Ja sopii tähän reformaation juhlavuoteen. Kansalliskirjaston vapaakappaleasemilla kokeilin joskus aikakauslehtien puolella Hiljaisuuden päivä pitäisi olla joka päivä! Joku pitää kaupungistamme hyvää huolta, sytyttää hämärissä katuvalot vaikka kukaan ei liiku tyhjillä kaduilla Kaupungin rakennukset panevat tuulet kiertämään Ei elämä erityisen vaikeata liene?

Luminen puu varistaa lunta pakkasen niskaan. Elisa muistutti tänään bittiavaruuden vaaroista sulkemalla HTM-sivuni. Pelkää valoa muutamat orvot runot - tyly maailma. Pilvet peittävät taivaan - silti valaistuu. Salaliittoteriojen psykologinen torjunta on yleinen asenne vaikka todellisuuttamme on vaikea selittää järkevästi ilman salaliittoteorioita.

Toisaalta paukkujen käyttäminen teoriojen luomiseen voi olla sairastuttavaa. Vainoharhalla ei ole mitään perimmäistä rajaa ellei käytössä ole parempaa tietoa kuin nettihaut ja palapelin puuttuvat palaset, joista hahmottuu kuvion ääriviivat. Siinä ei ole kultaista keskitietä, kompromissinomaista järkevää suhtautumistapaa.

On miltei yhtä hullua kiistää salaliitot kuin heittäytyä estottomaan teoriairstailuun. Yhdenkään niistä, jotka nyt rääkyvät kuin lapsi poisvietyä äidin nisää Obaman perään ja Trumpia vastaan, en huomannut pahoittavan mieltään Ukrainan likaisesta sisällissodasta, jonka Trump on tunnustanut Yhdysvaltain edellisen hallinnon junailemaksi.

Trumpin "huonot käytöstavat" kyllä ovat heille maailman suurin murheenaihe, mutta ei yksikään ohimennen pommitettu lapsi. Näistä ihmisistä on vedettävä kokonaisjohtopäätös.

Tämä yhdyskuntahyönteinen ei suinkaan kokoa pienyhteisönsä kuningattaren pesään puukottamiensa kukkien mettä vaan villieläimen pääkalloja. Eilen oli Rikhardinkadun kirjastossa Panu Haavisto kertomassa kaupunginarkiston aineistoista. Yleisö oli vähäistä, kuten oli ollut tilaisuuden markkinointikin.

Onneksi itse avasin sattumalta kirjastojen tapahtumakalenterin edellisenä päivänä, lähdin paikalle ja sain itselleni uutta tietoa. Käytännössä sama poppoo on aikanaan tehnyt arkistolle mikrofilmaukset ja nämä nyt digitoidaan. Haavisto vakuutti, että mikrofilmidigitoinnin taso on korkeamp Kaikista dodekafonikoista Frank Martin on melodiantajultaan musiikillisesti lahjakkain. Louis Andriessenin suhde Martiniin on kiinnostava,. Suojasäätä seuraa yleensä takatalvi. Sumuista on tammikuun lopussa. Vanhakansa tietää varmaan täsätäkin viisauksia.

Nykyään ei enää mikään pidä paikkaansa vanhojen säämerkkien osalta. Nummenpakan pysäkillä tuli pala sinistä taivasta ja auringon ennettä näkyviin. Linnut aloittivat raivokkaan konserttinsa keväälle. Katselen televisiosta Suojasäätä ja sen jälkeen tulikin Neuvostoliitossa takatalvi. Takatelvella on paha maine. Brezhnevin aika oli todella pahaa aikaa pahenpaa, joiltakin osin, kunin Stalinin aika.

Näin sanoi venäläinen ortodoksipappi vuosia sitten. Yhdysvalloista on tulossa outoakin oudompi. Toiseksi viimeinen kritiikkini on pikakelaus kymmenestä vuonna ilmestyneestä runoteoksesta.

Lisäksi listasin kymmenen muuta, joita en ehtinyt tarkemmin arvioida. Paketti alkaa olla melko lailla valmis. Vuoden aikana hankkeessa tuli arvioitua tavalla tai toisella yhteensä 32 runoteosta ja sitten pienemmät vinkit päälle. Onpahan ainakin puhuttu ja pidetty runoutta esillä. He ovat käyttäneet paikallista julkisuuslakia Freedom of Information Act saadakseen arkistojen materiaaleja ja tietokantoja ilmaiseen ja vapaaseen käyttöön.

Ilmeisesti juridiseen pohjaan liittyy myös paikallinen käytäntö viranomaistyönä tehdyn materiaalin tekijänoikeudettomuudesta, jonka mainitsin viime syksyn valokuvauskeissin yhteydessä. Viranomaiset ja arkistot ovat laittaneet vastaan ansaintamahdollisuuksiaan suojellen ja tietosuojaan v Onneksi ehdin käydä katsomassa Lenin-museon ennen sen uusimista. Kesällä uudelleen avatussa museossa, johon viime lauantaina tutustuin, kaikki oli toisin.

Museon pitkä historia oli toki näkyvillä sekä säilytyskaapeissa että aloitusvideolla, jonka käsikirjoitus tyylikkäästi Leninin näkökulmasta kuvasi Leninin yhteyden Suomeen lue: Tampereelle ja onnistui siirtymään Leninin kuoleman jälkeiseen aikaan esitellen museon vaiheita. Varsinaisempi museo alkoi suurlakon ja Venäjän vallankumouksien rinnastamisella. En heti saanut juonesta kiinni, mutta kierrettyäni ja miet Ehkä se on sielullinen kokemus.

Krzysztof Kieslowski ohjasi elokuvan Veronikan kaksoiselämä Tänään Kansallinen audiovisuaalinen instituutti esitti tämän elokuvan Logomossa. Olen nähnyt sen monesti ja aina se on yhtä liikuttava ja syvä kosketus. Veronikan kaksoiselämä on elokuva jonka katsomisen jälkeen en ole entiselläni. Kävelimme Pohjolan puutalokaupunginosan läpi veturimiehenkatua Logomoon ja takaisin Lonttisiin. Jää oli sulanut lätäköiksi, rautatie oli hiljainen.

Pohjolan puutaloalue ei ole virallisesti suojelualue, asukkaiden olisi syytä hankkia suoje Liikennemelu on epämiellyttävää ja tosi vaarallista terveydelle!! Hesarin juttu liikennemelusta Ei värien valitseminen ole vaikeaa. Vähän kaikkea, mutta tällä kertaa ei sinistä, ei ruskeaa, ei turkoosia, ei valkoista, ei keltaista.

Peitto on valmis, jämälankoja, joitain uusia keriä, puuvillaa. Monta peittoa olen virkannut, nyt tein ekan ihan vaan itselleni, muut ovat menneet lahjoiksi. Oikeaa kättä särkee, sormien suoristaminen tekee kipeää. Muistan mummin kädet, […].

Käydessäni läpi Tukholman Hedvig Eleonoran kasteita huomasin, että aviottomia lapsia synnyttäneiden lapsivuoteen osoite oli merkitty kirkonkirjoihin. Lisäksi kasteissa yleisesti oli nimetty kätilö ilmeisesti silloin kuin sellaista oli käytetty. Moninaisia ja toisinaan yllättäviä ovat kirkonkirjat. Erikoisena näin myös sen, että kastettujen lasten isän ja välillä myös kummien nimien jälkeen oli erikseen merkitty "ifrån Helsingfors".

Vain parissa tapauksessa kyseessä oli joku muu Venäjän miehityksen alla ollut paikka. Mutta toisaalta huomasin tuttuja helsinkiläisiä, kuten Petter Stake Perjantain ohjelma Jyväskylässä alkoi yhteisesitelmillä, joista ensimmäisessä Johanna Ilmakunnas kuvaili uuteen tutkimushankkeeseensa liittyen säätyläisten naisten käsityökulttuuria ja siitä kertovia lähteitä. Hyvin kainosti Ilmakunnas sivusi sitä, ettei käsityöt olleet aina omaan käyttöön tai huvin vuoksi tehtyä. Mutta itselleni tuli mieleen Krookin perhe, jolle taidosta tuli elinkeino.

Yleisöstä kysyttiin, että eikö museokokoelmien vaatteista pysty päättelemään ovatko ne ammattilaisen vai "harrastajan" neulan jälkeä. Sillä tietenkin ammattilainen olettaa, että ammattilainen tekee Oman elämäni Noah Creshevsky.

Etuna on vielä se, että voin aina palata alkuperäisiin lähdetiedostoihin ja editoida musiikillisia tapahtumia sisältä käsin, muuttaa esimerkiksi tempoa jne. Kokeilin tässä kappaleessa lisäksi alapään expanderia.

Käytössä on jyrkkä mutta lineaarinen 20dB expander taajuuskaistalla Hz. SodomiAmore Jusu Annalan Ntamo , sivua. Lainasin teoksen kirjaston uutuushyllystä. Selailukokemus oli ensi alkuun tyydyttävä, sujuva. Olen joskus ennenkin jäänyt kiikkiin Jusu Annalan jutuista. Sivulta 93 alkoi sikermä Ihmisvarasto, joka oli yhtä ja samaa tekstiä.

Alussa hieman vierastin teoksen matalasivuista ja väljää taittoa. Tämän runoelman kohdalla hiffasin että tottakai, juuri noin se pitikin taittaa! Aika pian totuin tekstin vetoon, eli löysin että se svengaa, kulkee, eli se siirtyy paperista silmien kautt Pääasiassa Tyko Sallisen tutkimuksen ja kirjoituksen kautta muuttuneeseen julkisuuskuvaan keskittyvän tekstin viesti oli, että "uutta tutkimusta tarvitaan koko ajan".

Toki, mutta mielellään kuitenkin huomioiden jo tehty työ. Aivan esseen lopussa Ahola toteaa, ettei "sisällissodastakaan ole viime sanaa sanottu". Ja jatkaa Tänä keväänä ilmestyy kaksikin tutkimusta sisällissodan naissotilaista.

Heitä oli kolmattatuhatta, enkä silti tiedä heidän kohtalois Tämä on niin kovaa kamaa. Läpikotaisin tuttua musiikkia, vaikken ole koskaan aikaisemmin kuullut. Kappaleessa on mielenkiintoinen soitinnus revival cembalo joka hyötyy loisteliaasta äänityksestä jälleen kysymysmerkki kenen. Tämä säveltäjä on suuri.

Hän on jo lempisäveltäjiäni. Myös myöhäiset kuoro- ja vokaaliteokset ovat kertakaikkiaan liikuttavia. Sellokonsertto vuodelta o Mike Pohjolan romaanit eivät ole toistaiseksi peukalopaikoista lähteneet, mutta uusi Turku-romaani kiinnostaa jo aiheensa puolesta. Turun palosta syntyy suuri karnevaali, Mike Pohjola uudistaa suomalaista historiallista romaania, kertoo HS. Olen lukenut nyt romaanin alkupuolta ja ihan kiehtovasti hyvällä otteella tämä tiiliskivi ainakin alkaa.

Mitään syytä ei ole epäillä etteikö meininki kestäisi loppuun saakka. Teos vaikuttaa vankasti ja kypsästi kirjoitetulta. Pohjola on kehitellyt teemansa näytelmän ja musikaalin muodossa. Sitä ihmettelen ettei tällaisella järkäleellä pääsee Mitä on tarpeeksi ja oikealla tavalla katuminen. En ymmärrä ortodoksikirkon katumissääntöä.

Yksi henkilö on katunut syvästi olemattomia tekojaan seurakuntalaisia vastaan. Minä olen hämmästynyt kun kyseinen henkilö esittää anteeksipyyntöään jostakin mitä en tiedä tapahtuneen. Olen usein kuullut ns. Mikä on oikea tapa ja tarpeeksi katuminen? Luulen että tätäkin käytetään vallan ja nöyryytyksen välineenä. En usko raditioon tältä osin. Pitäisikö tässä mennä polvilleen jonkun facistin edessä tai jonkun papin jota olen Jos ajatellaan esimerkiksi Natsi-Saksaa ja sen sotaisaa ulkopolitiikkaa, jonka Hitler muotoili julkisuuteen jo 20 vuotta II maailmansotaa, muistuttiko se enemmän tätä Trumpin linjaa vain sitä jatkuvaa paniikinomaista sotakiihotusta kauhua ja irrationaalista uhoa, jonka koimme Oba Minulle sen aloitti Marketta Luutosen esitys virkkauksesta luvun muotiuutuutena.

Olin luullut hallitsevani lankatekniikoiden kotimaisen historian melko hyvin, mutta enpäs kuitenkaan. Rahvaan asusteiden värikkäät kirjovirkkaustyöt näyttivät aivan oudoilta silmissäni ja enimmäkseen niitä onkin kai tehty Pohjanmaan rannikolla? Perustiedot tekniikasta ja kuvi Sairaspäivä, koko päivä vuoteessa flunssaisena.

Minulla ei ole nyt tarkempaa tietoa kuulemastani äänityksestä, mutta se oli laadukas ja kuulassointinen. Varsinkin sooloviulu oli hienosti soitettu ja varsinkin äänitetty. Ihminen ja musiikki s. Esim miten musiikki välittyy ilmattomassa tilassa suoraan sielulle. Ja miten enkeleiden musiikki eroaa esimerkiksi Bachin musiikista periaatteellisella tasolla.

Hyvä ystäväni, joka ei koskaan juo alkoholia, kusi hissiin. Yritin selittää asian tutkijalle parhain päin. Se oli vaikeaa, koska hissi oli pieni. Minä olin puhunut niin paljon hyvää ystävästäni. Ei olisi pitänyt sillä siellä on peilijäätä. Aurinkoa ei näy harmaan pilvimassan takaa. Ihmiset ja koirat liukastelivat.

Suosittelen kaikille Radio 1: Löytyy areenasta, muuten torstaisin klo Ystävä lähetti minulle uskomattoman suuren paketin täynnä hänen itse kuivaamiaan suppilovahveroita ja lehtikaalia. Tällä viikolla olen syönyt suppis-pastaa ja suppis-piirakkaa ja joka suupalalla ajattelen tätä ystävää.

Juttelin ystävän kanssa, joka kysyi mitä minulle kuuluu, miten pärjään. Ystävä tuli auttamaan painavien kamojen kantamisessa ulkovarastoon. Käytännön apu, jota saa, on enemmän […]. Laitan sanan musiikki lainausmerkkeihin, koska en oikeastaan edes väitä, että tämä on musiikkia. On niin helppo tehdä päinvastoin kuin kukaan. Ja varsinkin päinvastoin kuin itse ennen teki. Tämä voi olla aivan hyvin antimusiikkia pikemmin kuin äänitaidetta. Niin paljon kaikenlaisia musiikin tunnuspiirteitä ja rakennusperiaatteita siitä puuttuu.

Kannattaa myös kiinnittää huomiota siihen, Sen ensimmäinen sessio ei kiinnostunut, joten karkasin Museokorttia kädessä puristaen varsinaisen materian pariin käsittääkseni ainoaan aukiolevaan Jyväskylän museoon. Käsityön museossa oli nyt vaihtuvana näyttelynä Dora Jungin taidekudonnaisia ja Tampellalle suunnittelemia tekstiilejä. Töistä voi verkosta lukea Päivi H Fernströmin blogista.

Esteettisesti kokonaisuus miellytti ja mietin kudonnaisten näkyvyyttä verrattuna muuhun taidekäsityöhön Ettlingenin linnan taikasieni-seremonia-barokkisali Asamsaal. Tehon 02 model for a new calligraphic movement in a new age of hope by Zane Richards. Auringon näkeminen tekee tilapäisesti hulluksi ehkä. Minun piti mennä katsomaan Koulukadun ja Eerikinkadun kulman puutaloja.

Joku henkilö mainitsi että siellä puretaan kadun varressa olevaa puutaloa. Hän olisi ollut kiinnostunut koristeikkunapokista ja ikkunoistakin ostaakseen eli pelastaakseen ne. Niitä ikkunoita ei kuulemma laiteta takaisin uuteen puutaloon joka paikalle tulee. Taas kauneuden tuhoajat liikkeellä. Tuollaisia pokia ei enää kukaan osaa tehdä, ja jos osaakin, niin ne maksavat hunajaa. Kävelin kauppaan ja kohtasin pariskunnan joka riiteli niin räävittömästi että ajattelin että jotain estoja saisi oll Osittainen sokeus hankalimmin opastettava.

Olen hiljattain käynnistyneen kirjaprojektini vuoksi lueskellut jonkin verran kaikenlaista kartanokirjallisuutta ja goottilaisehkoa romantiikkaa.

Joulun pyhinä palasin Daphne du Maurierin pariin. Lapsena luin häneltä jotain kauhua, Linnut ainakin, mutta silloin olin varmaan liian keskenkasvuinen vaikuttuakseni.

Nostan romaanista esiin vain yhden piirteen — yritän vähän madaltaa blogauskynnystäni […]. Tasa-arvo on Steinerin mukaan sitä, että reinkarnaatiossa joka toinen syntymä on mieheksi, joka toinen naiseksi. Miehenä huilataan, naisena nautitaan. Pitääkö sitä miehenä inistä siitä, että naisilla on tässä elämässä hauskaa. Lapsena en tiennyt, että aikuisena eniten maailmassa minua tulisi vituttamaan se että jotkut ovat realisteja. Että aina kun minua loukataan pahimmin, sitä perustellaan vilpittömästi, realismilla.

En voi väittää lukeneeni sitä. Kun tiedän luvun jolloin kirja kirjoitettiin jälkeen ilmestyneen sekä Suomen että Ruotsin puolella runsaasti tutkimusta Vaasa-hallinnon ajan rikollisuudesta tuntui turhalta tutustua Levanderin johtopäätöksiin. Ja enimmäkseen kirjassa oli otteita tuomiokirjoista, mikä alkoi puuduttaa.

Tämä pitää pitää mielessä omien kirjahankkeiden muotoilussa Mielelläni sanoisin myös puolustuksekseni, ettei kirjan aiheilla ole yhteyttä Petter Sundi Kuuntelen yhdysvaltalaisen Michael Pisaron soolokitarakappaletta Melody, Silence. Kappale on aika arvoituksellista ja periksiantamaton 45 minuutin kestossaan ja hidastempoisuudessaan.

On vaikea ajatella millaista tällaista olisi kuulla livenä. Mutta taustalla kuulokkeista kuunnellen se ei ainakaan pitkästytä. Pisarolla on myös kiinnostavia noisekappaleita. Kuuntelin kappaleen Kingsnake Grey 72 min suuremmitta vaikeuksitta puoliun Tyttärellä oli eskarissa ja vielä puoli vuotta sitten samalla luokalla koulussa paha, vaarallinen vihamies, Niilo.

Niilolla on virolainen äiti ja ilmeisesti kotona puhuttuja jännitteitä, jotka purkautuvat koulussa patologisesti. Tilanne ajautui jo alkusyksytä hankalanoloiseen konfliktiin, johon tuntuivat liittyvän jopa maailmanpolitiikan tapahtumat.

Myös tyttäressä on ollut Niiloa ärsyttäviä piirteitä ja hankalia käyttäytymistapoja. Päätin itse ottaa kiusaamiskonfliktissa mahdollisimman pehmeän linjan. Luotin lähinnä viisaan luokanopettajan välittämistaitoihin olen jutellut hänen k Kokoomusnuoret ovat esittäneet että työttömät pitäisi viedä saunan taakse ja lopettaa. Tässä ei ole mitään uutta, tapahtumien aikaan ja kolmekymmentä luvullakin tapettiin tarpeettomia ihmisiä joukkohautoihin ja teloitettiin ihan oudoista syistä.

Suosittelen kokoomusnuorille maamme historiin perehtymistä. Elämä avartuisi huomattavasti parenpien ihmisten lastenkin kohdalla. Ihmisen etuoikeudet ja elämisen laadut eivät ole itsestään selvyys. Ajatellaan nyt ilmastonmuutoksesta aiheutuvia katastrofeja, ne satuttavat meitä kaikkia varmasti. Puhdas vesi loppuu ja palaamme alkuun milla Siinä Kari Bergholm kertoo suvussa hänelle periytyneestä luvun lautapelistä.

Alkuperäisiin omistajiin kuului Alexandra Gripenberg ja on kiva ajatella, että hän on valmistautunut yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen tutustumalla kotimaahansa myös pelillisesti. Totesin aiemmin monien luvun lautapelien olleen maantieteellisiä. Videosta kävi ilmi, että pelissä liikutaan Suomea esittävillä kuvilla Ukrainalainen ohjaaja Sergei Loznitsa on taustaltaan matemaatikko, joka ehti jo tehdä uraa kyberneetikkona, kunnes päätti vaihtaa alaa ja ryhtyä elokuvantekijäksi.

Hän sai koulutuksensa Moskovassa, työskenteli Pietarissa ja on vuodesta asunut Saksassa. Niinistöhän puhuu täyttä asiaa. Eipä tohon logiikkaan voi mitään sanoa. Olen yllättynyt Niinistön esiintymisen maltillisuudesta.

Tämähän on jo vuoden vanha. Omistaja lähinnä harjoittelee asunnossa kirkkolaulua, jossa on siinäkin selkäpiitäkarmivan aavemainen, miltei lovecraftmainen tunnelma.

Mutta kuvaus on päällä lähinnä siksi, että asunnossa kummittelee isolla paavillisella pensselillä. TV-katselijat voivat seurata tosiajassa esineiden itsenäistä liikehdintää, ilmestymisiä ja sen semmoista, mitä nyt ihmiset tänäpäivän televis Olen alkanut käyttää Tarotia aika monella tasolla kirjoittamisessa.

Paitsi että Tarot on metodi, jonka avulla voi selvitellä millaisia hyvänsä fiktioon liittyviä suhteita ja kysymyksiä, se mahdollistaa erityisen mielenkiintoisen metalinkitysjärjestelmän.

Blogimerkinnän tagit merkitsevät usein pelkästään tekstin pintatasontemojen ja ainesten motiivilinjoja. On vaikea kohdistaa tekstejä pelkkien tagien avulla toisiinsa. Voi todeta, että kyllä, pinnallinen, assosiatiivinen, suhde on olemassa, mutta ei noiden erillisten tekstien yhteistarkastelusta silti välttämättä aukea mitään sen ene Se on aina vuorikristalli jota menetelmällisesti nesteytetään.

Milloin kammottava ja suhteiltaan vääristynyt, milloin kaunis ja ehyt kristalli. Sitä on maailman dynamiikka. Vastakkain ovat kaksi suurta cut-up -runoilijaa, jotka leikkaavat ja liimaavat lakkaamatta toistensa lopullisia pääteoksia. Ja tipahtaminen ilmiönä on näissä kuvioissa monista havaitsemattomista nanoputkirakenteista kiinni.

Se ei koskaan tipahda. Vaikka se kerran tipahtaisi, sen sisällä on mikroelektroniikkaa, etäaktivoitava myrkkyampulli. Se on Ajanpelaamisen mestari. Suuri Hans Selo opettaa, pikemmin esimerkkinsä kuin teoksiensa kautta: Entä jos universumi on, ei suinkaan korpernikaalinen, vaan suuri peilisali, jonka kuvajainen muuttuu vain suhteessa Minän muutoksen.

Maailmateatteri näyttäytyy sellaisena kuin eletty elämämme. Siinä on yhtä paljon rakkautta ja vihaa, kun meissä on ollut. Maa tai Aurinko ei ole kaikkeudessa minkäänlaisessa erityisasemassa. Entä jos maailmankaikkeus pyörii Minän ympärillä. Ja me voimmekin, pieninkin meistä, Bill Kenney lähetti siihen kommenttina haikun: Ihmisen laiskuus ja mukavuudenhalu estää ihmistä suhtautumasta kriittisesti puhuttuun tietoon.

Ihmiset yleensä menevät mukaan helposti sen enempiä ajattelematta miten on totuuden laita. Ystäväni Maru kertoi erään henkilön tulleen vierailulle luokseen.

Tämä puhui seikkiksen ilmapiiristä monta tuntia, humaltui puheistaan ja meni "psykoosiin," ja hän lopulta työnsi tämän ulos ovesta. Tiesin tapauksen, olin itse kuunnellut nuo jutut useaan kertaan.

Sitten kuulin että sama henkilö oli puhunut muunnettua totuutta itsestäni. Tiesin että jos tuon henkilön kanssa joutuisi henkilökohtaiseen Tammikuun puolivälissä ArkivDigital mainosti Facebookissa digitoimiaan lääninkuulutuksia Länskungörelser. Muistista pompahti pinnalle vanha blogipostaus Fennicasta löytyneistä etsintäkuulutuksista.

Siellä ne olivat edelleenkin, tarkistin. Ehkä joskus ehtisin tutustumaan varsinaiseen sisältöönkin? Kuvainnollisesti viisi minuuttia tämän jälkeen tein järkevämmän puutteessa Finnassa Sunn-haun ja joukossa olikin yksi näistä etsintäkuulutuksista!

No, nyt oli syy Suomalaisen kirjallisuudenharrastajain käsikirjastosta on löydyttävä Eskelisen eloonjäämispaketti, eli ne romaanit, joita Eskelinen proosahistoriassaan kehuu. Niiden ääreltä hypätään sinä päivä ikkunasta kun fasistit ovat täällä. En ole aiemmin löytänyt Seloa. Nyt pakotin itseni lievän alkuvierastuksen yli tämän ajatuksen voimalla: Eskelisen kehut eivät ole turhia. Tässä on oltava jotakin, mitä en ole vielä oivaltanut. Aika nopeasti alkukankeuden j Entä jos karmaattisen trauman paino on vain yksinkertaisesti liian suuri.

Onko muuta vaihtoehtoa kuin vetäytyä loppuelämäksi hiljaisuuteen meditoimaan. Kannattaako mitään muuta edes yrittää. This is very important: This new proletariat received hefty bonuses. Leaders and activists received teaching grants and seats in various committees and funds. Bards and chroniclers got fina Tänään on Ksenia Pietarilaisen päivä. Ksenia Pietarilainen on yksi Venäjän Jumalan hulluista eli houkista.

Mikäli haluaa tietää Ksenian elämän tarinan voi lukea sen ort. Ksenia teki hyviä tekoja eläessään ja monet uskovat hänen tekevän vieläkin. Monet työttömät naiset käyvät Ksenian haudalla Pietarissa pyytämässä työtä. Sitten heillä onkin kohta työtä runsaasti. Monet suomalaiset naiset käyvät Ksenian haudalla, kuka mistäkin syystä tai ilman mitään erityistä syytä. Jumalan hulluja ei liiemmin Suomen ortodoksisessa kirkossa ole, ja jos olis Jos varis on harmaa niin se tarkoittaa vain sitä että kaikesta maailman valosta vain harmaa on merkitsevä Minkä värinen on maailmankaikkeus?

Aivokäyrämäisen kirjoitusmetodin varjoja on se, että kaikki kirjautuu, päivän hyvyydestä riippumatta. Tulin lukeneeksi ehkä kiusallisimman koskaan kirjoittamani pitkän blogitekstin yli kymmenen vuoden takaa.

Editoinnissa jäljelle jäi kymmenesosan ruoto. Oli siinä sen verran asiaakin. Luulenpa, että samantasoista tavaraa löytyy täältä paljon. Oma silmä on hankalalle aineistolle väistelevä. Kiusallisen haluaa jättää näkyviin. Huonoimmat päivät ovat esillä arvokkaita dokumentteja mielenterveyshistoriasta, paikoin horjuvasta. Ajat ovat mitä ovat, tuuli puhaltaa lakkaamatta. Lopulta hänelle palastuu, että hän on sotinut koko elämänsä omaan itseään, omaa henkilääkäriään ja omaa suojelusenkeliään vastaan.

Ne ovat lyöntejä kasvoihin. Ne voi päättää kantaa ylpeästi mutta sittenkin näyttää muiden silmissä epämääräiseltä baaritappelijalta. Isänsä Julius Johanin kuollessa vuotias Petter Johan oli elossa olevista kolmesta lapsesta keskimmäinen. Isosiskonsa Engla Christinan ja pikkuveljensä Axel Ericin elämänkulusta on minulla tietoja vain vuodelta , jolloin Julius Johanin leski kuoli.

Engla Christina oli tulloin naimisissa kersantin kanssa ja Axel Eric vapaaehtoinen armeijassa. Periaatteessa molemmista pitäisi löytyä jälkiä, mutta ei huolehd Asemic Glitch Poetry by Edward Kulemin.

Jotenkin se liittyy transgressiiviseen taiteeseen. Transgressiivinen taideasenne saattaa joissakin kiihottuneissa mielissä muuttua diagnoosista ja etäisyydenotosta toimintaohjeeksi. Kirous on jotakin diagnoosia e Suojellakseen "uhkarohkeaa nerouttaan" tältä "elementin väkevyydeltä" - sillä kuten Huomautukset Antigoneen toteavat, kreikkalaisten "heikkous" on juuri irtisanoutua elementistä ja "kyetä tavoittamaan itsensä" -- Homreoksen ansiosta he omaksuvat taiteessaan itselleen "vieraan" länsimaisen "kuivuuden" tai "raitt Äärettömyyden laajeneminen on hiljaisuutta.

Onko kukaan käynyt kuuntelemassa laajenemista edestä päin? Tästä alkoi taistelu asuinalueen puolesta. Tästä alkoi portsalaisten taistelu puutaloalueensa puolesta. Portsan K-market, Turun Työväen säästöpankki ja kerrostalo rakennettiin Puutarhakadulle. Tieltä purettiin puutaloja, polkupyöräkorjaamo ja kauppa. Tyäväen säästöpankin pankinjohtaja ajoi innolla koko Portsan tuhoamista. Hän ei tietenkään ollut ainoana asialla, grynderit odottivat saavansa urakoita.

Toisin kuitenkin kävi, ja se oli loistava esimerkki asukkaiden yhteisrintamasta asuinalueensa puolesta.

Se on hieman unenomainen. Jos valo on nopeutta niin miten kuvata pimeyttä. Tiedossamme oleva maailmankaikkeus on ääretön tila, joka laajenee kiihtyvällä nopeudella. Milloin laajenemisnopeus ylittää valon nopeuden?

Minkä väristä elämä sitten on? Iltakävely - tyly tuuli puhaltaa lunta silmille Aamun koleus - aamupissillä tuulee suoraan nivusiin Tikkis.

Talvinen tihkusade - hiilikaupan ikkunassa ainut valo loistaa Bonchoo Nozawa Bonchō, — Syntyi , Nagasaki, kuollut 8. Rubiikin kuutio ei ollut ensimmäinen muotilelu. Muotileluista tulee minulle ensimmäisenä mieleen kaalimaan lapset ja muutenkin luvun viimeiset vuosikymmenet.

Mutta kuten krinoliinien kautta opin, kulutustavaroiden muodit kuuluivat myös luvulle. Niinpä en hirveästi yllättynyt kun Uudessa Suomettaressa todettiin 5. Haku sanomalehtiarkistossa tuottaa laihahkon tuloksen.

Esa Kirkkopellon kirjoittama johdanto Hölderlinin Huomautuksia Sofokleen kääntämisestä -teokseen, sanoo seuraavaa: Kuten runoilija samaisessa kirjeessään Böhlendorffille toteaa: Suhteemme meille omimpaan on aina lähtökohtaisesti ja lähtemättömästi tekninen, ankaran välillinen. Se että joku ihminen haluaa jotakin hinalla millä hyvänsä, ei ole elämän isossa kuvassa minkään arvoista. Elämän arvolla ei ole siinä mielessä hintaa. Jumalille ei auta mahtailla. On uhrattava tarkasti jotta olisi varaa uhrata riittävästi.

Jos sallimus ei salli, on turha kysyä miksi. Joku oli kantanut suuren kiven keskelle toria. Tuntemiskyvytön jumalan sormi istui ja ajatteli. Oliko se meteori, sisältä pehmeän vehnäinen avaruuden aapaleipä. Moni kiersi torin kaukaa. Traaginen "transport" sai alkunsa siitä, kun joku keksi potkaista kiveä satuttaen vain varpaansa.

Kivi oli ehtinyt jo päättää pahoittaa mielensä. Vanhan koulun kummituksen nimi oli Charlie. Hän oli pieni amerikkalaispoika, joka oli jäänyt ensimmäisessä maailmansodassa panssarivaunun alle. Sitä ennen hänen lapsuutensa oli ollut leikkikaluton. Mitä hän oli kuolemansa hetkellä tehnyt Euroopassa ja Olen sanonut tämän noin sata kertaa. Suomi on runouden kentälle näkyvältä osaltaan pienien, vallanhimoisten, umpiluukalloisten ihmisten maa.

Siksi Suomessa ei voi olla mitään runouden julkaisemisen kulttuuria ellei täällä ole Helsingin ydinkeskustassa täsmälleen Lasipalatsin Kirjan -omainen kohtauspaikka, jossa runokirjojen koko tuotantoketju BOD-painamisineen ja vähittäismyynteineen on yhden katon alla mahdollista. Ja tämän toiminnan olisi oltava sellaista, että se on Goethenaum II tyylisellä betonipbunkkerirakenteella suojattu operatiivisia Nämä elokuvat eivät ole viihdettä. Jos unohdamme, yö saapuu. Aineistosta piti tulla Alfred Hitchcocin ja Sidney Bernsteinin elokuva, mutta sitä ei koskaan tullut.

Sodan jälkeinen poliittinen kaupankäynti ja hyödyn t Toista oli ennen, runollisesti. Matti Järvisen suomentamina ja toimittamina niitä on kapoisessa vihkossa Järvisen suomennosta en tekijänoikeussyistä voi jakaa, mutta Wikisourceen tallennettu originaali ei ole kovin vaikeaa ruotsia ollakseen vuodelta Hölderlin määrittelee traagiseen aikaan kuuluvan isänmaallisen käänteen aiheuttaman muodollisen luokkakantaistumisen: Siksi tällöin on luonteenomaista, että tällaisen kohtalon alaisina elävät henkilöt eivät sinnittele kuten Oidipuksen ideaalinen hahmo totuudesta taistellen ja kuten se joka puolustaa ymmärrystään, eivät myöskään kuten se joka Aiaksen henkilöiden tavoin puolustaa elämäänsä, omaisuuttaan tai kunniaansa, vaan että he pysyttelevät vastatusten henkilöinä sanan ahtaammas Mellunmäen vanhalla ostarilla sijaitseva Kulttuuritila Mellari lopettaa toimintansa tammikuun lopussa.

Helsingin tilakeskus on sanonut Mellarin vuokrasopimuksen irti, ostari tullaan purkamaan, tilalle rakennetaan asuintaloja. Itselleni Mellari oli tärkeä paikka. Aikanaan palasin takaisin ihmisten ilmoille lukuisissa myyjäisissä, joissa minulla oli myyntipöytä. Oli korkea kynnys ylittää oma ahdistus ja paniikki, asettautua myyntipöydän taakse, olla häpeämättä omia kädentöitään.

Jäällä auringossa tanssiva henkilö. Aurinkoläikässä joen jäällä tanssa kevyennäköinen henkilö riemukkaasti. Hän oli uskaltautunut jäälle. Kaunis päivä oli huokutellut ihmisiä rantapolulle. Yksi mies oli seisaaltaan auringossa seisten juonut kymmenen tölkkiä olutta yhtä kyytiä. Kaikki nauttivat auringon paisteesta omalla tavallaan. En löytänyt sitä mitä etsin. Piti mennä Portsaan kuvaamaan taloa jonka rakentaminen herätti portsalaiset ruususen unesta puolustamaan puutaloaluettaan.

Se talo on K-Portsan valinnan yhteydessä oleva kerrostalo. Millaisia taloja oli en Teen pehmeäkantisia pokkareita ja hintaan en lisää katetta. Haaveena olisi joskus saada myytyä yksi kappale kutakin osaa niin, että voisi edes teoriassa ajatella tämän sisällön säilyvän jossakin jotenkin, jonkun huomassa. Netistähän tämä poistuu kuolemani jälkeen. Muita kirjoja tuskin tulen enää julkaisemaan, ellen elä niin äärettömän kauan, että jokainen tämän aikakauden kustannusalan toimija ehtii paitsi kuolla myös korvautua absoluuttisella vastakohdallaan.

Väärin tuomittua miestä kuljetettiin kaupungin halki hirttolavalle. Äkkiä riitelevä pariskuntakin ryhtyi suutelemaan. Vain osoittaakseen, että he kyllä tiesivät väärästä tuomiosta ja halusivat suutelemalla asettua lahjotun tuomarin puolelle. Keskinäinen riitansakin ratkesi onnellisesti. Ja riitelevät lapset piirsivät heti, kuin mekaaniset kojeet, maahan hirttosilmukan, ja ryhtyivät ilveilemään sen ympärillä.

Mikään ei ole herkempi kuin kaupunkilaispentujen aisti vääryydelle. Mutta katusoittaja, jolle ei koskaan annettu rahaa koska hän oli liian hyvä katusoittajaksi, taukosi soittons Runoja kannattaa julkaista vain jos saa niistä riittävän tasokasta ja opettavaista kritiikkiä.

On turha julkaista mitään, jos ei siitä voi oppia. Naisen talon kellarissa oli vedellä täytetty betoniallas. Kooltaan noin pari metriä suuntaansa ja useita metrejä syvä. Tiesin että piemän altaan pohjalla lymysi elävä suuri musta monni. Kun talossa nukkui, saattoi eläimien, kuten kissan kanssa keskustella unessa. Myös monni tuli uniin. Se oli paljon luulemaani suurempi.

Kun myöhemmin menin kellariin, sinne oli ilmestynyt hautakivi. Nainen oli nähtävästi kuollut ja hänet oli haudattu kellariin. Lähikylien vaikkuttajat näyttivät tulevan sinne rukoilemaan. Kirkossa, joka oli siinä muutaman sadan metrin päässä, ei sen sijaan vaikuttajie Kirkkopelto Se ei ole todellista Jumalan teatteria, jos ei yleisöä kylvetetä paskassa ja kranaatinsirpaleissa.

Älä mene yleisöksi Jumalan teatteriin. Jätä syntymättä sinne missä tapahtuu. Kun ulkonaliikkumiskielto päättyy kadut alkavat houkutella. Ihmistä kehittyneemmällä elämänmuodolla lienee myös kehittyneempi viihde. Ehkä he voivat tulla läs Erittäin kiinnostavaa alusta asti. Taisi jäädä tekstissä mainitsematta: On siinä ollut ihmettelemistä pöljäläisillä, jos ovat töiltään ehtineet töllistelemään. Piha on hiljaa - ullakolla nukutaan. Samaan aikaan laadin pari hylättyä luonnosta aiheeseen: Aamuinen väri, idästä nousee valo.

Juha-Matti Granqvist on tarkastellut minulle liian myöhäistä aikaa artikkelissaan, jossa hän toteaa että luvun porvarispoikien opinkäyntiä on Suomessa tutkittu varsin vähän.

Useimpien luvulla toimineiden koulujen oppilasmatrikkelit ovat ilmestyneet lähdejulkaisuina, mutta niihin pohjautuvaa, modernit tieteelliset kriteerit täyttävää vertailevaa tutkimusta ei ole tehty. Ei siis valmista tutkimusta kontekstoimaan Petterin ja Karlin melko hohdotonta ylioppilasaikaa. Sisäkörvatulehduksen jälkeen hän oivalsi kuulevansa melodiat vasemmalla korvalla duurissa ja oikealla mollissa. Liityin jossain välissä Helsingin kaupunginmuseon asiakaspaneeliin. En muista kuinka moneen kyselyynsä olen vastannut enkä tiedä onko vastauksia oikeasti voitu hyödyntää museotyössä.

Viimeisin kysely koskee vuoden sotaa. Minkälaisia ajatuksia vuoden sisällissota herättää sinussa? Tiedätkö tarinan, jonka haluaisit jakaa muiden helsinkiläisten kanssa? Onko jotakin mitä itse haluaisit tietää?

Ei kovin mieltä ylentävä aihe, mutta kun en tänään saanut mitään aikaiseksi niin vastataan edes tähän. Millaisia tunteita vuoden sisällissota herättää sinussa? Nelivuotiaana juoksin ympäri taloa ja töräyttelin keuhkojeni täydeltä muoviklarinettia. Ennen kuin äiti ehti huomata, kaaduin jo nenälleni, onneksi keittiön lattialla, joka oli liukasta lakattua mäntylautaa.

Siksi klarinetin pyöreä kello luisti sivuun. Äiti katsoi kurkkuun kauhuissaan, ja kun huomasi että kitalaessa on vain haava, hän lisäsi kipuani tukistamalla muistutukseksi hölmöilystä. Matolla klarinetin nokka olisi painunut kaulani lävitse. Viisaan vanhemman ruumiillinen kuritus yritti iskostaa lapsen mieleen hengenvaaran.

Eräänä kesäaamuna noin viiden vanhana hakkasin kirveell Suomi vuotta V. Vastapainoksi edelliseen kirjoitukseen kerron sen vähän, minkä tiedän vuoden punahuorista ja susinaaraiksi nimitellyistä aatteesa puolesta punaisten puolella olleista naisista.

Ilmari Kianto keksi susinaarttu nimityksen. Hän oli Suomussalmelaisen pappilan kasvatti ja haaremin kannattaja. Hän kylpi naistensa kanssa; hänellä oli odotuksia naisen tehtävästä. Se lienee ollut hyvin vanhatestamentillinen. Hän ampui kerran vanhan vaatekaapin oveen koska luuli siellä olevan jonkun naistensa rakastajan. Punaisia naisia hän ei tiettävästi ampunut Eskelinen Hesalaisessa kirjakerhossa Taru Torikan vieraana. Käytä aikasi hyvin, kuuntele tämä. Muistatteko vielä viime syksynä "somemyrskyn" nostattaneen pieniin lapsiin kohdistuvaa välinpitämättömyyttä vastaan käydyn kampanjavideon?

Aivan äskettäin heinän teko-aikana meni Iisalmen Poroveden kylässä Heikki Partanen joukkoineen niitylle. Heitä seurasi myöskin noin 9 vuotias tyttönsä. Tyttö jäi muista ihmisistä erilleen heinäladon luoksi ja jotakin toimitti siinä.

Hänellä oli valkea huivi päässä ja se lienee herättänyt lähistöllä taivaalla leijailevan suuren kotkan huomiota. Se leijaili ilmassa, kaar Ostin eilen elämäni ensimmäisen kunnollisen klassisen kitaran Katajanokan Kitarasalongista.

Salonkia on kolmisen vuotta pitänyt alun perin kölniläinen soitinrakentaja Uwe Florath. Myynnissä on esimerkiksi hyvin mielenkiintoisia historiallisia akustisia kitarasoittimia. Mielenkiintoiset toki niillä on hinnatkin. Florath rakentaa itse historiallisista soittimista jäljitelmiä. Ostamani kitaran kansikuusen tarina on mielenkiintoinen. Kuusi kaadetaan alpeilta noin kahden tuhannen metrin korkeudesta varhain kevättalvella.

Yö on kuuton, eli kuu on pienimmillään. Kaadettu puu liu'utetaan l Suomi vuotta IV. Perussuomalaiset nuoret ilmaoittavat palauttavansa Lottien maineen.

Eikö se palautettu jo luvulla. Minusta lotat eivät kaipaa persujen puhtaaksi pesua, se on jo tehty. Lotat olivat varmasti suurelta osin uhrautuvaa, tunnollista ja kunnollista väkeä. Äitini kotikylällä on sanonta: Hän tuskin tiesi mitä on fasismi tai poliittinen eetos yleensä.

Lotat eivät saaneet kantaa asetta. Lotta Svärd järjestön toiminta pohjautuu vuoden tapahtumien valkoisten joukkojen suojeluskunti Pari tuntia sitten julkaisin blogitekstin, jossa totesin etten usko huhua Museoviraston heikkoresoluutioisten kuvien CC-lisenssistä ennen kuin moisen näen. Tuttava kommentoi tekstiä tunti sitten "MV: Tämän kunniaksi leikin olevani tiedotusväline ja käytän heille varatun kuvan Ahvenkosken sillan maalauksesta. Kustaa IV Adolf ja Ahvenkosken sillan maalaus.

Per Otto Adelborgin karika Suomessa on viime päivinä sosiaalisessa mediassa pyörinyt vastaavalla tavalla tuotettu yhdistelmä, jolla vastustetaan rokotteiden vastaisuutta. Tai tarkemmin sanottuna ei vastaavalla tavalla, sillä pohjakuva on ilmeisesti otettu Suomen Museot Online -portaalista, joka ei tarjoa mitään uudel Oli ihan hyvä, että henkikirjojen tarkistuksessani jouduin kelaamaan paria mikrofilmiä.

Satuin näin nimittäin näkemään jonkun säterilistauksen ja muistin, että luvun läänintileissä on satunnaisen epäsäännöllisesti arviot säterien rakennuskannasta olin tämän viimeksi muistanut vuonna Sillä verovapauteen liittyi jotenkin edustava päärakennus. Pitänee tarkistaa tuo vielä jostain. Arviot ovat lyhyitä eivätkä mitään yksityiskohtaisia inventointeja. Silloin tällöin olen huomannut niistä poimintoja kartanohistoriikeissä, mutta en tiedä onko kukaan kerännyt koko sarjaa tai tehn Lyhytelokuva olisi liikaa näistä päivistä Liikaa työtä.

Ole Venuksen suosiossa, siinä kaikki. Vihdoin taivaalle lyhyitä rillipäisiä turisteja, kuunsiltoja hiiliputkista hissejä ulkoavaruuteen, muzakkia, ei U2: Ajoittaista mielenkiinnon lopahtamista tähtien sotaan yllättäviä asioita, yksi joka avaimenperässä Helmi roikkuu kaulassa, itse kalastettu mutterin ympärille koodattu väitöskirja Voi punainen Aurajoen monni en minä muista mitään ikävää. Ilmestyksen korjauslevyke vapauttaa tilaa, rajoja Tappelin tietokoneen kanssa tämän tuntemani meni vuoden lauseet prosessorit koettivat ehj Kirjoitin joskus näyn käsien merestä.

Kolmimiehinen soutuvene kulki ylöskurkottuvien käsien meressä: Ihmistiedon vellova meri, Internettinä, Wikipediana ja kirjallisen ennennäkemättömänä tulvana. Ulapassa huutaa jokin luonnoton ristiriita, puuttuva kokoava periaate.

En osaa määritellä tai nimetä sitä, voin vain yrittää rajata, viitata myytteihin ja uskontoihin. En selvästi voi nähdä missä on "puuttuva jokin", missä sen keskus, mikä siinä, sen havaitsemattomuudessa ja läpitunkemat Ihmiset ilmoittavat että heidän seksuaalisella alueella kokemansa häpeäntunne on nolla. Pornoteollisuus ei häiritse ketään. Mutta Kristus pitäisi saada pikavauhtia ristille niin kuin aina ennenkin. Jos ajattelen seksuaalisuutta elämässäni alueena, kuinka laajalla alueella siitä sanoisin että saattaa esiintyä häpeää?

Katson, että häpeän määrä suhteutuu toteutumattomien halujen määrään. Toteutumaton halu on häpeällinen, koska itsellä ei ole ollut kykyä, taitoa tai muuta tarvittavaa halun tai ohikiitävän oikun toteuttamiseen.

Olisi helppo sanoa, että syvin Minä ei sitä todellisuudessa halunnutkaan. Rudolf Steiner kehottaa julkaisussa vihkosessa jälleensyntymästä meitä nimen omaan konstruoimaan ja tutkimaan sitä "persoonallisuutta" joka haluaa sitä mitä emme halunneet eik Apple World Asemic by Johannes S. Luovassa toiminnassa ei ole tätejä. Luovassa toiminnassa oli sääntö lapsia ei saanut kasvattaa.

He unohtivat että lapsi oppii matkimalla aikuisia. Eräässä pisteessä ohjaaja leikki suurta taiteilijaa. Hän oli selin lapsilaumaan maalautelibeeb edessä, ikä vuotiaita, he saivat olla omatoimisia. Sitten yksi lapsista liukastui sormiväreihin joita oli huideltu runsaasti vähän joka paikkaan. Hän löi takaraivonsa lattiaa ja alkoi huutaa hysreerisenä.

Paikalle saapui äiti, Turun Sanomien silloinen Se ei ole todellista Jumalan teatteria, jossa yleisöä ei kylvetetä paskassa ja kranaatinsirpaleissa. Älä mene yleisöksi Jumalan teatteriin, jätä syntymättä sinne missä tapahtuu. Daavidintähti on symmetrinen, nurinkäännettynäkin sama. Sephirothin, elämänpuun, symmetrinen vastinpari on Qliphot, kuolemanpuu.

Agrippan Okkultiassa kabbalaviitteet ovat hämärintä aluetta. En ole koskaan saanut niistä mitään irti. Vaikutelma on se, että Kabbala on luotu tukkimaan aivot, vapauttamaan Baal-Molokin pappiskultti ja harhauttaa alistuneesti opinhaluinen omituinen ihminen 70 vuodeksi omituisen turhaan työhön. Sanomalehdissä näkyy luvun lopulla Kuninkaallisen isänmaallisen seuran palkintojen osa 1, osa 2, osa 3 lisäksi kuninkaan antamia mitaleja erityistä työtä tehneille maanviljelijöille. Edellisistä on olemassa valmis listaus Aulis Oja: Historiallinen arkisto 58 , mutta kun projektissa yritin ensimmäistä kertaa selvittää lisätietoa kuninkaallisista palkinnoista, en löytänyt juuri mitään.

Enkä totisesti valmista listaa saajista. Joita oli Suomessa muitakin kuin viime vuonna useasti mainitsemani viimeks Taiteilijat kasvavat välineensä teknisten edellytyksien mukana. Menneiden vuosikymmenien tyylejä ei voida jäljitellä energisesti vaan korkeintaan parodinen vaikutelma välttäen koska tekijät eivät nyt ole samanlaisista haasteista ja niiden voittamisista innoissaan kuin tekijät omina aikoinaan. Retron energia tulee eri lähteestä. Miesten kertoman perusteella hekin kokevat epävarmuutta sängyssä.

Ja monesta sellaisestakin asiasta, joita ei heti tulisi ajatelleeksi. Kaupoissa kieltäydytty myymästä kondomeja nuorille pojille — "Samaa väärinkäsitystä on ammattilaisillakin" - Ehkäisy - Kotimaa - Helsingin Sanomat.

Ero satuttaa naisia fyysisesti ja henkisesti enemmän kuin miehiä, mutta naiset toipuvat paremmin Naiset tuntevat enemmän henkistä ja fyysistäkin kipua eron jälkeen, mutta lopulta he toipuvat erosta miestä paremmin.

Näin kertoo tutkimus, joka on tehty Binghamtonin yliopistossa New Yorkin osavaltiossa. Tutkimuksesta kertoi Science Daily News.

Tutkijat pyysivät osallistujia arvioimaan eron emotionaalista ja fyysistä tuskaa. Binghamtonin yliopiston ja London University Collegen tutkijat Lontoosta tekivät kyselyn, johon vastasi 5 miestä ja naista 96 maasta. Vastaajien piti arvioida kokemaansa eroa asteikolla 1— Luku yksi tarkoitti, että ero ei tunnu missään ja kymmenen sitä, että ero tuntui sietämättömältä.

Naiset kuvasivat keskimäärin pistein 6,84 emotionaalista tuskaa, kun luku oli 6,58 miehillä. Fyysiselle kivulle naiset antoivat keskimäärin lukeman 4,21 ja miehet 3, Tutkimusta tehnyt Craig Morris Binghamtonin yliopistosta sanoo, että miesten ja naisten erot palautuvat perusteiltaan biologiaan.

Naiset sijoittavat suhteeseen enemmän. Ja heillä on enemmän menetettävää, jos kohtaa väärän henkilön. Mies saattoi häipyä muualle muutamissa minuuteissa, ilman muita biologisia investointeja.

Miehet kilpailevat puolestaan naisten huomiosta. Hyvän puolison menetys ei tunnu aluksi", Morris pohtii. Morrisin mukaan useimmat ihmiset kokevat keskimäärin noin kolme eroa 30 vuoden ikään mennessä, jos ei ole ennen tuota ikää mennyt naimisiin. Eroista ainakin yksi vaikuttaa elämään niin paljon, että se vähentää elämänlaatua viikkojen tai kuukausien ajan.

Kaikkea väkivaltaa pitää pyrkiä estämään Helsingin Sanomien väite Pääkirjoitus Miehiin kohdistuva väkivalta jää pitkälti juuri tämän painotuksen vuoksi tunnistamatta ja ilmoittamatta. Se lakaistaan tietoisesti piiloon, jotta sen vähättelyä voitaisiin jatkaa. Sukupuolineutraali väkivallan vastustaminen ei heikentäisi naisten asemaa millään muotoa.

Se kuitenkin tekisi selväksi sen, että miesten ja poikien henkeä, terveyttä ja ihmisarvoa pidetään yhtä suuressa arvossa kuin tyttöjen ja naisten. Nykyisen linjan viesti on täysin päinvastainen, mikä on suuri tappio sukupuolten välisen tasa-arvon edistämiselle.

Ettei vain harjoitettu yksipuolinen politiikka perustuisi stereotyyppiselle ja seksistiselle käsitykselle naisesta "heikompana astiana"? On kaikkien etu, että väkivaltaan puututaan mahdollisimman varhaisessa vaiheessa uhrin tai tekijän sukupuolesta riippumatta — ennen kuin se ehtii kasvaa kierteeksi.

Juuso Erno puheenjohtaja Miesten tasa-arvo ry. Unohda vanhat uskomukset naisten kärsimyksistä! Tällaista oli urasinkun elämä luvun Suomessa Toisin kuin monet mielikuvat antavat ymmärtää, naisen elämä menneillä vuosisadoilla ei aina ollut ankeaa.

Halusin tuoda siihen vähän valoa, iloisuuttakin. Ei se elämä niin erilaista ollut silloin kun nytkään, Tiina Miettinen kuvaa. Miettinen on filosofian tohtori ja toimii tutkijana Tampereen yliopistossa. Hän on kirjoittanut teoksen Piikojen valtakunta, joka tutkii kolmekymppisiä urasinkkuja —lukujen Suomessa. Miettinen on myös väitellyt lukujen hämäläisistä naisista. Amnesty aiheutti myrskyn - sallii seksityön Ihmisoikeusjärjestö Amnesty International on hyväksynyt kiistellyn kannanoton seksityön dekriminalisoinnista eli laillistamisesta.

Järjestön mukaan näin pystytään pitämään huolta seksityöläisten ihmisoikeuksista. Amnestyn päätöstä on arvosteltu heti kovin sanoin. Amnestyn päätös syntyi kaksi vuotta kestäneiden tutkimuksien ja konsultoinnin jälkeen. Kenttämatkoja tehtiin muun muassa Argentiinaan, Hongkongiin, Norjaan ja Papualle. Naiselle kokkaaminen kannattaa monestakin syystä Olisitko uskonut, että nälkä vaikuttaa myös naisen seksuaaliseen halukkuuteen?

Voiko nälällä todella olla vaikutusta naisen kiihottumiseen? Kyllä voi, näin ainakin väittää tuore tutkimus. Sen mukaan naiset reagoivat romantiikkaan täysin eri tavalla nälkäisinä kuin hyvin ravittuina. Tutkimuksessa oli mukana 20 nuorta naista, joista puolet oli kokeillut pudottaa painoaan vähintään kaksi kertaa.

Toinen puolisko sen sijaan ei ollut koskaan kokeillut mitään dieettiä. Tutkimuksessa naisilla näytettiin romanttisia kuvia sekä neutraaleja kuvia ennen ja jälkeen syömisen. Havaittiin, että naiset reagoivat huomattavasti enemmän romanttisiin kuviin silloin, kun he olivat syöneet. Syykin on selvä, kun nainen on nälkäinen, tulee hänestä helposti ahdistunut ja kiukkuinen. Sen vuoksi hänen on nälän lisäksi vaikea keskittyä mihinkään muuhun.

Sen sijaan täydellä vatsalla nainen pystyy ajattelemaan paljon muutakin. Koska kyseisessä testissä oli mukana vain pieni joukko naisia, on selvää, että lisätutkimuksia tarvitaan. Siitä huolimatta miesten kannattanee pitää tämä mielessä. Tiedättekö, mistä aiheista naisille kannattaa puhua? Lue toimivat neuvot Osa miehistä elää siinä harhaluulossa, ettei naisille kannata puhua urheilusta tai hiustenlaitosta. Elite Daily -sivustolla listataan asioita, joista miesten kannattaisi oppia puhumaan naisten kanssa ja vielä oikein.

Näin elo naisen kanssa ja ylipäätään eläminen maapallolla helpottuu merkittävästi. Asiat saattavat joidenkin miesten korviin kuulostaa vähäpätöisiltä, mutta ei, ne eivät ole. Yhä nuoremmat miehet ostavat seksiä Tukholmassa Vajaat kymmenen vuotta sitten tyypillinen ostaja oli viisissäkymmenissä oleva tai sitä vanhempi, nykyään vuotias ostaja ei ole harvinaisuus.

Tukholman seksinostajat ovat poliisin havaintojen mukaan yhä nuorempia. Tukholman poliisin mukaan ei ole harvinaista, että seksin ostamisesta jää kiinni vuotiaita miehiä.

Vajaat kymmenen vuotta sitten tyypillinen ostaja oli viisissäkymmenissä oleva tai sitä vanhempi ruotsalaismies, kertoo rikostarkastaja Simon Häggström Ruotsin radiolle. Poliisin kanssa yhteistyötä tekevä sosiaalityöntekijä on havainnut saman ilmiön. Työntekijä tapaa niitä seksinostajia, jotka haluavat apua käytöksensä muuttamiseen. Seksin ostaminen on kielletty Ruotsissa lailla. Väestöliiton poikia tukevaan anonyymiin puhelinpalveluun tuli viime vuonna peräti puhelua, joiden aiheena oli omat sukupuolielimet.

Poikien kysymysten kirjo on tuttu vuosikymmenten ajalta: Osa kysymyksistä liittyy lääketieteellistä hoitoa vaativiin ongelmiin. Poikien puhelimessa onkin laitettu merkille, että alati yleistyvä nettiporno vääristää poikien ja nuorten miesten käsitystä omasta kehosta ja sukupuolielimistä. Tyypillistä on, että puhelinpäivystävä kuulee tarinoita, joissa soittajat asettavat ylettömiä vaatimuksia sukupuolielintensä koolle.

Pornon vaikutus näkyy puhelinpalvelussa muutenkin. Viime vuonna poikien pornon kuluttamista käsiteltiin yhteensä keskustelussa. Niissä päivystäjältä kysyttiin esimerkiksi erilaisista yhdyntätavoista tai fetisseistä. Poikien puhelimen vuosiraportissa arvioidaan, että poikaporukat ovat luultavammin kohdanneet nämä aiheet pornossa. Yleistä seksitietoa kysyttiin puhelussa. Yleiset seksikysymykset olivat eniten poikia askarruttava aihepiiri.

Kotityöt pitivät huolen siitä, ettei vapaa-ajanongelmia ollut. Kyllä, nämä kaksi asiaa kuuluvat yhteen. Länsi-Suomen sinkkunaisista suurimmalla osalla oli satoja vuosia sitten kotimökki tai -torppa. Ei ollut taloudellisesti mahdollista, että lapset olisivat jääneet pieneen torppaan asumaan loppuiäkseen. Niinpä nuoret lähtivät nykynuorten tapaan maailmalle, töihin ja tienaamaan.

Se oli itsestään selvää: Suosittu seuranhakusovellus Tinder on kasvattanut suosiotaan ja monet ovatkin löytäneet palvelun avulla vierelleen seurustelukumppanin tai jopa aviopuolison.

Ennen kuin haaveita Tinderin avulla löydetystä kumppanista kannattaa elätellä, on syytä laittaa oma profiilinsa kuntoon. Kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa, joten varsinkin oman kuvakokoelman kanssa tulee olla tarkkana. Miehillä on varmasti oma mielipiteensä, minkälaiset profiilikuvat saavat heidät syttymään, mutta niin on naisillakin: Alusvaatteet ovat aikojen saatossa olleet niin politiikan välineitä, kohun aiheuttajia kuin statussymboleitakin.

Kuumin muoti on vaihdellut pikkuriikkisistä stringeistä aina jättimäisiin mummonhousuihin. Nykyajan naisella on alusvaatteet useisiin tilanteisiin, ja hän arvostaa tyylikkyyden lisäksi myös käytettävyyttä. Stringejä ei myydä lähellekään niin paljon kuin luvulla, mikä johtunee siitä, että ne eivät ole kovin hygieenisiä ja niiden on todettu aiheuttavan terveyshaittoja, Karita Ruoti-Rantajärvi kertoo Lahden Liivikeskuksesta. Samaa mieltä on Funky Ladyn Teija Heikkinen.

Se, miksi housujen mallit ovat aiempaa suurempia, on hyvä kysymys. Ehkä kyse on siitä, että nykyään käytetään paljon tiukkoja leggingsejä ja jumppahousuja, ja alushousujen rajat eivät näy, kun lahkeet tulevat riittävän alas, Heikkinen miettii. Loppujen lopuksi alushousujen malleissa ei juurikaan seurata erilaisia muotivillityksiä. Kun on löydetty itselle sopiva malli, ei siitä päästetä irti, Ruoti-Rantajärvi sanoo.

Stringit ovat vaihtuneet mummoalushousuihin. Seksikkyys riippuu kokonaisuudesta Aiemmat tutkimukset ovat keskittyneet kokonaisuuksien sijaan lähinnä osiin, sillä aiemmin seksikkyys on yhdistetty esimerkiksi hedelmällisyyteen ja vastustuskykyyn. Uusi yhdysvaltalaisen yliopiston tekemä tutkimus kiinnittikin huomiota kokonaisuuteen.

Ominaisuuksien tulee sopia yhteen - Tuoreesta tutkimuksesta käy ilmi, kuinka tärkeää on, että yksittäiset ominaisuudet sopivat hyvin yhteen, toteaa tutkija Nikolaus Troje yliopiston tiedotteessa. Tutkijat hyödynsivät 15 pistettä, jotka määrittivät ihmisen kehon eri osia, joiden seksikkyyttä arvioitiin.

Tutkijat analysoivat pisteiden avulla myös liikettä. Tutkijat loivat hybrid-mallin, johon yhdistettiin seksikkäimmäksi arvioidut kehonosat sekä seksikkäimmäksi arvioitu liike. Tätä kokonaisuutta ei kuitenkaan pidetty viehättävänä, vaikka näin olisi luultu. Koehenkilöt havaitsivat, että kehonosat ja liike eivät jollain tavalla sovi yhteen.

Hybridejä ei arvioitu kovinkaan viehättäviksi kaiken kaikkiaan. Kokonaisuus on seksikkyyden avain - Huomasimme, että viehättävyys riippuu kokonaisuudesta — siitä, että sopivatko liike ja muoto yhteen. Visuaalisen järjestelmämme on herkkä valheenpaljastaja ja havaitsee pienimmätkin epäjohdonmukaisuudet, selittää Troje. Uusien tutkimustulosten takia aiempia pelkkiin osiin keskittyneitä tutkimuksia pitäisi tarkastella uudestaan tuoreen tiedon valossa. Yritys maailman huonoimpaan argumentointiin.

Seuraavaksi tuo lesbo todistaa, että eläimet suosivat homoseksuaalisuutta. Potkaisisivat samalla Amnestyn koko uskottavuuden kyseenalaiseksi saattavan Akkaryhmänsä vittuun: Amnesty aiheutti myrskyn - hyväksyy kiistellyn kannanoton seksityön dekriminalisoinnista - Ulkomaat - Ilta-Sanomat.

Pulleat miehet rakastelevat paremmin kuin treenatut Brittitutkimus, jossa naisia pyydettiin kertomaan, minkälainen miesvartalo heitä miellyttää eniten makuuhuoneen puolella, paljasti varsin lohdullisia asioita ulkonäköpaineista kärsiville miehille. Kyselystä ilmeni, että liha luiden ympärillä on meriitti vällyjen välissä - tätä mieltä oli ainakin 38 prosenttia tutkimukseen osallistuneista naisista.

Gallupiin osallistui yli naista, joten mistään pienestä tutkimusjoukosta ei siten ole kyse. Oliko tämä jo täällä? Tästä syystä lankeat sänkyyn vihamiehesi kanssa Taitaa olla aika naistyypillinen "ongelma", vaikkei tekstissä sitä erikseen tuodakaan esiin. Vuohensuolesta, lannasta ja kivistä lateksikumiin ja kupariin — ehkäisyvälineet ovat kehittyneet vuosituhansia Kondomeja, pessaareja, kierukoita. Pidättyvyys seksistä ja keskeytetty yhdyntä. Ehkäisy ja ehkäisyvälineet eivät ole viime vuosisatojen keksintö, vaan raskauden ehkäisyä on harjoitettu vuosituhansia.

Nainen voi olla hedelmällinen jopa 40 vuotta, joten tarve hallita hedelmällisyyttä on ollut olemassa jo ennen ajanlaskun alkua. Ehkäisyn kehityksestä kertovat niin piirrokset, kirjoitetut tarinat kuin lääketieteelliset dokumentit.

Teollistumisen myötä kehittyi myös ehkäisyteollisuus — ja yksi kehityksen huippukohdista oli ehkäisypillerin synty. Ehkäisypillerin isänä pidetään meksikolaista tutkijaa, Carl Djerassia. Hän onnistui kehittämään keltarauhashormonia sisältävän pillerin, joka esti ovulaation.

D Searle and Companyn kehittämän ehkäisypillerin. Tästä alkoi ehkäisypillerin maailmanvalloitus. Tällä hetkellä yli miljoonaa naista maailmassa käyttää ehkäisypilleriä raskauden ehkäisyyn — eikä lukuun lasketa muita hormonaalisia ehkäisyvalmisteita, kuten ehkäisyrengasta, -laastaria tai -kapselia käyttäviä naisia.

Hormonaaliset ehkäisymenetelmät jatkavat voittokulkuaan erityisesti teollisuusmaissa. Paidaton mies saa ajaa autoa muttei käydä kirkossa Paidan riisuminen julkisissa sisätiloissa ei ole Suomessa suotavaa.

Ulkona, urheilukatsomoissa tai kotona suhtautuminen ei kuitenkaan ole niin tiukkaa. Johtopäätöksen voi tehdä vastauksista tuoreeseen HS-gallupiin, jossa kysyttiin, missä miesten tulisi pitää paita päällä. Viiden kärjessä ovat kirkko 91 prosenttia vastaajista , ravintoloiden sisätilat 87 , bussi, juna ja lentokone 86 , ruokakauppa 81 sekä turistikohteet, kuten museot Sen sijaan pyörä- tai juoksulenkillä sekä auton ratissa olevalle miehelle paitaa toivoo päälle alle joka kymmenes.

Omalla parvekkeella tai pihalla aikaansa viettäville paidan haluaa päälle vain kaksi prosenttia vastaajista, vaikka näköyhteys olisikin kadulle. Gallup-vastaajia tiukemman kannan ottaa tapakouluttaja, kamarineuvos Kaarina Suonperä. Hänen mukaansa miehen ei pitäisi kulkea lainkaan ilman paitaa. Oli kyseessä Helsinki tai Pariisi, miehellä on katukuvassa aina paita päällä. Mieluummin myös hihallinen paita, ei aluspaita", Suonperä opastaa ja muistelee vanhoja Suomi-filmejä, joissa paidattomia miehiä näkyy vain heinätöissä.

Kuusi faktaa pehvasta Jokainen meistä sen päällä istuu, mutta kuinka paljon oikeastaan tiedät takamuksestasi? Cosmopolitan-lehti listasi kuusi faktaa. Yksi asia voi pelastaa koko parisuhteen Hyvinvoivan parisuhteen salaisuus ei ole loppujen lopuksi kovin monimutkainen asia, kertoo Your Tango. Monet parisuhteessa elävät ihmiset ovat saattaneet huomata, kuinka iso asia se voi olla, jos ei koe olevansa arvostettu omassa suhteessaan. Pahimmillaan tilanne voi kärjistyä jopa toisen pettämiseen.

Parisuhdeneuvoja Tammy Nelson kertoo Your Tangolle, kuinka toista voi oppia arvostamaan suhteessa. Kun naiset tapaavat miehen ensimmäistä kertaa, yhtenä ensimmäisistä asioista he haluavat tietää, mitä mies tekee työkseen. Tämä kuulostaa siltä, että aivan kuin naiset arvostaisivat miehen saavutuksia enemmän kuin sitä, millainen hän on ihmisenä.

Naisilla se, että heitä arvostetaan, on emotionaalinen muistutus siitä, että he ovat hyväksyttyjä. Miehen ei tarvitse kertoa naiselle joka päivä, kuinka häntä rakastaa. Mutta miksei toisaalta niin tekisi? Mies ei voi koskaan sanoa naiselle liian usein sitä, että hän on kaunis. Ei siksi, että nainen on pinnallinen tai hän tarvitsisi kehuja tunteakseen itsensä kokonaiseksi, vaan siksi, että hän tuntee itsensä näin hyväksytyksi.

Tällä tavalla miehet ja naiset ovat samanlaisia. Kukaan ei pidä siitä, että joutuu kritiikin kohteeksi. Arvostus on tapa osoittaa kumppanille se, että huomaamme heidät ja että he ovat tärkeitä.

Sinun ei tarvitse odottaa, että toinen pettää sinua tai joudutte avioeron partaalle, ymmärtääksesi arvostuksen merkityksen. Jokapäiväisen arvostuksen osoittaminen voi vain auttaa parisuhdettanne, joten älkää unohtako sitä. Kerro kumppanillesi ne syyt, miksi arvostat häntä ja kerro ne niin, että hän huomaa sinun panneen hänen tekonsa merkille.

Arvostus voi olla myös laajempaa tyyliin: Kun huomioit, mitä kumppanisi tekee, voi parisuhteenne kääntyä uuteen nousuun. Muistakaa, että parisuhde vaatii työtä. Brittiyhtiö lupaa ratkaista kuolemanjälkeisen kiusallisen porno-ongelman Mitä tehdä isoisän kuoleman jälkeen löytyneelle pornolehtikokoelmalle? Brittiyhtiö on löytänyt ongelmasta markkinaraon.

Ennen internetin aikakautta pornoa kulutettiin paljon lehtien kautta. Suurkuluttajille on siten saattanut vuosien varrella kertyä kattava pornolehtikokoelma.

Kuoleman jälkeen löytävätkin omaiset vainajan tavaroita läpikäydessään yllätyksekseen salaisen lehtikokoelman. Nämä ovat tavanomaisia pornolehtiä, kuten Playboy tai Penthouse, kertoo yhtiön omistaja, vain etunimellään esiintyvä Dave.

Webuyanyporn-niminen yhtiö vakuuttaa palvelun hienotunteisuudesta. Esimerkiksi vainajan lapsille saattaa olla tärkeää hankkiutua eroon lehdistä kaikessa hiljaisuudessa, lesken saamatta tietää asiasta. Miesten kiihottumista tutkittiin kahden erilaisen pornofilmin avulla - tulokset hämmentävät Miehet saivat katsottavakseen ensin elokuvia saman naisen tähdittämänä. Kun elokuvan päätähti vaihtui, saatiin selville jotakin yllättävää.

Koeaika oli 15 päivän mittainen. Ensimmäistä kuutta elokuvaa tähditti yksi ja sama nainen, kun viimeisessä elokuvassa nainen oli eri. Uusi nainen kiihotti enemmän Tutkimuksessa selvisi, että miehet saavat nopeammin siemensyöksyn ja tuottavat enemmän ja korkealaatuisempaa spermaa, kun he masturboivat uuden ja heille aikaisemmin tuntemattoman naisen toimiessa ärsykkeenä.

Tulokset eivät kuitenkaan välttämättä tarkoita sitä, että miehet olisi ohjelmoitu pettämään omaa puolisoaan jonkun tuntemattoman naisen kanssa. Tyttöystävältä ohjeet auton korjaukseen — lapusta nettihitti! Porilaisessa autokorjaamossa on varmaan naureskeltu luvan kanssa, kun mies toi tyttöystävänsä auton korjattavaksi.

Pedantti neiti oli kirjoittanut selkeästi ranskalaisin viivoin, että lamput piti vaihtaa. Piti myös kysyä alustava hinta-arvio. Neidin mielestä piti myös pyytää soittamaan, kun auto on korjattu.

Yksi ohjeista oli ylitse muiden: Lappuun oli myös kirjoitettu rakkaudelliset terveiset poikaystävälle. Lue lappu kokonaisuudessaan kuvasta. Naisen avoin kirje leviää netissä "Sinä, joka haukuit minua lihavaksi" Lindsay Swift koki ikävän yllätyksen kesken lenkkinsä. Kokemuksestaan nainen päätti kirjoittaa kirjeen.

Lindsey Swift on brittinainen, joka on nyt noussut puheenaiheeksi internetissä. Syy tähän on se, että rohkea Swift päätti kirjoittaa avoimen kirjeen hänelle, joka haukkui häntä lihavaksi kesken hänen iltalenkkinsä. Kyseinen kirje on saanut aikaan paljon puhetta Facebookissa ja siitä onkin muodostunut tietynlainen hitti. Mies saksi kilpakosijan peniksen ja huuhteli sen vessanpönttöön Taistelu samasta naisesta johti veriseen pahoinpitelyyn Japanissa.

Japanilaismiehen arvellaan leikanneen kilpakosijan peniksen ja heittäneen sen vessapönttöön. Leikkuupuuhista epäillään vuotiasta japanilaista opiskelijaa. Paikallisen median mukaan opiskelija oli tuohtunut pahemman kerran, kun hänen morsiamensa oli viettänyt kiihkeän yön vuotiaan asianajajan kanssa.

Pettämisestä kuultuaan opiskelija löi asianajajaa useamman kerran, repi tämän housut ja katkaisi peniksen puutarhasaksilla. Tämän jälkeen opiskelija heitti peniksen vessanpönttöön. Tokion poliisista vahvistetaan, että pönttöön päätyi todellakin penis.

Poliisin mukaan miehen vammat eivät kivuliaisuudesta huolimatta ole hengenvaarallisia. Opiskelija on tällä hetkellä pidätettynä. Sitruunansiivu tai Coca-colaa emättimeen — ovatko nämä historian oudoimpia ehkäisyvälineitä? Raskaudenehkäisyä on harjoitettu jo ennen ajanlaskun alkua, eikä mielikuvitusta ole ehkäisymenetelmien historiasta puuttunut.

Ennen ehkäisypillerien ja muiden modernien menetelmien syntyä ehkäisyyn on käytetty mitä kummallisimpia keinoja, kertoo päivän Helsingin Sanomat ehkäisyn historiaa käsittelevässä artikkelissaan. Nainen voi olla hedelmällinen jopa 40 vuotta ja tarve hallita hedelmällisyyttä on ollut olemassa jo ennen ajanlaskun alkua. Teollistumisen myötä kehittyi myös ehkäisyteollisuus ja yksi kehityksen huippukohdista oli ehkäisypillerin markkinoille tulo luvulla.

Tällä hetkellä yli miljoonaa naista käyttää ehkäisypilleriä raskaudenehkäisyyn maailmalla. Suomessa e-pillereitä käyttää tällä hetkellä noin naista. Ennen e-pillerin syntyä hedelmällisyyden hallintaan on käytetty mekaanisia ehkäisyvälineitä, kuten kondomia, pessaaria, kierukkaa sekä siittiöitä tuhoavia spermisidejä.

Seikkailija, kirjailija Giancomo Casanova luotti spermisideistä erityisesti sitruunaan. Casanovalla oli tapana laittaa naisen emättimeen palanen sitruunaa tai sitruunalla kostutettu vanutuppo. Myöhemmin tutkimuksissa on selvinnyt, että sitruunamehu tuhoaa sekä spermaa että vähentää HIV: Sitruuna on ollut erittäin yleinen ehkäisymenetelmä Välimeren maissa.

Spermisidien luotettavuus on noin 70—80 prosenttia. Video paljastaa karun totuuden pestistä Kaaso on kuin epäpätevä terapeutti, joka vain odottaa, että morsian saa hermoromahduksen. Elite Daily -sivuston videolta selviää, miten vaikeata naisen on joskus olla kaasona. Hyvän kaason pitää olla myös hyvä suunnittelija, pitää rakastaa järjestelemistä, yksityiskohtia ja koristelemista, mutta aina morsiamen paras ystävä ei ole näissä asioissa onnensa kukkuloilla.

Joillekin naisille kaasona oleminen tarkoittaa sitä, ettei itse ole menossa naimisiin vielä hetkeen, ja itse kaasosta tulee hullu kissanainen seuraavien viiden vuoden aikana. Eräs nainen kertoo videolla, miten morsian oli määrännyt hänet tuhlaamaan dollaria eli vajaat euroa häissä käytettävään mekkoon. Nainen oli suostunut, mutta oli tokaissut morsiamelle, ettei häälahjaa ole tulossa, sillä mekkoon menee koko hänen budjettinsa.

Vaihda ajatuksesi uuteen asentoon Seksuaaliterapeutti Elina Tanskanen kehottaa unohtamaan odotukset ja heittäytymään seksin vietäväksi avoimin mielin. Elena Vikström ja Johanna Tukiainen riitelevät: Elena Vikström päivitti eilen Riidan syy on DVD: Johanna itse väittää koko ajan että minä olen varastanut niiden tavarat, Elena kommentoi riitaa. Johanna Tukiaisen ja Elena Vikströmin riita jatkuu: Seiska uutisoi eilen Elena kertoi Seiskalle, että hän oli asunut viime kesänä Helsingin Jollaksessa Tukiaisten luona vuokralla, ja hänen dvd: Elena päivitti tiistaina Nyt Johanna Tukiainen kertoi oman näkemyksensä riidasta, - Hän valehtelee täysin: Hänellä on henkilökohtaista vihaa minua kohtaan.

Oikea totuus on, että hän putsasi huonekaluja myöten koko Jollaksen, kun oli siellä vuokralaisena. Hän laittoi myös Julian maalaamia tauluja, kristallikruunuja yms.

En ole tekemisissä koko ihmisen kanssa! Missä ihmeen vaiheessa olisin hänen jotain levykokoelmiaan pöllinyt? Sitäpaitsi en ole varas, Johanna sanoi. Riku Nieminen jallittaa naisia painajaistreffeille — yllättäviä reaktioita Riku Niemisen luoma mammanpoikahahmo tarjoaa unohtumattomat treffit useammalle naiselle.

Riku Niemisen piilokameraa ja sketsiviihdettä yhdistävässä Rikua -ohjelmassa pahaa-aavistamattomat sinkkunaiset joutuvat hyvin erikoisille treffeille.

Peitetarinana naisille kerrotaan, että kyseessä on MTV: Toinen toistaan viehättävämpiä naisia saapuu treffeille ja tapaa Rikun yksi kerrallaan. Useamman ilme on vähintääkin huvittunut, kun mammanpoika-hevariksi meikattu Riku ilmoittaa heti kärkeen tiukat vaatimuksensa naisille. Hymy huulilla naiset yrittävät pyöritellä Rubikin kuutiota.

Yökerhoon lavastettu tilanne menee kaikille täydestä, vaikka tilanne ja Torstin käyttäytyminen muuttu hetki hetkeltä omituisemmaksi. Paikalle pelmahtaa myös yllätyksenä Torstin äitiä esittävä nainen. Yhdessä äitinsä kanssa Torsti pistää naiset todella vaivannnuttavaan tilantenteeseen. Katso koko Hevi-Torstin treffisekoilu torstaina Perussuomalaisten nuorten puheenjohtaja ja perussuomalaisten varapuheenjohtaja Sebastian Tynkkynen julkaisi keskiviikkona Facebookissa kuvan tuntemattomasta naisesta burkha-kaavussa.

Vasemmistonuorissa toimiva Zidan huomauttaa, että Tynkkynen ei mennyt keskustelemaan burkhaan pukeutuneen naisen kanssa. Tynkkystä ei oikeasti kiinnosta, miksi nainen pukeutuu burkhaan, vaan hän käyttää naisasiaa keppihevosena ksenofobiseen vihanlietsontaan, Zidan sanoo.

En usko naisten kohtaaman väkivallan Lähi-idässä selittyvän sen enempää islamin uskolla kuin Suomen perheväkivaltatilastojen kristinuskolla.

Ensimmäinen lapsi voi heikentää onnellisuudentunnetta jopa enemmän kuin puolison kuolema Ensimmäisen lapsen syntymän jälkeinen onnellisuudentunteen heikkeneminen voi vaikuttaa myös siihen, etteivät vanhemmat hanki enää toista lasta. Ensimmäisen lapsen syntymä saattaa heikentää onnellisuudentunnetta jopa enemmän kuin työttömyys, avioero tai puolison kuolema, selviää Demography- lehdessä julkaistusta tuoreesta tutkimuksesta.

Vanhempien, jotka kokevat olevansa aiempaa onnettomampia ensimmäisen lapsensa syntymän jälkeen, todennäköisyys hankkia toinen lapsi on pienempi kuin niillä vanhemmilla, joilla ei onnellisuudentunteessa ole muutosta. Tutkimuksessa kysyttiin saksalaiselta heidän onnellisuudestaan ennen ja jälkeen lapsen syntymän. Osallistujilta ei kuitenkaan suoraan kysytty lapsen saamiseen liittyvistä tunteista, sillä tutkijoiden mukaan tuoreille vanhemmille on tabu sanoa negatiivisia asioita vauvasta.

Tutkimukseen osallistuneista vain hieman alle 30 prosenttia ei kokenut onnellisuudentunteensa heikentyvän. Miksi teinipojan rankka seksuaalinen häpäisy ei ollut raiskauksen yritys?

Rikosoikeuden professori selittää Teinipojat eivät saaneet tuomiota raiskauksen yrityksestä, vaikka yrittivät työntää vessaharjaa toisen pojan peräaukkoon.

Taustalla on vasta viime kesänä muuttunut laki. Eli esineellä tunkeutuminen ei ollut raiskaus, vaikka se voi olla erittäin tuskallista ja vahingollista, sanoo rikosoikeuden professori Terttu Utriainen. Utriaisen mukaan raiskauksen tunnusmerkistön muuttaminen siten, että myös esineellä tunkeutuminen luokitellaan raiskaukseksi, on yhteiskunnan arvojen kehitystä heijasteleva muutos. Siksi raiskaussäännökset liittyivät alun perin vaginaaliseen yhdyntään. Nykyään ajatellaan, että raiskaus liittyy seksuaaliseen itsemääräämisoikeuteen.

Nainen testasi kostopornoa - jo muutamassa sekunnissa alkoi tapahtua Naisjournalisti varoittaa, että jokainen seksikkään selfien joskus ottanut voi olla vaarassa. Brittiläinen tutkiva journalisti Anna Richardson päätti selvittää, miten suuresta ilmiöstä on kyse, kun puhutaan niin sanotusta kostopornosta.

Channel 4 -kanavan uudessa Revenge Porn -dokumentissa käsitellään, miten paljon netissä liikkuu kostopornoa ja miten laajasti naisvihaa levitetään. Ohjelmassa käsitellään myös sitä, millaisia vaikutuksia kostopornolla voi loukattujen elämässä olla.

Kostopornosta on kyse esimerkiksi silloin, jos entinen mies- tai naisystävä julkaisee häpäisymielessä toisesta paljastavia kuvia netissä ilman toisen lupaa esimerkiksi eron jälkeen. Kostopornosta voidaan rangaista niiden lainkohtien mukaan, jotka käsittelevät kunnianloukkauksia ja yksityiselämää loukkaavan tiedon levittämistä.

Ilkeitä kommentteja sekunneissa Jotta journalisti saisi selvän kuvan asioista, hän päätti ladata itsestään ottamia alastomia selfie-kuvia netistä löytyville kostopornosivustoille. Nainen päätti esittää vihaista ex-miesystävää ja latasi intiimejä kuvia entisille naisystäville omistetuille vihasivustoille. Kesti vain sekunteja, ennen kuin kuvat alkoivat kerätä ilkeitä ja häijyjä kommentteja.

Yksi kuva keräsi lopulta yli klikkausta. Richardsonin mukaan tämä todistaa sen, että heti julkaisun jälkeen paljastavalla kuvalla on jo suunnattoman suuri yleisö. Richardson tyrmistyi vastaanotosta ja riettaista kommenteista, joita hän kuvistaan sai.

On olemassa erityisiä kostopornosivustoja, minne miehet lataavat kuvia ilman naisten suostumusta ja vielä nimeävät naiset. Testosteronihoito edistää miehillä tämän elimen terveyttä Tutkijat ovat havainneet, että testosteronihoito alentaa miehillä sydänkohtauksen, halvauksen ja ennenaikaisen kuoleman riskiä, uutisoi Medical News Today. European Heart Journalissa julkaistussa tutkimuksessa käytettiin tietoja 83 potilaalta, jotka olivat osallistuneet Veterans Affair -tutkimukseen.

Tutkimukseen osallistuneita seurattiin keskimäärin 4,6—6,2 vuoden ajan. Onnistuneella hoidolla merkittävä vaikutus Miesten ennenaikaisen kuolinriskin havaittiin olevan 56 prosenttia alhaisempi, jos testosteronihoito oli onnistunut heidän kohdallaan. Tutkijat varmistivat, että osallistujien terveydentila oli suurinpiirtein samanlainen, jotta heidän välillään voitaisiin tehdä reiluja vertailuja.

Lisäksi tutkimuksen ulkopuolelle jätettiin sellaiset miehet, jotka olivat saaneet sydänkohtauksen tai halvauksen. Toisaalta mukana oli potilaita, joilla oli todettu jokin sydäntauti. Onnistunutta testosteronihoitoa saaneilla miehillä sydänkohtauksen riski oli 24 prosenttia alhaisempi ja halvausriski 36 prosenttia alhaisempi kuin niillä, joiden hoito ei ollut onnistunut tai jotka eivät olleet saaneet testosteronihoitoa.

Tutkijat huomauttavat, että näiden vaikutusten mekanismit ovat vielä epäselviä, ja lisätutkimuksia niiden selvittämiseen tarvitaan. Heidän mukaansa mahdollisiin tekijöihin kuuluvat kehonrasva, insuliiniherkkyys, trombosyytit, lipidit ja tulehdukset.

Tällä tavoin löydetään ne potilaat, joille hoidosta on eniten hyötyä, kommentoi tutkimusta johtanut lääkäri Rajat Barua Kansas City Veterans Affairs Medial Centeristä. Koska Whitney Way Thore on yhtä iso kuin valas - eikä siis ilmeisesti saisi haukkujien mielestä elää.

Tänään alkavan uuden realityn tähti Whitney Way Thore on tottunut kuulemaan loukkauksia. Hän painaa kiloa. Thorella on tätä nykyä paksu nahka, mutta hänen läheisillään ei, mikä tulee todistettua Upeassa lihavassa elämässäni. Se kertoo yhdessä yössä julkisuuteen nousseesta kolmikymppisestä jenkkinaisesta, josta tuli tähti sen jälkeen, kun hän latasi YouTubeen tanssivideon. Video oli nimetty itseironisesti A Fat Girl Dancingiksi suom.

Lihava tyttö tanssii ja siitä käy selvästi ilmi, että Thore taitaa tanssiaskeleet. Onhan hän harrastanut lajia tosissaan vuosikaudet. Liikkumiseen tuli tosin pitkä tauko, kun suurinpiirtein normaalikokoisen naisen paino nousi ensin vajaat viisikymmentä kiloa, ja sitten vielä toisen mokoman lisää. Ensin tilanne sai Thoren masentumaan. Hän alkoi inhota itseään ja vartaloaan. Lopulta nainen aloitti kollegansa kannustamana No Body Shame Campaign -blogin, joka on sittemmin kasvanut kokonaiseksi liikkeeksi.

Sanomana on, että kenenkään ei tulisi hävetä omaa ruumistaan, vaikkei se olisikaan mallimitoissa. Thore toimii itse esimerkkinä kuljettuaan pitkän tien hyväksyäkseen itsensä ulkonäkökeskeisessä yhteiskunnassa. Upeassa lihavassa elämässäni nähdään Thoren ohella hänen lapsuuden perheensä. Thore on muuttanut takaisin Glenn-isänsä ja Barbara-äitinsä hoteisiin. Babsina tunnettu äiti auttaa silloin, kun ylipaino muodostuu esteeksi. Hän muun muassa ajelee tyttärensä säärikarvat, koska tämä ei itse taivu sitä tekemään.

Babs tarjoaa apuaan myös, kun perheen kuopus ei sitä mielestään tarvitsisi. Miesasiansa Whitney pitäisi mieluusti omana tietonaan, mutta sehän ei tässä taloudessa käy! Näin moni varusmiehistä keskeyttää armeijan - määrä kääntynyt laskuun arusmiespalveluksensa keskeyttää aiempaa harvempi, uutisoi Keskisuomalainen. Lehden mukaan huippuvuonna armeijan keskeytti 19 prosenttia varusmiehistä.

Tänä ja viime vuonna 15 prosenttia kaikista varusmiehistä on keskeyttänyt palveluksensa. Keskeyttäneiden määrä kääntyi laskuun vuoden jälkeen. Keskisuomalainen selvitti asiaa puolustusvoimien pääesikunnan tilastoista. Valtaosa keskeyttämisistä tapahtuu ensimmäisten palveluspäivien ja kaksi kuukautta kestävän peruskoulutuskauden aikana. Yleisimmin keskeytyksen aiheuttavat mielenterveydelliset tai käyttäytymishäiriölliset syyt. Hieman alle viidenneksellä keskeyttävistä on tuki- ja liikuntaelinten tai sidekudosten sairaus.

Muita syitä ovat heikko yleiskunto ja ylipaino. Poliisit antavat köyhille ylinopeussakkoja! Blogi US Pauli Sumanen Kympin poika on nero, kympin tyttö suorittaja Minun luokallani oli kiltti kympin tyttö, joka opetteli koulukirjat ulkoa ja sai hyviä numeroita. Minä rasavilli opettajien kauhu luin juuri ja juuri tarpeellisen, jotta sain tyydyttäviä numeroita. Hänestä tuli pankkivirkailija, minusta konttoripäällikkö. Hän pääsi yliopistoon pänttäämällä pääsykoekirjat ulkoa, mutta hänen opiskelustaan ei tullut mitään.

Hän valitsi väärän alan, sillä käsittääkseni lakitieteellisessä ulkoa opitusta on edelleen hyötyä, vai olenko väärässä. Minä valitsin alan, jossa ulkolukua on vähemmän mutta soveltamista enemmän. Zoë Ligon on seksuaalikouluttaja, joka haaveilee omasta seksilelukaupasta ja työskentelee myös nettideittisivustolla.

Hän kirjoittaa Refinerysivustolla siitä, kuinka hän on harrastanut seksiä 99 ihmisen kanssa ja on valmis myös sadanteen kertaansa: Suurin osa näistä ihmisistä, sanotaanko noin 97 prosenttia, on ollut miehiä.

In addition, she works for an online dating website and creates collage art known for its subversive and sexual content. Hoitajatar linnaan 10 vuodeksi vanhuspotilaiden seksuaalisesta hyväksikäytöstä!! Viljanen väittää ettei ole luvannut suurmoskeijalle ilmaista tonttia! Muutakin outoa on ilmassa. Viljasen mukaan kaupunki voi osoittaa julkiseen käyttöön tulevan tontin ilmaiseksi tai hyvin edullisesti, mutta ei osallistu muuten uskonnollisten yhteisöjen rakennuskustannuksiin.

Tonttiasiat eivät Helsingissä kuulu Helsingin apulaiskaupunginjohtaja Ritva Viljaselle. Sinnemäki ilmoittanut, ettei tonttia heru ilmaiseksi. Ja vielä yksi kummallisuus: Viljanen puolestaan ilmoittaa, että suhde Jardiin on puhtaasti ammatillinen ja että hänen rooliaan hankkeessa on liioiteltu.

Käsittämätöntä että punavihreät puolustavat tätä! Iranissa on parhaillaan menossa valtava kampanja, jossa naiset rohkeasti ottavat kuvia itsestään hunnuttamattomina ja julkaisevat sosiaalisessa mediassa.

Ihmisoikeustilanteesta jotain kertoo se, että naiset ovat rohkeita, jos heidän hiuksensa näkyvät. On käsittämätöntä, että Suomessa punavihreät poliitikot puolustavat tätä arvojärjestelmää, kun sen edustajat itse maissa rupeavat taistelemaan sitä vastaan. Nuoret muslimit antoivat Tynkkyselle oppitunnin asiallisesta maahanmuuttokeskustelusta.

London art dealer accused of killing her mother during an exorcism UK News Daily Express Female Scottish jihadi in a plot to bomb the Queen Scotland News Daily Express Yksinhuoltajaksi jäänyt mies pyörittää viisihenkisen perheen arkea — "Suosittelen ottamaan apua vastaan" Yle Uutiset yle. Hähä, siitäs saatte, senkin punaviherfemakot: Tianjinin räjähdyksillä sosiaalisessa mediassa rahastanut nuori pidätettiin Kiinassa Yle Uutiset yle.

Isisillä järkyttävät perustelut seksuaaliselle väkivallalle Raiskauksesta tuli miehen mielestä osa hänen uskontonsa harjoittamista ja sille omistautumista, sillä hän rukoili ennen ja jälkeen raiskauksen. Sillä houkutellaan taistelijoita muslimiyhteisöistä, joissa vapaan seksin harrastaminen on tabu ja seurustelu kiellettyä. The New York Times: Ihmekös, kun niin moni punaviherfemakko on aivan kiimaisena haalimassa tänne kaiken mailman ISISiläisiä.

Naisillahan on raiskausfantasiat hyvin yleisiä ja moni muille miehille kelpaamaton femakkonarttu voi elätellä toiveita siitä, että kenties vihdoin ISISin myötä edes joku vihdoin huolisi hänet. Tosin, ainakin monilla ISISiläisilläkin tuntuu olevan edes jotain laatukriteerejä.

Brittiäiti poltti vauvansa kasvoihin hymiön — tuomittiin vankeuteen Yle Uutiset yle. Olisi korkea aika saada ankarat rangaistukset ja pakkohoito raskausaikana juoville nartuille!: Amerikkalaisnainen jättäytyi Isisin seksiorjaksi voidakseen auttaa muita Terroristijärjestö Isisin vangiksi jäänyt ja järjestön johtajan Abu Bakr al-Baghdadin toistuvasti raiskaamaksi tullut amerikkalainen avustustyöntekijä Kayla Mueller olisi voinut paeta, kirjoittaa brittilehti The Independent. US hostage 'refused chance to escape from Isis to save Yazidi girls' 14 August An American woman who died while being held hostage by Isis sacrificed her chance to escape her captors to save two Yazidi girls, it has been claimed.

Johanna Tukiainen teki kotipornovideon! Kutsunnat alkavat tänään - näin käy, jos ei ilmesty paikalle Joka vuosi satoja kutsunnanalaisia jättää tulematta kutsuntatilaisuuksiin. Puolustusvoimien kutsunnat alkavat tänään maanantaina.

Tänä vuonna kutsunnat koskevat pääasiassa vuonna syntyneiden ikäluokkaa. Kaikkiaan kutsunnanalaisia on 31 henkilöä. Kutsunnat eivät suju aivan oppikirjan mukaan jokaiselta nuorelta. Kapteeni Timo Miettinen maavoimien esikunnasta kertoo, että vuosittain jopa satoja ihmisiä jättää hoitamatta lakisääteisen velvollisuutensa. Heistä pääosa asuu ulkomailla, eikä miellä tätä asiaa omakseen. Osa ei edes tiedä olevansa Suomen kansalainen, Miettinen sanoo. Harmittomia unohduksia Ulkomailla asuvan ei tarvitse itse saapua kutsuntatilaisuuteen, mutta asia pitää hoitaa valtakirjalla Suomessa olevan asiamiehen avulla.

Harmittomia unohduksia sattuu vielä selvästi useammin. Miettinen muistuttaa, että mikäli unohtaa saapua paikalle varsinaisena kutsuntapäivänä tai paikalle ei pääse pakottavasta syystä, asian korjaaminen käy helposti. Ensin kannattaa ottaa välittömästi yhteys omaan aluetoimistoonsa. Suurten alueiden kutsunnat jakautuvat pidemmälle ajanjaksolle, ja unohduksen voi paikata saapumalla toisen päivän kutsuntatilaisuuteen.

Erillisiä kutsuntatilaisuuksia järjestetään ympäri Suomea paikkakunnalla. Aivan viimeinen mahdollisuus hoitaa asia on Vuoden lopuksi puolustusvoimat selvittää poissaolleiden tilanteen. Taustalla saattaa olla laillinenkin syy, joka ei syystä tai toisesta ole tullut tietoon, kuten vakava sairaus, tai henkilö voi olla laitoshoidossa. Etsintäkuulutus Tämän jälkeen keinovalikoima kovenee.

Tässäkin vaiheessa voi vielä itse ottaa yhteyden aluetoimistoon, ja asiat saadaan hoidettua, jolloin kuulutus puretaan. Muuten kun poliisi tapaa henkilön, tulee sakko ja poliisin määräys ilmoittautua aluetoimistoon. Sitäkin kautta tulee vielä useita henkilöitä kutsuntoihin ja asiat saadaan rullaamaan. Valtaosalla asiat tulevat kyllä hoidettua, Miettinen sanoo.

Asevelvollinen mies on kutsunnanalainen sen vuoden loppuun saakka, kun hän täyttää 29 vuotta. Etsintäkuulutus pysyy voimassa siihen saakka, mikäli henkilöä ei saada ilmoittautumaan aluetoimistoon.

Tärkeää on vain hoitaa itsensä paikalle, niin kaikki järjestyy, Miettinen sanoo. Suurimmassa osassa aluetoimistoja kutsunnat alkavat maanantaina tai tiistaina, loput alkavat urakan ensi viikolla. Kutsunnoissa määritetään asevelvollisen palveluskelpoisuus ja annetaan ratkaisu palveluksen aloitusajasta ja -paikasta sekä palveluksesta vapauttamista koskevista asioista.

Vapautuksen saa vuosittain noin joka kymmenes asevelvollinen. Yleisin terveydellinen este palveluksen suorittamiselle on mielenterveysongelma. Lehti kertoo nuoresta suomalaismiehestä, joka aloitti asepalvelukseen Tikkakoskella vuonna , mutta siirtyi kesken kaiken siviilipalvelukseen. Nyt vuotias Taimo Halme koki armeijaan menemisen aluksi täysin luontevalta: Mies pärjäsi taitotesteissä hyvin ja viihtyi armeijassa, kunnes hän osallistui alokkaille järjestetylle luennolle.

Joukko vuotiaita nuoria kuunteli kirkkain silmin, miten korkea-arvoinen ammattisotilas kertoi, että Venäjä on se taho, joka hyökkää Suomeen, ja näin siihen varaudutaan. Ei aloitettu pehmeästi puhumalla moraalista tai sodankäynnin ja tappamisen oikeutuksesta, vaan suoraan selitettiin, millaisella kalustolla Venäjä tulee ja miten siihen vastataan, hän kuvailee haastattelussa. Halme ei voinut hyväksyä sitä, että miehet opetetaan tappamaan. Hän käsitti, että todellisessa sotatilanteessa hän saattaisi olla päättämässä toisen ihmisen elämästä tai kuolemasta.

Mies koki tämän moraalinsa vastaiseksi. Heti luennon jälkeen Halme jätti armeijan ja siirtyi siviilipalvelukseen.

Aliupseerikoulun johtaja hyväksyi miehen perustelut, kiitti ja kätteli. Halmeen mukaan armeijasta voi saada hyviä muistoja, löytää ystäviä ja kokea yhteisöllisyyttä. Mies aikoo silti suorittaa asevelvollisuutensa toisin tavoin: Yhdysvaltalainen seksuaalikouluttaja Zoë Ligon kertoi harrastaneensa seksiä 99 ihmisen kanssa ja odottavansa sadatta kumppaniaan. Hän kertoi lisäksi pitäneensä kirjaa seksikumppaneistaan excel-taulukon avulla. Artikkeli sai myös Iltalehden lukijat avautumaan seksikumppaniensa määristä ja siitä, onko niillä oikeasti väliä.

Seksuaalisesti aktiivisena miehenä kumppaneita on kertynyt vuotiaasta lähtien 82 kappaletta. Määrä ei kuitenkaan korvaa laatua, vaikka pidänkin uusiin ihmisiin tutustumisesta.

Lyhytkestoisia suhteita mahtuu näihin vuosiin, mutta vielä ei ole pidempikestoisempaa tullut kohdalle. Laura Honkasalo ja ehkä muutkin feministit eivät edes ymmärrä lukemaansa Tasa-arvovaltuutettu jättä luterilaisen kirkon kun naista ei valittu ja meni ortodoksikirkkoon jossa naisia ei edes päästetä tilanteeseen, että heitä voisi mihinkään valita. No, tämä punakomunisti feministilogiigga on aivan jostain toisesta todellisuudesta Tavallinen nainen photoshopattiin 18 maan kauneusihanteita vastaavaksi - mikä miellyttää eniten?

Miltä näyttää ihannenainen Kiinassa, entä Espanjassa? Katso kuvat 18 maan kauneusihanteita vastaavaksi photoshopatusta naisesta. Superdrug-ketju pyysi naispuolisia graafisia suunnittelijoita ympäri maailman käsittelemään normaalin naisen kuvan vastaamaan oman maansa kauneusihanteita. He käyttivät naissuunnittelijoita, koska halusivat asiasta naisen näkemyksen. Ketju lainasi samaa ideaa kuin viime vuonna kasvokuvansa 25 maahan muokattavaksi lähettänyt freetoimittaja Esther Honig.

Perceptions of perfection -projektin tarkoitus oli ymmärtää paremmin, miten erilaisia ja osin epärealistisiakin kauneusihanteet saattavat olla. Osa maista joutuikin muokkaamaan naisen lähes tunnistamattomaksi alkuperäisestä, jotta kuva vastaisi ihannetta.

Osassa taas tarvittiin vain pientä viilausta. Yleisimpiä olivat muutokset hiusten värissä ja lantio-vyötärö-suhteessa. Muodokkaampia naisia ihailevissa Pohjois-, Etelä-, ja Keski-Amerikassa nainen muutettiin tiimalasin malliseksi, kun taas Euroopassa ja Aasiassa hänestä tehtiin niin kapoinen ja hoikka, että painoindeksi lähentelisi oikealla naisella jo alipainoa. Esimerkiksi muokatun senttisen kiinalaisnaisen painoksi arvioitiin vain hieman yli 46 kiloa. Näillä mitoilla kiinalaisnaisen painoindeksi olisi tasan 17, kun normaalipainon raja kulkee painoindeksissä 18, välissä.

Suurin osa muokatuista kuitenkin pääsi terveelliseen painoon. Jääkiekko suosii poikia Tytöille annetaan vähemmän harjoittelumahdollisuuksia, sponsoreita ja medianäkyvyttä. Jääkiekko suosii poikia ja miehiä selviää uudesta väitöstutkimuksesta. Tyttöjen joukkueet saavat vähemmän sponsorisopimuksia ja medianäkyvyyttä. Naiset eivät voi pelata jääkiekkoa ammatikseen Suomessa.

Lajia harrastavat tytöt ja naiset joutuvat uloimmalle kehälle. Tutkimuksen tyttöjoukkue harjoitteli pääasiassa kaksi kertaa viikossa kun poikajoukkueet harjoittelevat useimmiten neljästä viiteen kertaa viikossa, toteaa kasvatustieteiden maisteri Helena Herrala. Herrala tutki vuotiaiden tyttöjen organisoitua jääkiekkoharrastusta kahdeksan kuukauden ajan. Hän seurasi joukkueen pelejä, harjoituksia ja tapaamisia.

Myös tyttöjen kirjoitelmat, videotallenteet ja haastattelut ovat osa tutkimusaineistoa. Herralan mukaan tasa-arvotyö ei voi olla määräaikaisten yhdenvertaisuutta edistämään perustettujen projektien varassa. Meillä on vielä sukupuolten välisessä tasa-arvossa paljon tehtävää. Etnografinen tutkimus tyttöjen jääkiekkoharrastuksesta" tarkastetaan lauantaina Lapin yliopiston kasvatustieteiden tiedekunnassa.

Mitä eroa on vaimolla, puolisolla ja rouvalla? Vuoden ohjeistus herättää hilpeyttä Facebookissa leviää tällä hetkellä vuonna julkaistu ohjeistus, miten vaimo, puoliso ja rouva oikein eroavat toisistaan. Se selviää nyt — Suomen Elinkeinoelämän Keskusarkiston Facebookissa postaama kuva vuoden Sunilan uutiset -julkaisun ohjeistuksesta on herättänyt suunnatonta hilpeyttä.

Eräs kysymyksestä kiinnostunut henkilö on suorittanut asiasta tutkimuksen ja julkaissut seuraavan tuloksen: Kun mennään naimisiin rakkaudesta, tullaan mieheksi ja vaimoksi. Kun mennään naimisiin mukavuuden halusta, tullaan herraksi ja rouvaksi. Kun taas avioliitto solmitaan valtiollisista tai taloudellisista syistä, tullaan puolisoksi. Vaimo rakastaa miestään, rouva säälii ja puoliso sietää.

Vaimo pitää huolen taloudesta, rouva talosta ja puoliso hyvästä ulkonaisesta menosta. Vaimo jakaa miehensä surut, rouva rahat ja puoliso velat. Vaimo hoitaa sairasta miestään, rouva käy katsomassa häntä ja puoliso antaa tiedustella hänen vointiaan.

Kun mies sitten kuolee, niin vaimo itkee, rouva suree ja puoliso pukeutuu surupukuun. Mies tatuoi peniksen reiteensä — vaimo jätti! Aviomiehensä huonoon huumorintajuun kyllästynyt nainen on hakenut avioeroa Britanniassa. Stuart Valentinon vaimo jätti hänet sen jälkeen, kun hän näki miehen reidessä penis-tatuoinnin.

Samantha-vaimolle mauton tatuointi oli viimeinen niitti. Southseassa asuvan pariskunnan avioliitto oli rakoillut pitkään. Stuartin mukaan vaimo oli kyllästynyt siihen, että mies pilaili ja vitsaili vaimonsa kustannuksella päivittäin.

Valentino oli saanut ystäviltään lempinimen: Stuart kertoi, että hän oli tehnyt penis-tatuoinnin itse. Samantha oli ostanut miehelle tatuointivälineet joululahjaksi.

Mies on todennut jälkeenpäin, että penis-tatuointi oli huono idea. Mies ei voi enää pitää shortseja julkisilla paikoilla ilman, että hänen perheensä häpeää häntä. Metro-lehden mukaan Valentino aikoo säästää rahaa, jotta hän voisi tulevaisuudessa poistaa tatuointinsa. Jokainen varusmiesluokka painaa 0,5 kg enemmän kuin edellinen Lääkintäkommodori, sotilasterveydenhuollon professori Kai Parkkola kertoo Etelä-Suomen Sanomille, että varusmiesten keskimääräinen paino nousee noin puoli kiloa vuodessa, vaikka pituus pysyy samana.

Puolustusvoimilla ei ole tarkkaa lukua ylipainon vuoksi vapautetuista. Kaikkiaan kutsunnoissa vapautetaan varusmiespalveluksesta kokonaan tai määräajaksi noin 5 miestä vuositttain.

Parkkola sanoo, että tottumattomuus liikuntaan lisää myös vammariskiä. Huono kunto ja tottumattomuus liikkumiseen lisäävät tapaturmariskiä. Pienituloisilla sinkuilla ja lapsettomilla pariskunnilla veroleikkuri voi olla pahempi kuin suurituloisimmilla Pienituloisilla sinkuilla ja lapsettomilla pariskunnilla veroleikkuri voi olla pahempi kuin suurituloisilla, osoittaa Valtion taloudellisen tutkimuskeskuksen tutkijan Heikki Viitamäen tuore Työnteon kannustimet - mitä jää käteen?

Viitamäki tutkii muistiossa työnteon kannustavuutta. Työnteon kannustimiin vaikuttavat etenkin toimeentulotuki, soviteltu työttömyysetuus, yleinen asumistuki ja marginaaliverotus. Työnteon kannustavuutta arvioidaan Suomessa efektiivisillä marginaaliveroasteilla ja työllistymisveroasteilla, eli sillä osuudella palkkatulon lisäyksestä, joka jää saamatta kun lisätään työntekoa tai hakeudutaan ansiotyöhön.

Tulonlisäyksen seurauksena verot, veronluonteiset maksut sekä tulosidonnaiset palvelumaksut nousevat ja tarveharkintaiset etuudet pienenevät. Mitä suurempia efektiiviset marginaaliveroasteet ja työllistymisveroasteet ovat, sitä pienempiä ovat työnteon taloudelliset kannustimet. Miksi parisuhteessa ei saisi sekstailla muiden kanssa? Miksi liitämme seksin parisuhteeseen? Miksi en saisi suhteessa olla muiden kanssa? Minua askarruttaa, miksi meillä on tapana vetää yhtäläisyysmerkit seksin ja parisuhteen väliin.

Sinkku voi vielä harrastaa seksiä pyrkimättä parisuhteeseen, mutta jos on parisuhteessa, seksi pitäisi rajoittaa parisuhteeseen. Näin elämää nähneenä naisena en ymmärrä tätä. Eihän parisuhde ole mikään seksileiri. Se on kahden ihmisen kiintymys- ja rakkaussuhde, jossa voi mielellään olla myös seksiä. Mutta miksi parisuhteessa oleva ei voisi harrastaa seksiä myös muiden kuin puolisonsa tai kumppaninsa kanssa?

Uskon, että monet parisuhteet olisivat nykyistä onnellisempia, jos seksiä voisi silloin tällöin harrastaa muidenkin kuin oman kumppanin kanssa. Uuden tutkimuksen mukaan nämä temput ovat turhia. Uuden tutkimuksen mukaan seksikkäintä ja puoleensavetävintä on yllätys, yllätys omana itsenään oleminen. Ontariolaisen Queensin yliopiston mukaan ulkonäön tai kävelyn muuttaminen saa naiset vaikuttamaan vähemmän puoleensavetäviltä. Professori Nikolaus Troje ja hänen tutkimusryhmänsä selvittivät kävelytyylin vaikutusta viehättävyyteen.

Heidän mukaansa seksikäskään kävely ei näytä kuumalta ellei se sovi kyseisen ihmisen vartalonmuotoon ja tyyliin. Feikattu keinahtelu sai sen sijaan naisen näyttämään vähemmän viehättävältä. Suurin osa naisista ei varmasti kiinnitä kävelyynsä mitään huomiota, mutta tutkimustulosta voi soveltaa laajemminkin.

Troje vetää samalla logiikalla listalta yli myös korkeat korot, viimeisimpien trendien perässä juoksemisen, tekorusketuksen ja voimakkaan meikin sekä hiusten värjäyksen. The Telegraph-lehden haastatteleman Trojen mukaan ei ole helppoa - tai kannattavaa - yrittää olla jotain, mitä ei aidosti luonnostaan ole.

Reagoimme niihin negatiivisesti, hän toteaa. Sen vuoksi persoonallisuuteen sopimattomat muotivaatteet eivät tee kuumaksi ja tekorusketuksen pystyy erottamaan jo kaukaa. Trojen mukaan kyky erottaa teeskentely todellisesta on peräisin jo luolamiesten ajoilta, jolloin sitä käytettiin aivan toiseen tarkoitukseen - erottamaan helposti metsästettävät heikot yksilöt tai haavoittuneet saaliseläimet terveistä ja voimakkaista.

Tuhansia vuosia vanha hiusten värjäyksen perinne saa myös kenkää. Tummat kulmat ja vaaleat hiukset yhdessä viestivät vain siitä, että sinussa on jotain outoa. Nainen meni Tinderiin ilman meikkiä - katso, kuinka kävi! Mitchell esittelee tulokset maicangirl-nimisellä YouTube -kanavallaan. Ensin Mitchell postasi kolme täysin naturellia selfietä Tinder-profiiliinsa.

Sen jälkeen hän pyyhki oikealle kertaa hyväksyen siis miestä Tinder-parikseen. Viiden tunnin jälkeen 16 miestä oli antanut sydäntä takaisin.

Kokeen seuraavassa vaiheessa Mitchell retusoi Relook-applikaatiolla samat kolme kuvaa imartelevimmiksi ja pyyhki läpi uudet miestä. Muokatut kuvat toimivat luonnollisia kuvia paremmin ja poikivat naiselle 73 peräti Tinder-paria. Karulta vaikuttavasta tuloksesta huolimatta editoimattomien kuvien saama miesmäärä oli Mitchellille yllätys, ja tämä kertookin odottaneensa pienempää lukua.

Mitchell arvioi, että deittisovelluksia käyttävät miehet ovat taipuvaisia valitsemaan puhtaamman ja virheettömän näköisen ulkonäön, eivätkä välttämättä ole niinkään paksun meikin tai korostettujen piirteiden perään.

saapuu paikalle tummat hiukset huolellisesti suittuna ja timanttikorvakorut välkkyen, .. lehdet, joista tuli suosittuja myös homoseksuaalisten alakulttuureiden .. symbols), working-class kids who proclaim their nationalism through their and earrings and carry handbags) and sexual categories (only queers buy Dolce &. Taken together, sexi kuvat tullintorin parkkihalli these governmental thai hieronta video miesten siveysvyö techniques serve to add homoseksuaalisuuden. Peiliä ei voi muuttaa, on muutettava kasvoja, jotka siihen pei- . sipaisin vain hiukset hänen otsaltaan ja katsoin silmiin: Jumala oli luon- Samalla kysymys pyörii tarinan Lehtonen, Maija ”The Novel for Young Adults in Finland”. . Paul, Lissa ”Feminist Criticism: From Sex-Role Stereotyping to Subjectivity”.

EROTTINEN TARINA MIES HOMO LAUKEAMINEN

Ajoittaista mielenkiinnon lopahtamista tähtien sotaan yllättäviä asioita, yksi joka avaimenperässä Helmi roikkuu kaulassa, itse kalastettu mutterin ympärille koodattu väitöskirja Voi punainen Aurajoen monni en minä muista mitään ikävää. Sodan jälkeinen poliittinen kaupankäynti ja hyödyn t Yhdysvalloissa kaksi kolmesta nuoresta miehestä ja yksi viidestä naisesta katsoo pornoa netin kautta vähintään kerran viikossa. Nämä kaupunginvaltuutetut mahdollistivat tuhon: Opetusneuvos kehottaa luottamaan opettajien pätevyyteen, jolloin sukupuolella ei tulisi olla väliä. Seksi mietityttää Poikien puhelimeen soittajia Väestöliiton Poikien puhelimeen soittajia mietityttävät eniten seksuaalisuuteen liittyvät asiat, kertoo Väestöliitto.

SEX WORK VANTAA SEKSI HOMO SHOP