Miss Neiti, vieläkö orin kanssa täytyy käyttää sitä lämpökäsittelyä, vai riittääkö pelkästään naisen hellä käsi? Keinovaginalla tapahtuva spermankeruussa,sen vaginan lämpötila on n.

Annan lämpöä, mut onnistuu kyl ilmankin. On kait jotenkin yhdistänyt minun kädet siihen siemensyöksyyn, niin sen fiilikset on usein jo sen mukaiset. Välillä roiskinut jo suurin piirtein saman tien, kun olen ottanut terskan käteen ja hieman hieronut. Olen vain ajatellut, että ori nauttii siitä vielä enempi, kun on lämmintä kalun ympärillä.

Tiedä sitten, olenko oikeassa.. On tosiaan muutenkin niin älyttömän kiihottunut, en ole ikinä kyllä nähnytkään niin kovaa erektiota. Luulisin,että ori nauttisi siitä lämpökäsittelystä enemmän,koska se vastaa sitä tamman sisäistä lämpöä, mutta eiköhän se muukin kiihoitus tunnu siitä mukavalta, jos se varsinkin johtaa siemensyöksyyn. Kyllä uskoisin näin myöskin. Mut on kyl muutenkin tosiaan hyvällä mielikuvituksella varustettu polle: Kokeilin muuten eräänä päivänä jotain uutta ja aika herkkua Olen aina välillä masturboinut siinä samalla kun hoitelen tuon hepan..

Täs erään kerran sitten kokeilin sen verran, että pujotin sen kalun jalkoväliini pimpsaani vasten. En koitttanutkaan sitä sisääni tietenkään, mut tosiaan halusin tuntea sen itseäni vasten. Samalla tyydytin sitä niin kuin ennenkin nyt oli lämpökäsittely mukana. No kävin tietenkin itsekin niin älyttömillä kierroksilla, että tämä ori ehti laueta kalu jalkovälissäni. Mut tuntui kyllä hyvältä itsestänikin, kun tunsin tän kaiken.

Et sitä sai mitä tilas Onneks asustelen yksin, niin ei tarvinnut selitellä tuollaista taharamäärää kenellekään. Niin sen orin kalu oli siis paljasta tavaraani vasten, että pudotin pöksyjä sen verran alas et sain tän patukan huulille. Kun laittaa googleen haun. Kerro vielä miltä tuntui kun laukesi? Ihan vain mielenkiinnosta, koska pidän oreista yli kaiken,millainen se sinun orisi on onko se suomenhevonen vai joku lämmin puoli verinen?

Onko sillä kookas kalu vai pieni jne. Kun leikit orisi kanssa hyväiletkö koskaan sen kiveksiä? Minun kokemukseni mukaan moni ori pitää kivesten hyväilystä ja pidän siitä itsekkin, koska tunne on samanlainen, kuin hyväilisi naisen rintoja. Katseltiin muijan kanssa noita astumisia youtubesta aiemmin tänään. Ei helkkari, ei voi muuta sanoa: Meillä oli omat astutukset siinä samalla, joutu ottamaan hänet kolme kertaa ja luulen et kerta vielä kiellon päälle tänään; Ei sillä että hän valittaisi, päinvastoin, tykkää kun pimpsaa survotaan oikein kunnolla roiskeiden kanssa.

Käytiin kyllä kierroksilla molemmat. Kyllä naiminen tuntuu mahtavalta noiden videoiden lämmittämänä. Taisin olla jotain 16 v kun televisiosta tuli joku leffa, joka alkoi siten, että hevoset suoritti aktin. Se oli taitavasti kuvattu, ensin näytettiin tamman pillua, joka teki pumppausliikettä, ori tuotiin esiin ja sen valtavan pitkästä elimestä valahteli jo etukäteen "sitä.

Lähikuvassa näytettiin, miten tamman pillusta alkoi valumaan spermaa ja ori aloitti pillun nuolemisen, sitä jatkui kauan, en sitten tiedä, saako tamma siinä orgasmin, mutta erit. Muistan myöskin nähneeni telkusta leffoja, missä näytettiin astumisia.

Eräs ranskalainen hevostilalle sijoittunut elokuva on jäänyt erityisesti mieleeni. Tämä oli joskus luvulla, olin aika nuori sälli silloin. Näissä kanssa näytettiin aika läheltä, kun ori sai hetken pakaroille lätkimisen jälkeen työnnettyä munansa tammaan ja alkoi pumppaamisen.

Ja kuinka se puri lauetessaan tamman lapoja häntäänsä huiskutellen yms.. Harmi, kun ei näytetä näitä ko leffoja enää. En tiedä onko filmi sama, koska rva x. Elokuvan suomenkielinen nimi oli "Pedon vallassa" oikealta nimeltään, jos muistan oikein La bette, tai ainakin sinnepäin. Minulla on tuo elokuva nauhalla ja tarkoitus on kopioida se DVD.

Voi muuten olla juuri tuo sinun mainitsemasi elokuva, En muista siitä hirveästi muuta paitsi juuri tyuon hyvin näytetyn astumisen. Ja siitä on tosiaan yli 20v kun olen sen nähnyt viimeksi. Mut hyvä tietää tuokin leffa, jos vaikka löytyisi jostain divarista edes. Kaikki extramatsku, mitä on tarjolla, kelpaa kyl mulle. Oli se astuminen tia pelkkä orin seisokki. Ei tarvitse olla pelkän youtuben varassa.

Levykauppa äxällä on varastossa ainakin muutama ko leffa. Nimellä Peto-La bète-The Beast. Pistin tilaukseen tänään, pitäis olla noudettavissa ehkä jo pe. On vissiin muutenkin aika roisi leffa vieläkin, vaikka on tehty luvulla.

Joo se on se sama, josta mainitsin. Ainakin TV versiosta oli sensuri poistanut sen seksiaktin pedon kanssa ,joka tapahtui suolla. Kerro oliko se mukana tuossa sinun versiossasi, sitten kun olet katsonut sen leffan. Sehän se, Pedon vallassa.

Olisi ihan kiva saada jostain tuo alkupätkä siitä filmistä. Oli melkoinen sokki myönteisessä mielessä nuorelle tytölle nähdä niin realistinen ja ammattimaisesti kuvattu tapahtuma. Erikoisesti se kalun työntyminen tamman sisään ja lopuksi pillun nuoleminen- täysi kiihottuminen oli kyllä valmis parissa sekunnissa: D Noin muuten, hevosen "se" on yksi niistä salaisista fantasioista, mitä päässä liikkuu. Levykauppa äx, sieltä löytyy. Vkl katsoin ja siinä oli tää loppukohtauskin mukana, mis tän naisen peruukki jopa sai kunnon kyytiä; ja on aika hottis tää miss lane..

En tiedä onko youtubessa tätä alun astutusta, mut tosiaan levykauppa äxällä on vielä muutama kappale ko leffaa hintaan 6,95e: Et kannattaa ostaa ihan tuon astumisen takia jo.

Mulla oli kyl kans keppi sekunnissa löysästä halkeamispisteessä tän alun astutuskohtauksen jäljiltä.. Yks mahtavimpia pätkiä tätä puuhaa mitä olen nähnyt: No hankkiko Rva x sen kyseisen elokuvan,kun se kerran oli saatavana. Ja onko Miss Neiti antanut hepalleen nautinnon hetkiä? No eipä tullut kuitenkaan hankittua, on varmaan kasetilla, eikä ole enää nauhuria.

Olen kyllä, elämä etenee kuten tähänkin asti: Osaisiko kukaan sanoa pitäisikö ruuna peniksen hyväilystä? Eihän se mielihyvän tunne varmaan ole hävinnyt mihinkään, jos vaikka halut on hävinneetkin palleroiden matkaan. Ja olen ainakin itse nähnyt ruunien joskus roikottavan ja jäykistelevän kalujaan samalla tavalla kuin oritkin.

Tämä on sekä orien,että ruunien kohdalla yksilöllistä. Kyllä ainakin oma ruuna ja moni muukin ruunakaveri piti kyseisestä hyväilystä. Kerro nyt hyvä Miss Neiti hieman millainen ori sinulla on. Itselläni oli aikoinaan montakin ori kaveria,ei tosin omia, mutta kuitenkin oli tilaisuuksia leikkiä niiden kanssa ja testata niiden käytöstä.

Kun ori huomaa miten mukavalta se peniksen ja kivesten käsittely tuntuu niin ne on aina valmiita yhteistyöhön ja nauttivat käsittelystä. Suomenhevonen, aika nuori vielä. Kyllä tämäkin aika pian "oppi tavoille", eikä tosiaan ole mikään hullu seksipeto silti. Minä pidän kaikista hevosista,mutta Suomenhevonen on kuitenkin kaikkein rakkain, se on vaan jotenkin läheisempi kuin muut. Varsinkin suomi orien vehkeet ovat useimmin näyttävämmät ja kookkaammat kuin lämmin ja puoliveristen.

Toki noilla muillakin on eri kokoisia ja näköisiä elimiä, mutta suokeilla on usein värikkäämmät, kun taaas ruunikoilla on usein mustat tai hyvin tummat vehkeet.

Munkin mielestä Suomenhevosella on yleisesti ottaen isommat varustukset.. En tosin ole lämminveristen kanssa kovin paljoa ollut tekemisissä, mutta niihin "tuttuihin" verrattuna kokoero on selvä. Että suokeilla on paksumpi kalu useimmiten. Tällä mun leikkikaverilla on aika älyttömän paksu ainakin tuntuu siltä , et mieluummin kyl käsittelen sitä..

Saa sit käden täyteen: Ja tuo väritys on kyl toinen mieluisa. Mun mielestä tuollainen laikukas kalu on todella kaunis. Ostin muuten tuon Pedon vallassa myöskin, on ollut kyllä iloa täs ilta-aikaan ja välipäivinä: Sais vaan jostain vaikk tunninkin mittaisen pätkän noita tilanteita hyvin kuvattuna.

Miss Neiti ja muutkin Naiset. Minulla ei noita-astutuksia ole kovin montaa videoituna. Jos Miss Neitiä tai muita naispuolisia kiinnostaa niin minulle voi toiveistaan kertoa. Mulla kyllä on tota erektiomatskua paljon tarjolla jo livenäkin ja kuvattuakin matskua löytyy reilusti. Mutta katsotaan nyt, jos haluan lisää niin kyselen: Olikin aika raisua viikonloppuna, heppa kävi ylikuumana tauon jälkeen.

Tuli luokse kalu pitkällä juoksujalkaa ja nippanappa ehdin aloittaa käsittelyn, kun tuli jo aikamoisella ryöpyllä: Eilen ja tänä aamunakin sitten otin takaisin tätä isännän "selibaattia" ja tänään nyt kävi sekin vielä, että kalu mekon helman alle, niin sai emäntäkin osansa; Mutta eipä voi valittaa: Tuolta maailmalta kuuluu tietoja, että zoofiliaa, eli eläinten kanssa seksuaalista touhuamista ollaan kieltämässä,joissain maissa ,ja varmaan jossain vaiheesa myös suomessa!

On olemassa tälläinen eläimistä pitävien foorumi, joka vaatii rekisteröinnin ja sinne-ei oteta ihan ketä tahansa, vaan aitoja eläinseksistä kiinnostuneita. Siellä on muutama nainenkin rekisteröitynä,mutta pääosa on miehiä ja ajattelin jos sinuakin kiinnostaisi keskustella näistä asioista turvallisesti.

Vielä kun se on mahdollista! Niin ja lisää naisia kaivattaisiin. Eli taitaa loppua sitten koko touhu Täytyy vaan sitten jatkossa olla varovaisempi. Jos jotain lakimuutoksia tulee, niin siihen menee vielä aikaa, eihän ne lait heti muutu, kun niitä suunnitellaan.

Siis ei ne omaa toiminaa vaikeuta,kun on varovainen, mutta videoitten lataaminen ja hallussapito voidaan kieltää jne. Mutta toisin kuin homoseksuaalisuus, mitä pidetään nykyään normaalina ja jopa terveenä taipumuksena, zoofiliaa pidetään vieläkin parhaimmassakin tapauksessa seksuaalisen käyttäytymisen häiriönä ja muutenkin suoranaisena sairautena, mikä vaatisi joka tapauksessa hoitoa.

Tiedä sit, missä se hoidontarpeen raja yleisesti ottaen tulkitaan olevaksi. Mutta joka tapauksessa, zoofilia voidaan luokitella eläinsuojelurikokseksi tai jopa eläinrääkkäykseksi.

Vaikka tuskinpa tuo orin imutus vielä rääkkäystä on, tai edes tuo jos joku nainen hieroo jalkoväliään orilla, mut kuitenkin..

Sitä tiedä, millainen kontrolli tälläkin palstalla jo on, vaikka tätä ei näköjään sensuroida eikä ole kielletty. Kaikkea sitä näkee 2. Tuolla brutal5 piste com sivustolla oli uskomattomia videopätkiä. Ihaa the donkey No onpa tässä istelläkin vähän kokemusta. Pari kertaa katsellut noita astumisia ja myöhemmin kultaani kuksiessa on kyl ajatus laukannut Lukisin mielelläni tarinoita asiasta.

Hyvät novellit ovat aina iloinen löytö. Ja käy ne kankeammatkin kokemukset. Niin, että lukisit tarinoita juuri aloituksen kaltaisista asioista? On niitä kyllä "tiskin alla" ja ovat koelukijoiden mielestä hyvin kiihottavia ja siksi ne on kyllä tarkoitettukin. Onko heposi vielä pysynyt kilttinä?

Miss Neiti mikä on meno nykyään? Miss Neiti on varmaan myynyt heponsa. Vieläkö Miss Neiti on neiti vai rouvako nykyään. Samat sällit kyselevät naisena Miss Neidin perään. Onko se nyt noin kova hinku yhden perään?

Tuota alkuperäistä aihetta sivuten, minulla on laite, jonka pitkä metallipuikko työnnetään virtsaputkeen aika syvälle toinen n. Vastaa alkuperäiseen viestiin Maaseudun huveja Olen jo kauan ollut aikuinen, mielessä on usein vuosien takainen tapahtuma, joka oli kauhea järkytys, mutta samalla se kiihotti sukupuolisesti ihan älyttömästi. Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä.

Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia. Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia. Viesti on mainos tai massapostitus. Viesti ei liity aiheeseen, tai ei ole suomea tai ruotsia. Lisätietoja merkkiä jäljellä. Oliko keskustelusta sinulle hyötyä? Olet alle 18 vuotta. Seksifantasia seksityöläisenä toimimisesta on tutkimusten mukaan harvainainen seksifantasia naisilla, mutta jos yleisin on seksi tuntemattoman miehen kanssa, ja toiseksi yleisin seksiin pakottaminen, niin tästä voisi vääntää, että seksikieltoja ajava poliitiikko haluaa osoittaa, että hän yli kaikein vastustaa kahta omaa seksifantasiaansa.

Mutta näin ei ole. Kyse seksin vastustamisessa on siinä, että naiset toimivat yhdessä siveyden puolesta ja naisilla on opittu valmius vastustaa vaistomaisesti vapaata seksiä. Lisäksi naiset vahtivat toistensa seksuaalisuutta ja rankaisevat sosiaalisesti liian vapaamielisesti käyttäytyvää naista kollektiivisesti ryhmänä. Kun poliitikko vastustaa kovaan ääneen seksuaalista vapautta, niin hän kovimpaan ääneen huutajana yrittä saada johtajan asemaa ja statusta naisten ryhmässä.

Ja sama motiivi on Hirvisaarella, kun hän suomii homoseksuaaleja, omissa uskonnollisissa piireissä kovalla tuomitsevalla puheella saa statusta. Vastenmielistä on sekoittaa kuvitelma ja todellisuus tuolla tavalla ja luulla, että kaikki naiset ovat tuollaisia. Tuhannesti vastenmielisempää on sekoittaa omat fantasiat ja todellisuus siten kuin blogeissaan televät ne psykiatrit, jotka suosittelevat seksiä ratkaisuksi miljoonan köyhyyteen ja No sehän löytyikin Youtubessa.

Ihmiskaupasta saa tietoa Vähemmistövaltuutetun toimistosta ja Ihmiskauppa. Mikä olis ihmisten motiivi käydä näillä sivuilla. Postmodernissa yhteiskunnassa ihmisten tietoisuus muodostuu globaalin median usein pirstaleisista sisällöistä. Kun ihmiskaupsta saa seksikkäitä kertomuksia elokuviin ja televisioon, niin ihmisten käsitys muodostuu näistä. Keski-ikäisille naisille tärkein lähde ihmiskauppaan on romaanikirjallisuus, ja kirjailijat eivät nykyisn paljoa välitä eettisistä periaatteista, vaan maalaavat häikäilemättä maahanmuttajista kauhukuvaa raakoina ihmiskauppiaina, joita vasttaan oman maan valkoihoinen päähenkilö taistelee.

Luotan tässä Hesarin asiantutemukseen "Monet mielikuvamme seksin myynnistä perustuvat olennaisesti siitä tehtyyn fiktioon. Post-postmoderni ihminen tunnistaa ja erottaa fiktion ja faktan ja siksi ihmiset hakevat myös reaalitietoakin - tosin hakemiseen tarvitaan motivaatioon hieman tiedostavuuttakin. Sinänsä olet jäljillä tuon maailmankuvan luomisen suhteen, sillä sekularisoituvammaksi muuttuvassa maailmassa fiktioteollisuus korvaa aikaisemmin vahvana jyllänneen uskonnollisen kehyskertomuksellisuuden elämän tarkoituksen luojana.

Lilja4ever -elokuvaan tosin viitataan joskus "faktalähteenä" ihmiskaupasta puhuttaessa, kieltämättä. Tuo Moodyssonin elokuva on siinä mielessä kummallinen, että Moodysson on vakaumuksellinen kristitty, ja hänellä on myös uskonto-lyhytelokuvia. Alun perin Moodysson suunnitteli elokuvaansa Jeesuksen hahmoa, joka kulki koko ajan päähenkilö vieressä, mutta luopui sitten ideasta.

Moodysson on tehnyt kuitenkin myös Fuckin Åmål elokuvan, joka keroti teinilesbojen ongelmista lesbomyönteisesti. Moodysson vaikuttaakin olevan ihmeellinen uskonnollis feministinen hybridi, vaikka emme voi kuitenkaan mitenkään väistää sitä tosiasiaa, että feministinen seksuaalimoraali ja kristillinen seksuaalimoraali ovat sovittamattomassa ristiriidassa keskenään, etenkin suhtautumisessa homoihin ja lesboihin, mutta myös suhteessa aborttiin, seksuaalivalistukseen, esiaviolliseen seksiin, ym.

Kristityn tai juutalaisen, muslimin,,,, elämä on yhtä kilvoittelua - Isaac Barsevis Singerin kirjassa "Orja" tuo kilvoittelu tuli äärimmäisen kouriintuntuvasti esitetyksi. Ruotsissa kristillinen jumalakäsitys on noin suurinpiirtein sukupolven verran Suomea kehittyneempää, ja siellä queer-kristillisyys on yleistä.

Kolminaisuusopin mukainen jumala vaihtaa siinä sukupuoltaan verrattain joustavasti. On esiintynyt pyrkimystä nähdä pyhä henki naiseuteen viittaavana hahmona, Isän ja Pojan tasapainottajana. Katolilaisilla ja osin myös ortodokseilla uskonnossa on tärkeä naishahmo, Neitsyt Maria, joka toimii voimakkaan samaistumisen kohteena näiden uskontosuuntausten naisille. Luterilaisuudessa ei tätä Neitsyt Marian palvontaa ole. Saattaa vielä ongelmat Merkelin johtaman hallituksen sisällä jatkua, sillä myös SPD on saksalaisen uutisoinnin mukaan ryhtymässä tarkistamaan Eurooppa.

Jyväskylän yliopiston taannoisen selvityksen mukaan IT-alalla olisi tarve jopa työntekijälle. Pulaa on niin koodareista ja tekoälyosaajista kuin järjestelmäarkkitehdeista ja Ayahuasca-rituaaliin osallistuminen Perussa ei ole huumeidenkäyttöä, ja siitä opettaminen ei ole väärin: Vallitseva mieskuva on vähintäänkin mielenkiintoinen.

Miehistä voi näemmä viljellä mitä hyvänsä kliseitä ja päättömyyksiä eikä se juuri näytä kummastuttavan. Viime päivinä on somekommenteissa ja puoluetoimijoiden puheenvuoroissa kritisoitu sitä, miten Helsingin Sanomien Nyt-liite vertasi Yhdysvaltain presidenttiä sikaan satiirikuvassaan. Tällainen tieto on vuotanut eläkeuudistuksesta. Eläkeuudistus astuu voimaan Kahdeksan vuoden siirtymäaika, jolloin siirrytään 63 vuodesta 65 vuoden alimpaan vanhuuseläkeikään.

Eli eläkeikä nousee kolme kuukautta joka vuosi. Tästä näet suurin piirtein, miten se, vuonna - syntynyt Naisen seksiuhriksi joutunut Pentti tilittää.

Eeva oli nuorempi ja pukeutui aina tiukkoihin vartalonmyötäisiin vaatteisiin, usein minihameisiin, korkokenkiin ja avokaulaisiin Feministit iloitsevat MeToo kampanjasta ja Irlannin kansanäänestyksestä, jossa abortti sallittiin. Abortista päättää käytännössä Yhdysvaltion korkein oikeus ja sen yhdeksän tuomaria. Kun Trump astui valtaan, niin tuomareista neljä oli konservatiiveja ja Syntyvyys on laskenut, ja kun ennen ikäluokka oli 60 vauvaa, on se nyt pudonnut lähelle 50 vauvaa.

Tilastoja tarkastelemalla syntyvyyden laskuun on löytynyt uusi syy: Trump on ilmoittanut kauppasodan seuraavan iskun olevan eurooppalaisten autojen verottaminen. Amerikkalaisia on ärsyttänyt eurooppalaisten autojen tuonnin iso osuus ja eurooppalaisten autojen suosio USAssa. Etenkin Mercedes on suosittu automerkki Yhdysvalloissa.

Kun Trumpin kauppasodan verot astuvat Kirjaudu Uuteen Suomeen muutamalla hiiren klikkauksella ja osallistu keskusteluun! Perusta oma blogi vaivattomasti täällä. Käsittelemme hakemuksesi mahdollisimman pian. Keskusteluun osallistujat vastaavat itse tekstiensä sisällöstä niin blogikirjoitusten kuin kommenttienkin osalta. Lue lisätietoja alta ja tule mukaan! Ohjeita ja tietoa blogipalvelusta Uuden Suomen keskusteluohje.

Uusi Suomi Puheenvuoro Vapaavuoro Kirjaudu ja osallistu keskusteluun! Työväenliikkeellä olikin ennen sellainen poliittinen laulu, joka meni jotenkin näin nälkä lähtee naidessa, jano kasvaa naidessa, perhe kasvaa naidessa, mutta naidessa nälkä lähtee Oletko nyt ihan varma? Kyllä Hesari lukijansa, keski-ikäiset ja sitä vanhemmat naiset, tuntee.

Juuri äskettäin kirjoitin blogiini tästä aiheesta, eli "mistä löytyy luotettavaa tietoa? Mänty, kuusi ja koivu ja mitä niillä tehdään? Suomessa luontaisesti esiintyviä puulajeja on noin 30, joista yleisimmät ovat mänty, kuusi ja koivu. Suomen metsäteollisuus on rakentunut niiden ominaisuuksien Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset Syntynyt - Näin eläkeikäsi noussee eläkeuudistuksessa, taulukko Miehet naisten seksiuhrina 8. Trumpin nimittämät tuomarit kieltänevät abortin USA: Miksi lapsia ei synny?

...

GAY HIERONTA PASILA KUINKA NUOLLA KALUA

: Homoseksuaaliseen eroottise tarinat erotiikka novelli

Homoseksuaaliseen eroottise tarinat erotiikka novelli 719
Seksi joulukalenteri shemale massage gay Homoseksuaaliseen eroottise tarinat erotiikka novelli
Runkkaus video gay amatööri pornokuvat Itsetyydytys quntele gay chat
HOMO DOMINOIVA MIES SUIHINOTTO TEKNIIKKA Homoseksuaaliseen seuraa tampere ryhmäseksiä

OMIA SEKSIKUVIA PARAS PORNOVIDEO GAY

Alun perin Moodysson suunnitteli elokuvaansa Jeesuksen hahmoa, joka kulki koko ajan päähenkilö vieressä, mutta luopui sitten ideasta. Työväenliikkeellä olikin ennen sellainen poliittinen laulu, joka meni jotenkin näin nälkä lähtee naidessa, jano kasvaa naidessa, perhe kasvaa naidessa, mutta naidessa nälkä lähtee Ja siitä on tosiaan yli 20v kun olen sen nähnyt viimeksi. Mitään esineitä ei saa työnnellä eläinten sisään. Harmi, kun ei näytetä näitä ko leffoja enää. Laukeamaan en sitä saanut kertaakaan, mutta kyllä se nautti siitä muuten. Tämän blogin suosituimmat Syntynyt -