Kysyin, että miten meno, saiko puhuttua asioista yms. Poikaystävä oli kovin vaisu ja pyysin häntä kertomaan, että mikä on. Poikaystävä sanoi, että hänestä tuntuu, että harrasti seksiä bestiksensä kanssa. Kysyin, että miten niin luulee. Hän kertoi, ettei muista kunnolla, mutta perse kuulemma sattui.

Poikaystävän bestis ei vastannut minun tai poikaystävän viesteihin aluksi. Poikaystävä oli alkanut itkemään, bestis oli halannut ja rauhoitellut. Poikaystävä oli kuulemma suudellut. Sen jälkeen oli molemminpuolista suuseksiä ja lopuksi varmaan pystyy päättelemään mitä kävi. Poikaystävä on selkeästi häpeissään.

Pohtii kovasti omaa seksuaalisuuttaan, omien sanojensa mukaan ei kuitenkaan kiihotu miehistä. Itse en tiedä mitä ajatella. En ole vihainen, ehkä vähän surullinen. En siksi, koska poikaystävä teki mitä teki, vaan siksi, että suhde parhaaseen kaveriin tuskin tulee olemaan samanlainen kuin ennen. Itse kysyin poikaystävältä, että olisko hänen bestiksensä voinut juottaa hänet niin humalaan, jotta voisi harrastaa seksiä.

Poikaystävä oli vaisu, eikä sanonut juuta eikä jaata. Saman sukupuolen kanssako pettäminen on ok? Ja jos se ois menny tekee saman bestiksen kaa joka ois tyttö, nii olisit varmaa vähä eri mielellä.

Jos poika pettää pojan kanssa, nii iha fine. Jos tytön kanssa, nii pinppiraget ja se on menoa. Miten nää röllit on nykyään näin väsyneitä. Yrittäkää röllit nyt edes vähän.

Meno kuin erään tunnetun röllin viesteissä. Tein uuden käyttäjän, koska muutama tuttu tietää että demitän epäsäännöllisen säännöllisesti. Oon nyt muutaman päivän miettinyt asiaa ja puhunut myös omalle parhaalle kaverilleni siitä. Pettäminen on mun mielestä väärin. Olisin jo näyttänyt poikaystävälle ovea mikäli hän olisi tehnyt jotain naisen kanssa.

Miksi miespuolinen henkilö olis yhtään sen hyväksyttävämpi? Toisaalta, oon miettinyt että jos se teki sen vain, koska oli humalassa. Tai entä jos se olikin vaan yksi hairahdus? Sanotaan, että jos kerran pettää niin pettää toisenkin kerran. Poikaystävä kuitenkin vaikuttaa todella katuvalta ja häpeää tekojaan selkeästi. Ehkä se oli ensimmäinen ja viimeinen kerta kuten itse ainakin väittää.

Jos humalatila poistaa estoja noin suuresti, en voi olla varma ettei sama tapahtuisi uudelleen ja mahdollisesti naispuolisen henkilön kanssa. Pari päivää olin aika hämmentynyt ja surullinen. Nyt en oikeestaan tiiä mitä tunnen. Haluaisin huutaa jokaiselle vastaantulijalle, että mun poikaystävän paras kaveri pani sitä perseeseen. Toisaalta tyhjä olo, toisaalta surullinen mutta myös äärettömän vihainen ja pettynyt.

En oo puhunut asiasta sen enempää poikaystävän kanssa, koska se välttelee aihetta. D Näissä jutuissa on aina se tietty kohta, jossa kaikki alkaa kuulostaa niin keksityltä. Täähä on jo iha uus rölli. Olisiko sama asia jos hän olisi pettänyt sinua naisen kanssa? Oliko se vain kännisekoilua vai syttyikö heidän välilleen tunteita. Kannattaa miettiä, voisiko samanlainen tapaus syntyä uudestaan. Kyllä minä ainakin kännissä huomaan onko kyseessä mies vai nainen. Oli trolli tai ei, niin mua naurattaa nää "olisi eri ääni kellossa jos olisi pettänyt tytön kanssa"-jutut.

Mitä väliä silläkin nyt sitten on? Muakin vituttaisi enemmän jos mua petettäisiin naisen kanssa, koska musta tuntuisi että se toinen olisi jollain tavalla mua parempi. Mies taas voi tarjota jotain mitä mä en, joten tavallaan olisin enemmän ok sen asian kanssa. Mun mielestä on ymmärrettävää, ettei näe saman sukupuolen kanssa pettämistä niin pahana.

Toista miestä ei välttämättä ajattele samalla tavalla kilpailijana kuin naista, koska mies ei voi tarjota samaa kuin nainen ruumiinosien eroavuus. Ei tule ulkonäköpaineitakaan, et "jos se nainen oli paremman näköinen", kun naisen ja miehen ulkonäköä ei voi niin suoraan verrata toisiinsa.

Puhumattakaan siitä, että kyseessä oli mies, joka ainakin ennen identifioi itsensä heteroksi, joten hän ei välttämättä itsekkään humalassa tekohetkellä ajatellut asiaa niin pahana. Jos harrastaa seksiä sukupuolen kanssa, josta ei ole seksuaalisesti kiinnostunut, niin se seksi ei välttämättä ole niin intiimiä, tunteellista, henkilökohtaista, miten sen voikaan nyt sanoa. Se on enemmänkin vaan kokemus, joka tehdään kerran ja todetaan sen jälkeen ettei enää ikinä.

En sano, etteikö se olis yhtä paha asia kuin pettäminen naisen kanssa. En mä kuitenkaan olis lemppaamassa ketään, koska koko tilanteen huomioon ottaen, niin sun poikaystävä katuu tekoaan jo tarpeeksi pelkästään sen takia, et oli mennyt ystävänsä kanssa sänkyyn.

Siihen lisäks se, et se petti sua tehdessään niin. Tuskin se samaa olis mennyt tekemään naisen kanssa, koska luulen et hän pitää sitä asiaa päässään pahempana pettämisenä, koska hänen seksuaalinen kiinnostus kohdistuu naisiin.

Ainakin sen tiedon pohjalta mitä hän on tuonut julki. Älä kuitenkaan anna liian helposti anteeksi, koska hänen täytyy tuntea sisuskaluissaan asti kuinka pahasti se teki sua kohtaan ja sun täytyy olla täysin varma, ettei sitä koskaan enää tule tapahtumaan. No koska se luo mielikuvan siitä, ettei homoseksi ole "oikeaa" tai heteroseksiin rinnastettavissa olevaa seksiä, eikä sitä tule ottaa yhtä vakavasti. No eikai kukaan järkevä ihminen ajattele noin: D En mä ainakaan. Ei se heteromiehelle ole sama asia kuin naisen kanssa oleminen.

Fyysisellä tasolla se on seksiä siinä missä muukin, mutta ei henkisellä tasolla. Mäkään en tajua miks saman sukupuolen kanssa pettäminen ois vähemmän paha. Musta tuntuu että niin ajattelevat ihmiset arvottaa homosuhteet vähemmän aidoiksi ja arvokkaiksi kuin heterosuhteet.

Pena nyt vaan vähän kokeili, ei sillä kumminkaan mitään suuria tunteita oo eikä tässä oo mitään uhkaa, koska se oli vaan kokeilu. Heteronormatiivisuus on vahvana tässä. Mieheni on kyllä ihan hetero vaikka paneekin miehiä. Tosin mustakin tarina kuulostaa keksityltä, mutta näin hypoteettisesti. Jos mun mies harrastaisi mun selän takana seksiä toisen miehen kanssa niin jättäisin jätkän kyllä miettimättä, koska eihän herrajumala hetero mies tee niin!

Ja mä en kyllä haluis miestä jonka seksuaalista suuntautumista mun pitäis vähääkään epäillä.. En ymmärrä mikä nykyään ihmisiä vaivaa kun ne tuntuu puolustavan kaikkea homoilusta feminismiin.. Toi oli raiskaus jos ei olisi rölli. No, sinähän kysyit jo viestisi otsikossa: Se, kumpaan sukupuoleen tämä kiinnostus painottuu enemmän on ihan yksilöllistä. Toista kiinnostaa seksi miehen kanssa, mutta perhe ja kaikki perinteinen cöccö pitää saada kaupassa mukana, joten siihen tarvitaan sitten vaimo, jolla voi teettää lapsia ja lapsiahan ei taas tipu, jos ei sillai hiukkasen "seiso".

Tästä päästäänkin siihen tosiasiaan, että seksuaalinen suuntautuminen ja elämäntapa ovat kaksi ihan eri asiaa. Moni mies haluaa esitellä itsensä huterona, kun heillä on vaimo lapset omakotitalo kiva työpaikka, mutta sehän ei kerro tasan yhtään mitään, mikä heidän suhtautumisensa on sanotaanko vaikka uimahallissa nähtyyn alastomaan miesvartaloon. Kiinnostusta jompaan kumpaan sukupuoleen pidetään yleensä toisensa poissulkevana tilanteena. Vastaavasti kirkon mukaan homoseksistä haaveilu ei ole syntiä, kunhan ei toteuta mielitekojaan käytännössä ts.

D Minä olen homo, eivätkä naiset kiinnosta - millään tavalla tai missään mielessä. Tämä pätee myös homotuttuihin. Hyvin yksinkertaista ja helppotajuista. Olen tiennyt sen aina ja luulen, että heteroilla on ihan sama tilanne: Se on sit varmaan sillai,et oot bi Itse olen kyllä aikanaan saanut vehkeeni seisomaan myös naisten kanssa - kuten tiedän muutaman muunkin nykyisin täysin umpihomona elävän ihmisen saaneen.

Kuitenkaan en koskaan saanut yhdynnästä naisen kanssa irti minkäänlaista muuta seksuaalista mielihyvää kuin jännityksen. Vaikka pystyin laukeamaankin, se tuntui lähinnä siltä kun olis kusella käyny - tosin olin hengästyneempi Syynä tähän 'stimulantin tilan' saavuttamiseen myös vastakkaisen sukupuolen kanssa pidän suhteellisen kovaa libidoani - mulla yleensä ottaen seisoo aina tarvittaessa, ja aikanaan seisoi sillonkin kun ei olisi niin tarvinnutkaan.

Koskaan ei oo jääny panot kesken sen vuoksi, että stondis ei pysyisi - muista syistä kyllä joskus. Tänä päivänä en osaa sanoa, onnistuisiko yhdyntä naisen kanssa enää.. Olen täysi umpihomo siis, en bi, vaikka joskus naista olen saanutkin. Perusteluna se, että todellisia orgasmeja ja seksuaalista tyydytystä olen saanut ainoastaan silloin kun kanssani on ollut yksi tahi useampi mieshenkilö 'sillai'.

Pelkkä erektio - välttämättä edes ejakulaatio - ei vielä kerro ihmisen seksuaalisuudesta mitään - vasta se nautinto kertoo. Vastaa alkuperäiseen viestiin Onko mies homo, jos naisen kanssa Jos miehellä tanssiessa naisen kanssa seisoo, niin voiko olla homo? Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä. Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia.

Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia. Viesti on mainos tai massapostitus.

. 3. lokakuu Jos mies harrastaa seksiä muiden miesten kanssa, hän on homo- tai biseksuaali. Heteromies voi ihan hyvin haluta seksiä toisen miehen. 6. helmikuu Vuoden homo -palkinto jaetaan vuosittain kunnianosoituksena homosaatiosta jauhaviin kiinnostaa homojen seksielämä niin vietävästi? ihmiseksi”, joka hankkii parisuhteen ja perheen toisen heteron kanssa; mies on siis. tammikuu Mielestäni homo on sillon kun mies kiinnostaa muussakin mielessä. En tiedä haluaako miehesi kokeilla homoseksiä vai katsooko muuten.

FINNISH HOMO PORN TORRENT SUOMI SEKSI CHAT

Voiko heteromies painaa kokeilumielessä kerran toista takaluukkuun, vai onko heti automaattisesti homo? Vuoden homoksi nimettiin homoseksiä meis homo kiinostaa tubettaja Tuure Boeliusjoka on kertonut YouTube-kanavallaan avoimesti homoudestaan sekä näyttelee nuorta Touko Laaksosta Turun Kaupunginteatterin Tom Of Finland -näytelmässä. Mieheni on kyllä ihan hetero vaikka paneekin miehiä. Hertta Pesonen Aktiivinen jäsen. Omassa elämässäni muistelisin kiinnostuksen poikia kohtaan olleen jollain tavalla läsnä lapsuudesta asti. Miten nää röllit on nykyään näin väsyneitä. Joka neljäs suomalainen ei uskalla puhua seksistä kumppanin kanssa —seksuaaliterapeutti:

Homoseksiä meis homo kiinostaa