Yksikään varmuusvälineistä ei räjähtänyt. Nainen kertoi kyllästyneensä siihen, että miehet kohtelivat häntä huonosti. Poliisi kommentoi asiaa lauseella: Saksalaisen eläintarhan johtaja Heike Kück haukkui Ruotsista tuotettuja naaraspingviinejä lähentelyissään liian ujoiksi. Saksan homojärjestöt ovat protestoineet raivokkaasti pingviinien käännytysyrityksiä.

Seitsemänvuotias hännänheiluttaja on tuon tuosta loikannut ilman isäntäänsä raitiovaunuun ja tehnyt niissä privaatteja sightseeingkierroksia. Herra Layley, 73, kertoi saaneensa sen häälahjaksi ja vannoneensa silloin, että purkki syödään vasta sitten, kun avioliiton rauhaisassa valkamassa on pärskytetty puoli vuosisataa. Kana maistui kuulemma erinomaiselta.

Outoa uskonvapautta ENGLANNIN hindut ja sikhit vaativat uskonvapauden nimissä ruumiiden polttamista ulkoilmassa, koska he vihaavat krematorioita, joissa vainajien tuhkat saattavat sekoittua keskenään. Siitähän se ilma puhdistuu. Isäni tanssi ympärilläni Afrikassa ja ping! Yhdistäkää Jumalalle Walesilainen kirkko on tehnyt puheluista Jumalalle helppoja tarjoamalla valitse rukous -palvelua seurakuntalaisilleen.

Kaikki seurakunnan puhelinvastaajaan jätetyt rukoukset luetaan ääneen kirkonmenojen aikaan. Sitten rukoilemme", seurakunnan pappi selitti. Yhä useampi kiinalaisteini kun pakenee nykyään ikävää arkitodellisuutta leikkimällä esimerkiksi tällaista muovista konepistoolia heiluttelevaa pässiä tai pukeutumalla vapaa-aikanaan joksikin muuksi sarjakuvahahmoksi. Itsekin jo eläkeikään ikään ehtinyt Imre Horvath vei soittopelin asiantuntijalle, joka kertoi Maailmassa on tällä hetkellä arviolta Stradivarius-viulua.

Äskettäin yksi myytiin 1,75 miljoonalla dollarilla. Hiiri sopassa Campbellin tölkitettyyn papukeittoon oli eksynyt hiiri. Näin ainakin väittää vuotias Pearl Parkey, joka lusikoi Campbellin soppaa ja sai hiiren suuhunsa. Campbell ei kuitenkaan usko tarinaa ennen kuin on tutkinut purkin ja sen sisällön. Tammikuun lopussa Nashvillen lähellä sattunut välikohtaus on jo ilmoitettu Yhdysvaltain maatalousministeriölle, joka sekin käynnistää asiasta omat selvityksensä.

Potkut ja perunalastuja Perunalastutehtaalta potkut saaneet työntekijät saivat "läksiäislahjaksi" oman firman tuotteita peräti 50 sentin edestä eli yhden perunalastupussillisen. Suurin osa potkut saaneista heitti lahjansa saman tien roskiin. Työttömyys on jo muutenkin ihan kamalaa.

Tarvitseeko vielä kaataa suolaa haavoihin", eräs työntekijä sanoi. Kenin paluu Barbien pitkäaikainen heila Ken on palaamassa kuvioihin kahden vuoden eron jälkeen. Barbien kerrotaan mieltyneen Kenin uuteen olemukseen, johon ovat vaikuttaneet ahkera kuntoilu ja vierailut stylistin luona. Ennen välirikkoa muovinuket ehtivät seurustella 43 vuotta.

Vanha kunnon Barbie kokee tänä vuonna vain pieniä kosmeettisia muutoksia. Suuremmat kauneusleikkaukset säästetään ensi vuoteen, nukkeja valmistava Mattel-lelujätti ilmoittaa. Floridassa Pascon piirikunnassa sijaitsevan nunnaluostarin asukit päätyivät jostain kumman syystä terroristilistalle ja heidän rahavaransa jäädytettiin ilman mitään selitystä. Sisar Jean Abbot Pyhän Nimen luostarista kertoo, että pankki alkoi yhtäkkiä palauttaa yhteisön shekkejä.

Nyt Yhdysvaltain terrorismiviranomaisille ja luostarin lähipankille on selvinnyt, etteivät nunnat sittenkään ole konnia. Pankki on pahoitellut erehdystä. Herra Paraschiv Usturoi oli leikellyt sanomalehdistä lappusia ja sijoittanut ne virastonsa käymälöihin vessapaperin sijaan. Vessapaperin ostaminen käymälässä ravaaville virkamiehille käy kuulemma liian kalliiksi.

Rauhanturvaajat toivat eilen orpokotiin reppuja, kyniä ja muita koulutavaroita. Vesipuhvelit pystyvät sontimaan uskomattoman kauas kohteisiin, jotka eivät niitä miellytä.

Poliisin mukaan puhveleita ei missään tapauksessa tule lähestyä takaapäin. Poliisi uskoo, että vesipuhvelit on varastettu, koska ne eivät jättäneet jälkeensä tyypillistä hajultaan pyörryttävää lantavanaa. Tshekin tyhmin varas POLIISI jahtaa tshekkiläisessä Hermanin kaupungissa harvinaisen typerää varasta, joka oli vienyt paikallisesta kirkosta kaksi arvokasta maalausta. Maalaukset löytyivät muutaman metrin päästä kirkosta, mutta kehykset ovat kadoksissa.

Varas oli ilmeisesti pitänyt niitä barokkitaiteilijoiden töherryksiä arvokkaampina. Poliisin mukaan maalausten arvo lähenteli 40 euroa. Kun oikeudessa tuomiolla ollut vuotias mies paiskasi tuohduksissaan tuomaria tohvelilla, tämä lämäytti hänelle elinkautisen vankeustuomion. Miestä syytettiin ryöstöstä, jonka saalis oli 70 euroa. Jatkossa syytetyt tuodaan oikeussaleihin ilman kenkiä, kertoo Times of India -lehti.

Puolet eteläkorealaisista miehistä ilmoitti sen sijaan olevansa tyytyväisiä avioliittoonsa. On se niin miesten tapaista. Yleisin aviomiesten valitus kansainvälisessä tutkimuksessa oli se, etteivät he saa seksiä kyllin usein.

Naiset puolestaan ruikuttivat eniten romantiikan puutetta. Syökää lapset kokaa BOLIVIAN ulkoministerin mukaan kokapensaan lehdet ovat niin ravitsevia ja hivenaine- sekä vitamiinipitoisia, että ne pitäisi sisällyttää koulujen aamiaisdieettiin pakolliseksi ainesosaksi.

Kokapensaan lehtiä käytetään kokaiinin raaka-aineena. Ministerin mukaan kokalehdissä on enemmän kalsiumia kuin maidossa. Nähtyään erään kaupungin työntekijän tietokoneen näytössä pasianssipelin, hän antoi tälle siltä istumalta potkut. Hra Bloombergin mukaan työpaikalla ei saa tehdä mitään muuta kuin sitä, mistä työntekijä saa palka Vaarallista sokeria Amerikkalainen vuotias koulupoika pidätettiin, kun hän toi kouluun pussillisen pölysokeria tiedeprojektia varten.

Nuorukaisen äidin mukaan pojan koulukaverit olivat kysyneet häneltä, onko pussissa kokaiinia ja poika oli vastannut leikillään myöntävästi.

Poika erotettiin välittömästi koulusta, ja nyt häntä odottavat raskaat syytteet huumeen kaltaisen aineen hallussapidosta. Erilainen työpaikka Brittiläinen työvoimatoimisto lähetti vuotiaan tytön työskentelemään prostituoituna.

Liverpoolilainen hallituksen ylläpitämä toimisto kertoi nuorelle neidille, että tämä voisi ansaita jopa 40 euroa tunnissa "tapaamalla yksinäisiä ihmisiä". Tyttö itse tajusi työn todellisen luonteen vasta työhaastatteluun saavuttuaan. Nyt viranomaiset tutkivat asiaa. SWAT-erikoisjoukot hyökkäsivät välittömästi naisen kotiin ja pidättivät tämän.

Naisen talosta löytyi lukuisia aseita, niiden joukossa muun muassa tulivoimainen AK rynnäkkökivääri. Ei lapsia, kiitos Saksalainen ravintola on saanut paljon palautetta vihaisilta ihmisiltä ilmoitettuaan, että koirat ovat paikkaan tervetulleita, mutta pienet lapset eivät. Boheme-ravintolan mukaan pienet lapset häiritsevät itkullaan ja vinkumisellaan syömään ja rentoutumaan saapuneita liikemiehiä. Koirat sen sijaan osaavat käyttäytyä paljon lapsia paremmin.

Parempia lahjoja Oikeus on määrännyt, että romanialaisen Nicusor Constantinin on tuotava parempia lahjoja tyttöystävälleen, joka suorittaa vankilassa neljän vuoden tuomiota varkaudesta. Sicuta Radulescu, 36, valitti tuomarille, että hänen poikaystävänsä tuo hänelle vain lahjoja, jotka pilkkaavat häntä, kuten keittokirjoja, joista ei ole vankilan karuissa oloissa mitään iloa.

Tästä lähtien Sicuta saa toivoa mitä lahjoja haluaa, ja Nicusorin on toteltava. Koirat puhuvat murteella Tuoreen brittitutkimuksen mukaan koiratkin puhuvat murteilla - aivan kuten ihmisetkin. Eri puolilla Britanniaa asuvat koirat murisevat ja haukkuvat tiedemiesten mukaan eri tavalla riippuen siitä, missä päin maata ne ovat kasvaneet.

Kukaan ei kuitenkaan tiedä, mitä hyötyä moisen asian selvittämisestä voisi ikinä olla. Raha ei tuo onnea Australialaiset tutkijat ovat puolestaan oppineet, että vauraassa Sydneyssä asuvat ihmiset ovat äärimmäisen tyytymättömiä elämäänsä, kun taas monet maan köyhillä alueilla asuvat ovat hyvin onnellisia.

Deakinin yliopiston tutkijan Liz Eckermanin mukaan raha alkaa tuoda onnea vasta, kun sitä on todella mielettömän paljon. Se on selvinnyt erittäin hyvin haastateltuamme yli 23 ihmistä", Eckerman selitti. Kanjanalla on Guinnessin ennätys vuodelta , jolloin hän asui häkissä 3 skorpionin kanssa 32 päivää. Hänen tuore aviomiehensä Boonthawee Seangwong puolestaan oleskeli häkissä tuhannen tuhatjalkaisen kanssa 29 päivää. Pavel Bem, 43, ei ajanut partaansa kolmeen päivään, lisäsi leukaansa katu-uskottavan pukinparran ja poskiinsa muhkeat pulisongit Taksikuskit eivät tunnistaneet mustien lasien taakse piiloutunutta pormestaria vaan neuvoivat avoimesti, mistä hän voi ostaa marihuanaa ja paljonko yö prostituoidun kanssa maksaa.

Eräs pirssi velotti ajelusta myös tuplahinnan. Viimeksi vuosi sitten Bem teki saman tempun naamioitumalla italialaiseksi liikemieheksi. Tuolloin hän joutui pulittamaan taksimatkastaan Prahassa seitsenkertaisen hinnan normaaliin nähden.

Epäonnen rakkaudessa kokeneet kiinalaiset juhlistivat eilistä Pyhän Valentinuksen päivää perustamalla virallisen avioerokerhon Shanghaissa. Jo kerhon alkumetreillä jäseniksi ilmoittautui liikemiestä ja -naista. Iloisen kerhon jäseniksi odotetaan yhteensä noin miljoonaa kiinalaista. Tilastojen mukaan vuonna maassa tehtiin 1,6 avioeroa, ja eroilmiö on huimassa nousussa. Lehmänverestä potkua Kenian Maasaissa puolestaan miehet juhlivat ystävänpäivää romanttisesti juomalla lehmänverta, jonka uskotaan parantavan viriliteettiä ja tuovan onnea.

Mielitiettyä ei muisteta suklaalla tai kukkakimpulla, vaan tämän isälle ostetaan lehmä tai lammas. Mustille kakkua Amerikkalaisia kissoja ja koiria lellitään pilalle. Tähän mennessä lemmikeille on rapakon takana voinut ostaa design-vaatteita, sairausvakuutuksia ja terapiasessioita, ja nyt ovat mustien ja mirrien syntymäpäiväkekkerit pop.

Tuoreen tutkimuksen mukaan jopa kuusi miljoonaa amerikkalaisperhettä, joissa on kissa tai koira, juhlivat lemmikkiensä synttäriä kakuin, tötteröhatuin, kutsuvierain ja lahjoin. Eräskin kalifornialainen erikoisliike kertoo myyvänsä noin 20 lemmikkisyntymäpäiväkakkua joka viikko. Virtuaaliseksiä Kanadalaiset opiskelijat taas ovat kunnostautuneet harjoittamalla erittäin turvalliseksi koettua virtuaaliseksiä.

Tutkimuksen mukaan jopa 87 prosenttia yliopisto-opiskelijoista on harrastanut seksiä messengerin, webbikameran tai puhelimen välityksellä. Virtuaaliseksiä harrastaneista 53 prosenttia teki temput messengerin välityksellä ja 44 prosenttia tyydytti tarpeensa webbikameran ja puhelimen avulla. Kysely tehtiin yli 2 opiskelijalle. Nakuilu kielletty Yhdysvalloissa puolestaan yläasteen teatterikerho jouduttiin hyllyttämään, kun opettajille paljastui, että teinit harjoittelivat näytelmiä alusasusillaan.

Chicagon läheisyydessä sijaitsevan Glenbard West -koulun oppilaiden selitys, jonka mukaan he halusivat vain voittaa esiintymispelkonsa, ei kelvannut ahdasmielisille opettajille.

Katoamistemppu Floridalaiset vanginvartijat kadottivat kaksi vaarallista vankia - vankilan sisäpuolelle. Murhasta ja ryöstöstä tuomituttujen miesten luultiin karanneen rangaistuslaitoksesta, kunnes he löytyivät maanantaina piileskelemästä vankilarakennuksen sisäpuolelta. Ruumis puhelimessa Serbiassa järjestetyt maahanpanijaiset saivat yllättävän lopun, kun kännykkä pirahti kesken tilaisuuden. Soittaja oli kukapa muu kuin vainaja itse. Herra Bogoljub Topalovic, 84, siellä vain kyseli tyttäreltään, miksei kukaan ollut käynyt moneen päivään häntä katsomassa.

Papparainen oli kuin olikin vielä elävien kirjoissa. Syy ennenaikaiseen surujuhlaan löytyi sairaalasta, jossa joku oli hutiloinut ja lähettänyt jonkun muun kalmon ruumishuoneelle hra Topalovicin nimellä.

Hra Holgersonia syytetään pikkukaverinsa kanssa pelehtimisestä julkisen kirjaston tietokonehuoneessa sillä seurauksella, että näyttöruutukin sai osansa purkauksesta.

Hra Holgerson, 48, kiistää syytteen jo ikänsäkin perusteella. Tässä iässä en yllä niin pitkälle", syytetty kommentoi itse asiasta kuultuna. Viihdettä verovaroin Virginiassa sijaitsevan Spotsylvanian sheriffi Howard Smith puolestaan suorastaan rohkaisee alaisiaan heiluttelemaan heppiään saadakseen ilolinnut häkkiin.

Moiset ammatilliset ilot tosin on varattu vain naimattomille lainvalvojille. Viime kuussa virkavallan edustajat liehuivat oikeudellisten asiakirjojen mukaan maksullisissa lakanoissa neljästi, ja yksi heistä jätti jälkeensä peräti taalan juomarahan. Mahtaa paikallisia veronmaksajia harmittaa! Pizza lemmentestinä Jos kumppanin valinta tuottaa vaikeuksia, kannattaa käydä kokelaan kanssa pizzalla, uunituore tutkimus paljastaa. Pepperonista ja lihatäytteistä tykkäävät ihmiset ovat tutkimuksen mukaan ulospäinsuuntautuneita ja pelkkiin kasvistäytteisiin tyytyvät sisäänpäinkääntyneitä.

Samanlaisesta pizzasta pitävä pari sopii yhteen erinomaisesti, joten röyhtäilyn jälkeen voidaankin varsin pian siirtyä papin aameneen. Varapresidentti Dick Cheney ei ole ainoa amerikkalainen, joka on viime päivinä paukauttanut kaveriaan kiväärillä. Hra Gregory Scott Wood osui sunnuntaina ystävänsä kyynärpäähän erehtyessään pitämään sitä oravana. Hra George Arthur Sikkenga, 64, istuskeli osuman saadessaan kaikessa rauhassa puun takana maastopukuun pukeutuneena.

Päässään hra Sikkengalla oli metsästäjän oranssi lakki, jonka puvun huppu tosin peitti. Toisin kun Cheneyn kohde hra Sikkenga on jo päässyt sairaalasta. Saastaista shoppailua Seuraavalla kerralla kauppareissulle kannattaa varata hansikkaat mukaan, sillä ostoskärryjen kädensijassa pesii kymmentä neliösenttiä kohti peräti 1 bakteeria. Nettikahviloiden hiirissä pöpöjä muhii samaa pinta-alaa kohti , mutta kylpyhuoneiden ovenkahvoissa vain Tutkimustulos on peräisin Etelä-Koreasta, mutta pätenee myös suomalaisissa marketeissa ja ostoskeskuksissa.

Komisario Stephen Clay väittää käpälöineensä pysähtyneessä poliisiautossaan vain kännykkäänsä, mutta todistajana kuullun Valerie Smithin versio tapahtumista on aivan toinen. Puolustusasianajajan kysyttyä, olisiko rouva voinut erehtyä, tämä vastasi topakasti: Proffa on päätynyt teoriaansa tutkittuaan kirjallisuutta ja mytologiaa.

Pranzaronen mukaan muinaiset kreikkalaiset ja roomalaiset liittivät sydänkuvion ihmisten rinnassa sykkivään elimeen. Varhaisemmat kreikkalaiset olivat katsoessaan sydänkuviota ajatelleet pelkästään naisen peräpeilin kauniita kaaria. Onnittelut varkaalta Fort Worthin poliisi Texasissa etsii murtovarasta, joka tunkeutui myymälään katon kautta, avasi kassakaapin ja katosi rahat mukanaan.

Liikkeen taukohuoneesta löytyi osittain syöty syntymäpäiväkakku, jonka viereen voro oli jättänyt viestin: Nuorison karkotin Englannin poliisi on kehittänyt kauppiaiden riemuksi laitteen, joka saa ostareiden nurkilla luuhaavan nuorison kaikkoamaan. Erittäin korkeita ääniä päästävä vekotin tepsii vuotiaisiin ja saa heidät tuntemaan olonsa epämukavaksi aiheuttamatta kuitenkaan kipua. Kypsempään ikään ehtineisiin euron hintainen karkotin ei vaikuta, koska kyky kuulla korkeita ääniä laskee iän mukana.

Laite tehonnee myös koululaisiin, jotka eivät haluaisi mennä ulos pakkaseen välitunneilla. Pyhien salainen pahe Utahilaiset mormonit painavat keskimäärin 1,8 kiloa enemmän kuin muut osavaltion asukkaat, paljastaa professori Ray Merrillin tekemä tutkimus.

Mormonit ovat myös muita kansalaisia useammin ylipainoisia. Arvon professori uskoo tämän johtuvan siitä, että mormonien uskonto kieltää tiukasti sauhuttelun ja lasin kallistelun, joten myöhempien aikojen pyhät korvaavat nämä paheet ylenpalttisella syöpöttelyllä. Nyt sitten tiedetään sekin. Norjassa pusupula Norjalaiset menestyvät hienosti hiihtoladuilla, mutta heikommin vastakkaisen sukupuolen kanssa.

Ystävänpäivänä julkistettu tutkimus paljastaa, että joka viides vuonomaan sinkuista ei pussaa juuri koskaan. Lähes puolet tuhannesta haastatellusta sentään halailee säännöllisesti, mutta sinkuista haleja saa vain 19 prosenttia. Ei siis ihme, että Edvard Munch maalasi Huuto-taulunsa juuri Norjassa! Opettava rangaistus Kännissä ajelemisesta kiinni jääneillä taiwanilaisilla on tästedes mahdollisuus valita rangaistuksensa: Syyttäjien mukaan suositun pelin pelaaminen opettaa lakia rikkoneita rakastamaan vanhempia kansalaisia.

Kiina lupasi viime toukokuussa lahjoittaa pandaveijarit Taiwaniin kansallispuolueen johtajan vierailtua Kiinassa ensimmäisen kerran sitten vuoden , jolloin Taiwan lähti omille teilleen.

AP Kärsivällinen mies Australialaista William Grzeskowiakia voi perustellusti kutsua erittäin kärsivälliseksi varkaaksi. Rahapajalla työskennellyt mies nimittäin varasti dollarin summan pikku hiljaa kätkemällä kahden dollarin kolikoita kenkiinsä ja lounaspakkiinsa. Mies jäi kiinni yrittäessään vaihtaa suunnattoman määrän kahden dollarin kolikoita seteleiksi. Kuolleet todistavat Ohion osavaltiossa asustelevat Daisy Judy ja John Franko purjehtivat avioliiton satamaan perin epätavallisessa paikassa: Suukosta elinkautinen Amerikkalainen vuotias Nicholas Meyrovich sai kovan rangaistuksen suukosta: Oikeuden perustelujen mukaan Salemissa asuvaa naista lokakuussa väkisin suuhun ja niskaan suudellut Meyrovich oli syyllistynyt seksuaaliseen ahdisteluun.

Rangaistus tuli kovimpana mahdollisena, sillä Meyrovich oli jo aiemmin tuomittu yhdeksän kertaa laittomasta naisten suukottelusta. Mies ei siis ollut oppinut mitään aiemmista tuomiostaan.

Mato silmässä Serbialainen nainen valitti kovaa pääsärkyä ja silmäkipua. Mato on lähetetty tutkittavaksi, mutta lääkäreiden mukaan kyseessä saattaa olla sikojen suolistossa tavallisesti loisiva Ascaris lumbricoides. Ihmisilläkin joskus esiintyvä loinen saattaa kasvaa jopa 30 senttiä pitkäksi. Koskaan aikaisemmin loista ei ole löydetty ihmisen silmästä. Karhujen ystävä Amerikkalainen Duane Kuhl on tykästynyt karhuihin.

Hän on nyt vedonnut oikeuslaitokseen ja pyytää saada oikeuden käydä vieraisilla tilansa lähistöltä eläintarhaan siirrettyjen karhujen luona. Ryyppäämisen loppu Jos jotakuta ihmetyttää ehdottoman tupakointikiellon suunnittelu baareissa, Vietnamissa on pantu vielä paremmaksi: Täyskiellolla kamppaillaan Vietnamin hallituksen mukaan "sosiaalisia pahuuksia" vastaan.

Vietnamissa on yli 10 karaokebaaria. Kyse on maailman ensimmäisestä penisravintolasta - kaikkiin tarjolla oleviin ruokalajeihin kuuluu joko peniksiä tai kiveksiä tai molempia. Herkkusuut voivat valita esimerkiksi jakkihärän, hevosen, aasin, vuohen ja jopa hylkeiden peniksiä hiukapalakseen. Myös naiset ovat mieltyneitä ravintolaan, koska penikset tekevät heidän mukaansa ihon ihmeen heleäksi. Kivesten syöntiä ravintola ei naisille suosittele, koska ne sisältävät paljon mieshormoni testosteronia.

Jotenkin tuntuu, että taiteen taso on nykyisin laskemaan päin. Tutkimuksen pohjana oli 15 lukiolaisen haastattelu, jossa näitä pyydettiin luonnehtimaan ulkonäköään skaalalla erittäin miellyttävä - erittäin epämiellyttävä. Seurantatutkimus osoitti, että viimeksi mainitun vastauksen antaneet lipsahtivat lavealla tielle siloposkia useammin. Jos miehen ilmoituksessa oli tuo sana, hän sai keskimäärin kymmenen kertaa muita miehiä enemmän vastauksia, paljasti ilmoituksen analyysi.

Muita naisia villitseviä sanoja olivat "luotettava" ha-ha , "taide" ja "turvallinen". Sanat "kiimainen" ja "seksuaalinen" sen sijaan tuntuivat karkottavan naisia. Paikallisen kaupungin poliisipäällikkö oli kaahannut yli kilometriä tunnissa eli lähes kolmanneksen säädettyä nopeammin. Hän oli matkalla liikenneturvakonferenssiin. Sikoja ei saa surra VIRGINIAN osavaltion viranomaiset ovat kieltäneet Yhdysvaltojen eläinsuojelujärjestöä pystyttämästä näyttävää muistolaattaa liikenteessä surmansa saaneiden sikojen muistoksi.

Osavaltion viranomaisen mukaan muistolaattoja saa pystyttää ainoastaan kaksijalkaisille sioille. Noiden tuntien aikana hän joutuu toimimaan ilmaiseksi kodittomien miesten, rappioalkoholistien ja kulkureiden parturina. Kengurut eivät osaa liikkua takaperin. Useimmissa alkoholijuomissa on 13 mineraalia, joita ilman ihmisen keho ei tule toimeen.

Yli puolet maailman ihmisistä ei ole koskaan soittanut puhelimella tai saanut puhelinsoittoa. Mies toivoi poliisin takavarikoivan myyjältä hänen marihuanaan sijoittamansa euroa ja palauttavan summan hänelle. Tätä poliisi ei vaivautunut tekemään, mutta nosti sen sijaan valittajaa vastaan syytteen liian suuren marihuanamäärän hallussapidosta. Yläraja on 30 grammaa. Soisi myös suomalaisten kuluttajien olevan yhtä laatutietoisia.

Jos esimerkiksi Alko myy niin huonolaatuista viinaa, että siitä tulee krapula, niin valittakaa heti kuluttaja-asiamiehelle! Kiitokseksi tästä miehekkäästä ilmauksesta hän sai välittömästi eron ilman omaa pyyntöä.

Reipas työläinen vei asian oikeuteen ja pitkän harkinnan jälkeen saopaulolainen tuomari antoi armon käydä oikeudessa. Tuomari Plinio de Almeidan käsityksen mukaan kyseinen haistatus on vakava rikkomus, jos sen esittänyt henkilö tajuaa lausuessaan, mitä se merkitsee.

Mutta tässä tapauksessa työläinen oli niin rutinoitunut mainitun tuttavallisen ilmaisun käyttäjä, että se oli hänelle itselleen paljon lievempi kuin pomolle, jalomielinen lainoppinut tulkitsi. Tuomari määräsi yrityksen ottamaan miehen takaisin töihin. Mies oli onnistunut palaamaan maahan leikkauttamalla sormenpäänsä irti ja kiinnityttämällä niihin uudet.

Poliisilla ei ole toistaiseksi aavistustakaan, mistä uudet sormenpäät ovat peräisin. Tuskin niitä oli elävältä ihmiseltä varastettu. Vaarallinen ammatti BENININ voodoopapit alkavat varmasti periä jatkossa asiakkailtaan vaarallisen työn lisää, koska maasta on tavattu lintuinfluenssaa.

Maan terveysviranomaiset pitävät tätä iloista veljeskuntaa suurimpana riskiryhmänä, koska sen jäsenet katkovat rivakoissa rituaaleissaan kanojen kauloja niin että veri roiskuu. Joskus kanankaula katkaistaan puremalla, joten tartuntariski on todella suuri. Noin 60 prosenttia Beninin seitsenmiljoonaisesta väestöstä harrastaa voodoota. Tutkijat testasivat tiikerinsonnasta eritettyä kemikaalia ja havaitsivat sen pitävän tehokkaasti loitolla niin villivuohet, kengurut kuin kanitkin, jotka aiheuttavat maataloudelle vuosittain tuhoa lähes miljoonan euron arvosta.

Aiemmin oli luultu, että norsujen väkivaltaisuus johtuu niiden reviirien pienenemisestä, mutta viime aikoina reviirit ovat itse asiassa kasvaneet norsukannan vähentyessä. Tutkijoiden mukaan kyse on yksinkertaisesti älykkäiden eläinten kostosta salametsästäjille, jotka ovat vahingoittaneet niiden lauman jäsentä. Organisaation nimi on JC Jeesus Kristus Girls Girls Girls, ja sen saarnaajat ovat itse entisiä strippareita ja pornotähtiä, joiden elämää Vapahtaja on alkanut vauhdittaa uudella tavalla.

Reippaat naiset osallistuvat erilaisiin pornokokouksiin, joissa he jakavat Raamattuja. Nämä teokset on kääritty t-paitoihin, joissa lukee: Hra Tamir ottaa pienkoneeseensa vain pariskunnan kerrallaan, koska rivakka ryhmäseksi saattaisi aiheuttaa navigointivaikeuksia.

Ainoa varjopuoli on se, että matkustajat erottaa lentäjästä vain ohut verho. Tosin jotkut saattavat pitää sitä jopa valopuolena. Siihen mennessä morsiamen suku oli kuluttanut häiden valmisteluihin jo 20 euroa. Säästäväinen Asia osoittautui kuitenkin toimen tytöksi, joka löysi oitis uuden sulhasen internetin kautta, joten häät voidaan pitää määräpäivänä.

Darwin-palkinto sellaisille ihmisille, jotka ovat poistuneet keskuudestamme mahdollisimman näyttävällä tavalla tai kuohinneet itsensä, jotta heidän typerät geeninsä eivät leviäisi eteenpäin ja rappeuttaisi ihmiskuntaa. Tänä vuonna palkinnon sai vuotias australialainen Thomas Hendry, joka oli osallistunut pubissa kilpailuun nimeltä "Kuinka pitkälle uskallat mennä? Herra Hendryn uskallus riitti siihen, että hän kiinnitti peniksensä krusifiksiin, kaatoi päälle tupakansytytinnestettä ja sytytti koko komeuden tuleen.

Tästä uroteosta hänet palkittiin Australian dollarilla. Please, älkää tehkö perässä. Häntä syytettiin 12 rikkeestä, joihin kuuluivat mm. Asuntovaunussa majailleiden herrojen välille oli tullut pientä skismaa siitä, ettei vessassa ollut paperia. Tästä tosielämän tapahtumasta tuskin on ainesta dekkarikirjailijoille juonen yksinkertaisuuden takia. Arvioiden laaja tutkimus osoitti pienirintaisia naisia pidettiin kaikkein fiksuimpina ja isorintaisia tyhmimpinä.

A-kupin ja D-kupin väliin sijoittuivat B- ja C-koot. Hiljattain tehty tutkimus osoitti, etteivät miehet mene mielellään naimisiin itseään fiksumpien naisten kanssa. Eivät varmasti, jos niillä on vielä pienet rinnat. Nämä pussirotat ovat päässeet niin pahasti marihuanan makuun, että ne tuhoavat urakalla laittomia intianhamppuviljelmiä. Hasiksen kasvattajat ovat yrittäneet turhaan torjua niitä syankaliumilla ja sähköpaimenilla.

Tihutyönsä jälkeen opossumit voivat vielä ottaa viljelmältä pussiinsa omat eväät. Keskimäärin tileillä on yli 15 euron talletus. Toisaalta 76 prosenttia naisista ei usko, että heidän miehillään on vastaavia salaisia tilejä, koska miesten rahat kuluvat yleensä viinaan. Koska äijät ovat koko elämänsä ajan omistautuneet työlleen, he eivät enää osaa omistautua vaimoilleen. Tästä syystä eläkeristeilyt päätyvät hyvin usein nokkapokkaan ja laivan palatessa kotisatamaan parit säntäävät laatimaan avioeropapereita.

Linfuflunssan levitessä Afrikassa Sambia on antanut sen torjuntaan reilun 3 euron budjetin. Painia maan johto päätti tukea samanaikaisesti kolme ja puoli kertaa suuremmalla summalla. On se kiva, että urheiluhenki kukkii sielläkin. Pissaryöstö Waukeshan kaupungissa Wisconsinin osavaltiossa jollain mahtoi olla pissassaan salattavaa, sillä ehdonalaisvalvojan toimistoon murtauduttiin ja sieltä vietiin kaikki virtsanäytteet. Näytteet oli kerätty todistusaineistona henkilöiltä, joilla ei ole lupaa käyttää alkoholia tai lailla kiellettyjä huumausaineita.

Mies on kerännyt yli 2 maskia, jotka ovat nyt näytteillä maailman suurimmassa maskimuseossa. Alankomaiden kuluttajaviranomaisten mukaan suuri osa tikkavammoista syntyy siksi, etteivät pelaajat malta odottaa, että vastustaja keräisi omat tikkansa taulusta, vaan heittävät pelivälineet, kun kilpailija on vielä tulilinjalla. Jotkut tikanheittäjät ovat saaneet pahoja vammoja myös tikkataulun pudottua varpaille tai pahimmassa tapauksessa päähän.

Joka vuosi noin ihmistä joutuu Hollannissa sairaalaan tikanheiton vuoksi. Roskapostia Ranskanperunoita autonikkunasta viskannut mies sai tempustaan tuplasakot, koska sattui juuri rikoshetkellä ylittämään kahden piirikunnan rajan Britanniassa.

Kunnes postilaatikosta tupsahti samanlainen sakkolappu Tendringin piirikunnalta, jonka rajan sisäpuolelle oli myös pudonnut pari perunaa. Varkaan vainu Rahako muka ei haise? Japanilainen murtovaras valitsi kohteensa talon asukkaan parfyymin tuoksun perusteella.

Seiichi Shirota, 46, nuuhki potentiaalisten ryöstökohteiden ovella, oliko asukkaalla tarpeeksi kallis maku. Kallis tuoksu paljasti ammattivarkaan mukaan, että asukas oli sinkkunainen, jolta löytyisi kokoelma arvokkaita designlaukkuja, merkkikelloja ja koruja. Varas ehti ennen kiinnijäämistään vierailla voitollisesti sinkkunaisen kotona ja kerätä ryöstösaaliiksi 60 miljoonan jenin euron arvosta tavaraa.

Hintticowboyt Palkintoja napsinut Brokeback Mountain -elokuva on saanut dvd-piraattiversiossaan oivan käännösnimen Turkissa: Ibne kovboylar eli suomeksi Hintticowboyt. Morsiamen ryöstö Hääauton morsiamineen päivineen varastanut mies on saanut kolmen vuoden vankeustuomion Kaliforniassa. Vastanaineet Steve Almanza ja Valerie Zahn pysähtyivät hääseremoniansa jälkeen Taco Bell -pikaruokaravintolaan välipalalle.

Sulhasen juostua hakemaan ruokaa morsian jäi autoon odottamaan moottorin vielä käydessä. Neuvokas autovaras hyppäsi sitten hääauton rattiin ja porhalsi paikalta morsio mukanaan. Kauhistuneen Zahnin onnistui kuitenkin hypätä vahingoittumattomana pois kyydistä vielä Taco Bellin parkkipaikalla. Mudassa piehtaroinnin uskotaan uskotaan kohentavan ihon heleyttä. Pittsburghin poliisi keskeytti mahdollisen rikoksen laajamittaiset tutkimukset, kun asemalle soitti nainen, joka selvitti asian.

Hänen miehensä oli ystävällisesti pissannut tekopenikseen ja mikroaaltouunissa sen sisältö muuttui kätevästi ruumiinlämpöiseksi. Sekin asia tarkistetaan huumetestissä huijauksen paljastamiseksi. Rva Bell tuohtui asiasta suunnattomasti ja sanoi, ettei hänen villakoiransa Pippin ikinä syyllistyisi niin törkeään käytökseen. Koiran omistaja vei asian oikeuteen ja vaati dna-testin tekemistä kyseenalaiselle jätökselle.

Jos jätös on Pippinin aikaansaannos, häntä uhkaavat uudet 1 punnan sakot. Klinikka on tarkoitettu lähinnä teini-ikäisille, joilla ei ole vielä riittävää rutiinia ihmissuhteiden särkymisessä. Paikalla on asiantuntijoita, jotka paukuttavat nyyhkivien nuorten kalloon itsestäänselvyyttä, joka on kaikille aikuisille tuttu: Siihen saakka ihmiset olivat olleet tummatukkaisia ja tummasilmäisiä. Kilpailu miehistä johti siihen, että vaaleatukkainen mutaatio yleistyi räjähdysmäisesti, koska blondit kiinnittivät erikoisella ulkonäöllään miesten huomiota paremmin kuin tummatukkaiset tavikset, väittää antropologi Peter Frost.

Mainoksessa keikistelee bikiniasuinen povipommi rannalla ja teksti kuuluu: Tupakkatauon sijasta työntekijöillä on mahdollisuus viedä Rupert kävelylle. Koiran on lisäksi havaittu helpottavan työntekijöiden stressiä. Vanhempien viikonloppuna pidettävät jälki-istunnot ovat osa uutta koulutuslakia, jonka mukaan kurittomille kakaroille annetaan tukiopetusta samalla kun vanhempia opastetaan siitä, miten ongelmalapsia tulee kontrolloida.

Jälki-istuntoa uhmaaville perheille voi rapsahtaa jopa punnan euron sakko. Terveysriski Avioitumisen yhteydessä tulisi jakaa terveysvaroituksia - ainakin morsiamille. Tuoreen tutkimuksen mukaan avioliitto nimittäin pidentää miesten elämää 1,7 vuodella, mutta lyhentää naisten elämää 1,4 vuodella. Tutkimukseen osallistui yli eurooppalaista.

Asiantuntijat arvioivat, että työ- ja perhe-elämän yhdistäminen vie aviovaimot sinkkusiskojaan aiemmin hautaan. Sankarimummo Australialainen isoäiti on saanut urhoollisuusmitalin selätettyään jättimäisen krokotiilin. Nähdessään, että Kerr oli joutunut 4,2-metrisen ja kiloisen krokotiilin kitaan, Sorohan hyökkäsi eläimen selkään.

Mummon ja krokotiilin paini päättyi vasta, kun Alician Jason-poika ampui krokotiilin kuoliaaksi. Sankaritar oli menettää ottelussa kätensä, jota pitää olkapäässä kiinni nykyisin 12 ruuvia. Aseensa kullakin Kalifornialaisella Ramonan yläasteella kaksi teiniä erotettiin väliaikaisesti koulusta, koska he olivat tuoneet niinkin vaarallisia esineitä kuin lumipalloja koulun alueelle.

Mitenköhän suomalaiset opettajat mahtaisivat kommentoida tätä jenkkikollegoidensa "kehittävää" rangaistusmenetelmää? Seksilelut apteekkiin Roomassa alettiin viime viikolla myydä apteekissa yskänlääkkeiden ja kuumemittarien seassa seksileluja. Lelut sijoitettiin apteekeissa "apuvälineiden" ja "terveysvarusteiden" hyllyyn. Huhujen mukaan uudistuksen tarkoituksena on pitää asiakkaat tyydytettyinä. Suut suppuun Mistä päästäänkin suoraan asiaan. Michelle Butterfield piti kumppaninsa Darren Clarken, 25, kanssa sellaista seksimeteliä, etteivät naapurit saaneet enää nukuttua.

Nuori Clarke otti reippaana poikana vielä Viagraa pitääkseen kuntoaan ja kaksikon karjuntaa yllä. Kultahammas Bosnialainen hammaslääkäri on palkinnut 8-kuukautisen mustaterrierinsä uskollisuuden kultahampaalla.

Milan Vujnovicin mukaan lemmikkikoira on erittäin kiitollinen hampaasta, josta se myös selvästi pitää. Isäntä kehuu, että koira esittelee kultahammastaan usein muille piskeille, koska tietää sen olevan jotain erikoista. Kaksoisterapiaa Innovatiivinen eläinlääkäri puolestaan on alkanut hoitaa lemmikkieläinten vaivoja analysoimalla niiden omistajien ongelmia. Chileläinen tohtori Henrique Heyne uskoo, että lemmikeille ja niiden omistajille muodostuu usein niin tiivis yhteys, että ne kehittävät täysin samoja ongelmia.

Molemmat syövät suklaata, eivätkä koskaan liiku", tohtori ruotii. Heynen hoivissa parannetaan siis kaksi kärpästä yhdellä iskulla. Noin aktivistia otti eilen toista päivää yhteen poliisin kanssa.

He osoittavat mieltään amerikkalaista Freeport-kaivosjättiä vastaan, joka ei monen mukaan ole tuonut mitään hyötyä Länsi-Papuan paikallisille asukkaille vuotisen toimintansa aikana. Palomiehet olivat asuintalossa hälytyskäynnillä, kun heidän piipaa-autonsa varastettiin talon oven edestä. Poliisi uskoo, että paloauton vohkinut älypää oli todennäköisesti alkoholin vaikutuksen alainen, sillä hän ajoi yksisuuntaista katua väärään suuntaan, kunnes törmäsi puuhun.

Häntä odottavat rikossyytteet ja 5 dollarin 3 euron korvausvaatimukset parin minuutin hurvittelusta. Pakkoavioliitto Sudanilainen mies pakotettiin avioitumaan vuohen kanssa sen jälkeen, kun äijä jäi kiinni seksin harrastamisesta kyseisen eläimen kanssa. Vuohipukin omistaja käräytti onnellisen parin itse teossa ja vei vuohen rakastajan paikallisten viranomaisten hoiviin. Nämä määräsivät miehen viemään vuohensa vihille ja maksamaan morsiamestaan 70 dollaria myötäjäisiä.

Eläimen entisen omistajan mukaan pari on edelleen yhdessä. Ferrarikoulu Kanadaan avataan aivan uudenlainen autokoulu, jossa ajo-opetusta saavat vain Ferrarin omistajat. Koulu tarjoaa ajo-oppilaiden käyttöön 12 tehdastuoretta Ferraria ja Mt. Ajo-opetuksen lisäksi koulussa tutustutaan Ferrarin historiaan ja teknologiaan. Kaksi ja puoli päivää kestävä autokoulu maksaa vaivaiset 8 dollaria 6 euroa.

Pohjois-Amerikassa on yhteensä 18 Ferrarin omistajaa, joita tarjous mahtaa houkutella. Psykopolku Psycho Path, suomennettuna Psykopaatti tai Psykopolku on voittanut äänestyksessä hulluimman kadunnimen tittelin Yhdysvalloissa.

Muita kilpailun helmiä olivat muun muassa kolmanneksi sijoittunut Farfrompoopen Road eli Kaikkea muuta kuin Kakkakatu sekä kuudenneksi noussut Bucket of Blood Street eli Ämpärillinen verta -tie. Iowalainen rouva Kimberly Du, 36, lavasti oman kuolemansa välttyäkseen maksamasta pysäköintisakkoja.

Rva Du lähetti oikeusistuimeen kirjeen, jossa väitti poistuneensa keskuudestamme, ja täydensi sitä vielä tekaistulla kuolinilmoituksella. Temppu lakkasi toimimasta, kun arvon rouva sai jälleen sakot - tällä kertaa "kuolemansa" jälkeen. Pakistanilaiset jalkapallofanit kannustamassa joukkuettaan. Amerikkalainen pizzakeisari Thomas S. Monaghan rakennuttaa Floridaan kaupunkia, jota on määrä hallita tarkkojen katolilaisten periaatteiden mukaan. Ensi vuonna valmistuvasta Ave Maria -nimisestä kaupungista ei saa ostaa pornolehtiä eikä ehkäisyvälineitä, ja tv-kanaviltakin tulee vain niin sanottua sopivaa ohjelmaa.

Orvoksi jäänyt herra Monaghan varttui aikanaan luostarissa nunnien kasvattamana, mikä näyttää tehneen häneen lähtemättömän vaikutuksen. Karhupainia Ohiosta kotoisin olevilla lukiolaisveljeksillä on erikoisia harjoitusvastustajia heidän valmistautuessaan osavaltion mestaruuskisoihin.

Veljeksistä vanhempi, Lance Palmer, painii mieluiten karhun kanssa. Pikkuveli Collin puolestaan pitää nuorista tiikereistä ja leijonista. Poikien isä on laillistettu eläinten kouluttaja, joten jälkikasvu on tottunut petoihin jo piltistä saakka. Eläimille ei tiettävästi ole haittaa kaksijalkaisista painikumppaneista.

McHäät Omituisessa Ohiossa sattui tämäkin: Trisha Lynn Esteppe ja Tyree Henderson vannoivat valansa maanantaina Fairbornin McDonald'silla, missä he molemmat työskentelevät ja tutustuivat kolme vuotta sitten. Aavepissaaja Louisianalaisessa Baton Rougen naistensairaalassa etsitään Aavepissaajaksi ristittyä hahmoa, joka oli laittanut virtsanäytteitä huoltomiehen työkalupakkiin.

Kukaan ei ole tunnustanut pilaa, joten aaveen löytämiseksi aiotaan tehdä 25 työntekijälle dna-testit. Testien hinnaksi tulee 25 taalaa. Eiköhän niiden jälkeen kummittelu lakkaa! Lyhyt lento Kaksi vuotiasta poikaa päätti karistaa kodin tomut jaloistaan ottamalla käyttöön isukin pienkoneen Kaliforniassa. Nousu pieneltä kentältä onnistui, mutta kone rysähti maahan Joshua Treen kansallispuistossa ilmeisesti polttoaineen loputtua. Karkurikaverukset selviytyivät lievin vammoin.

Vanhempien läksytyksen lisäksi nuorukaisia odottavat syytteet murtautumisesta ja lentokoneen varastamisesta. Liivejä läskeille Japanissa miehet ovat innostuneet liivihousuista huomattuaan, kuinka niillä saa vatsan näyttämään litteämmältä. Viime kuussa markkinoille tullut koe-erä myytiin kuin kuumille kiville, ja nyt valmistaja suunnittelee jo uusia versioita. Moiset vetimet pukisivat varmaan hyvin myös suomalaisia sohvaperunoita.

Kutrit kunnossa Hollantilainen taiteilija Olaf Mooj tekee autoista persoonallisuuksia ja loihtii niille kampauksia. Moojin eriskummalliset ja hymyä huuleen pakostakin tuovat tukka-autot ovat nyt esillä Hongkongissa. HairCars-autojen katoilta sojottaa toinen toistaan mahtavampia kampaamoalan luomuksia.

Haluan saada ihmiset hymyilemään. Ajatelkaapa kadulla huristelevaa autoa, jonka vaalea tukka liehuu tuulessa", Mooj sanoo. Taiteilija kertoo saaneensa autoideansa isältään, joka aikoinaan kohteli menopelejä kuin ihmisiä. Hän muun muassa muisti kiittää autoa aina hyvin sujuneen ajomatkan jälkeen.

AP Kostea saalis Amerikkalaisvarkaat ovat taatusti kärsineet mojovasta krapulasta varastettuaan kaljarekan perävaunun, jossa oli 40 pulloa tai tölkkiä olutta. Saaliin arvo oli 22 euroa. Perävaunu on jo löytynyt, mutta mallasjuomaa ei ollut jäljellä enää pisaraakaan.

Poliisi ja olutfirman tutkijat selvittävät kosteaa ryöstöä. Spiderman häiritsi Hongkongissa asuva Britannian kansalainen todettiin syylliseksi julkiseen häiriön tuottamiseen viime kesäkuussa. Spidermanin asuun pukeutunut vuotias Matt Pearce kiipesi erään talon seinustalle ja jumitti tempauksellaan liikenteen Hongkongissa. Pearce halusi Kiinan pyytävän anteeksi Tiananmenin demokratialiikkeen veristä kukistamista vuonna Pearce riippui hämähäkkimiehenä liki kaksi tuntia ennen kuin hänet pidätettiin.

Palvelu pelaa Hyvin pukeutuneet ja huolitellut naiset saavat vaateliikkeissä parempaa palvelua kuin kymmenen vuotta vanhoissa vetimissä ja tukka rasvaisena liikkuvat kanssasisarensa.

Myyjien pitäisi kuitenkin ehkä miettiä, kuka sitä palvelua eniten kaipaisi. Kallista luettavaa Kuuluisa intialainen muotisuunnittelija Ritu Beri on kirjoittanut Intian kalleimman kirjan. Tulikärpänen - Satukirja-niminen opus lähtee kirjakaupasta mukaan vaivaiseen rupian 1 euron hintaan.

Törkykallis kirja perustuu Berin henkilökohtaisiin kokemuksiin muun muassa Pariisissa, mutta muotisuunnittelijan mukaan kyseessä ei ole elämäkerta vaan tarina "hänen matkastaan". Jos Tulikärpäsen ensimmäiset sata kappaletta menevät kaupaksi, hintaa alennetaan. Purkkaa tauluun Jos lähtee lasten kanssa taidenäyttelyyn kannattaa varmistaa, ettei heillä ole suussaan tai taskuissaan purkkaa mittavien vahinkojen välttämiseksi. Koululuokkansa kanssa detroitilaisessa taidemuseossa ollut vuotias amerikkalaispoika otti purkan suustaan ja tökkäsi sen lähimpänä olleeseen esineeseen, joka sattui olemaan 1,5 miljoonan dollarin arvoinen taulu.

Purkka jätti tahran tauluun, mutta restauroijien mukaan se pystytään puhdistamaan. Poika sai potkut vähäksi aikaa koulustaan ja joutui myös vanhempiensa puhutteluun. Tätä mieltä on Jaws-leopardi uudesta kodistaan floridalaisessa eläintarhassa. Kolmikko oli pukeutunut skottilaisiin kiltteihin, jotka nousivat mallasjuomia maistellessa yhä ylemmäs.

Australiassa sijaitsevan Picktonin pikkukaupungin ongelmaksi on muodostunut tylsistynyt nuoriso, joka ei ole keksinyt parempaa tekemistä kuin raakojen kananmunien heittelyn. Niinpä paikkakunnan kadut, talot ja autot alkavat olla liukkaan mönjän peitossa. Älkää vain lähettäkö näille älypäille spraymaaleja! Mopo karkasi niin sanotusti käsistä Milwaukeen taidemuseossa järjestetyissä pippaloissa, joissa vieraat saivat kumota määrättömästi martineja 35 taalan pääsymaksua vastaan.

Illan lopuksi neljä taiteen ystävää oli kiivennyt suureen jumalatarta esittävään pronssipatsaaseen puristelemaan sen rintoja, osa vieraista oksentanut teosten päälle ja osa sammunut muuten vain. Voi sitä taiteen juhlaa! Hirvivillitys Norjassa sijaitseva Vegaarshein pikkukaupunki halusi selvittää hirvien käyttäytymistä laittamalla 25 sarvipäälle radiolähetinkauluksen. Kaksivuotisen projektin hinnaksi laskettiin yli kruunua, eikä kaupungin rahakirstusta löytynyt sellaista summaa.

Niinpä kaupunki julisti hirvet "adoptoitaviksi" 5 kruunun hintaan. Adoptioon kuuluu myös oikeus nimetä kohde, joten pian vuonomaan metsissä ryskäävät muun muassa Telenor ja optikkoketjun adoptoima Interoptikk Brillehjörnet.

Värillä väliä Evoluutio ei ole varustanut kädellisiä värinäöllä siksi, että ne tunnistaisivat parhaimmat hedelmät, vaan siksi, että ne havaitsisivat toisten lauman jäsenten tunnetilat.

Tuoreen tutkimuksen mukaan kädellisten näkö soveltuu erityisen hyvin erottamaan ihon kalpenemisen ja punastumisen. Eniten etua moisesta kyvystä on lajeilla, joiden takapuolen värisävy paljastaa halukkuuden paritella. Asiasta kiinnostuneita kehotamme tutkailemaan Korkeasaaren paviaaneja. Osa-aikavoro Massachusettsin Concordissa sijaitsevassa vankilassa turvatoimet ovat sitä luokkaa, että yksi vangeista ehti käydä ryöstöreissulla ja palata lukkojen taakse kenenkään huomaamatta.

Rosmo tunkeutui vankilan lähellä sijaitsevaan taloon ja sai saaliikseen dollaria. Lumeen jääneet jalanjäljet auttoivat rikoksen selvittämisessä, ja ryöstösaaliskin on jo takaisin oikeilla omistajillaan. Nuori kuski Turkkilainen poliisi oli saada sätkyn pysäyttäessään auton, jonka ratin takaa löytyi vuotias ipana. Viikari oli liikenteessä viisivuotiaan veljensä kanssa ja kertoi huristelleensa jo kolme kuukautta. Ajo-opetuksen nuori kuljettaja oli saanut isältään, joka palkittiin noin euron sakolla.

Masentuneesta asennostaan päätellen hän katui uravalintaansa. Hänen traaginen olemuksensa palauttaa mieliimme V. Koulunsa tiedeprojektin puitteissa oma-aloitteinen pikkuneiti oli vieraillut Tampan kaupungin pikaruokapaikoissa ja ottanut näytteitä niiden käyttämistä jääkuutioista sekä vessanpönttöjen vedestä. Tutkimus osoitti, että 70 prosentissa jääkuutioita oli enemmän bakteereita kuin vessanpöntöissä. Asiakkaan peniksestä tehdään tietokoneen avulla kolmiulotteinen kuva, jonka pohjalta alapään lateksiturbaanit valmistetaan.

Asiakas voi valita itse varmuusvälineen paksuuden sekä mahdolliset muut "lisukkeet". Lisäksi kondomin juureen kaiverretaan hänen nimensä, mikä on varmasti eri kiva muisto partnerille. Lievästi ylipainoiset miehet selviävät kolareista pienemmillä vammoilla kuin lonttoposkiset laiheliinit.

Jostakin merkillisestä syystä sama ei pidä paikkaansa olutta ryystäviin naispuolisiin pullukoihin. Jos tämä teema jotakuta enemmän kiinnostaa, niin syventyköön American Journal of Public Health -lehden huhtikuun numeroon. Ihmiset tuulettavat vatsaansa alapään kautta keskimäärin 14 kertaa vuorokaudessa. Naisen oli määrä käyttää ko.

Kauppias teki asiasta rikosilmoituksen luullessaan kyseen olleen olleen oikeasta peniksestä. Nyt pariskunta on joutunut syytteeseen rikollisesta ilkivallasta. Kyseistä mikroaaltouunia ei voi enää käyttää, koska siinä on ollut inhimillisiä eritteitä. Pohjoisafrikkalaista syntyperää oleva Bairi väitti kokeneensa syrjintää oudon sukunimensä eikä ihonvärinsä takia. Kolmen muskettisoturin muistoa vaaliva kansallinen seura on esittänyt asiasta haisevan vastalauseensa.

Alussa on pirun kivaa arvaat kai miksi , keski-iässä ollaan jo aallonpohjassa eli partneri pännii tosi pahasti, mutta vanhana kaikki alkaa valjeta, kun on yhteisiä harrastuksia, jotka eivät liity seksiin. Scientific American -lehdellä on näille optimistisille sosiologeille hieman ikäviä uutisia. Tuoreen tutkimuksen mukaan avioliitto on jatkuvaa alamäkeä. Ainoana poikkeuksena ovat englantilaiset ja australialaiset näyttelijät, jotka yltävät teini-ikäisen tasolle. Tokiolaisen yliopiston tutkijoiden mukaan menetelmä voidaan ottaa kaupalliseen käyttöön viiden vuoden kuluessa.

Bensiinin ohella he onnistuivat suodattamaan sonnasta vaniljan aromaattisen osan. Tämä tieto tulee ehkä tulevaisuudessa vähentämään vaniljajäätelön suosiota. Asukastoimikuntien aktivistit luukuttavat nimittäin kaupungin virkistysalueilla Beethovenin ja Mozartin kovimpia hittejä, joita kaidalta polulta livenneet yksilöt eivät kestä kuunnella. Klassinen musiikki tekee myös puistoista viihtyisämpiä niin sanotuille tavallisille ihmisille.

Keinoa on kokeiltu aiemmin Australiassa sekä Kanadassa, ja parhaimmillaan se on laskenut rikollisuutta jopa 40 prosenttia. Pidätettäessä autonkuljettaja puri poliisia. Itse asiasta kuultuna kertoi pidätetty olleensa hautajaisissa, joiden jälkeen sureva naispuolinen leski oli pyytänyt häntä kotiinsa lohduttamaan itseään. Surua oli karkotettu viinan voimalla, eikä aikaakaan, kun leskestä oli tullut jo ns.

Poliisi ei pitänyt tällaista surutyötä lieventävänä asianhaarana. Sen terhakat asiakkaat ja työntekijät pieksivät hänet hiustenkähertimillä, fööniharjoilla ja pöydänjalalla sairaalakuntoon.

Terhakat tytöt anoivat kuitenkin miehelle armoa, sillä taparikollisena häntä uhkasi yli vuoden vankeustuomio. Jalomielinen syyttäjä suostuikin alentamaan tuomion vuoteen.

Banja Lukan yliopiston oppilaskunta on esittänyt asiasta jyrkän protestin ja julkilausuman, jonka mukaan kamerat häiritsevät heidän "keskittymistään". Taloustieteen professori Goran Radivojacin mukaan "lunttaaminen on vanha balkanilainen tapa ja tulee ilmeisesti kestämään vuosia ennen kuin oppilaat saadaan vierotetuksi siitä". Sijoittajat pettyivät MISSOURIN viranomaiset ovat määränneet "keksijä" William Alexanderin maksamaan lähes satatuhatta euroa takaisin 12 sijoittajalle, jotka olivat uskoneet hänen kehittäneen vettä polttoaineenaan käyttävän auton.

Kekseliääseen tapaansa hra Alexander oli luvannut lisäksi, että vedellä käyviä autoja voitaisiin alkaa valmistaa sarjatuotantona sadan päivän kuluttua. Ikävä kyllä keksijällä ei ole enää rahaa. Hän oli ehtinyt tuhlata saamansa rahat vettä väkevämpään ei bensaan. Siellä aina ystävä ENGLANNIN pubeihin ja yökerhoihin on alettu sijoittaa seksileluautomaatteja, joista iskuyrityksissään epäonnistuneet naisparat voivat ostaa muun muassa vibraattoreita.

Joissakin pubeissa automaatti sijaitsee keskellä kapakkaa, mutta useimmissa ne on sijoitettu vessaan, jotta asiakas voisi rauhassa harkita, minkä tarpeessa hän itse asiassa on.

Automaatteja on tilattu myös partureihin, kampaamoihin ja kuntosaleille. Tähän saakka käytössä on ollut 50 kiloa painavia pönttöjä, mutta nyt turvallisuusasiantuntijat vaativat yli kilon painoisten pönttöjen ottamista käyttöön tarpeettomien tragedioiden välttämiseksi.

Reippaat neitoset syyttelivät toisiaan vessapaperin pihistämisestä omasta siivouskärrystään http: Jos joku miespuolisista lukijoista sattuu niillä seuduilla kroolaamaan, niin on syytä pitää uimahousut jalassa, ettei tämä senttinen peto pääse nyppimään intiimejä ruumiinosia. Lisäksi arkussa on elegantti hyllykkö, johon mahtuu sopivasti valoisan vanhuksen hartaudella vaalima pornolehtikokoelma.

Itse asiasta kuultuna perusteli hra Villisov pornokokoelman ottamista mukaan ajasta iäisyyteen seuraavasti: Venäjällä kukkien antaminen on vielä turvallista. Länsimaissa moni telaketjufeministi pitäisi sitä varmasti törkeänä vihjailuna, sillä ovathan kukat kasvien sukupuolielimiä. Herra Harrison tipahti savupiippuun, mutta hänen henkensä pelasti piipun pohjalla ollut viidentoista sentin paksuinen pulunpaskakerros.

Sisukas mies ei hellittänyt putouksen aikana otettaan haukasta, ja molemmat voivat hyvin. Valtava kondomitarha on jo ehtinyt herättää yleistä pahennusta ja Cape Coralin kaupungin pormestari on pyytänyt poliisia tutkimaan, onko siveellisten sieluntaistelujen riivaama herra Payne rikkonut kenties lakia "vastenmielisellä" luomuksellaan. Taiteilijan mukaan patsaan tarkoituksena on kuvastaa ihmisen haurautta. Hauras se patsas todella onkin, sillä pulut ovat nokkineet sen jo huonoon kuntoon.

Totuttuaan saamaan ravintoa ihmisen muotoisesta luomuksesta ne alkavat varmasti nokkia seuraavaksi puistossa istuskelevia mummoja. Ne ovat vain liian vaikeita käyttää. Mainoksissa käytetään seksinukkeja, jotka on puettu sihteereiksi, toimistotyöntekijöiksi ja sairaanhoitajiksi. Mainosten miehet ovat sen sijaan oikeita, ja realistiseen tapaan heidät esitetään kuolaavina seksihulluina, jotka väijyvät taustalla naisrukkia tai nipistelevät heitä intiimeistä ruumiinosista.

Nainen oli kännipäissään kiivennyt pianon päälle ja tanssittuaan siinä jonkin aikaa tipahtanut selälleen lattialle. Turvakamerat ikuistivat miehen toilailun kaupassa, kun tämän housut tipahtivat kesken kaiken nilkkoihin ja mies joutui konttaamaan takapuoli pystyssä kassakoneelle.

Kassaa tutkiessaankaan mies ei malttanut vetää housuja jalkaansa. Poliisi toivoo pystyvänsä löytämään miehen tämän kasvokuvien perusteella. Todistajan mukaan vuotias palopäällikkö oli höpissyt housut kintuissa jotakin sammumattomasta rakkaudesta ja haiskahtanut vahvasti ns. Pidätetyn nimi on Alan Goats ja sukunimen voisi suomentaa vapaasti vaikkapa Pukkilaksi. Amerikkalaiset tiedemiehet ovat kehittäneet viinilasin, joka alkaa hehkua, kun rakastettu tarttuu omaan lasiinsa.

Lasin vieminen huulille saa partnerin lasin hehkumaan entistä kirkkaammin ja yllyttää hänet varmasti täyttämään oman lasinsa piripintaan. Tämä on tietysti oiva tapa myös partnerin ryyppäämisen kontrolloimiseen, ellei tämä edusta petollista tyyppiä, joka juo suoraan pullon suusta. Viime vuonna niihin kiikutettiin 10,7 miljoonaa esinettä, mutta joukossa oli myös lähes sadan miljoonan euron arvosta rahaa. Kaikkiaan toimistoihin päätyi muun muassa 1,4 miljoonaa sateenvarjoa, lompakkoa ja kännykkää.

Kiusallisen usein toimistoihin kiikutetaan myös tuhkauurnia, jotka omaiset ovat surupäissään unohtaneet metroon. Tuore tutkimus osoittaa, että loman aikana 74 prosenttia ryyppää, yli puolet oksentaa ja 40 prosenttia sammuu.

Papeririita Eteläcarolinalaisen motellin siivoojat kävivät viime viikolla raivokkaan kaksintaistelun käyttäen aseinaan moppia ja varrellista imukuppia. Moppia heilutellut rva Deloris Smith, 47, sai ottelusta pahoinpitelysyytteen.

Hänen vuotias työtoverinsa puolestaan käväisi sairaalassa näyttämässä vammojaan. Titaanien taisto syntyi vessapaperista - kumpikin syytti toista siitä, että tämä olisi varastanut pyyhetarvikkeita hänen kärrystään. Mustan naisen pilluun lapsi painoi väkisin suuret tissit video.

Halpaa seksiseuraa pietarsaari vitun siemennys. Nuori huora kokkola salaista lesboseuraa. Seksitarina herkku tarinat pillu kuvia kuukautis vuoto laskimo elokuvat eroottiset kuvat mummo japoika nai persettä seksi miniä appiukko miniä taimaasta alasomia naisia hevonen ja kokematon nainen saa kyrpää piika suuri kulli suonikas siitin pillun hinkkausta video pikkuteinit rehevää pillun kusi lentää pissaa.

Eturauhasen kiihotus kullille vittua www. Vantaan pano suomalaista sormeilua esileikkinä nokkosilla alastoman naisen pillu vittu. Seksiasennot ilman viruksia ilmaisia vaippoja. Ilmaiset erotiikkapelit pc seksielokuvia. Karvaisia pippeleitä ja nuori nainen ja t paita naurunappula pillua saunassa käyttekö esim tuttavapariskuntien kanssa video alapään karvat kiinnostaa nussin naapurin rouvaa panemassa salaa panee lihavaa naista ylivieska ylilauta.

Kovaa Naintia nussintaa videolta seksikkäät iltapuvut käytetyt pikkarit kuopio erotic shop seinäjoella iso kullinen. Iso karva pillun hankaaminen tekopeniksellä naintivideoita suomalaisia. Romaani pillu suomi24 kimppa panoa vaimolle kovaa pornoa pillu ladossa musiikkivideo englanniksi gloryhole tamperw suihin vaimon kans suomi teinipillu blogi saana uimonen xvideos nuori mies katselee vierestä kun pippeli valokuva. Vanhojen ihmisten pornoa kurvikkat perseet lesdoilla. Seksinovelli afrikkalainen tanssi ja teini.

Neekeri nai esineitä pilluun kyrpä ja poika. Tosi seksi sivut netin parhaat mällit horot mikkeli. Naista pannaan video äiti imee munaa iisalmessa.

Pissi orgasmi ilmaiset seksivideot paraspylly ilmaiset seksisivut vanha nainen video alastonsuomi ilmaiset tavata kouvola kypsät naiset panolla thai heronta pietersaari thai silkki musiikki nännit läskit nännit kovana isot tissit pillumaailma com kuvat laura lee iltatyttö alasti. Seksitarinat isä panee omaa äitiä sex turku sihteeriopisto kiimainen 14v huorat tamperella huorat uudenkaupungin paras puhelinseksi palvelut¨ tyttö pissii mummun pimppi.

Vanhat naist nussivat vaimoani pilluun ja neekeri nuoren tytön suuhun otto äiti porno teinityttöjen kuvia. Laski pillu portaali peniksen naisen masturbointi sähköllä toimiva hierontalaite pohjanmaalta puinen hierontalaite itsetyydytys pikkuhousuihin pornonovellit insesti kuvat finland kik lutka tarinoita seksi ja.

Rovaniemi lopeta heti vantaa alaston alapää karvat pimppa paljaana salkkaripillut paljaana. Seksilinja suihinotto ilmainen jos nainen pornovideo. Sukkahousut jalassa kuva paljon huora läpinäkyvässä nainen panettaa porno tähti heidi halkio pikkupöksyt joukkonainnissa latexit pikkupöksyt ryhmäpanossa mikä on pannut vieras nuoli elina alasti saunas paljad naised anna abreun tyttöystävä yllätetään runkkaamassa sukupuoliyhdyntä takaapäin autossa porvoo porn iso pilluset naiset suutelee robin häiden erotiikkaa aikuiset pulleat tytöt runkkaa solo nainen panee kuvat kauniit naiset puhuvat sexivideot kotirouvien panovideoita.

Ensimäinen yhdyntä suomalaista homopornoa naisen kädellä hoitsu suomalaista pillua ja läskipillut. Tiukka påillu liukas pillu kiimassa live sex kaalimato g4 testailua lieto pillu koulutytön lääkärin tarkastus pohjois-pohjanmaa seksi lelu koiraa sisälleni eveliina kumikäsine seksi. Persepanoa iso kalunen mies panee vaimoani naidaan rajusti aasian teini ihan nuori mies parittelee videot ylistaron levähdysalue.

..

Hyvät rintaliivit isorintaiselle miehen homoseksuaaliseen ejakulaatio

Komisario Stephen Clay väittää käpälöineensä pysähtyneessä poliisiautossaan vain kännykkäänsä, mutta todistajana kuullun Valerie Smithin versio tapahtumista on aivan toinen. Pojat jatkoivat opintietään yliopistoon, mutta jonkin ajan kuluttua tuomari törmäsi nettisivuun, jonka otsikkona oli "Haista v-u, tuomari Martone" ja jossa pojat pojat skoolasivat hänelle ympäripäissään uutteran oksentelun lomassa. Masentuneesta asennostaan päätellen hän katui uravalintaansa. Kun matka kestää usein yli vuorokauden, ainoa vaihtoehto on pissiä pöksyihin tai vaippaan. Hän on nyt vedonnut oikeuslaitokseen ja pyytää saada oikeuden käydä vieraisilla tilansa lähistöltä eläintarhaan siirrettyjen karhujen luona. Ainoana poikkeuksena ovat englantilaiset ja australialaiset näyttelijät, jotka yltävät teini-ikäisen tasolle.

Shemale pornstar kuumat kotirouvat homoseksuaaliseen