viige.

: Itsetyydytys homoseksuaaliseen vinkkejä miehille g pisteen stimulointi

MERITON GRAND CONFERENCE HOMOSEKSUAALISEEN & SPA HOTEL KOKEMUKSIA ILMAINEN NUMEROHAKU NETISSÄ Thai gay hieronta kannelmäki seksi treffit
Itsetyydytys homoseksuaaliseen vinkkejä miehille g pisteen stimulointi Strip clubs in helsinki homo malmi hieronta
Itsetyydytys homoseksuaaliseen vinkkejä miehille g pisteen stimulointi Thaihieronta helsinki homoseksuaaliseen sex work net