Mutta eläimiin jotka ei voi itse sanoa haluavatko osallistua sekaantuminen on sama kuin raiskaus!!! Rupean kyllä asian eteen työskentelemään!! Eläimen pito kielto ja samaten lähestymiskielto tollasille sairaille raiskareille!!!!! Pysähtykää ny hetkeksi miettimään ja hakekaa apua!

Ja sä voit sun pienellä kullilla nussia sun pientä hiirtä. Voisivatko lapset mennä leikkimään muualle! Jos et jaksa niin pysy poissa,eli miksi avasit kyseisen topicin? Sinun tehtäväsi ei ole päättää mistä muut saavat keskustella! Nyt kyllä menee liian pitkälle. Kyllä sen saatan vielä ymmärtää että istutaan geisha kuulat pillussa hevosen selässä ja ratsastetaan satulan kanssa ihan normaaliin tapaan, mutta se että aikuiset ihmiset haaveilevat harrastavansa seksiä hevosten kanssa on jo kuvottavaa.

Ajatuskin siitä, että osa saattaa jopa toteuttaa haaveensa saa minut voimaan pahoin. Miten tälläinen asia otetaan näin suopeasti vastaan mutta omaan sukupuoleensa kiintyneitä sorretaan kuin viimeistä päivää.

En normaalisti kirjoittele rumia, mutta kun jotain näin kamalaa eläinrääkkäystä tulee eteen niin voisin jopa sanoa toivovani että jos tälläistä tosiaan tapahtuu niin kyseiset henkilöt voisivat vapaasti hirttää itsensä. Onhan tuokin jonkin sortin eläinseksiä, geishakuulat pillussa eli itsetyydytystä hevosen avulla. Siihen mielikuvat päälle et mikä siellä jalkovälissä oikein jumpsuttaa eestaas..

Minulla on kyllä samanlaisia kokemuksia mutta en avaudu niistä. Minuakin kiihottaa suunnattomasti , hevosen mahtava elin. Olen myös haaveillut, että saisin kosketella ja ehkä runkatakin sitä. Käyn monesti useissa näyttelyissä ja tapahtumissa jossa on paljon hevosia, siellä näkee monesti, hevosilla ulkona olevan peniksen. Katselen myös netistä, kuvia ja videoita joissa on hevosen erektiossa oleva penis. Kiinnostukseni hevosten suuriin elimiin, juontaa juurensa varmaan lapsuudestani.

Kotini lähellä oli hevostalli ja hevostallin pitäjällä oli saman ikäinen poika, poika oli hyvä kaverini. Leikimme usein, hänen luonaan, koska hevostallissa oli paljon kivoja piiloja ja erilaisia paikkoja.

Pääsimme myös näkemään hevosen astutuksen, joka siihen aikaan hoitui perinteisellä menetelmällä. Tietysti emme saaneet, olla lähettyvillä katsomassa kyseistä tapahtumaa.

Mutta löysimme kyllä aina, sopivia piilopaikkoja josta käsin näimme koko touhun. Ihmettelimme ja naureskelimme hevosen peniksen ja kivesten suuruutta. Oli myös jännän näköistä katsoa, kun penis tuli ulos hevosen sisästä ja kuinka se myös lopussa vetäytyi takaisin hevosen sisään. Joskus joku tallin henkilökunnasta, joutui ohjaamaan ja auttamaan orin peniksen, tamman sisälle. Ehkä juuri tuollaiset, näkemäni tapahtumat, ovat jääneet pysyvästi mieleeni ja edes auttaneet, kiinnostustani hevosten elimiä kohtaan.

Olipa todella kiihottavan näköisiä kuvia. Pillu on todella joustava, suurikin mahtuu mutta täyteen tulee pienestäkin. Edelleen ovat kiihottavan näköisiä.

Tänäkesänä saanut ihailla jo useita. Hyvännäkösiä videot joissa nainen saa hepalta. Naisen pimppa ei varmaankaan välitä siitä mikä kalu täyttää pimpan ja suuresta pitää varmasti vaikka olisi hepan. Pimppa varmasti tykkää runsaasta spermsryöpystä josta se saa täyttyä. Haluutte että hevosen kalun sisällenne? No miksette sitte seurustele vaikka lehmän kanssa?!!?

Lehmällä ei ole kalua! Näin joskus, kun nainen leikki hevosen kalulla, onnistui vielä laukaisemaan oriin. Kiihottava ja upee näky, kuinka tää ori nytkähteli ja roiski naisen kasvoja vasten. Ja se sperman määrä, nainen ui siinä mällissä: Kunpa pääsisi hevosen nussittavaksi. En tosin ole saanut todella isoa miehen kaluakaan sisääni, joten sekin olisi ihan uusia kokemus, aah. Siis nää jutut kiihotti mua aivan älyttömästi,nyt kun sais kyrpää sisälle ja isoa sellaista,tai koiran kanssa naida aahh mun pilluni on kyllä limainen.

Hae hakusanalla Brutal5 niin löytyy koiria Joo, mää oon päässy koittaankin. Meillä oli tamma kiimas ja orhi pääsi vähä haistaankin. Het hyppäs selekähän mutta noloo oli kun ei millään osunu hekumakeppi reikähän. Vahtua jo vaan puserti tulemahan. Mutta mää klipparina poikana menin apuhun , otin heppihin kiinni ja ohojasin sen reikähän ennenkö kaikki vaharut ruiskii mäkehen.

Kyllä se orhi oikeen hymyyli mulle kun apuhun kerkesin ja sai jubia oikeen kunnolla reikähän. Minua taas kiihottaa kissanv. Naaraskissa työnnetään pää edellä Kontio- kumisaappaaseen, niin että vaan p.

Siihen sitä on sitten helppo jyystää eikä se pääse raapimaankaan. Saappaan koko valitaan kissan koon mukaan. Norjalainen metsäkissa vaatii tuommosen neliseiskan kontion. Niin ja vielä täytyy muistaa tehdä reikä kumisaappaan kärkeen ettei kissa tukehu sinne saappaaseen.

Kissa kannattaa ensin rasvata. Silloin se on helpompi työntää saappaaseen. Hahhah, on sulla mielikuvitus ; Toihan on vähän niinkuin orgaaninen Fleshlight, jota ei tarvitse puhdistaakaan. Siinä mielessä vähän kurjaa kyllä kisun kannalta, että siltä ei kysytä ollenkaan.

Urospuolinen eläin sentään voi halukkuuttaan ilmaista erektiollaan Noita sairailta paskoilta vois katkasta niiden omat vehkeet ja syöttää niille itselleen. Eipä silti taitas kauaa elää, mutta D Oletan tietty, että laskit leikkiä. Mutta miksi kissaviesti on saanut noin paljon miinuksia, mutta hevos- ja koiraviestit ovat saaneet saman verran plussaa, vaikkeivät ole yhtä hauskoja?

Tämän keskustelun aihehan oli "hevosen kalu kiihottaa", siis jos tässä mennään vain katselulinjalle niin sen ei pitäisi ällöttää ketään, eri asia on tietysti eläimeen sekaantuminen, joka on monen mielestä sairasta, suuren enemmistön , mutta joillekkin se on yksi osa seksiä ja ei siinä ole kyse mistään eläinrääkkäyksestä jos se tehdään eläimen ehdoilla. Kokemuksesta tiedän sen kuinka moni ori nauttii kullinsa hyväilystä,eli ei siinä ole mitään pakottamista ja myös useat kiimaiset tammat pitävät pillunsa hyväilystä ja antaa myös panna itseään.

Omasta mielestäni hevosten kalut ovat kiihottavan näköiset ja kiihotusta lisää tilanteet joissa orit esittelevät kalujan ja siinä on naisia tyttöjä seuraamassa tilannetta. Se on tasan yhtä sairasta kuin lapsiin sekaantuminen. Kaappaa koirapuistosta piski ja ime jossain pensaassa ja palauta tyydytetty elikko takaisin. Ala sitten käymään raveissa, tutustu johonkin hevosen omistajaan ja kerro toiveistasi. Eiköhän se siitä lähde. Mies jota se k Katsoin äsken video pätkän, jossa mies ja nainen runkkasivat hevosta.

Oli kiihottavaa katsella, kun hevosen elin alkoi kasvaa ja tulla esille hevosen vatsan alta. Elin oli tietenkin suuri ja kiiltävä, lopuksi se ruiski tosi paljon ja pitkään spermaa, jota lensi myös miehen ja naisen jaloille. Olisi varmasti jännää ja kiihottavaa, jos saisi kosketella tuollaista elintä. Jos ei hevosen kalu kiihottaisi ketään, ei niistä olisi videoita juutuubissakaan. Arvatkaa vain kuinka moni kiihottuu kun näkee hevosen riiputtavan. Ja lapsillekin se nähtävästi sopii: Melkein epänormaalimpaa on jos hevosen kalu EI kiihottaisi!

Te kaikki joita hevosen elin kiihottaa.. Saiskohan sinne osastolle ottaa lemmikkihevosen? Ei taitais osastopaikat riittää??? Tuo sinun kirjain sekamelska nimimerkkisi viittaa siihen että sinä olet päässyt karkaamaan suljetulta,mene heti takaisin! Tartten hevosta ja nyt etin lähintä navettaa mistä niitä horsettimia vois löytyä. Raamatussa mainitaan tyylille uskollisesti kääntäen , että "egyptiläisillä miehillä on kyrpä kuin aasilla ja siemensyöksy kuin hevosella".

Voi olettaa, että heprealaiset naiset oli kokeillut. En sitten tiedä oliko tämä kateuden vai pilkan aihe. Heprealaiset asuivat vuorilla ja harrastivat paimentolaisuutta. Profeetat yrittivät pitää heitä - huonolla menestyksellä - kaidalla tiellä. Laaksoissa asui samaa kansaa, maata viljelevät kanaanilaiset, joiden jumapalvelus sisälsi eläimiin sekaantumista ja transsumenoja.

Heprealaiset oli ihan vimmattuna kanaanilaisten menoihin. Itsekkin nain tammoja ja myös runkkailen oreja, nam nam. Netissä liikkuu yhdeltä pariskunnalta oletan olevan pariskunta useita videoita poniseksiin liittyen.

Mies aina kuvaa kun nainen antaa ponin hypätä selkään ja työntää kullinsa sisään. Kun akti on loppu niin spermat valahtavat naisen pillusta ulos. Hrrrrr ihan uskomattoman kiihottavia videoita! Onko kukaan muu täällä nähnyt niitä? HArmi vaan että kyseisiä videoita on joskus erittäin hankala löytää yhtikäs mistään Joskus tulee vastaan jokin hyvä sivu.

En ole koskaan uskaltanut kertoa tästä mieltymyksestäni kenellekään. Mielelläni kyllä koskettelisin ja runkkaisin hevosta ja antaisin sperman roiskuta päälleni Olen itsekin joskus noita videopätkiä nähnyt Olen joskus aikaa sitten nähnyt kanssa pätkän, missä poni astui jonkun naisen.

Linkkiä en kyllä valitettavasti enää muista. Oli kyllä kiihottavan näköistä, kun poni hyppäsi tämän naisen päälle ja alkoi työntyä muna suorana naisen jalkojen väliin: Ja just sit siemensyöksyn jälkeen ponin kulli oli sisässä kunnes löystyi sieltä spermojen saattamana ulos. Naista kyl taisi myös hieman sattua mielihyvän lisäksi, ulvomisesta päätellen.

Hyvin kyllä upposi muuten: Mut jos kiinnostaa ja mahdollisuus tulee, niin sun kannattaa ehkä koittaa ponin kanssa. Sillä kuitenkin on sen verran pienempi muna kuin hevosella, niin ei ainakaan ihan niin herkästi satu sitten. Ja siitähän se kai on kiinni, et kuin syvälle poni työntelee, pohjaan asti jos koittaa niin voi sattua. Linkitän tähän useamman videon heiltä.

Tuo sivusto on minulla toiminut varsin hyvin. Tai jos ees vähän kiinnostaa hevosen tai ponin kulli. Oletkos vielä antanut koirasi sua ihan oikeesti astua? No ei tuossa ole hävettävää mut ihmiset on sen verran tuomitsevia, niin ymmärrettävää.

En itsekään ole kertonut että hevosseksi kiihottaa. En kyl menisi orin runkkaamista pitemmälle, mut kuitenkin. Ponin kanssa kannattaisi kokeilla joskus, sillä on kuitenkin aikalailla pienempi muna kuin hevosella. Ja kyllähän sitä pystyy kait jonkinverran "säätämäänkin", et poni ei pahimmassakaan tapauksessa pääse työntymään enempää kuin mitä pimpsa antaa myöden. Yhtenä vinkkinä, jos sinulla on mahdollisuus olla orin kanssa tekemisissä..

Voisit käsitellä oria sen vieressä seisomalla ja jos tuntuu, niin voisit siinä sitten hyväillä itseäsi orin munan avulla. Orin muna kuitenkin ylettyy aika pitkälle sivulle, jolloin sinun ei tarvitse mennä hevosen alle eikä ori pysty työntymään suhun. Lisäksi, vaikka orin kalu onkin aika mielettömän kokoinen, niin terska sillä on pehmeä ja kalun pää muutenkin sellainen, että nainen pystyy ottamaaan sen jonkin verran sisäänsä ilman, että se sattuu.

Eli jos on mahdollisuus, niin kokeile ihmeessä: Varmasti saat todella hyvää seksiä sillä tavoin: Ja toinen vinkki on orin runkkaamiseen, märkä lämmin rätti tms on hyvä keino orin laukaisemiseen.

Hellää pehmeätä edestakaisin-liikettä kalua pitkin sen kanssa, niin melko varmasti roiskuu: Jaha John Holmes on herännyt henkiin!

Minua kiihottaa hevosen pillu. Se on varmaan vielä sairaampaa. En nyt oikeasti koskisi mut fantasioin. Ja kumma juttu, että samat ihmiset, joiden mielestä on moraalitonta ja sairasta harrastaa seksiä eläinten kanssa, eivät näe mitään ongelmaa siinä, että eläimiä kasvatetaan koko ikä pienessä karsinassa, kidutetaan surkeilla elinoloilla, silvotaan kappaleiksi ja syötetään niiden kuolleet ruumiit lapsille. No mitä pahaa tos on, kun hevoset kiihottaa niin ne kiihottaa. Itse pidän joskus yhden orin kanssa kivaa yhessä, kun siihen kuitenkin mahdollisuus.

Niin, olen nuori nainen. Sisääni en sitä ottaisi, koska en tietenkään pysty, mutta parhaimmat hetket olen viettänyt tään oriherran kanssa muuten. Mikään ei tunnu niin kiihottavan ihanalta, kuin tuollainen käsivarren paksuinen, kivikova kulli klitoristani pimpsaani vasten, millä hieron itselleni kunnon orkut. Itsekin kiihotun kyllä oreista, niiden kulleista ja ovat astutuksetkin kyllä todella kiihottavia. Juuri se alkukantainen voima, millä ori työntelee sinne tammaan.

Olen kanssa silloin tällöin touhunnut orin kanssa, onneksi minulla on mahdollisuus siihen: Lähinnä jäänyt siihen, että olen leikitellyt orin kalulla joskus sen laukeamiseen astikin jopa ja itseni olen hoidellut sitten myöhemmin sormin, mutta viime aikoina olen myöskin masturboinut orin kalulla. On parempi kuin kaalimadon tuotteet ja muutenkin parempi ratkaisu, koska en halua seurustella enkä huolisi miestä pelkän seksin takia.

Yks fantasia kanssa mulla olisi, juuri tuo ponin kanssa yhtyminen, juuri sen takia, että haluaisin tuntea tuon alkukantaisuuden ja sen kulli taitaisi vielä mahtuakin muhun vaikka onkin miestä isompi vehje. Mutta saa nähdä, haaveeksi taitaa vain jäädä. Kuitenkin tarvitsisi varmaan tausta-apua jonkun vahtimaan lähinnä siihen, ettei tapahdu vahinkoja, enkä ole varma että jaksaisinko kannatella kuitenkaan ponin painoa päälläni edes tämän aktin ajan.

Mutta kuitenkin, tuo on kivaa. Ja tuskin vielä laitonta tuo masturbointi orin ja itsensä kimpassa. Kiihottaa kyllä ja todella mahtavalta tuntuu tuo orin kalun kans masturbointi, olen joskus saanut kokeilla myöskin sitä. Ainoa vaan että aika sotkuista puuhaa, jos ori nyt sattuu laukeamaan siinä samalla.. Mut pieni paha kuitenkin. Harmi vaan, kun mulla ei ole mahdollisuutta säännölliseen puuhasteluun orin kanssa.

Olen myöskin "löytänyt" saman nautinnon aiheen kuin tekin. Aluksi opettelin käsittelemään oria, mutta nyt viime aikoina olen muutaman kerran masturboinut itseni samalla kun olen hyväillyt oria, ensin käsin ja nyt jonkun kerran orin kullilla: Eka kerta oli tosiaan sotkuista, kun ori laukesi juuri silloin kun sen kalu oli housuissani pimpsaani vasten vaikkei se kyl haitannut mua: Nyt on kyllä sujunut hyvin ja on näin kesäaikaan helpompaa tuo hauksan pito, kun ei tarvitse retuuttaa housuja tieltä pois.

Riittää, kun sujauttaa kalun mekonhelman alle ja tekee hommat. Ja jos ori sattuu laukemaan samalla niin hyvähän se on, spermat on helpompi pyyhkiä reisiltä pois kuin kulkea märissä farkuissa vaatteitten vaihtoon asti. Eikös se olis periaatteessa ainakin aika helppo rakentaa tällainen pukin kaltainen teline..? Siis sellainen, minkä alle voisit mennä sit kummin päin haluatkin ottaa sen ponin vastaan, ja se sitten kannattelisi sen ponin painon ja suojaisi sitten siltäkin, ettei se poni kolhi sinua kavioillaan.

Ja tällaisen telineen avulla ehkä pystyisi sitten vähän ohjailemaankin sitä työntelyä, ettei poni pystyisi työntymään sinuun esim 10 senttiä syvemmälle..? Siinä pystyisi varmaan sit vielä päättämään, antaako sen laskea sisään vai roiskia päälle. Kyllähän siinä silti tarvitsisi jonkun vahtimaan, mutta ehkä tältäkin palstalta löytyisi siihen joku sopiva ja luotettava ihminen. Tai sitten tietenkin, jos sulla olisi paikka ja poni käytössä, niin sieltä sitten vahtija mukaan. En ymmärrä miten hevosen kulli voi kiihottaa?

En usko että hevonenkaan pistää koska mies on aina mies valmiina nussimaan melkeinpä mitä vain. No totta kai tuo on sitten homon "oire" ilman muuta. Homo sitä homo tätä homo niin ja homo näin, homo homo homo kaapissa ainakin jos ei muualla muuten. Ei todellakaan otettu eikä annettu pahalla: Olen seurustellut jo muutaman kauden erään hevosharrastuksen parissa liikkuvan naisen kanssa.

Hän nyt tuntuisi kiihottuvan astutuksista ja siemenenkeruusta on myös joskus niissäkin mukana. En tiedä kyllä, onko se itse parittelu vai hevosten elimet syy sitten. Hän ei ole varsinaisesti myöntänyt sitä mutta ei ole kieltänytkään asiaa. Aina vaan astutusten jälkeen olen ollut parissa mukana kotona hän on itse ihan älyttömän kiimaisena kimpussani ja saan survoa häntä oikein urakalla. Mitä enemmän "hevosmaisesti" häntä panen, sen enempi hän siitä pitää.

Eli just oikein kunnon työntöjä, hampailla puremista ym. Voi olla et kuvittelen, mutta tosiaan, hän on ihan erilainen sängyssä astutusten jälkeen kuin muulloin vaikka silloinkin kaikki on kyllä hyvää. Olis vaan kiva jos hän sanoisi sen selvästi ja suoraan, että ne tilanteet panettaa häntä. Voisin kyllä ottaa tämän asian meidän seksielämään mukaan, vaikka en itse niinkään fantasioi hevosista.

Hänet on vain huomattavasti helpompaa hoidella tällöin, saa samalla hyvänäpidolla multiorkkuja ym. Voisit laittaa naisellesi sellaisen anustapin, josta lähtee jouhet. Lisäksi kuolaimet eli suukapula ja siihen remmi kiinni ja sitten hirnuisit ja purisit niskasta tammaasi kun takaapäin panisit. No perskeles, laitetaan harkintaan: Sais nyt vaan akka sanottua, et olenko oikeassa vai en. En nyt tietenkään ala kiusaamaan häntä tällä, mut olen kysäissyt tosiaan ohimennen asiasta.

Vois olla muuten ihmeissään, jos alan tunkea hevosen jouhia persuuksiin. Mut no, se tästä hiljalleen katselemalla tai jotain.. Nyt kesällä saa taas ihailla komeita kaluja. Heppa on ihana Jokin raja siinäkin Kyllä sitä itselläkin kovettuu astutuksen nähdessäni. Mutten kyllä menisi hevosen vehkeisiin kiinni missään tilanteessa, vaikka onkin aika mojovan näköisiä välineitä. Saati lutraamaan niiden seksieritteiden kanssa.

Se on näköjään naisen annettava koiralle niinkuin miehellekin. Muuten ei saa rauhaa, ennekuin on uroksen pussit tyhjät ja nainen tiineenä. Jos hevosen kalu kiihottaa,niin esim. Ja juttelemaan kyseisistä asioista, minut tunnistaa oranssisesta lippiksestä jossa lukee TEXAS ,jos jutustelu kiinnostaa? No mites meni bongausreissu? Siitä on jo liian kauan kun viimeksi nähnyt livenä orin kullia livenä. Viä kun pääsis edes kerran vielä pitelemään käsissä.. Bongaus meni hyvin, videolle tuli taas hyvää aineistoa orien esityksistä, ja varsinkin kun oli naisia vieressä katsomassa samaa näytelmää, niin silloin se on kaksinverroin kiihottavampaa.

Onhan se kiva seurata naisväen ilmeitä ja reaktioita, kun ori heittää vehkeet esille. Joo kyllä oli kiva huomata naisten huomiointi näihin orien esityksiin,naurun tirskahduksia ja pieniä huomautuksia letkuista, ilmeitä en nähnyt,kun olin hieman heidän edellään, mutta kuuloetäisyydellä. Eräässä toisessa tilaisuudessa oli vuonohevonen karsinassa ja se usein esitteli komeuttaan, niin kyllä se sai tyttöjen ja naisten huomion osakseen, varsinkin kun se heilutti kaluaan vatsaansa vasten,niin siinä yksi vanhempi nainen otti kuvan siitä ja myös pari pikkutyttöä kuvasi sitä, itse vähän ihmettelin,että mitä noin 10 vuotiaat tekevät kyseisillä kuvilla?

Kaipa se uteliaisuus asioita kohtaan on jo tuossa iässä voimissaan. Tuskin kuitenkaan mitään muuta vielä tuon ikäisillä Pippeli se on hevosenkin pippeli. Muistan itse, kuinka paljon pimppi kiinnosti pikkujätkänä, vaikka en sitä vielä silloin kokenut millään tavalla seksuaalisena eli oli pelkästään pissimistä varten.

Aina oli pakko nähdä, jos mahdollisuus oli; Mut tää vanhempi nainen taas.. No, nyt on hyvä hekumoida kotona;. No varmasti samasta syystä ottivat siitä orista kalukuvia kuin miksi jo pienet tytöt käyvät talleilla hevosia hoitamassa.

Se on se luontainen vaisto ja halu isoon kaluun. Ei taidettu tammalta lupaa kysyä Heteronaista kiihottaa aina iso siitin. Ajatus hevosesta seksuaalisessa mielessä on ällöttävä. Mutta se iso penis Kun sen liittää mielessään mieheen, niin se voi kiihottaa.

Hevonen tai muu eläin ei. Oletko tänään yrittänyt nussiskella kolmisormista siskoasi? Suojaa kullisi sormustimella tai muulla pienellä vastaavalla. Minä en tuollaisia avauksia laita. Voisko nämä pedojutut siivota pois täältä? Aloittaja etsiköön vaikka googlesta. Ei Juma, mikä keskustelunavaus! Vakavasti puhuen, eiköhän sinun lapsilla siis miespuolisilla ole ihan normaalinkokoinen penis. Turha sitä on lapsen puolesta murehtia, Luoja on antanut sellaisen kokoiset itsekullekin ja se siitä.

Muista että kielelläsi tai sormellasii voit antaa naisellesi orgasmin, mutta välttämättä et pysty sitä yhdynnässä hänelle antamaan. Riippuu niin naisesta kuin miehestäkin vaikka tällä olisi 20 cm pitkä kalu , aivot on se tärkein "seksi-elin". Jumalauta, kunnon jättikyrpä se tärkein "seksielin" on, saatanan runkkari. Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi.

Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä. Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia. Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia. Viesti on mainos tai massapostitus. Viesti ei liity aiheeseen, tai ei ole suomea tai ruotsia. Lisätietoja merkkiä jäljellä. Oliko keskustelusta sinulle hyötyä? Olet alle 18 vuotta.

Aistien talo kokemuksia Terve! Mutta miehillä näyttää tämäkin aina kääntyvän seksiin. Jos hevosen kalu kiihottaa,niin esim. Ei sille voi mitään että eläimiin sekaantujat on sairaita. Mulle ihan sama jos on söpö nuori, mieluimmin sitä tiukkaa poikaa haluu kun välillä omaanuoria.

Poikaystävällä on on pieni mistä en saa orkkuja. Olen lainannut koiraani tyttö kavereille mitkä haluu kokeilla. Nähnyt kun hepat panee ja saanut nuoren tytön märäksi. Ja iso on jotenkin kiehtonut, poikaystäväni kanssa kokeiltiin mut sen pieni ei toiminut. Nyt olen 18v pieni nainen ja menin saunaan, siellä olikin vanhempi mies alasti millä muna roikku jalkojen välissä isona.

Kumpikin nolona kumman vuorolla on, suostuin kuiteskin samaan aikaan saunomaan. Lauteilla kun katselin munaa niin rupes ukolla seisoo, iso ja paksu vaikka mies oli aika pieni eikä komee. Suihkussa tuli taakseni ja rupes kovaa työntämään sisään, en tiedä kummasta huusin.

Siitä on tullut fetissi kun käyn sen luona ainoastaan sen ison takia. Vaikka mulla on pieni pylly ja pimppi ja tulevat kipeeksi välillä niin tulee käytyä usein.

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena. Olen jo melkein onnistunutkin. Hyvä ja turvallinen paikka vielä hakusessa. Hienoa kun sattuisi se hevosenomistajakin paikalle. Saisit suun niin täyteen rystystä ettei hampahat sekaan sovi.

Ei minkäänlaista häpyä enää näillä nykysuomen perversseillä älykääpiöillä. Kuules se hevonomistajakin saattaa tykätä ja kiihkoissan haluaisi katsella kun joku leikkii hepan kanssa Kannattaa katella horse sex sivuilta Naisia se näyttää ainakin kiinnostavan: Minulla ainakin on ollut tilaisuuksia leikitellä hevosten kanssa,koska olen harrastanut hevosurheilua ja on ollut omakin hevonen.

Ystävälläni oli talli jossa oli oreja, joiden kanssa oli mukava puuhastella ja suurin osa oreista piti kalujensa koskettelusta ja hyväilyistä , on fantastista käsitellä kiihoittuneen hevosen kullia.

Myös pallien koittelu tuntuu ihanalta,koska se muistuttaa naisten rintojen hyväilyä, eli on suunnilleen saman tuntuista. Juuri tuollaista oritallia minäkin olen etsinyt.

Voisin tehdä samalla muitakin tallitöitä. Jep Tuollainen ori talli ois mahtava. Oma ukko ei samaan pysty. Tyttöystäväni ei ymmärrä hevosen "saantia", itse olen18v ja töissä kahdella vanhemmalla ukolla on kunnon iso kun nähnyt saunassa.

Olen saanut välillä kunnolla kun kiihottaa iso muna. Se on oma nautinto kun naidaan kunnolla etttä meinaa pylly revetä. Olen molenpia ukkoja saanut aina välillä kun haluu vaihtelua kotonaan. Empä ole kertonut et ukot pääsee nuoren pyllyyn naimaan. Se on se fallos tunne kun rynkytetään. Minulla kotona välillä ongelma kun vaimolla iso pylly mut ei halu kun on liian iso kun innostun. Uimahallissa ja saunassa nuoret miehet katselevat mun isoo munaa,niitä toisia haluttaa kokeilla.

Mulle ihan sama jos on söpö nuori, mieluimmin sitä tiukkaa poikaa haluu kun välillä omaanuoria. Paljon on Ropertolla nuoria mitkä haluu kokeilla isoa, minu sopii hyvin. Mies antoi runkata kyrpäänsä ja kyllä siitä tulikin runsaasti spermaa. En uskaltanut antaa miehen, nussia pyllyyni, mutta imimme ja runkkailimme toisiamme pitkän aikaa.

Kotiin mennessä oli tosi raukea olo, suussa maistui myös pitkän aikaa sperma. Olen 18v nainen ja olen talleilla töissä, ISOA heppaa olen nähnyt.

Joskus tekee mieli useampaa ukkoa naida, annan taakaapäin ja paan silmätkii. Saan enemmän orkkuja kun miestä ajattelen hevosen isoa kullia.

Sitten olen kunnolla märkänä "astutetuna". Opetelkaa nyt helvetti kirjottamaan kunnollista kirjakieltä. Minä talli hevonen kun naista. Pani silmät oli kiinni. Sitten astutettuna orkkuja kiinni. Suomen lakien mukaan on sallittua. Laki ei kiellä kuin lapsiin sekaantumisen. On se sen verran jämäkkä aisa.

Aikoinaan Kiinassa aasilla naitattaminen oli rankaisukeino. Prostitoitu sidottiin tarkoitukseen tehtyyn telineeseen ja sitten aasi sai astua. Oreilla on monen kokoisia kaluja,ei kaikilla ole jättikaluja on myös pieni kullisia oreja tai ruunia joiden aisat mahtuvat hyvinkin suuhun. Näin nykyäänkin saun 1. Kyllä saunassa rankastiin nuorenpia minua kun olin kuriton. Ukot vuorollaan tuuppas että persiissä tuntu. Kyllä minä sen johonkin laittaisin mahtumaan.

Sen verran alkoi kiinnostamaan. Vai ettekö hevosta nähnytkään ikinä ainakaan siinä touhussa? Maistoin kerran hevosen spermaa. Oli hyvää Saispa, joskus suoraan kalusta. Sitä on saanut euroopassa jonkun drinksun kanssa. Se oli iltalehden mukaan Uudessa seelannissa,jossa noita sperma drinksuja on saatavilla.

Joku mieshän oli kuollut parissa sekunnissa kun oli mennyt tarjoamaan persettä kiimaselle hevoselle. Ja olkoon sit mies tai nainen, pitäis tajuta, ettei ihmisen kroppa kestä hevosta. Itse työskentelin nuorempana ollessani naapurini hevostallilla, sain naapurilta hieman taskurahaa. Tallilla kävi paljon tyttöjä ratsastamassa hevosilla, oli kiva jutella ja samalla katseella tyttöjen tiukkoja peppuja.

Jonkin ajan kuluttua kiinnitin huomioni orihevosiin, tai paremmin niiden kyrpiin. Huomain kuinka oriiden kyrvät roikkuivat toisinaan ulkona tupesta. Minua alkoi kovasti kiihottaa niiden suuret kyrvät, myös suuret kivekset olivat kiihottavan näköiset. Joskus kun tallissa ei ollut muita, menin erään orihevosen pilttuuseen. Mukanani oli lapio jolla pilttuut puhdistettiin hevosen lannasta, otin lapion mukaan jos tallin olisi tullut joku ja olisin teeskennellyt puhdistavani orin pilttuuta.

Oli tosi kiihottavaa tunnustella orin suurta kyrpää, koskettelin myös sen suuria kiveksiä. Toisinaan myös runkkasin omaani kulliani ja heitin mällit pilttuun lattialle. Monesti mietin kiihottiko tyttöjä orihevosen suurten kullien näkeminen ja kostuivatko tyttöjen pikkuhousut. Sillain, että pillu oli ollut kyrvänkorkuisella.

Sen jälkeen hän oli laittanut heinä hevoselle. Kunnes pillu oli ollut valmis ottamaan hevosen aisan sisään. Hevonen hirnui kiimasta ja hän tunsi, kun kalu alkoi sykkiä. Hän otti äkkiä kalun pois pimpistä ja antoi hevosen roiskia liemet pitkin rintoja. Ja ennen typeriä kommentteja siitä miksi itse olen täällä. Kyllä olen kiinnostunu seksistä ja monista eritavoista harrastaa sitä Mutta eläimiin jotka ei voi itse sanoa haluavatko osallistua sekaantuminen on sama kuin raiskaus!!!

Rupean kyllä asian eteen työskentelemään!! Eläimen pito kielto ja samaten lähestymiskielto tollasille sairaille raiskareille!!!!! Pysähtykää ny hetkeksi miettimään ja hakekaa apua! Ja sä voit sun pienellä kullilla nussia sun pientä hiirtä. Voisivatko lapset mennä leikkimään muualle! Jos et jaksa niin pysy poissa,eli miksi avasit kyseisen topicin? Sinun tehtäväsi ei ole päättää mistä muut saavat keskustella! Nyt kyllä menee liian pitkälle. Kyllä sen saatan vielä ymmärtää että istutaan geisha kuulat pillussa hevosen selässä ja ratsastetaan satulan kanssa ihan normaaliin tapaan, mutta se että aikuiset ihmiset haaveilevat harrastavansa seksiä hevosten kanssa on jo kuvottavaa.

Ajatuskin siitä, että osa saattaa jopa toteuttaa haaveensa saa minut voimaan pahoin. Miten tälläinen asia otetaan näin suopeasti vastaan mutta omaan sukupuoleensa kiintyneitä sorretaan kuin viimeistä päivää. En normaalisti kirjoittele rumia, mutta kun jotain näin kamalaa eläinrääkkäystä tulee eteen niin voisin jopa sanoa toivovani että jos tälläistä tosiaan tapahtuu niin kyseiset henkilöt voisivat vapaasti hirttää itsensä. Onhan tuokin jonkin sortin eläinseksiä, geishakuulat pillussa eli itsetyydytystä hevosen avulla.

Siihen mielikuvat päälle et mikä siellä jalkovälissä oikein jumpsuttaa eestaas.. Minulla on kyllä samanlaisia kokemuksia mutta en avaudu niistä. Minuakin kiihottaa suunnattomasti , hevosen mahtava elin.

Olen myös haaveillut, että saisin kosketella ja ehkä runkatakin sitä. Käyn monesti useissa näyttelyissä ja tapahtumissa jossa on paljon hevosia, siellä näkee monesti, hevosilla ulkona olevan peniksen. Katselen myös netistä, kuvia ja videoita joissa on hevosen erektiossa oleva penis. Kiinnostukseni hevosten suuriin elimiin, juontaa juurensa varmaan lapsuudestani. Kotini lähellä oli hevostalli ja hevostallin pitäjällä oli saman ikäinen poika, poika oli hyvä kaverini.

Leikimme usein, hänen luonaan, koska hevostallissa oli paljon kivoja piiloja ja erilaisia paikkoja. Pääsimme myös näkemään hevosen astutuksen, joka siihen aikaan hoitui perinteisellä menetelmällä. Tietysti emme saaneet, olla lähettyvillä katsomassa kyseistä tapahtumaa. Mutta löysimme kyllä aina, sopivia piilopaikkoja josta käsin näimme koko touhun. Ihmettelimme ja naureskelimme hevosen peniksen ja kivesten suuruutta. Oli myös jännän näköistä katsoa, kun penis tuli ulos hevosen sisästä ja kuinka se myös lopussa vetäytyi takaisin hevosen sisään.

Joskus joku tallin henkilökunnasta, joutui ohjaamaan ja auttamaan orin peniksen, tamman sisälle. Ehkä juuri tuollaiset, näkemäni tapahtumat, ovat jääneet pysyvästi mieleeni ja edes auttaneet, kiinnostustani hevosten elimiä kohtaan.

Olipa todella kiihottavan näköisiä kuvia. Pillu on todella joustava, suurikin mahtuu mutta täyteen tulee pienestäkin. Edelleen ovat kiihottavan näköisiä. Tänäkesänä saanut ihailla jo useita. Hyvännäkösiä videot joissa nainen saa hepalta. Naisen pimppa ei varmaankaan välitä siitä mikä kalu täyttää pimpan ja suuresta pitää varmasti vaikka olisi hepan. Pimppa varmasti tykkää runsaasta spermsryöpystä josta se saa täyttyä.

Haluutte että hevosen kalun sisällenne? No miksette sitte seurustele vaikka lehmän kanssa?!!? Lehmällä ei ole kalua! Näin joskus, kun nainen leikki hevosen kalulla, onnistui vielä laukaisemaan oriin.

Kiihottava ja upee näky, kuinka tää ori nytkähteli ja roiski naisen kasvoja vasten. Ja se sperman määrä, nainen ui siinä mällissä: Kunpa pääsisi hevosen nussittavaksi. En tosin ole saanut todella isoa miehen kaluakaan sisääni, joten sekin olisi ihan uusia kokemus, aah. Siis nää jutut kiihotti mua aivan älyttömästi,nyt kun sais kyrpää sisälle ja isoa sellaista,tai koiran kanssa naida aahh mun pilluni on kyllä limainen. Hae hakusanalla Brutal5 niin löytyy koiria Joo, mää oon päässy koittaankin.

Meillä oli tamma kiimas ja orhi pääsi vähä haistaankin. Het hyppäs selekähän mutta noloo oli kun ei millään osunu hekumakeppi reikähän. Vahtua jo vaan puserti tulemahan. Mutta mää klipparina poikana menin apuhun , otin heppihin kiinni ja ohojasin sen reikähän ennenkö kaikki vaharut ruiskii mäkehen.

Kyllä se orhi oikeen hymyyli mulle kun apuhun kerkesin ja sai jubia oikeen kunnolla reikähän. Minua taas kiihottaa kissanv.

Naaraskissa työnnetään pää edellä Kontio- kumisaappaaseen, niin että vaan p. Siihen sitä on sitten helppo jyystää eikä se pääse raapimaankaan. Saappaan koko valitaan kissan koon mukaan. Norjalainen metsäkissa vaatii tuommosen neliseiskan kontion.

Niin ja vielä täytyy muistaa tehdä reikä kumisaappaan kärkeen ettei kissa tukehu sinne saappaaseen. Kissa kannattaa ensin rasvata. Silloin se on helpompi työntää saappaaseen. Hahhah, on sulla mielikuvitus ; Toihan on vähän niinkuin orgaaninen Fleshlight, jota ei tarvitse puhdistaakaan. Siinä mielessä vähän kurjaa kyllä kisun kannalta, että siltä ei kysytä ollenkaan. Urospuolinen eläin sentään voi halukkuuttaan ilmaista erektiollaan Noita sairailta paskoilta vois katkasta niiden omat vehkeet ja syöttää niille itselleen.

Eipä silti taitas kauaa elää, mutta D Oletan tietty, että laskit leikkiä. Mutta miksi kissaviesti on saanut noin paljon miinuksia, mutta hevos- ja koiraviestit ovat saaneet saman verran plussaa, vaikkeivät ole yhtä hauskoja? Tämän keskustelun aihehan oli "hevosen kalu kiihottaa", siis jos tässä mennään vain katselulinjalle niin sen ei pitäisi ällöttää ketään, eri asia on tietysti eläimeen sekaantuminen, joka on monen mielestä sairasta, suuren enemmistön , mutta joillekkin se on yksi osa seksiä ja ei siinä ole kyse mistään eläinrääkkäyksestä jos se tehdään eläimen ehdoilla.

Kokemuksesta tiedän sen kuinka moni ori nauttii kullinsa hyväilystä,eli ei siinä ole mitään pakottamista ja myös useat kiimaiset tammat pitävät pillunsa hyväilystä ja antaa myös panna itseään. Omasta mielestäni hevosten kalut ovat kiihottavan näköiset ja kiihotusta lisää tilanteet joissa orit esittelevät kalujan ja siinä on naisia tyttöjä seuraamassa tilannetta.

Se on tasan yhtä sairasta kuin lapsiin sekaantuminen. Kaappaa koirapuistosta piski ja ime jossain pensaassa ja palauta tyydytetty elikko takaisin. Ala sitten käymään raveissa, tutustu johonkin hevosen omistajaan ja kerro toiveistasi. Eiköhän se siitä lähde. Mies jota se k Katsoin äsken video pätkän, jossa mies ja nainen runkkasivat hevosta.

Oli kiihottavaa katsella, kun hevosen elin alkoi kasvaa ja tulla esille hevosen vatsan alta. Elin oli tietenkin suuri ja kiiltävä, lopuksi se ruiski tosi paljon ja pitkään spermaa, jota lensi myös miehen ja naisen jaloille. Olisi varmasti jännää ja kiihottavaa, jos saisi kosketella tuollaista elintä. Jos ei hevosen kalu kiihottaisi ketään, ei niistä olisi videoita juutuubissakaan.

Arvatkaa vain kuinka moni kiihottuu kun näkee hevosen riiputtavan. Ja lapsillekin se nähtävästi sopii: Melkein epänormaalimpaa on jos hevosen kalu EI kiihottaisi! Te kaikki joita hevosen elin kiihottaa.. Saiskohan sinne osastolle ottaa lemmikkihevosen? Ei taitais osastopaikat riittää??? Tuo sinun kirjain sekamelska nimimerkkisi viittaa siihen että sinä olet päässyt karkaamaan suljetulta,mene heti takaisin!

Tartten hevosta ja nyt etin lähintä navettaa mistä niitä horsettimia vois löytyä. Raamatussa mainitaan tyylille uskollisesti kääntäen , että "egyptiläisillä miehillä on kyrpä kuin aasilla ja siemensyöksy kuin hevosella". Voi olettaa, että heprealaiset naiset oli kokeillut.

En sitten tiedä oliko tämä kateuden vai pilkan aihe. Heprealaiset asuivat vuorilla ja harrastivat paimentolaisuutta. Profeetat yrittivät pitää heitä - huonolla menestyksellä - kaidalla tiellä. Laaksoissa asui samaa kansaa, maata viljelevät kanaanilaiset, joiden jumapalvelus sisälsi eläimiin sekaantumista ja transsumenoja.

Heprealaiset oli ihan vimmattuna kanaanilaisten menoihin. Itsekkin nain tammoja ja myös runkkailen oreja, nam nam. Netissä liikkuu yhdeltä pariskunnalta oletan olevan pariskunta useita videoita poniseksiin liittyen. Mies aina kuvaa kun nainen antaa ponin hypätä selkään ja työntää kullinsa sisään. Kun akti on loppu niin spermat valahtavat naisen pillusta ulos. Hrrrrr ihan uskomattoman kiihottavia videoita! Onko kukaan muu täällä nähnyt niitä? HArmi vaan että kyseisiä videoita on joskus erittäin hankala löytää yhtikäs mistään Joskus tulee vastaan jokin hyvä sivu.

En ole koskaan uskaltanut kertoa tästä mieltymyksestäni kenellekään. Mielelläni kyllä koskettelisin ja runkkaisin hevosta ja antaisin sperman roiskuta päälleni Olen itsekin joskus noita videopätkiä nähnyt Olen joskus aikaa sitten nähnyt kanssa pätkän, missä poni astui jonkun naisen. Linkkiä en kyllä valitettavasti enää muista. Oli kyllä kiihottavan näköistä, kun poni hyppäsi tämän naisen päälle ja alkoi työntyä muna suorana naisen jalkojen väliin: Ja just sit siemensyöksyn jälkeen ponin kulli oli sisässä kunnes löystyi sieltä spermojen saattamana ulos.

Naista kyl taisi myös hieman sattua mielihyvän lisäksi, ulvomisesta päätellen. Hyvin kyllä upposi muuten: Mut jos kiinnostaa ja mahdollisuus tulee, niin sun kannattaa ehkä koittaa ponin kanssa. Sillä kuitenkin on sen verran pienempi muna kuin hevosella, niin ei ainakaan ihan niin herkästi satu sitten. Ja siitähän se kai on kiinni, et kuin syvälle poni työntelee, pohjaan asti jos koittaa niin voi sattua.

Linkitän tähän useamman videon heiltä. Tuo sivusto on minulla toiminut varsin hyvin. Tai jos ees vähän kiinnostaa hevosen tai ponin kulli. Oletkos vielä antanut koirasi sua ihan oikeesti astua? No ei tuossa ole hävettävää mut ihmiset on sen verran tuomitsevia, niin ymmärrettävää. En itsekään ole kertonut että hevosseksi kiihottaa. En kyl menisi orin runkkaamista pitemmälle, mut kuitenkin. Ponin kanssa kannattaisi kokeilla joskus, sillä on kuitenkin aikalailla pienempi muna kuin hevosella.

Ja kyllähän sitä pystyy kait jonkinverran "säätämäänkin", et poni ei pahimmassakaan tapauksessa pääse työntymään enempää kuin mitä pimpsa antaa myöden. Yhtenä vinkkinä, jos sinulla on mahdollisuus olla orin kanssa tekemisissä.. Voisit käsitellä oria sen vieressä seisomalla ja jos tuntuu, niin voisit siinä sitten hyväillä itseäsi orin munan avulla.

Orin muna kuitenkin ylettyy aika pitkälle sivulle, jolloin sinun ei tarvitse mennä hevosen alle eikä ori pysty työntymään suhun. Lisäksi, vaikka orin kalu onkin aika mielettömän kokoinen, niin terska sillä on pehmeä ja kalun pää muutenkin sellainen, että nainen pystyy ottamaaan sen jonkin verran sisäänsä ilman, että se sattuu.

Eli jos on mahdollisuus, niin kokeile ihmeessä: Varmasti saat todella hyvää seksiä sillä tavoin: Ja toinen vinkki on orin runkkaamiseen, märkä lämmin rätti tms on hyvä keino orin laukaisemiseen. Hellää pehmeätä edestakaisin-liikettä kalua pitkin sen kanssa, niin melko varmasti roiskuu: Jaha John Holmes on herännyt henkiin! Minua kiihottaa hevosen pillu. Se on varmaan vielä sairaampaa.

En nyt oikeasti koskisi mut fantasioin. Ja kumma juttu, että samat ihmiset, joiden mielestä on moraalitonta ja sairasta harrastaa seksiä eläinten kanssa, eivät näe mitään ongelmaa siinä, että eläimiä kasvatetaan koko ikä pienessä karsinassa, kidutetaan surkeilla elinoloilla, silvotaan kappaleiksi ja syötetään niiden kuolleet ruumiit lapsille.

No mitä pahaa tos on, kun hevoset kiihottaa niin ne kiihottaa. Itse pidän joskus yhden orin kanssa kivaa yhessä, kun siihen kuitenkin mahdollisuus.

Niin, olen nuori nainen. Varsi kutistuu ihan minimiin joskus terskan jälkeen jolloin ei yli 4cm varmaan saa mitattua. Löytyykö muilla ton tyyppisiä ja mitä mieltä muuten? Yli vuotiaat voivat tarkastella palstan sisältöä ja osallistua keskusteluun omalla vastuullaan.

Etsi Toggle navigation Valikko. Keskustelu24 Seksi Onko koolla väliä? Nysä lepokulli cm 36v jäbä jolla tuollainen , kovana 14cm ja paksuus 4. Tiedätkö, minne joutaisit mennä? Ja mitä voisit tehdä löylykauhalle? Sinulla ei kuuluisi olla lapsia, eikä sinun tarvitse tietää, millainen lapsen penis on, sinä alhaisista alhaisin pedofiili. Jos joku isä oikeasti olisi kiinnostunut, tai huolestunut siitä, millainen lapsen penis on, tai pitäisi olla, hän ei kyselisi sitä täältä, vaan lastenlääkäriltä.

Tuo on pedofiilin avaus, mutta oikeille vanhemmille neuvoisin, että seuraisivat poikiensa peniksen kehitystä. Mikropenistä voi hoitaa, mutta ei enää Asuksen iässä. Jätäppä ap eli homo-häxy provot tekemättä! Olet yksi vitun pedarihintti! Ja sinä olet Asko Käsialan tunnistaminen on sinulle aika vaikeaa Oletko tänään yrittänyt nussiskella kolmisormista siskoasi?

Suojaa kullisi sormustimella tai muulla pienellä vastaavalla. Minä en tuollaisia avauksia laita. Voisko nämä pedojutut siivota pois täältä?

Homo kalukuva kalun tyydytys

Homo kalukuva kalun tyydytys

: Homo kalukuva kalun tyydytys

Homo kalukuva kalun tyydytys 284
Homo kalukuva kalun tyydytys Oliko keskustelusta sinulle hyötyä? Mutta eläimiin jotka ei voi itse sanoa haluavatko osallistua sekaantuminen on sama kuin raiskaus!!! Olen siis itse nainen, jolla on näin 4kympin paremmalla puolella löytynyt ihan uusi vaihde seksielämässä. Olisi varmasti jännää ja kiihottavaa, jos saisi kosketella tuollaista elintä. Eipä silti taitas kauaa elää, mutta Näillä sivuilla olevat kirjoitukset taitaa olla vaan fantasioiden tuottamia. Lisäksi, vaikka orin kalu onkin aika mielettömän kokoinen, niin terska sillä on pehmeä ja kalun pää muutenkin sellainen, että nainen pystyy ottamaaan sen jonkin verran sisäänsä ilman, että se sattuu.
Gay hot nude pojat kiimakalu 457
Homo kalukuva kalun tyydytys 326