Oispa mulla tuollainen poikaystävä Mä piristyin aika nopeesti siinä kävellessä ja päätin lähteä sittenkin juhlimaan, vaikkakin ihan ilman syytä.

Eihän nyt bilettämiseen mitään erityistä syytä tarvitse! Jos ei muuta, niin voisihan sitä aina vähän poikien peppuja tutkailla. Eri asia olis kyllä, mitä vastata Samille, kun se kyselis mielipidettäni siitä ja siitä tytöstä, sen ja sen perseestä Mut nyt tuntu siltä, että oli pakko saada lanne liikkeelle ja antautua musiikin riepoteltavaksi.

Arkadiassa oli kahteentoista mennessä kertynyt aikamoinen joukko jos minkänäköstä ja kokoista kiemurtelijaa, hyppijää ja koheltajaa. Rohkeasti voin sanoa, ettei edes tangon tanssijat olisi erottunut joukosta värikkäästä. Pinkkiä teddyä, vihreää tweediä, valkoisia tolppakenkiä ja lyhyempiä minihameita kuin laki sallii.

Etsittiin lavalta sopiva rako johon ujuttauduttiin tanssimaan. Sitten se alkoi soimaan. Bloodhound Gangin Bad Touch! Se oli mun ja Samin lempparibiisejä ja aina sen soidessa me villiinnyttiin aivan hurjiks. Sanat oli jo syöpyny meidän tajuntaan paremmin kuin seitsemän kertotaulu. Muukin joukko alkoi hurrata ja viheltää tunnistettuaan ekat tahdit.

Mä katsoin Samia tosi ahnaasti ja kiimaisesti, niin kuin sekin mua aina tän biisin soidessa. Se oli sellaista leikkiä, mitä me kaks tehtiin aika paljonkin bileissä.

Muut huus vieressä "vitun homot! Se oli meidän hupia, perverssiä hupia. Nytkin Sami alkoi kiemurteleen mun edessä pyöritellen lannettaan yhdyntämäisesti, jos se nyt on paras sana kuvaamaan sitä liikettä, jonka se teki tosi sulavasti. Sami työns sormen suuhunsa ja kieritteli sitä huulillaan samalla kun toinen käsi kiersi sen kehoa ympäri.

Mä nauroin ja lähestyin Samia tosi eroottisella ilmeellä. Strobot välkkyi ja sininen valo heijastui Samin geelisiin hiuksiin. Ihan kun niissä olis ollu jotain hilettä tai jotain. Mä otin leveän haara-asennon sivuttain Samiin ja sit viitoin toisella kädelläni sitä lähemmäs samalla laulaen: Sami tuli mun taakse ihan kiinni ja otti mua käsistä kiinni nostaen ne suorana sivulta ylös. Mä suljin taas silmäni ja kuvittelin hetken jo aivan muuta.

Mutta kohta taas olin aivan musiikin pauloissa. Samin liikkeiden takia se ei kyllä kestänyt kauaa, kun sen lantio alkoi työntelyt mun persettä vasten. Ajattelin vaan, että leikkiä se vaan on, leikkiä se vaan Mutta halusin olla mukana esityksessä.

Vein käteni Samin pakaroille ja hieroin niitä ihan kevyesti ja leikillisesti, koska en halunnut Samin luulevan musta mitään liikaa. Helpotuksesta, etten tehnyt mitään tyhmempää ja pettymyksestä, että se loppui.

Olen todella ongelmallinen ihminen mitä henkiseen puoleen tulee. Me etsittiin vapaa pöytä jostain hämärästä nurkasta ja laskettiin tiskiltä hakemamme juomat pöydälle. Sami otti perinteisen Bacardi- Colansa, joka oli kyllä enemmän Colaa kuin Bacardia.

Me vaan naurettiin sille, mitä oltiin just tanssilattialla tehty ja miten ihmiset oli meitä katsonut. Kylläpä ihmiset saa helposti sekaisin pienellä tanssimisella," Sami vastasi kitaten samalla koko lasin tyhjäksi. Toihan nyt on ihan luonnollista Toivoin, että sain korjattua lipsahdukseni ajoissa. Pimeässä Sami ei onneksi nähnyt mun punastumista, etenkään kun peilipallon värilliset heijastumat olivat ainoat valonlähteet sohvallamme.

Sami vain hymyili ja myötäili vastaustani. Itse asiassa toi oli mun mielestä sikamukavaa, sanoo kuka mitä tahansa! Keskustelu hiljeni sitten siihen. Tuntui kyllä, että olisi pitänyt sanoa vielä jotain samanlaista, ettei Sami tuntisi kommenttinsa pelästyttäneen mua.

Kello läheni jo yökahta ja kumpikin oli niin hiessä, että päätettiin jättää Arkadian bassonjytke taakse ja lähteä kävelemään rautatieasemalle. No, mitä helvettiä me tehdään tunti? Me mietittiin sitten, että nopeammin päästäisiin kotiin, kun käveltäis.

Matkaa olisi muutama kilometri, mutta se kuluisi nopeasti ajatellessa lämmintä omaa sänkyä. Oih, ja siellä vielä oma ihana poikaystävä Joka kolmas katulamppu oli sammutettu. Tietty se muuttu sitte sellaseks normaaliks painiks mitä me usein painitaan koulunki käytävil.

Mä olen Samia aika paljon pienempi, mutten ole silti yhtään heikompi. Me väännettiin toisiamme ja yritettiin saada toinen kaadettua. Sami vetäs kuitenkin multa yhtäkkiä jalat alta käsistä pitäen ja me rojahdettiin yhdessä lumiseen ja sepeliseen maahan.

Se oli saanut mut selälleen maahan ja se oli mun päällä pitämäs mua paikallaan. Mä rimpuilin enkä edes eka tajunnu mitä se oli sanonu mulle. Mä menin ihan punaseks ja olin aivan ymmälläni. Miten se nyt tollasta yhtäkkiä kysyy? Enhän mä voi kertoa sille! Mut ehkäpä seki on Riuhtasin itseni nopeasti irti Samin otteesta ja kierähdin pois sen alta.

En noussu kuitenkaan maasta vaan istuin pää polvien päällä tuijotellen pimeään metsikköön. Nostin pääni ylös, jotta kuulisin paremmin ja käännyin nopeesti katsomaan Samiin päin. Se oli vetäytyny sikiöasentoon maahan yhdeksi mustannäköiseksi mytyksi, joka nyki itkun tahdissa.

Samin silmät oli kyynelissä ja aivan punaset. Kyllä mä voin sulle kertoa. Mä olen homo, mut en tajua miten se suhun liit Mulle alkoi yhtäkkiä valkenemaan yksi jos toinenkin asia Samin ja mun välisellä taipaleella. Ja helvetti se on painanu mua pitkään, kun en ole uskaltanut sulle siitä sanoa aikasemmin! Mä vedin sen lähemmäs ja otin sen pään syliini. Ei täs oo mitään itkemistä! Enhän mä sua aio lyödä! Enkä ainakaan mitään Samin suunnalta! Mä aina kuvittelin itseni jonkun muun sylissä itkemässä murheitani ja sitä mikä olen.

Mutta nyt mä sain olla tuki Samille, mun pitkäaikaiselle tosi hyvälle kaverille jolla onkin sitten sama tilanne kuin mulla. Nostin Samin maasta ja otin sen kädet pois naamaltaan. Se katsoi kengänkärkiinsä ja oli ihan hiljaa. Mä nostin sen katseen muhun kädelläni leuasta avittaen. Samilla oli pieni sänki, kuten aika monella meidän ikäisellä. Olin oikeesti tosi onnellinen, että Sami oli myös homo, vaikkei meille nyt mitään koskaan kehittyiskään, mut just kuulemani tieto oli kuin joku olis laittanu sulakkeen takas paikoilleen.

Ja en missään nimessä halunnu, että Sami tuntis olonsa huonoks äskeisen takia. Älä enää itke, jooko? Saminkin ilme kirkastu vähän ja hymy alkoi paistaan sen kasvoilta. Lopulta se naurahti ääneen ja me halattiin toisiamme tosi lujasti. Tai siis Sami halasi tosi lujasti ja minä perässä. Puristin silmiäni lujemmin kiinni, kun haistoin Samin tuoksun kyynelten kastelemalla kauluksella. Me ei erottu toisistamme moneen minuuttiin, vaikka olikin niin kylmä ilma, ettei ulkona kukaan järkevä olisi ollut.

Mutta meillä oli lämmin. Aamulla herätessäni oli vähintään yhtä omituinen olo kuin eilen yölläkin. Oikeastaan en tiennyt mitä ajatella. Ainoa asia mikä mun päähän mahtu oli Sami. Olin saattanut sen eilen kotiinsa ovelle saakka, kun se oli ollut niin surkeena. Me asutaan käytännössä melkein naapureina,eli noin parin talon päässä toisistamme.

Harvemmin me ollaan oltu edes yhtä päivää näkemättä, se on aika vaikeeta näin luokkakavereina ollessa. Eilinen oli ensin ollut ihan tavallinen bailupäivä, kunnes sitten yhtäkkiä kaikki oli muuttunu. Tai no, mikäs tässä nyt niin kovasti muuttu? Ollaan vieläkin hyviä kavereita ja- Ikkunaan lentänyt sora keskeytti mun ajatukset. Ääh, taas se on pummimassa rahaa. Viitoin Ellulle, että tulis vaan ylös. Kohta se olikin mun huoneessa kovasti puuskuttaen. Sun edellinenkin velka on maksamatta!

Se oli aina ollut aika paha kerjään kaikkee, eikä se ole niin paha kuin se, ettei se yleensä muista maksaa velkojaan takas. Mä meen pummiin sit Samilta". Ellu kääntyi kannoillaan ja katsoi minuun silmät siristäen. Älä mee siltä pummiin, mä lainaan sulle. Ellulla oli oudon epäilevä katse kun se poistui vähin äänin.

Mitäköhän ihmettä mä olin tehnyt? Miks mä huolehdin Samista niin paljon? Mitä ihmettä keksisi tälle päivälle? Ulkona on säkkipimeää, ainoastaan katuvalojen kelmeä valo värjää kinokset ja alas satavan lumen oranssiksi. Samista en ollut kuullut mitään sitten eilisen, joten ajattelin soittaa sille ja pyytää vaik käymään. Se koulun projekti kävi hyvästä tekosyystä Samin mutsillekin.

Sami ei halunnut tulla puhelimeen kun soitin sen himaan, niin päätin käydä sen luona. Sillä oli selvästi huono olo vielä eilisestä. Olis siis parasta puhua siitä, ettei se alkais kuvitteleen mitään tyhmää, kuten että mä olisin vihanen sille tai mitään.

Sehän nyt olis se vihoviimesin ajatus mikä sen päähän sais pälkähtää. Mä todella tykkään Samista, tykkään ehkä enemmänkin kuin vain kaverina eilisen johdosta. Sami asuu kaksikerroksisessa punatiilitalossa yhdessä vanhempiensa ja pikkusiskonsa kanssa. Se on aika uus talo verrattuna ympäröiviin asuntoihin, jotka on rakennettu luvun puolivälissä. Sami ei onneks enää joudu punkkaamaan systerinä kanssa, vaan on saanut heitettyä 7-vuotiaan kiusankappaleen Barbiet ulos huoneestaan.

Samin faija ei ole sen oikea faija, vaan faijapuoli. Se on kyllä tosi mukava tyyppi ja sen kanssa me Saminkin kanssa usein jutellaan kaikesta paskasta. Taloutta johtava mutsi on oikea esikuva. Aina esiliina päällä ja tarjoamassa uunituoretta pullaa "kun olen kuulemma liian luiseva".

Mut otettiin taas vastaan korillisella pullaa ja pitkoa ja viineriä, mutta kieltäydyin kohteliaasti suunnistaessani yläkertaan pitkiä puuportaita ylös.

Oli sellainen tunne, että Samilla ei ollut kaikki kunnossa. Sen huoneen tunnisti helposti Samin huoneeksi, koska ovessa oli iso naisen kuva. Ja tuoksu oli toinen, mistä sen tunnisti. Vähän kukkainen, vähän raikas ja vähän teinimäisen hien sekoitus. Lopulta tosi ihana tuoksu, kuulostakoot sitten miten kummalliselta tahansa. Verhot oli kiinni, joten avasin ne.

Samaan aikaan verhoja sivuun vetäessäni kuulin jonkin kahisevan sängyllä. Peitto liikkui aaltomaisesti edestakas kunnes pieni pörröinen pää putkahti esiin täkin alta. Nämä on meidän asennot: Ite oon aika riskin kokoinen mies voimannostaja ja mahaakin löytyy. Tyttöjä on ollut isoja, pieniä ja siitä väliltä. Mut toi asento on kyl toiminu kaikkien kanssa: Maata röhnötä miehen päällä!

Tehkää miehen kans ennen yhdyntää sulle yks tai useempi orkku ; jos saarnaajas haluut olla, paranna asentoo esim tyynyllä Jos miehelläs on pieni nii lusikka-asento ei tunnu varmaan kummastakaa miltää.. Kyl se siitä ;. Laihduta niin poikaystäväsi ylttää piIlullesi. Ja miksi edes boyfrendisi haluaa moista ihrakasaa? Sellainen Syvä Joki-asento on hyvä. Eli kenet köntilleen jonkun säkkituolin päälle röhnöttämään ja annatte mennä.

Tämä asento lienee kokeilematta. Paras paikka kylppäri voit nojata käsienpesualtaaseen välillä tai lähellä ikkunaa ikkunalaudasta kiinni pitäen jos tykkäät mahdollisuudesta, että joku sattuisi vaikkapa näkemään Asennossa mies on takanasi ja voit koukistaa jalkojasi hieman ja ikään kuin ratsastaa vastaan takaapäin seisaaltaan naivaa miestäsi..

Tässä asennossa mies voi kiihottaa klittaasi toisen käden sormilla, kun tämän tekee peilin edessä niin kiihotat miestäsi maksimaalisesti Back Style mutta ei ihan ehkä Trans Amissa! Aja polokupyörällä km viikossa, niin tuskin on onkelmaa sen jäläkeen. Jos et pysty tekemään sitä itsesi takia, niin tee se eläinten ja luonnon takia.

Ihmisten ylensyönti on suurempi uhka planeetallemme kuin maapallon liikakansoitus. En tiedä syötkö paljon lihaa sisältävää roskaruokaa, mutta jos syöt, niin vaihtaisit edes sen johonkin muuhun sontaan, niin eläinten ei tarvitsisi kärsiä normaalia enempää mässäilystäsi.

Eläimet kärsivät AINA turhaan joka tapauksessa. Sen takia joka vuosi tapetaan 50 miljardia eläintä jotka ensin kärsivät koko elämänsä , ja järkyttävä määrä luontoa tuhoutuu ja saastuu siinä sivussa. Meillä sama tilanne, minä lihava, mies normaali. Minä patjalla vatsallani, mies tulee sisään takaapäin. Joskus minulla on jalat yhdessä, yleensä ovat vähän auki. Joskus laitetaan tyyny lantion alle, joskus ei.

Minä polvillani, polvet hieman erillään, rintakehä patjaa vasten. Pimpsa ja peppukin siinä sopivasti tarjolla. Mies pääsee panemaan takaapäin. Minä kyljelläni, alempi jalka suorana, ylempi jalka 90 asteen kulmassa koukussa. Mies pääsee pimppiin ja peppuun. Alempi jalka kulkee miehen jalkojen välistä.

Minä polvillani saunanlauteiden alimmalla rapulla, ts. Minä polvillani sängyn tai sohvan reunalla, mies panee seisaaltaan takaapäin. Minä selälläni, jalat auki ja ylös yläviistoon kohotettuina.

Aina en jaksa pitää jalkoja ylhäällä kamalan pitkään, mutta sitten voikin jo vaihtaa asentoa johonkin toiseen. Joskus tuen jalkojani pitämällä kiinni nilkoista tai polvien takaa. Joskus laitan jalat ristiin miehen vatsalle, vähän kuin olisin risti-istunnasta keikahtanut selälleni ja pysynyt samassa asennossa. Jos ei jaksa pitää jalkoja ylhäällä, niiden alle voi myös pinota tyynypinot ja lepuuttaa jalkoja tyynyjen päällä.

Jalkoja kohottamalla mies pääsee lähetyssaarnaajassakin mukavan syvälle. Jos haluan runkata samalla tai väristellä lelulla samalla kun mies panee, makaan selälläni ja tuen jalat miehen rintaa vasten tai olkapäille, joskus mies ottaa niistä kiinni ja pitää niitä harallaan. Minä polvillani patjalla, jalat yhdessä. Yläruumis ei patjaa vasten vaan yläviistoon pystyasennossa. Mies polvistuu taakseni ja panee takaapäin. Se kohottaa pimppiä mukavasti tarjolle. Ja tämä myös muuten naisen kannalta keikauttaa painopistettä vähän eri kohtaan niin ettei itse tarvitse kannatella jalkoja niin kamalasti vaan että kun koukussa pitää jalkoja ylhäällä, ne lepäävät enemmän omia aikojaan kropan jatkeena.

Ja haistata pitkät noille "No laihduta! Aina ei ole elämäntilanne sellainen että pystyisi laihduttamaan, voi olla lääkityksiä, sairauksia, ym. Ja illan kunniaksi panitte taas kuin peijoonit läski lätisten mikä kuuluu asiaan. Ex läski pudotin roimasti painoa lähti muuten sairauksia. Turha vedota et lääkkeet lihottaa sontaa. Aloittajahan oli normaalipainoinen aiemmin?

Onko aloittajalla jokin sairaus joka kerää painoa? Ja silmiini ei edes osunut kuinka paljon sitä ylipainoa nyt ylipäätään oli. Jos sitä on oikeasti merkittävästi, niin silloin on kyse muustakin kuin seksin sujuvuudesta. Ylipainoa ei pidä hävetä, eikä se mikään synti ole, mutta saa sille halutessaan yrittää tehdä jotain, ilman että leimataan massan mielipidettä mielisteleväksi lampaaksi, joka kulkee vain yleisen kauneuskäsitysten perässä. Miksi se laihdutus on sellainen mörkö monille, että se rinnastetaan suunnillee syömishäiriöön?

Ei se laihtunut vartalo ole yhtään sen vähempää "sinä itse" kuin aiemminkaan jos pää on muuten kunnossa. Ole yksin ja masturboi. Minä en tiedä, miksi meillä onnistuu asento kuin asento. Molemmilla on ylipainoa minulla yli 20 kg, miehellä vähän enemmän, hänellä lisäksi keskimääräistä lyhyempi kalu.

Molemmat ollaan aika vatsakkaita. Onnistuu edesta, takaa, sivusta, Perinteisessä lähetyssaarnaajassa ne vatsat on vähän tiellä, ei pysty enää olemaan yläkropat kovin vastakkain erityisesti miehen vatsan vuoksi. Minulla on ongelmaa jalkojen herkän puutumisen vuoksi. Siksi ihmetyttää, jos kehonrakentajamies on kondiksessa, kuinka ei onnistuisi?

Ellei hänellä ole kehonrakentajalle usein silti tyypillinen iso ja joustamaton vatsa? Ehkä muuten on lihaksineen kankea? En siis laita syytä vain miehen piikkiin, mutta kysymyksiä herää. Jos mies kuitenkin saa ja hänelle on mukavaa, ehkä kuitenkin alitajuisesti ylipainosi häiritsee sinua, ja siksi et kykene kunnolla heittäytymään? Jos olet kuitenkin aiemmin saanut orgasmin yhdynnässä.

Pitää olla pikkusen Afrikkalainen ebolamies on metrilaku ja yltää sulle. Oli kiva että kysyit meiltä normaaleilta neuvoa. Me muut olemme fiksuja ja pidämme kehomme kunnossa! Mä ainakin vihaan ylipainoisia enkä ikinä ottaisi ns. Ylipaino ja lihavuus on sairaus.. Minähän en köri minkään luurangonkassa naisessa täytyy olla pintaalaa mitä sivellä. Juuri noin on meillä. Muijalla ylipainoa sen verran liikaa että aina kun haluun pussit tyhjäksi, muija saa mennä eteeni kontilleen ja lutkuttaa letku tyhjäksi.

Joskus harvoin sängyssä saatan sormeilla sitä ennen sen antamaa suuseksiä mutta muuten emme yhdy. Kylellään niin ku hylje tai ryhävalas. Voisitko alkaa oikeesti urheilee minä olen laihduttanut 40kg nyt elämä parempaa nautin seksistä joten voin samaistua sinun tilanteeseen. Hei Olen koko ikäni Rakastellut enemmän tai vähemmän pyöreitten tyttöjen kanssa ja paino ei ole ongelma.

Asetu vuoteelle selällesi ja nosta jalat ylös, pyydä kumppania tulemaan kyljelleen ja työntymään siitä asennosta sisään. Nauttikaa sillä seksi oman kumppanin kanssa on ihanaa!! Kännättäskö sit älkää läihdytys kyyrille? Perse pystyyn kyllä se siitä Lesboilla ei ole tuotakaan ongelmaa ja vielä ne on vaatimassa muka oikeuksia itselleen.

Onko eduskunnalla "selkärankaa" pysäyttää niin että eivät saisi adoptoitua lapsia itselleen. Tämä yhteiskunta on muutenkin vaikeuksissa, lisää ei enään tarvita. Se on vain yksi mamutuskeino mamutuskeino muiden joukossa. Siksi sitä ajetaan kuin kääremettä pyssyyn. Lesbot ja homot adoptoivat kikkaraanpsä yleensä Afrikasta. Pitää olla iso, pitkäkyrpänen kaveri että ylettyy ja paksukin pitää kyrvän olla että löytää paineet läskien ympäröiviin tuntohermoihin.

Laihduta muutama kymmenen kiloa niin asia muuttuu. Sinä kyljelläsi ylempi polvi edessä. Mies istuu alemman reitesi päällä. Takaapäin niin et läskit löllyy vaan. Tässä on taas Suomi Tai sitten jalat olkapäille jos mimmin liikkuvuus riittää siihen, että se ei ahdista.

Tuossa jalat olkapäille pääsee kivasti syvemmälle. Nostaa lantiota paremmin tarjolle, ja helpompi esim. Kyllä homot painaa, vaikka niillä on usein ärtynyt peräsuoli.

Tykkäävät kuulemma isoista pakaroista. On niillä kummallisia mielitekoja. Aiheesta sivuun, mutta ihmettelen homofoobikkojen kauhukuvia anaaliyhdynnöistä.

Kyllä heteromiehille, ja naisillekkin, peppuseksi maistuu jos vain annetaan On oikein trendijuttu ja aina harrastettu vaikka ei ehkä, puhuttu. Miettisin, miksi asia kauhistuttaa; yrittääkö alitajuisesti tukahduttaa omat homoseksuaaliset piirteensä Seksi kuuluu kaikille, lihaville, laihoille, rumille, kauniille, terveille, sairaille, nuorille, vanhoille Varmaan laihduttaa, niin monet lihavien ongelmat katoaisivat.

Sulla taitaa olla mielessä vain suomi24 ja trollailu. D Mutta mistä kukin kiksinsä saa. Vai olenko pahasti väärässä? Kukko ,, tietäää,,,,,,, tulee varmasti parempiasento kun katot mitä syöt päivän aikaa rupeat ensitöikseen juoksemaan hiljalleen 10 km joka päivä harrastat säännöllistä liikuntaa noin 1vuosi ,, sen jälkeen et lopeta , rakkauteen tällähetkellä naitte takaapäin ,tavarat sattuvat paremmin kohdalleen,,, odotatte 1 vuosi , kyllähän se maha on jonkinverran hävinnyt ,,, Nämä ovat sellaisia arkisianeuvoja ,,,,, Ei tarvita tehdä mitään laskutoimenpiteitä.

Kuitenkin hyvää Joulua ,, elä syö liikaa. Ei varmaan poikaystävällesikään ole ilo olla lihavan kanssa. Jos et näe varpaitasi, olet liian lihava. Keskusteluketjun taso suorastaan häikäisee: Eli vyötärörasva ei ole hyväksi kenellekkään. Ja siitä kuitenkin pääsee eroon tarvittaessa. Ja nyt näyttäisi olevan tarve? Ei kenenkään pidä olla mitään muuta kuin itse on, mutta suurin osa ihmisistä nyt vaan on onnellisempia ja terveempiä normaalipainoisina.

Työtähän se toki vaatii, mutta mikä ei vaatisi? Joillekkin vaikeampaa kuin toisille, mutta ei mahdotonta. Miksi eloittaja ei siis saisi laihduttaa? Toki pakko ei ole, mutta miksi sitä ei pidetä edes vaihtoehtona?

Jos aloittajan ongelma olisi seksin sijaan esim. Asentovinkkejä tuossa jo tulikin alkuperäiseen aiheeseen. Jos ei tahdo venyä, niin naisen polvitaipeet miehen kyynertaipeita vasten on vähän vähemmän venyttävä asento.

J a toki tämän voi tehdä myös sopivan korkuisella pöydällä yms. Takaapäin yleensä toimii siten ainakin että nainen painaa ylävartalon patjaan. Ja pyllistää siten kunnolla. Näitä voitte testailla sillä aikaa kun karistelet ne kilosi pois. Pyörittele ittes jauhossa ja käske ukkoa tuikkaamaan sinne mistä kostuu. Jospa se poikakaverisi ei ole vielä löytänyt oikeaa rakoa?

Onko se mahdollisesti pannu sua läskipoimujen väliin? Täällä on monet miehet selkeästi sanoneet, että läski on rumaa ja kuvottavaa, on sitä minkä verran tahansa. Miten on naiset, ilettääkö teitä jos miehellä on ylimääiräistä? Itseäni ei estäisi seksin harrastaminen, jos sitä ylimääräistä miehellä ei ole useampia kymmeniä kiloja. Ja eikä minua inhota eikä iletä kukaan toinen ihminen, oli se sitten minkä näköinen tai kokoinen. Norsua ei oo kiva panna. Oma emäntä on myös ylipainoinen ja tuohon on ajan myötä tullut kokeiltua kaikenlaista.

Itsellä pitkähkö vehje niin helpottaa. Toisekseen mitä hävettävää on himoissaisi, jos et niistä esimerkiksi puhu? Mies tykkää varmasti, jos vaikka pyydät pökkäisemään toivosi mukaan.

Jaah, kannattaa kokeilla kaikkea, ei se yhdyntä ole ainoa 'seksi'. Suosittelen hankkimaan dildon leluja pitämään mielikuvitusta mukana. Eiköhän niitä orgasmeja ala sitten tuleen kun ei ole kiire ja suorituspaineita.

Seksi on kaikkia varten Paras asento on aina Peppuseksi myös on kivaa. On ihanaa työntää isoa kullia naisen pyllyyn. Ei pitäs olla mitään ongelmaa, jos miehen varustus on normaali..

Kyllä niitä asentoja löytyy kun käyttää mielikuvitusta! Voihan miehesi käyttää kieltä ja sormia alkuun ja sitten tulla sisään! Minun mielestä ei niin ylipainoista naista ole olemassakaan, että ei orgasmia saisi. Tai jos ei saa ollenkaan sille ei voi sitten mitään! Mikäköhän kysymys tämäkin taas oli Tottakai tiedät itsekkin mitä tehdä, laihduta. Vai yritätkö hakea täältä jotain vippaskonsteja joilla jälleen kerran välttää se?

Minulla on ikäviä uutisia sinulle. Sen lisäksi, että merkittävä ylipaino on vaaraksi terveydellesi, on miehesi todennäköisesti valehdellut siitä, haittaavatko kilosi häntä. Jos aikaisemmat tyttökaverit ovat olleet suhteellisen laihoja, en usko hänellä olevan mitään fetissiä lihaviin naisiin, joten todennäköisimmin hän on vain yrittänyt olla kiltti sinulle.

Jos ylipainoa on tarpeeksi, että se vaikeuttaa jo seksiäkin, on se myös suurimmalle osalle miehistä esteettinen ongelma. Kaikki tämä kiteytyy siis yhteen asiaan: Läski ei kiihota ja ylipainoisilla vielä virtsankarkailua, ei ole minun juttuni. Halut menee etsiessä ihran keskeltä tavaraa. Laiduttakaa nyt herran tähden.

Läskeiltä menee koko elämä läskinä pyörimiseen. Normaali sukupuolielämä jää kokonaan väliin. Pakko olla asiantuntija, on niin mahtavat perustelutkin Ensin poikaystävä tyydyttää sut sormin tai kielellä ja sitten yhdyntä takaapäin. Ehgä sinun kännättäisi löbettää niiden vidun dönitsien syömisen: Joo, kyllähän se vaikuttaa.

Ei pääse lykkimään kunnon asennoista kun michelin-renkaat ottaa kiinni Ei ole muuta vaihtoehtoa kun hankit nosturin, sillä voit saada taivuteltua sitä edes vähän parempiin asentoihin: Ehdottaisin toimivaksi asennoksi painon laskemista normaalipainon puolelle. Ja tämä ihan rakentavassa hengessä. Ei siitä ainakaan haittaa ole.

Miehillä on onneksi erilaisia naisihanteita! Toisten mielestä luukasa on seksikäs ja toisten taas BBW- nainen. Aloittaja halusi vinkkejä seksiin koska on BBW-nainen. Joten miksi tänne kirjoittelee edes ne miehet joita ei kiinnosta kuin laihat naiset? Ei BBW-nainen ole epäseksikäs vaan teille se vääränlainen nainen. BBW nainen voi olla minusta hyvinkin seksikäs. Itsellänikin on tällä hetkellä vähän tuhdimpi tyttö ja tykkään kovasti. Mutta jos hän haluasi laihduttaa, niin en mä estäisi.

Kelpaisi ihan hyvin mulle hoikkanakin. Jos aloittajan ongelma on kertyneistä kiloista huonontunut seksi, niin miksi ratkaisuksi ei voisi tarjota kertyneiden kilojen poistamista?

Rakastelkaa pitkäkestoisesti kunnolla,älkää jyystäkö ja harrastako sitä kanipanemista niistä ei tosinaiset tykkää. John Holmes omisti 36 cm ratkaisun pulmaan. PUTS puts läskit Silloin on liian lihava seksiin kun esittää kysymyksen tänne! Täältä saa vain selonteon siitä, kuinka sanarikas suomen kieli on.. Pitää varmaan mennä huoriin kun ei saa naista.

Mutta doggystyle on yleensä hyvä Voit myös ehdottaa muuta, vaikka se 69, se kumpi on päällä, kokeilkaa Reisien väliin poikittain ja jalat nostat ylös johan rupeaa homma käymään vaikka olisi lihavampikin immeinen seon työntö rääkäsy. Oisko semmoinen hyvä perusasento, että nainen makaa selällään polvet koukistettuna. Mies on kylkiasennossa jalat haarallaan ja pääsee tunkeutumaan syvälle. Siinä voi myös sormella hyväillä naista. Tyyny tai tyynyjä pyllyn alle lähetyssaarnaajassa.

Takaapäin tuntuu varmasti hyvältä ja pääsee syvälle asti. Ja sormet on myös keksitty. Oot vaan niin vitun läski , että se sun poikaystävä ei vaan saa susta vittu mitään nautintoa kun sun pillu on niin helvetin syvällä sun läskimahan sisällä , että anna nyt vittu sille edes kunnon suikkelia vitun läski.

Vaihda nyt perkele kunnon isokulliseen ukkoon tai mene laihduttamaan 30 kiloa vitun läskiperse saatana! On joitakin naisia, jotka ei saa koskaan normaalissa yhdynnässä orgasmia, klitorista kiihottamalla kuitenkin lähes kaikki naiset saa Itse tykkään ensin kielellä kiihottaa partneri laukeamiseen asti ja vasta sen jälkeen naimapuuhiin.

Vinkkinä kaverillesi ja jos hän on fiksu, niin ottaa tästä oppia Wanhan Kansan konsti oli tuhdimalle Reetalle ripotella vehnäjauhoja pirtinpenkille ja pyytää häntä istumaan alasti yötömpsylle hetkeksi. Siitäpä sujuvasti kohti kammaria ja Reetta nelinkontin lattialle. Samalla kun kotipolttoisen viipyilevä maku houkuttelee hunnigolle niin kohdista kumminkin ensin katseesi öylätin kokoiseen jauhokertymään ja koita parhaasi mukaan tuikata siihen keskelle ja jos luoja suo, niin homma ei mene aivan reisille sanan varsinaisesa merkityksessä.

Te ihmiskunnnan vätykset, niin miehet kuin naisetkin. Jälkimmäiset ryhmät kumminkin maksaa omat hoitonsa haittaveroina moneenkertaan jo etukäteen.

.

Homoseksuaaliseen novellit seksi mies päällä asento

HOMOSEKSUAALISEEN SALAISTA SEKSISEURAA SEXCAMS

Tyttöjä on ollut isoja, pieniä ja siitä väliltä. Me mietittiin sitten, että nopeammin päästäisiin kotiin, kun käveltäis. Joten sinä Hiilari-Liisa joka rouhii sipsejä naamaan tätä lukiessa ja Pena joka vedät lihistä pekonilla kiila kädessä, rasvan valuessa suunpielestä. Luin vähän aikaa sitten teoksen jatko-osan Linnakesattumalta syntymäpäivän kunniaksi. Ei homoseksuaalia miestä voi saada rakastamaan naista, asia mikä vaadittaisiin siihen että hän haluaisi harrastaa seksiä naisen kanssa. RisingshadowSarjassa ilmestynyt: Postauksen alle tulee jokaista palkintoa kohden kommenttilaatikko, johon voit jättää ilmoituksesi arvontaan osallistumisesta.

Tässä tuo näkyy onnistuvan ihan kivasti. Ei tuon oma mitenkään erityisen pitkältä näytä. Tämän isompi sinä tuskin olet mitä heti alussa oleva nainen? Olipas ihanasti lihavia naisia himokkaasti naimassa - varsinkin tuo kolmas on tosi herkku. Kuinka yllättävää et aihe täyttyy "laihduta läski" yms. Toi jalat miehen olkapäillä ollu itellä hyvin toimiva, kuten myöskin lusikka-asento, jossa mies pääsee klitorikseen hyvin käsiks ehkä? Takaapäin myöskin, mut jos on auttamattoman pieni vehje äijällä ni ei oo syy läskeissä Siis, sähän voisit laihduttaa, ja olla haluttavampi Olen itse ylipainoinen nainen.

Ensiksi; kun olet sinut itsesi kanssa olet jo askeleen lähempänä ratkaisua. Toiseksi; pukeudu seksikkäästi, mutta älä liian pieniin tai liian isoihin, hae sopivia esim. Kolmanneksi; jos miehesi sanoo, että kokosi on ok niin usko siihen.

Neljänneksi; seksissä ainakin minulle on ykkösasento päällä. Takaa päin myös kuten täällä on jo mainittukin. Älä tee asiasta suotta itsellesi stressin aihetta vaan unohda moiset ongelmat, koska ne eivät edes ole niitä. Teille ylipainoisille hyvä asento on vaaka. Voisiko ruokavaliolle tehdä jotain?

Onko syöminen kuitekin mielenhallintaa? Mitä hyvää siinä ylipainossa on, kun seksikään ei oikein suju? Testailkaa kaikkea mahdollista, naurakaa, ottakaa uusiksi. Sun ei tarvitse häpee yhtään mitään, oo semmonen kun oot ja muista että olet kaunis! Vaikee kysymys jos päällä ei pysy takaanta ei ylety ja alle ei uskalla mennä. Äijälläs on liian pieni kulli, se on ongelman ydin. Lisäksi se ei osaa panna, mikä hyvin yleinen vaiva myös, varsinkin suomalaisilla miehillä.

Suomalaiset miehet kasvatetaan siihen, että ovat maailman napoja, naista ei tarvitse miellyttää. Survase se koko äijä sinne peräreikääsi pää edellä ja raju rynkytys jaloista, niin orkku on taattu. Mutta jos et tunne kunnolla sitä niin käske sen heilutella korviaan ja pitää kielesä ulkona kun sukeltaa. Ihanaa on saada lihavaa, vielä ihanampaa vielä lihavampaa. Ei se laihduttaminenkaan mikään ratkaisu ole, sillä siinä voi mennä se kiinnostus koko naiseen.

Itse en ole mitään teknistä ongelmaa todennut, vaikka tuo oma eukko on mukavan pullea ja alun toisella sadalla. Ainut on että itse väsyn nopesti jos se makaa päällä niin mukavaa kuin se muuten onkin. Niin tälläisiä asoita ei tarvii kysellä. Itseä kanssa iljettä seksi reilusti ylipainoisten naisten kanssa. He Painat pään tyynyyn japyllistät ,, Vanha totuus takaapäin tuumaa syvemmälle: Kyllä läihdyttää vöi jös hälyää.

Jös ei hälyä niin vöi öllä läski jä öllä hiljää seksistä. Sinä selälläsi jalat koukussa. Mies asettuu kanssasi takapuolet vastakkain silleen vinottain ja pujottaa jalkansa toisen reitesi alta ja päältä, eli on ikään kuin kyljellään siinä. Meillä tämä on ollut aika tehokas asento ;. Kyllä on pienet murheet, kasvakaa aikuisiksi. Muistelkaa näitä tyhmiä juttujanne vaikka kolmenkymmenen vuoden kuluttua, ajattelette asioista sitten erilailla, ja toivottavasti järkevämmin!

Mitäs lapsellista seksiasioiden pohtimisessa on? Pitäähän sitä panna kun panettaa? Nuo ketjun somistuksena keikistelevät pullukat muuten on seksikkäitä! Se ei tiiä panoista Se on jo 72 ikäinen toi edellinen. Eli niin vanhoillinen että sen seksielämä on ollut ohi jo 30 vuotta sitten. Sängyn päädystä tai seinästä ponnistaen 19cm kalulla hoituu pulskempikin typykkä.

Osa teistä on käsittänyt asian väärin? Rakasteluasentohan tässä kysellään eikä laihdutusvinkkejä! Nainen on iso kun takaa ei ylety, päällä ei pysy ja alle ei uskalla mennä. Menet vaan kontallesi sängylle mies nai sua seisoen lattialla. Mua kiihottaa leveä perse ainakin ja nuolen aina pimpsan ennen naintia kunnolla. Mulla on iso kalu, joten pystyn naimaan lihavaa naista edestäkin päin, mutta pienikaluisten kannattaa ehdottomasti naida takaapäin.

Vielä niin, että aina välillä tuuppaa tuhkaluukun puolellekin! Hajareisin miehen kasvoilla on myös hyvä asento jos miehesi on taitava antamaan suullaan sekä kielellä nautintoa. Kun kiihko lisääntyy voit vatkata pimpaa eteen taakse tyyliin miehen kasvoilla ja voin sanoa monen miehen luultavasti myös miehesi nauttivan tästä.

Naisen alaston vartalo näkyy tuossa asennossa aika loistavasti, joten voit antaa näkymän miehellesi josta hän varmasti kiihottuu lisää.. Miehen maha on yksinkertaisesti vaan liian iso. Ei tässä ole lapsellisuudesta kyse. Jotain jää puuttumaan, jos olen elämäni loppuun asti aina päällä. Meillä onnistuu seksin harrataminen todella hyvin. Nämä on meidän asennot: Ite oon aika riskin kokoinen mies voimannostaja ja mahaakin löytyy.

Tyttöjä on ollut isoja, pieniä ja siitä väliltä. Mut toi asento on kyl toiminu kaikkien kanssa: Maata röhnötä miehen päällä!

Tehkää miehen kans ennen yhdyntää sulle yks tai useempi orkku ; jos saarnaajas haluut olla, paranna asentoo esim tyynyllä Jos miehelläs on pieni nii lusikka-asento ei tunnu varmaan kummastakaa miltää.. Kyl se siitä ;. Laihduta niin poikaystäväsi ylttää piIlullesi. Ja miksi edes boyfrendisi haluaa moista ihrakasaa? Sellainen Syvä Joki-asento on hyvä. Eli kenet köntilleen jonkun säkkituolin päälle röhnöttämään ja annatte mennä. Tämä asento lienee kokeilematta.

Paras paikka kylppäri voit nojata käsienpesualtaaseen välillä tai lähellä ikkunaa ikkunalaudasta kiinni pitäen jos tykkäät mahdollisuudesta, että joku sattuisi vaikkapa näkemään Asennossa mies on takanasi ja voit koukistaa jalkojasi hieman ja ikään kuin ratsastaa vastaan takaapäin seisaaltaan naivaa miestäsi.. Tässä asennossa mies voi kiihottaa klittaasi toisen käden sormilla, kun tämän tekee peilin edessä niin kiihotat miestäsi maksimaalisesti Back Style mutta ei ihan ehkä Trans Amissa!

Aja polokupyörällä km viikossa, niin tuskin on onkelmaa sen jäläkeen. Jos et pysty tekemään sitä itsesi takia, niin tee se eläinten ja luonnon takia.

Ihmisten ylensyönti on suurempi uhka planeetallemme kuin maapallon liikakansoitus. En tiedä syötkö paljon lihaa sisältävää roskaruokaa, mutta jos syöt, niin vaihtaisit edes sen johonkin muuhun sontaan, niin eläinten ei tarvitsisi kärsiä normaalia enempää mässäilystäsi. Eläimet kärsivät AINA turhaan joka tapauksessa. Sen takia joka vuosi tapetaan 50 miljardia eläintä jotka ensin kärsivät koko elämänsä , ja järkyttävä määrä luontoa tuhoutuu ja saastuu siinä sivussa.

Meillä sama tilanne, minä lihava, mies normaali. Minä patjalla vatsallani, mies tulee sisään takaapäin. Joskus minulla on jalat yhdessä, yleensä ovat vähän auki. Joskus laitetaan tyyny lantion alle, joskus ei. Minä polvillani, polvet hieman erillään, rintakehä patjaa vasten. Pimpsa ja peppukin siinä sopivasti tarjolla. Mies pääsee panemaan takaapäin. Minä kyljelläni, alempi jalka suorana, ylempi jalka 90 asteen kulmassa koukussa.

Mies pääsee pimppiin ja peppuun. Alempi jalka kulkee miehen jalkojen välistä. Minä polvillani saunanlauteiden alimmalla rapulla, ts. Minä polvillani sängyn tai sohvan reunalla, mies panee seisaaltaan takaapäin.

Minä selälläni, jalat auki ja ylös yläviistoon kohotettuina. Aina en jaksa pitää jalkoja ylhäällä kamalan pitkään, mutta sitten voikin jo vaihtaa asentoa johonkin toiseen. Joskus tuen jalkojani pitämällä kiinni nilkoista tai polvien takaa. Joskus laitan jalat ristiin miehen vatsalle, vähän kuin olisin risti-istunnasta keikahtanut selälleni ja pysynyt samassa asennossa.

Jos ei jaksa pitää jalkoja ylhäällä, niiden alle voi myös pinota tyynypinot ja lepuuttaa jalkoja tyynyjen päällä. Jalkoja kohottamalla mies pääsee lähetyssaarnaajassakin mukavan syvälle. Jos haluan runkata samalla tai väristellä lelulla samalla kun mies panee, makaan selälläni ja tuen jalat miehen rintaa vasten tai olkapäille, joskus mies ottaa niistä kiinni ja pitää niitä harallaan.

Minä polvillani patjalla, jalat yhdessä. Yläruumis ei patjaa vasten vaan yläviistoon pystyasennossa. Mies polvistuu taakseni ja panee takaapäin. Se kohottaa pimppiä mukavasti tarjolle. Ja tämä myös muuten naisen kannalta keikauttaa painopistettä vähän eri kohtaan niin ettei itse tarvitse kannatella jalkoja niin kamalasti vaan että kun koukussa pitää jalkoja ylhäällä, ne lepäävät enemmän omia aikojaan kropan jatkeena.

Ja haistata pitkät noille "No laihduta! Aina ei ole elämäntilanne sellainen että pystyisi laihduttamaan, voi olla lääkityksiä, sairauksia, ym. Ja illan kunniaksi panitte taas kuin peijoonit läski lätisten mikä kuuluu asiaan.

Ex läski pudotin roimasti painoa lähti muuten sairauksia. Turha vedota et lääkkeet lihottaa sontaa. Aloittajahan oli normaalipainoinen aiemmin? Onko aloittajalla jokin sairaus joka kerää painoa? Ja silmiini ei edes osunut kuinka paljon sitä ylipainoa nyt ylipäätään oli. Jos sitä on oikeasti merkittävästi, niin silloin on kyse muustakin kuin seksin sujuvuudesta. Ylipainoa ei pidä hävetä, eikä se mikään synti ole, mutta saa sille halutessaan yrittää tehdä jotain, ilman että leimataan massan mielipidettä mielisteleväksi lampaaksi, joka kulkee vain yleisen kauneuskäsitysten perässä.

Miksi se laihdutus on sellainen mörkö monille, että se rinnastetaan suunnillee syömishäiriöön? Ei se laihtunut vartalo ole yhtään sen vähempää "sinä itse" kuin aiemminkaan jos pää on muuten kunnossa. Ole yksin ja masturboi. Minä en tiedä, miksi meillä onnistuu asento kuin asento. Molemmilla on ylipainoa minulla yli 20 kg, miehellä vähän enemmän, hänellä lisäksi keskimääräistä lyhyempi kalu. Molemmat ollaan aika vatsakkaita. Onnistuu edesta, takaa, sivusta, Perinteisessä lähetyssaarnaajassa ne vatsat on vähän tiellä, ei pysty enää olemaan yläkropat kovin vastakkain erityisesti miehen vatsan vuoksi.

Minulla on ongelmaa jalkojen herkän puutumisen vuoksi. Siksi ihmetyttää, jos kehonrakentajamies on kondiksessa, kuinka ei onnistuisi? Ellei hänellä ole kehonrakentajalle usein silti tyypillinen iso ja joustamaton vatsa?

Ehkä muuten on lihaksineen kankea? En siis laita syytä vain miehen piikkiin, mutta kysymyksiä herää. Jos mies kuitenkin saa ja hänelle on mukavaa, ehkä kuitenkin alitajuisesti ylipainosi häiritsee sinua, ja siksi et kykene kunnolla heittäytymään? Jos olet kuitenkin aiemmin saanut orgasmin yhdynnässä.

Pitää olla pikkusen Afrikkalainen ebolamies on metrilaku ja yltää sulle. Oli kiva että kysyit meiltä normaaleilta neuvoa. Me muut olemme fiksuja ja pidämme kehomme kunnossa! Mä ainakin vihaan ylipainoisia enkä ikinä ottaisi ns. Ylipaino ja lihavuus on sairaus.. Minähän en köri minkään luurangonkassa naisessa täytyy olla pintaalaa mitä sivellä. Juuri noin on meillä. Muijalla ylipainoa sen verran liikaa että aina kun haluun pussit tyhjäksi, muija saa mennä eteeni kontilleen ja lutkuttaa letku tyhjäksi.

Joskus harvoin sängyssä saatan sormeilla sitä ennen sen antamaa suuseksiä mutta muuten emme yhdy. Kylellään niin ku hylje tai ryhävalas. Voisitko alkaa oikeesti urheilee minä olen laihduttanut 40kg nyt elämä parempaa nautin seksistä joten voin samaistua sinun tilanteeseen.

Hei Olen koko ikäni Rakastellut enemmän tai vähemmän pyöreitten tyttöjen kanssa ja paino ei ole ongelma. Asetu vuoteelle selällesi ja nosta jalat ylös, pyydä kumppania tulemaan kyljelleen ja työntymään siitä asennosta sisään.

Nauttikaa sillä seksi oman kumppanin kanssa on ihanaa!! Kännättäskö sit älkää läihdytys kyyrille? Perse pystyyn kyllä se siitä Lesboilla ei ole tuotakaan ongelmaa ja vielä ne on vaatimassa muka oikeuksia itselleen. Onko eduskunnalla "selkärankaa" pysäyttää niin että eivät saisi adoptoitua lapsia itselleen. Tämä yhteiskunta on muutenkin vaikeuksissa, lisää ei enään tarvita.

Se on vain yksi mamutuskeino mamutuskeino muiden joukossa. Siksi sitä ajetaan kuin kääremettä pyssyyn. Lesbot ja homot adoptoivat kikkaraanpsä yleensä Afrikasta. Pitää olla iso, pitkäkyrpänen kaveri että ylettyy ja paksukin pitää kyrvän olla että löytää paineet läskien ympäröiviin tuntohermoihin. Laihduta muutama kymmenen kiloa niin asia muuttuu. Sinä kyljelläsi ylempi polvi edessä.

Mies istuu alemman reitesi päällä. Takaapäin niin et läskit löllyy vaan. Tässä on taas Suomi Tai sitten jalat olkapäille jos mimmin liikkuvuus riittää siihen, että se ei ahdista. Tuossa jalat olkapäille pääsee kivasti syvemmälle. Nostaa lantiota paremmin tarjolle, ja helpompi esim. Kyllä homot painaa, vaikka niillä on usein ärtynyt peräsuoli.

Tykkäävät kuulemma isoista pakaroista. On niillä kummallisia mielitekoja. Aiheesta sivuun, mutta ihmettelen homofoobikkojen kauhukuvia anaaliyhdynnöistä. Kyllä heteromiehille, ja naisillekkin, peppuseksi maistuu jos vain annetaan On oikein trendijuttu ja aina harrastettu vaikka ei ehkä, puhuttu. Miettisin, miksi asia kauhistuttaa; yrittääkö alitajuisesti tukahduttaa omat homoseksuaaliset piirteensä Seksi kuuluu kaikille, lihaville, laihoille, rumille, kauniille, terveille, sairaille, nuorille, vanhoille Varmaan laihduttaa, niin monet lihavien ongelmat katoaisivat.

Sulla taitaa olla mielessä vain suomi24 ja trollailu. D Mutta mistä kukin kiksinsä saa. Vai olenko pahasti väärässä? Kukko ,, tietäää,,,,,,, tulee varmasti parempiasento kun katot mitä syöt päivän aikaa rupeat ensitöikseen juoksemaan hiljalleen 10 km joka päivä harrastat säännöllistä liikuntaa noin 1vuosi ,, sen jälkeen et lopeta , rakkauteen tällähetkellä naitte takaapäin ,tavarat sattuvat paremmin kohdalleen,,, odotatte 1 vuosi , kyllähän se maha on jonkinverran hävinnyt ,,, Nämä ovat sellaisia arkisianeuvoja ,,,,, Ei tarvita tehdä mitään laskutoimenpiteitä.

Kuitenkin hyvää Joulua ,, elä syö liikaa. Ei varmaan poikaystävällesikään ole ilo olla lihavan kanssa. Jos et näe varpaitasi, olet liian lihava. Keskusteluketjun taso suorastaan häikäisee: Eli vyötärörasva ei ole hyväksi kenellekkään. Ja siitä kuitenkin pääsee eroon tarvittaessa. Ja nyt näyttäisi olevan tarve? Ei kenenkään pidä olla mitään muuta kuin itse on, mutta suurin osa ihmisistä nyt vaan on onnellisempia ja terveempiä normaalipainoisina.

Työtähän se toki vaatii, mutta mikä ei vaatisi? Joillekkin vaikeampaa kuin toisille, mutta ei mahdotonta. Miksi eloittaja ei siis saisi laihduttaa? Toki pakko ei ole, mutta miksi sitä ei pidetä edes vaihtoehtona? Jos aloittajan ongelma olisi seksin sijaan esim. Asentovinkkejä tuossa jo tulikin alkuperäiseen aiheeseen. Jos ei tahdo venyä, niin naisen polvitaipeet miehen kyynertaipeita vasten on vähän vähemmän venyttävä asento. J a toki tämän voi tehdä myös sopivan korkuisella pöydällä yms.

Takaapäin yleensä toimii siten ainakin että nainen painaa ylävartalon patjaan. Ja pyllistää siten kunnolla. Näitä voitte testailla sillä aikaa kun karistelet ne kilosi pois. Pyörittele ittes jauhossa ja käske ukkoa tuikkaamaan sinne mistä kostuu. Jospa se poikakaverisi ei ole vielä löytänyt oikeaa rakoa? Onko se mahdollisesti pannu sua läskipoimujen väliin? Täällä on monet miehet selkeästi sanoneet, että läski on rumaa ja kuvottavaa, on sitä minkä verran tahansa.

Miten on naiset, ilettääkö teitä jos miehellä on ylimääiräistä? Itseäni ei estäisi seksin harrastaminen, jos sitä ylimääräistä miehellä ei ole useampia kymmeniä kiloja. Ja eikä minua inhota eikä iletä kukaan toinen ihminen, oli se sitten minkä näköinen tai kokoinen. Norsua ei oo kiva panna. Oma emäntä on myös ylipainoinen ja tuohon on ajan myötä tullut kokeiltua kaikenlaista. Itsellä pitkähkö vehje niin helpottaa. Toisekseen mitä hävettävää on himoissaisi, jos et niistä esimerkiksi puhu?

Mies tykkää varmasti, jos vaikka pyydät pökkäisemään toivosi mukaan. Jaah, kannattaa kokeilla kaikkea, ei se yhdyntä ole ainoa 'seksi'. Suosittelen hankkimaan dildon leluja pitämään mielikuvitusta mukana.

Eiköhän niitä orgasmeja ala sitten tuleen kun ei ole kiire ja suorituspaineita. Seksi on kaikkia varten Paras asento on aina Peppuseksi myös on kivaa. On ihanaa työntää isoa kullia naisen pyllyyn. Oih, ja siellä vielä oma ihana poikaystävä Joka kolmas katulamppu oli sammutettu. Tietty se muuttu sitte sellaseks normaaliks painiks mitä me usein painitaan koulunki käytävil.

Mä olen Samia aika paljon pienempi, mutten ole silti yhtään heikompi. Me väännettiin toisiamme ja yritettiin saada toinen kaadettua. Sami vetäs kuitenkin multa yhtäkkiä jalat alta käsistä pitäen ja me rojahdettiin yhdessä lumiseen ja sepeliseen maahan. Se oli saanut mut selälleen maahan ja se oli mun päällä pitämäs mua paikallaan. Mä rimpuilin enkä edes eka tajunnu mitä se oli sanonu mulle.

Mä menin ihan punaseks ja olin aivan ymmälläni. Miten se nyt tollasta yhtäkkiä kysyy? Enhän mä voi kertoa sille! Mut ehkäpä seki on Riuhtasin itseni nopeasti irti Samin otteesta ja kierähdin pois sen alta. En noussu kuitenkaan maasta vaan istuin pää polvien päällä tuijotellen pimeään metsikköön. Nostin pääni ylös, jotta kuulisin paremmin ja käännyin nopeesti katsomaan Samiin päin.

Se oli vetäytyny sikiöasentoon maahan yhdeksi mustannäköiseksi mytyksi, joka nyki itkun tahdissa. Samin silmät oli kyynelissä ja aivan punaset. Kyllä mä voin sulle kertoa. Mä olen homo, mut en tajua miten se suhun liit Mulle alkoi yhtäkkiä valkenemaan yksi jos toinenkin asia Samin ja mun välisellä taipaleella. Ja helvetti se on painanu mua pitkään, kun en ole uskaltanut sulle siitä sanoa aikasemmin! Mä vedin sen lähemmäs ja otin sen pään syliini. Ei täs oo mitään itkemistä! Enhän mä sua aio lyödä!

Enkä ainakaan mitään Samin suunnalta! Mä aina kuvittelin itseni jonkun muun sylissä itkemässä murheitani ja sitä mikä olen. Mutta nyt mä sain olla tuki Samille, mun pitkäaikaiselle tosi hyvälle kaverille jolla onkin sitten sama tilanne kuin mulla.

Nostin Samin maasta ja otin sen kädet pois naamaltaan. Se katsoi kengänkärkiinsä ja oli ihan hiljaa. Mä nostin sen katseen muhun kädelläni leuasta avittaen. Samilla oli pieni sänki, kuten aika monella meidän ikäisellä. Olin oikeesti tosi onnellinen, että Sami oli myös homo, vaikkei meille nyt mitään koskaan kehittyiskään, mut just kuulemani tieto oli kuin joku olis laittanu sulakkeen takas paikoilleen. Ja en missään nimessä halunnu, että Sami tuntis olonsa huonoks äskeisen takia.

Älä enää itke, jooko? Saminkin ilme kirkastu vähän ja hymy alkoi paistaan sen kasvoilta. Lopulta se naurahti ääneen ja me halattiin toisiamme tosi lujasti. Tai siis Sami halasi tosi lujasti ja minä perässä. Puristin silmiäni lujemmin kiinni, kun haistoin Samin tuoksun kyynelten kastelemalla kauluksella.

Me ei erottu toisistamme moneen minuuttiin, vaikka olikin niin kylmä ilma, ettei ulkona kukaan järkevä olisi ollut. Mutta meillä oli lämmin. Aamulla herätessäni oli vähintään yhtä omituinen olo kuin eilen yölläkin. Oikeastaan en tiennyt mitä ajatella. Ainoa asia mikä mun päähän mahtu oli Sami. Olin saattanut sen eilen kotiinsa ovelle saakka, kun se oli ollut niin surkeena.

Me asutaan käytännössä melkein naapureina,eli noin parin talon päässä toisistamme. Harvemmin me ollaan oltu edes yhtä päivää näkemättä, se on aika vaikeeta näin luokkakavereina ollessa.

Eilinen oli ensin ollut ihan tavallinen bailupäivä, kunnes sitten yhtäkkiä kaikki oli muuttunu. Tai no, mikäs tässä nyt niin kovasti muuttu?

Ollaan vieläkin hyviä kavereita ja- Ikkunaan lentänyt sora keskeytti mun ajatukset. Ääh, taas se on pummimassa rahaa.

Viitoin Ellulle, että tulis vaan ylös. Kohta se olikin mun huoneessa kovasti puuskuttaen. Sun edellinenkin velka on maksamatta!

Se oli aina ollut aika paha kerjään kaikkee, eikä se ole niin paha kuin se, ettei se yleensä muista maksaa velkojaan takas. Mä meen pummiin sit Samilta". Ellu kääntyi kannoillaan ja katsoi minuun silmät siristäen.

Älä mee siltä pummiin, mä lainaan sulle. Ellulla oli oudon epäilevä katse kun se poistui vähin äänin. Mitäköhän ihmettä mä olin tehnyt? Miks mä huolehdin Samista niin paljon? Mitä ihmettä keksisi tälle päivälle? Ulkona on säkkipimeää, ainoastaan katuvalojen kelmeä valo värjää kinokset ja alas satavan lumen oranssiksi. Samista en ollut kuullut mitään sitten eilisen, joten ajattelin soittaa sille ja pyytää vaik käymään. Se koulun projekti kävi hyvästä tekosyystä Samin mutsillekin.

Sami ei halunnut tulla puhelimeen kun soitin sen himaan, niin päätin käydä sen luona. Sillä oli selvästi huono olo vielä eilisestä. Olis siis parasta puhua siitä, ettei se alkais kuvitteleen mitään tyhmää, kuten että mä olisin vihanen sille tai mitään.

Sehän nyt olis se vihoviimesin ajatus mikä sen päähän sais pälkähtää. Mä todella tykkään Samista, tykkään ehkä enemmänkin kuin vain kaverina eilisen johdosta. Sami asuu kaksikerroksisessa punatiilitalossa yhdessä vanhempiensa ja pikkusiskonsa kanssa. Se on aika uus talo verrattuna ympäröiviin asuntoihin, jotka on rakennettu luvun puolivälissä. Sami ei onneks enää joudu punkkaamaan systerinä kanssa, vaan on saanut heitettyä 7-vuotiaan kiusankappaleen Barbiet ulos huoneestaan.

Samin faija ei ole sen oikea faija, vaan faijapuoli. Se on kyllä tosi mukava tyyppi ja sen kanssa me Saminkin kanssa usein jutellaan kaikesta paskasta. Taloutta johtava mutsi on oikea esikuva. Aina esiliina päällä ja tarjoamassa uunituoretta pullaa "kun olen kuulemma liian luiseva". Mut otettiin taas vastaan korillisella pullaa ja pitkoa ja viineriä, mutta kieltäydyin kohteliaasti suunnistaessani yläkertaan pitkiä puuportaita ylös.

Oli sellainen tunne, että Samilla ei ollut kaikki kunnossa. Sen huoneen tunnisti helposti Samin huoneeksi, koska ovessa oli iso naisen kuva. Ja tuoksu oli toinen, mistä sen tunnisti. Vähän kukkainen, vähän raikas ja vähän teinimäisen hien sekoitus. Lopulta tosi ihana tuoksu, kuulostakoot sitten miten kummalliselta tahansa.

Verhot oli kiinni, joten avasin ne. Samaan aikaan verhoja sivuun vetäessäni kuulin jonkin kahisevan sängyllä. Peitto liikkui aaltomaisesti edestakas kunnes pieni pörröinen pää putkahti esiin täkin alta. Se oli ihan unen ja itkun sekaisessa pöpperössä. Mä en vaan voi uskoa. En niinkun kummastakaan," se sopersi uneliaana.

Sami pelästy mun kommenttia ja ampaisi sängystä lyömään oven nopeasti kiinni, ettei kukaan vaan kuulisi. Se käänty ympäri nojaten oveen ja huokaisi syvään. Sitten vasta se huomas, ettei sillä ollu vaatteita päällä. Mä tuijotin sitä suu auki, mut nopeesti käänsin katseeni pois ja punastuin. Sami tajus tilanteen ja peitti nolosti kädellään haaransa.

Oltiin me ennenkin toisemme nähty ilkosillaan ja vielä painittukin uima-asuissa, mutta nyt tilanne oli hieman erilainen. Se oli tosi hyvännäkönen, kaikinpuolin. Vaikea oli kuvitella, että kyseessä oli sama kundi, joka ei harrasta juuri mitään urheilua.

Seuraavaksi tein jotain, mitä ei ehkä olisi pitänyt tehdä. Sami aikoi napata boxerinsa sänkynsä reunalta, mutta mä ehdin ensin. Sami yritti napata ne multa, mutta vein niitä vain kauemmas joka kerta, kun se yritti niitä ottaa. Sami suuttui siitä vielä lisää ja hyppäs boxereitaan kohti. Mä väistin heittäen boxerit nurkkaan tarraten Samista lujasti kiinni ja lukiten sen syliini. Tässä ei ole mitään pahaa Rohkaisin mieleni ja sitten suljin silmäni. Tunsin Samin sileät ja lämpimät huulet huulillani ja huomasin, miten omituinen aalto kulki mun lävitse.

Se ei ollut lämmin tai kylmä, ei epämiellyttävä tai paha. Se sai mut aivan veltoksi ja olin pakahtua tästä tunteesta. Syleily tiukentui entisestään, muttei enää vain mun puolelta. Samikin uskalsi nyt näyttää tunteensa mulle ja se oli aivan taivaallista.

Tän kundin tuoksu oli huumaava, sen lämpö mahtava ja ote luja. Meidän huulet erkani pian eikä kumpikaan osannu sanoa mitään. Mä painoin pääni Samin olkapäälle ja se teki samoin.

Mulla soi korvissa sai silmissä näkyi kaikenlaisia värejä. Mä taisin todella suudella oikeaa ihmistä! Pää alkoi pyöriä, mutta pidin itseni tiukasti Samiin kietoutuneena.

Tunsin, kuinka Saminkin kädet piti mua lujasti kiinni ja aivan hellästi hieroi mun selkää ja hartioita. Tästä ei enää tultais selviimään olankohautuksella. Samin iho tuntui niin pehmeeltä Näin lähelle mä en ollut koskaan päässyt ketään poikaa, en etenkään Samia, vaikka monta kertaa ollaankin suihkussa painittu. Tää oli todella erilaista. Oli niin hyvä olo, etten saanut kunnolla henkeä. Sami vetäytyi irti musta ja kysyi: Mä en nimittäin halua, että-" Laitoin käden Samin suun eteen ja nyökkäsin hymyillen.

Ja niin meidän huulet kohtas taas. Kätemme kietoutu toistemme lanteiden ja niskan ympäri, kun suudelmamme syveni. Huomasin työntäväni kieltäni hiljalleen Samin huulien ohi sen suuhun.

Sami päästi pienen ihmettelevän äännähdyksen, mutta sulki silmänsä taas ja antoi mun jatkaa. Samassa me kuultiin ääniä portaikosta. Samin mutsi oli jyräämässä yläkertaan! Leena tuli sisään huoneeseen ja katseli ympärilleen.

Mä seisoin vaatekaapin vieressä kädet selän takana. Jos Samin mutsi olis tienny pojallaan olevan stondis peittonsa suojissa, olis se sen kans huomannut. Onneksi ei, vain mä tiesin ja NÄIN sen. Ei mulla ollut sinne jäämiseen mitään uskottavaa tekosyytä, eikä oikein olis halunnu sanoa talon väelle: Kuten just se, että antaa asioiden mennä omalla painollaan eteenpäin, ilman kiirettä.