Mainostoimistossa vierähti vielä parikymmentä vuotta, ennen kuin Laaksonen uskalsi tehdä loikan vapaaksi taiteilijaksi. Tom of Finland -musikaali nauraa kuvien rinnalla luokitteluyrityksille.

Ohjaaja-koreografi Reija Wäre liikuttaa piirroksista tuttua prätkä-Kakea, Güntheria ja merimiehiä villeihin hetkiin, nautiskelemaan lomittain ja limittäin ja toisiaan rankaisemaan. Touko Laaksosen sarjakuvien ja piirrosten hahmot heräävät eloon Tom of Finland -musikaalissa.

Projisoinneilla piirretään lattiaan koppalakkista lihaskimppua ja taustafondiin nousee uljaita miesliitoksia monimetrisinä kuvina. Tukkipoikien pyörittelemät ja keulimaan nostamat jättitukit ovat hillittömin veto tätä Tom of Fantasya.

Kun musikaalin alkupuoli on hyvinkin perinteinen kehityskertomus — kas tällainen oli Touko-pojan perhe, ensimmäiset rakkaat saappaat ja kokemukset sodasta — toisella puoliajalla päästään riehaantumaan itse kuvien maailmasta. Antakaa minulle lisää näitä tansseja! Niissä on sitä lihaa piiskaavaa vimmaa mitä vaikka Scandinavian Hunkseilta on tottunut odottamaan.

Tuore kasvo Olli Rahkonen on itse Toukona eleettömyydessään sympaattinen, komeasti laulava valinta näihin hommiin, samoin elämänkumppani Veli Mäkistä tulkitseva Jukka Nylund , Rajattomat-yhtyeestäkin tuttu laulaja.

Touko Laaksosen roolissa nähdään Teatterikoulusta viime vuonna valmistunut Olli Rahkonen. Mika Kujala tekee homofobisen piilohomon kaaren paljastumisen kauhusta kaapista ulostuloon. Dramaturgisesti se on pakolliselta tuntuva sivujuoni päätarinan rinnalle, Suomen seksuaalisen vapautumisen yksi kuva. Rajoja ravistelevaksi musikaaliksi Tom of Finland kuulostaa hyvinkin perinteiseltä.

Siitä on tehty ennen kaikkea laulettava. Kun Tuomas Parkkinen lataa sanoituksiin mukavasti tuhmia koukkuja, niin mikä ettei. Mutta ehdottomia menobiisejä ja kunnon rytinää ei korvaan tarttunut. Koko jutun paras vitsi on kirjoitettu Jumalan suuhun ja hahmoon. Touko Laaksonen syntyi Kaarinassa , kuoli keuhkoahtaumaan Keskeyttää opinnot ja tekee työtä mainospiirtäjänä ja keikkamuusikkona. Laaksonen ymmärsi luvulla lähettää kuviaan maailmalle.

Ne revittin pian käsistä, niitä kopioitiin laittomasti, niitä varastettiin ja ennen kaikkea ihmeteltiin. Amerikkalainen kehonrakennuslehti Physique Pictorial sai Tomin tukkijätkät kanteensa. Alakulttuurin oma kultti oli syntynyt. Ensimmäinen näyttely Hampurissa pornokaupan takahuoneessa , töitä ensimmäisen kerran esillä USA: Töitä ensimmäisen kerran esillä Suomessa Muu ry: Wäinö Aaltosen museossa Turussa on esillä näyttely Laaksosen elämästä ja musiikista.

Laaksosen taidetta löytää nykyään Finlaysonin pussilakanoista ja kodintekstiileistä. Dome Karukosken ohjaama Tom of Finland -elokuva ensi-iltaan Tämä näytelmä olisi mielenkiintoista nähdä. Välimatkat vaan ovat liian pitkät. Pysy aiheessa ja muista käytöstavat. Kommentit luetaan ja tarvittaessa muokataan ennen julkaisua. Meillä on nollatoleranssi alatyyliselle ilmaisulle, henkilöön käyvälle arvostelulle ja vihamielisyydelle.

Emme julkaise kommentteja, joiden ainoa sisältö on negatiivinen mielipide vailla perusteluja. Oletpas ihmeen kiinnostunut hänestä!!! Naapurin akan vielä ymmärrän mutta mies. Saunan taakse tuollainen friikki. Veisit naapurin hetero miehen saunan taakse aloittajan homo fantasioiden tähden, ei siinä mitään että on homo fantasiaa mutta ei sen takia naapuria teloiteta saunan taakse.

Voihan olla, että jos mies ei saa seksiä tarpeeksi, niin voi biseksuaalisia toivoakin ja mielikuvitella, sitäkin että voi kun naapurin kulli seisois ja sais vähä imaista. Mutta jos se akka tykkää että mies kerää kusta sille. Söikö vielä talon tortut ko kerkis imemätä. Varas hyväksyy varastamisen, notta mikä estäää varkaalta varastamasta. Luuletten vaan, notta naiset teitä yleensä haluaa imeskellä. Haisoo niin pahalle ja maistuu ällöttävälle homejuustolle.

Juu "viisahat" pohojalaasnaiset kouluttaa "miehät" lutkuttamahan toistensa homejuustokikkeleitä, niin ei itte tartte, voi vain kerätä läskiä ja köpotellä tärkiänä persjalkaasena justiinana. Mutta onko miähiä nua pohojalaasakkojen keräälijä marijanpoimijat ja imeskelijäkätyrit?

Itte kukin täs panoo parahultaasintansa. Yksin on yksinäinen äijä ja yksin on yksinäinen ämmä vaikka samas kopis könnää. Kuin sairaat elukat käyttäytyy, vihan voimalla, pahan vallassa nuo pyrkyri jaksajat. Vastaa alkuperäiseen viestiin Naapurin homo? Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä.

Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia.

.. Yksin on yksinäinen äijä ja yksin on yksinäinen ämmä vaikka samas kopis könnää. Touko Laaksosen roolissa nähdään Teatterikoulusta viime vuonna valmistunut Olli Rahkonen. Siitä on tehty ennen kaikkea laulettava. Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena. Projisoinneilla piirretään lattiaan koppalakkista lihaskimppua ja taustafondiin nousee uljaita miesliitoksia monimetrisinä kuvina.

THAI HIERONTA HERTTONIEMI THAI HIERONTA KOKKOLA GAY

SEKSI HOMOSEKSUAALISEEN HAKU SEURAA VARATULLE