ilmaista sexiä homo seksi kertomukset

Etusivu » Keskustelut » Suhteet » Poikaystävä harrasti seksiä homobestiksensä kanssa. Ollaan seurusteltu tammikuusta lähtien. Suhde on hyvä ja tasapainoinen. On omaa rauhaa ja niin edelleen. Nyt viimeisen kuukauden aikana poikaystävällä on kuitenkin mennyt henkisesti hieman huonommin.

Olen jutellut hänelle ja pyytänyt, että hakee ammattiapua, jos "keittiöpsykologi" kavereiden ja tyttöystävän apu ei helpota tai jos olo pahenee. Lauantaina hän sanoi menevänsä parhaan kaverinsa luokse, sanoi että saattaa mennä myöhään. Asia oli ok mulle. Seuraavana aamuna kun heräsin oli poikaystävä tullut kotiin. Kysyin, että miten meno, saiko puhuttua asioista yms.

Poikaystävä oli kovin vaisu ja pyysin häntä kertomaan, että mikä on. Poikaystävä sanoi, että hänestä tuntuu, että harrasti seksiä bestiksensä kanssa. Kysyin, että miten niin luulee. Hän kertoi, ettei muista kunnolla, mutta perse kuulemma sattui. Poikaystävän bestis ei vastannut minun tai poikaystävän viesteihin aluksi. Poikaystävä oli alkanut itkemään, bestis oli halannut ja rauhoitellut.

Poikaystävä oli kuulemma suudellut. Sen jälkeen oli molemminpuolista suuseksiä ja lopuksi varmaan pystyy päättelemään mitä kävi. Poikaystävä on selkeästi häpeissään. Pohtii kovasti omaa seksuaalisuuttaan, omien sanojensa mukaan ei kuitenkaan kiihotu miehistä. Itse en tiedä mitä ajatella. En ole vihainen, ehkä vähän surullinen.

En siksi, koska poikaystävä teki mitä teki, vaan siksi, että suhde parhaaseen kaveriin tuskin tulee olemaan samanlainen kuin ennen. Itse kysyin poikaystävältä, että olisko hänen bestiksensä voinut juottaa hänet niin humalaan, jotta voisi harrastaa seksiä.

Poikaystävä oli vaisu, eikä sanonut juuta eikä jaata. Saman sukupuolen kanssako pettäminen on ok? Ja jos se ois menny tekee saman bestiksen kaa joka ois tyttö, nii olisit varmaa vähä eri mielellä. Jos poika pettää pojan kanssa, nii iha fine. Jos tytön kanssa, nii pinppiraget ja se on menoa. Miten nää röllit on nykyään näin väsyneitä. Yrittäkää röllit nyt edes vähän. Meno kuin erään tunnetun röllin viesteissä. Tein uuden käyttäjän, koska muutama tuttu tietää että demitän epäsäännöllisen säännöllisesti.

Oon nyt muutaman päivän miettinyt asiaa ja puhunut myös omalle parhaalle kaverilleni siitä. Pettäminen on mun mielestä väärin. Olisin jo näyttänyt poikaystävälle ovea mikäli hän olisi tehnyt jotain naisen kanssa. Miksi miespuolinen henkilö olis yhtään sen hyväksyttävämpi? Toisaalta, oon miettinyt että jos se teki sen vain, koska oli humalassa. Tai entä jos se olikin vaan yksi hairahdus?

Sanotaan, että jos kerran pettää niin pettää toisenkin kerran. Poikaystävä kuitenkin vaikuttaa todella katuvalta ja häpeää tekojaan selkeästi.

Ehkä se oli ensimmäinen ja viimeinen kerta kuten itse ainakin väittää. Jos humalatila poistaa estoja noin suuresti, en voi olla varma ettei sama tapahtuisi uudelleen ja mahdollisesti naispuolisen henkilön kanssa. Pari päivää olin aika hämmentynyt ja surullinen. Nyt en oikeestaan tiiä mitä tunnen. Haluaisin huutaa jokaiselle vastaantulijalle, että mun poikaystävän paras kaveri pani sitä perseeseen. Toisaalta tyhjä olo, toisaalta surullinen mutta myös äärettömän vihainen ja pettynyt.

En oo puhunut asiasta sen enempää poikaystävän kanssa, koska se välttelee aihetta. D Näissä jutuissa on aina se tietty kohta, jossa kaikki alkaa kuulostaa niin keksityltä. Täähä on jo iha uus rölli. Olisiko sama asia jos hän olisi pettänyt sinua naisen kanssa? Oliko se vain kännisekoilua vai syttyikö heidän välilleen tunteita. Kannattaa miettiä, voisiko samanlainen tapaus syntyä uudestaan.

Kyllä minä ainakin kännissä huomaan onko kyseessä mies vai nainen. Oli trolli tai ei, niin mua naurattaa nää "olisi eri ääni kellossa jos olisi pettänyt tytön kanssa"-jutut. Mitä väliä silläkin nyt sitten on? Muakin vituttaisi enemmän jos mua petettäisiin naisen kanssa, koska musta tuntuisi että se toinen olisi jollain tavalla mua parempi.

Mies taas voi tarjota jotain mitä mä en, joten tavallaan olisin enemmän ok sen asian kanssa. Mun mielestä on ymmärrettävää, ettei näe saman sukupuolen kanssa pettämistä niin pahana. Toista miestä ei välttämättä ajattele samalla tavalla kilpailijana kuin naista, koska mies ei voi tarjota samaa kuin nainen ruumiinosien eroavuus. Ei tule ulkonäköpaineitakaan, et "jos se nainen oli paremman näköinen", kun naisen ja miehen ulkonäköä ei voi niin suoraan verrata toisiinsa.

Puhumattakaan siitä, että kyseessä oli mies, joka ainakin ennen identifioi itsensä heteroksi, joten hän ei välttämättä itsekkään humalassa tekohetkellä ajatellut asiaa niin pahana.

Jos harrastaa seksiä sukupuolen kanssa, josta ei ole seksuaalisesti kiinnostunut, niin se seksi ei välttämättä ole niin intiimiä, tunteellista, henkilökohtaista, miten sen voikaan nyt sanoa. Se on enemmänkin vaan kokemus, joka tehdään kerran ja todetaan sen jälkeen ettei enää ikinä. En sano, etteikö se olis yhtä paha asia kuin pettäminen naisen kanssa. En mä kuitenkaan olis lemppaamassa ketään, koska koko tilanteen huomioon ottaen, niin sun poikaystävä katuu tekoaan jo tarpeeksi pelkästään sen takia, et oli mennyt ystävänsä kanssa sänkyyn.

Siihen lisäks se, et se petti sua tehdessään niin. Tuskin se samaa olis mennyt tekemään naisen kanssa, koska luulen et hän pitää sitä asiaa päässään pahempana pettämisenä, koska hänen seksuaalinen kiinnostus kohdistuu naisiin. Ainakin sen tiedon pohjalta mitä hän on tuonut julki. Älä kuitenkaan anna liian helposti anteeksi, koska hänen täytyy tuntea sisuskaluissaan asti kuinka pahasti se teki sua kohtaan ja sun täytyy olla täysin varma, ettei sitä koskaan enää tule tapahtumaan.

No koska se luo mielikuvan siitä, ettei homoseksi ole "oikeaa" tai heteroseksiin rinnastettavissa olevaa seksiä, eikä sitä tule ottaa yhtä vakavasti. No eikai kukaan järkevä ihminen ajattele noin: D En mä ainakaan. Ei se heteromiehelle ole sama asia kuin naisen kanssa oleminen.

Fyysisellä tasolla se on seksiä siinä missä muukin, mutta ei henkisellä tasolla. Mäkään en tajua miks saman sukupuolen kanssa pettäminen ois vähemmän paha. Älä usko näitä seksiin liittyviä myyttejä! Takaako vilkkaus laadun, hiipuvatko halut keski-iässä? Seksimyytit tuovat turhaa stressiä vällyjen väliin, siksi niitä ei kannata purematta niellä.

Tässä on 5 tärkeintä seksimyyttiä miehistä Naiset jakavat toisilleen neuvoja miesasioissa ja ovat varmoja niiden paikkansapitävyydestä. Joka neljäs suomalainen ei uskalla puhua seksistä kumppanin kanssa —seksuaaliterapeutti: Näin otat petipuuhat puheeksi Vaikeinta seksistä puhuminen on miehille ja naimisissa oleville. Tutkimusten mukaan avoimuus tekee hyvää suhteelle. Lomalla on enemmän aikaa kiinnittää huomiota omaan hyvinvointiin. Lue neljä parasta vinkkiä, joilla helpotat niska-hartiaseudun kiputiloja.

Auringosta ja sen valosta on paljon iloa, mutta niissä piilee myös riskejä. Silmät kannattaa todellakin suojata. Kommentit Näytä lisää Kommentointi on päättynyt. Salainen operaatio käynnistyi — myös Yhdysvaltain salaisen palvelun väki saattaa jo olla Suomessa. Ruotsi kiinni jatkopaikassa, siirtyi onnekkaasti johtoon!

Ilmaista sexiä homo seksi kertomukset

Mäkin ajattelen jossain määrin, vaikka pettäminen kenen kanssa tahansa on niin paha asia, että kenenkään ei pitäisi päästä siitä vähällä. Pena nyt vaan vähän kokeili, ei sillä kumminkaan mitään suuria tunteita oo eikä tässä oo mitään uhkaa, koska se oli vaan kokeilu. Toisaalta naiset puhuvat seksiin liittyvistä tunteista avoimemmin http: Voiko se liittyä tohon kaveriin, tai oisko mahollista että tää kaveri ois pidempäänkin jo viritelly jotain? Auringosta ja sen valosta on paljon iloa, mutta niissä piilee myös riskejä. Ilmaista sexiä homo seksi kertomukset Lomalla on enemmän aikaa kiinnittää huomiota omaan hyvinvointiin. Onko tämä sitten oikein? Jos harrastaa seksiä sukupuolen kanssa, josta ei ole seksuaalisesti kiinnostunut, niin se seksi ei välttämättä ole niin intiimiä, tunteellista, henkilökohtaista, miten sen voikaan nyt sanoa. Saman sukupuolen kanssako pettäminen on ok? Lue neljä parasta vinkkiä, joilla helpotat niska-hartiaseudun kiputiloja. Täähä on jo iha uus rölli. Se oli vaan ensimmäinen asia, joka mulle tuli mieleen.

Gay kalu karvainen cams xxx