En jaksa enää lähteä väittelemään, kumpaa se nyt sitten on, välttyäkseni saamasta päälleni poliittista vainoa tai vaihtoehtoisesti syytteitä valehtelusta. Näin ollen en ota vastuuta teoksen sisällöstä. Aion tehdä suurkyselyn, kuinka vanhoina Suomen eduskunnan kansanedustajat tapasivat ensimmäisen kerran puolisonsa, ja kuinka vanhoja puolisot tuolloin olivat.

Jos puolisot on kohdattu näiden ollessa päivääkään alle vuotiaita, teen asiasta rikosilmoituksia alaikäisen hyväksikäytöstä. Saksan entinen liittokansleri Helmut Kohl tapasi vaimonsa tämän ollessa vuotias. Sen vuoksi Kohlin puoliso varmasti teki itsemurhan, kun oli saanut Helmutin lähentelyistä vuotiaana kauheat elinikäiset traumat, aivan kuten kaiken maailman psykologinplantut ovat saaneet länsimaiden hallitukset uskomaan.

Kohlin puoliso ei varmastikaan tehnyt itsemurhaa auringonvaloyliherkkyytensä vuoksi. Loppukeväällä iltapäivälehdissä mainittiin, että joku yläasteen koulun opettaja oli kosinut vuotiasta tyttöoppilastaan. Asiasta ei kuitenkaan tehty minkäänlaista skandaalia, tai rikostutkintaa.

Mutta kun Antti Puustinen kosi paria vuotiasta poikaa Virossa, asia on suurin rikos ihmiskuntaa vastaan, josta saa vähintään kymmenen vuotta ehdotonta vankeutta, ja Antti Puustisen maine tärvätään julkisuudessa niin pahoin, ettei hän voi enää kulkea kaupungilla saamatta turpiinsa. Tarkistakaa vaikka poliisihälytyksistäni, että näin on asian laita. Paikalle saapuneet poliisit voivat todistaa minuun kohdistuneet hyökkäystilanteet. Siksi Antti Puustisen täytyy viettää loppuelämänsä neljän seinän sisällä.

Tämä on kuin elinkautisvangin rangaistus, jonka Suomen KRP yhteistyössä Viron poliisin kanssa minulle langetti aloittamalla julkisen häpäisemiseni, ennen kuin minkäänlaista oikeudenkäyntiäkään oli ollut. Opettaja sai vapaasti kosia vuotiasta tyttöä Suomessa, ja Saksan iso pamppu Helmut Kohl sai riiata vuotiasta tyttöä, mutta Antti Puustinen ei saa kosia vuotiaita poikia Virossa.

Helmut Kohl sai riiata vuotiasta tyttöä ja mennä hänen kanssaan myöhemmin naimisiinkin. Thaimaassa olin luvulla vähällä onnistua saamaan itselleni elinikäisen poikapuolison, mutta Thaimaan poliisi esti aikeemme. Poika sai poliisin sadismista niin vaikeat pelkotilat, että alkoi pitää homoutta rikollisena asiana ja luopui homoliittoaikeistaan kanssani.

Samalla tavalla olisin saanut eräästä vuotiaasta virolaispojasta aivan varmasti itselleni elinikäisen poikapuolison, mutta koska Viron poliisi ja Suomen KRP antoivat Tarton pojille ymmärtää, että Antti Puustinen on suurrikollinen ja maailmalle vaarallinen terroristi ja että homoliitot ovat suurin rikos ihmisyyttä vastaan, pojat ovat pelästyneet ja karttavat nyt minua kuin ruttotautista.

Olin viimeinkin löytänyt Virosta "sen oikean", joka löytyy vain kerran elämässä. KRP ei tiedä, miltä tuntuu menettää "se oikea" vain joidenkin natsiviranomaisten sadismin takia. Saanen huomauttaa, että homous poistettiin Suomen rikoslaista luvun alussa, ja homous mielisairautena poistettiin mielenterveyslaista luvun alussa. Entäpä Tarton poikien tulevaisuus? Viron poliisi oli kertonut eräälle virolaiselle lehdelle, että yksi Tarton pojista oli minua koskevissa kuulusteluissa mennyt aivan kalpeaksi ja pyytänyt päästä vessaan, johon hän sitten oli rynnännyt kovalla kiireellä.

Tämä traumaattinen reaktio aiheutui pojalle yksinomaan Tarton poliisin aggressiivisista kuulusteluasenteista. Kuitenkaan yksikään Tarton poika ei ollut MINUN seurassani käyttäytynyt ahdistuneesti ja traumaattisesti koko sen puolen vuoden aikana, jolloin Tartossa asuin vuonna Tiedän, että Tarton pojat koettavat hukuttaa pelkojaan yhä lisääntyvään liiman- ja liuottimien haisteluunsa.

Heille todennäköisesti käy samoin kuin eräälle luokkatoverilleni: Natsiviranomaisia kiinnostaa vain machoilla julkisuudessa ja levittää valheita, kuinka he "sankarillisesti" ovat pelastaneet Tarton pojat uudelta "Jammu Siltavuorelta" eli Antti Puustiselta.

Natsipoliisit Virossa ja Suomessa järjestivät minulle vangitsemisen uhalla elinikäisen porttikiellon Viroon ja tuhosivat elämäni: Julkinen häpäisy ja elinikäinen ihmisten pilkka ja vihamielisyys minua kohtaan. Ystävieni Tarton poikien käännyttäminen kuulusteluaivopesulla elinikäisiksi vihamiehikseni. Jatkuva turpiin saamisen uhka kaupungilla. Kauniissa kulttuurivaltiossa Virossa eläminen kiellettiin loppuiäkseni.

Listaa voisi jatkaa vaikka kuinka pitkään. Viron poliisi yhteistyössä Suomen KRP: Kuinka kauan eläin sietää sellaista kohtelua tulematta aggressiiviseksi? No, minä annan KRP: Miltäköhän se tuntuu menettää puoliso, maine, ura, omaisuus ym.?

On erittäin hyvä, että oikeudenkäyntini mahdollinen alkaminen on venynyt jo näin pitkään vuoden marraskuun 8. Minä olen sillä välin hitaasti kypsynyt oveluudessa tässä taistelussa natsiviranomaisia vastaan. Kun oikeudenkäyntipäivieni sarja lopulta sitten koittaa kenties joskus kevättalvella , minä saan siitä silloin niin valtavat energiat ja älynlahjat, että voin kylvää niin valtavaa psyykkistä tuhoa natsipoliisien keskuuteen sillä tavoin, etten itse joudu siitä minkäänlaisiin juridisiin seuraamuksiin, vaan natsiviranomaiset tukehtuvat älykkäiden temppujeni vuoksi lopulta omaan raivoonsa minua kohtaan, jopa siinä määrin, että AIVAN VARMASTI tekevät RIKOKSEN minua kohtaan, ja joutuvat siitä vankilaan.

Tämä on vakaa päämääräni. Suuntaan kaiken aikani ja energiani tämän päämääräni toteuttamiseen, vaikka sen lopullinen toteuttaminen kestäisi jopa kymmeniä vuosia. Katsokaas, minulla ei ole enää mitään menetettävää. Te natsit olette jo riistäneet minulta kaiken kuviteltavissa olevan ihmisarvoisen elämän.

Luuletteko, että pelkään vankilassa istumista? Ehei, olen Thaimaassa ollut passin viisumittomuuden takia niin kammottavissa rotankolotyrmissä, että Suomen vankilat ovat kuin hotelleja niihin verrattuina. Kokemusta on siviilipalveluksen välttämisrikoksesta: Hämeenlinnan lääninvankila vuonna Kuopion lääninvankilaan menen oikein mielelläni, siellä on hyvää aikaa jatkaa taistelua Viron poliisin ja Suomen KRP: Ajattelette, että ensin pedofiili katsoo bussipysäkillä 10 sekuntia jotakuta alle vuotiasta poikaa.

Sen jälkeen pedofiili haluaa puhua pojalle. Sitten pedofiili haluaa raiskata pojan. Sen jälkeen pedofiili haluaa surmata pojan.

Vai mitä mieltä olette Jyväskylän KRP: Tässä kirjassa on erittäin laittomia lapsipornotekstejä. Lapsen seksuaalisena hyväksikäyttönä ei kuitenkaan pidetä 1 momentissa tarkoitettua tekoa, jos osapuolten iässä tai henkisessä ja ruumiillisessa kypsyydessä ei ole suurta eroa. Sukupuolisiveellisyyttä loukkaavan lasta esittävän kirjallisen aineiston levittäminen. Joka pitää kaupan tai vuokrattavana tai levittää taikka siinä tarkoituksessa valmistaa tai tuo maahan tekstejä, joissa sukupuolisiveellisyyttä loukkaavasti esitetään lasta tai väkivaltaa taikka eläimeen sekaantumista, on tuomittava sukupuolisiveellisyyttä loukkaavan lasta esittävän kirjallisen aineiston levittämisestä ehdottomaan vankeuteen vähintään kuudeksi vuodeksi.

Joka oikeudettomasti pitää hallussaan kirjaa, lehteä tai muuta todellisuudenmukaista kirjallista aineistoa, jossa esitetään lasta sukupuoliyhteydessä tai siihen rinnastettavassa seksuaalisessa kanssakäymisessä taikka muulla sukupuolisiveellisyyttä ilmeisen loukkaavalla tavalla, on tuomittava sukupuolisiveellisyyttä loukkaavan lasta esittävän kirjallisen aineiston hallussapidosta vankeuteen vähintään kuudeksi vuodeksi.

Minun kommenttini näihin lainkohtiin on, että niissä on selvä ristiriita. Lapset saavat vaikka talonmiehen edessä esittää seksiä alasti LIVENÄ, eivätkä he saa siitä minkäänlaisia juridisia seuraamuksia, vaikka talonmies kuinka haluaisi lapset telkien taakse.

Jos sen sijaan joku aikuinen näyttää talonmiehelle TEKSTEJÄ, joissa samat alaikäiset pojat sekstailevat keskenään, niin tekstien esittäjä joutuu kuudeksi vuodeksi vankilaan, vaikka tämä ei itse olisi kyseisiä tekstejä kirjoittanutkaan.

Sellaisten tekstien hallussapitäjä lentäisi linnaan, ja itse pankkiryöstäjä kulkisi vapaana. Melko nurinkurista, eikö totta. Heti, kun henkilö täyttää 16 vuotta, ja hän tekee seksiä päivää vaille vuotiaan kanssa, tuosta vuotiaasta tulee suurrikollinen, ja hänen kuuluisi lain mukaan saada ainakin neljä vuotta ehdotonta vankeutta. Kuitenkin Jyväskylän poliisi Eila Koivuniemi sanoi erään sanomalehden haastattelussa vuonna , että käytännössä jos ikäero on pieni vapaaehtoisen seksin osapuolten välillä, niin kukaan ei silloin saa mitään rangaistusseuraamuksia oikeudessa.

No, minä olen imuroinut Internetistä nettilinkistöosoitteesta www. Julkaisen tämän kirjan huolimatta vähintään kuuden vuoden ehdottoman vankeusrangaistuksen uhasta, koska Suomen laissa on tässä kohtaa selvä ristiriita, josta jo mainitsin. Eli minä jatkan tämän kirjani levittämistä, jossa olen julkaissut sukupuolisiveellisyyttä loukkaavia tekstejä, koska Suomen KRP: Levittäessäni tätä kirjaa minua vastaan nostetaan lukemattomia oikeusjuttuja, jotka tulevat jatkumaan vuosikausia eri oikeusasteissa, ja olen sen vuoksi jatkuvasti sensaatio- ja skandaalilehtien otsikoissa, ja sehän on ilmaista mainosta kirjalleni "Talistanian valtionterrori".

Tavallisia maksullisia ilmoituksianihan kirjoistani ei yksikään sanoma- tai aikakauslehti suostu Suomessa julkaisemaan, saatikka että yksikään kustantaja julkaisisi edes minkäänlaisia kirjojani. Tämä kaikki on KRP: Satun tietämään, että Internet-sivusto www. Jos tämä kirjani "Lasten bordelli" aiheuttaa minulle joitakin tuomioita oikeudessa, aion silloin vaatia KRP: Ellei KRP poista Internetistä www.

Miksi he sitten pitäisivät tämän kirjani tekstejä sellaisina? No, minähän olen Antti Puustinen, jota epäillään "kansainvälisesti suureksi pedofilismiterroristiksi". Sehän jo riittää syyksi. Tällaisessa tilanteessahan voin aivan mainiosti sitten levittää ala-asteen koulujen pihoilla tiedotteita, että kaikki lapset vaan surutta surffailemaan www. Jos tämän kirjani teksteistä siis tulee juridista jupinaa, vaan ei kuitenkaan www. Silloin syntyy median avulla koko maan laajuinen paniikki, ja voi sitä paheksunnan määrää KRP: Media tulee mässäilemään tällä sensaatiolla vuosikausia.

Mikä yleinen pedofiilihysteria ja paniikki silloin syntyykään! Ja kaikki vain KRP: Ja vaikka he saisivatkin ne kitketyiksi, tiedän koko joukon lisää aivan samanlaisia sivustoja! Joten tulen kyllä ylityöllistämään KRP: Mutta muistakaa, lukijat, tämä ei ole kiristystä KRP: Minä haluan ainoastaan oikeudenmukaisuutta.

Katsotaan sitten tulevaisuudessa, että ovatko KRP, syyttäjälaitos ja oikeuslaitos puolueettomia instituutioita, ja että onko minulla ihmisoikeuksia enää lainkaan olemassa. Tuona päivänä erään tarttolaisen alaikäisen pojan äiti oli tehnyt minusta rikosilmoituksen. Vuoden alusta on KRP: Tässä asiassa minulla ei olekaan valittamista KRP: Sen sijaan valittamista on siinä, että tehdessäni matkan Romaniaan Bukarestiin Heillä oli muka tavallinen pakettiauto, mutta heillä oli myös poliisipuhelimet, joista kuulin poliisitiedotuksia romanian kielellä.

Vaikka en juuri ymmärrä romaniaa, monet sanat ovat silti kansainvälisiä. Monta kertaa poliisit tulivat luokseni epäluuloisen näköisinä ja kysyessäni heiltä, onko joitakin ongelmia, eräs heistä sylkäisi edessäni ja sanoi minulle: Lisäksi koko Bukarestin vierailuni ajan siviilipukuisia poliiseja porhalsi henkilöautoilla aivan lähelleni ja alkoivat ikään kuin tarkkailla tyhjyyttä. Näin heidän katseensa kuitenkin nauliutuneen minuun, mutta he aina väistivät katseensa alkaessani tuijottaa heitä.

Poliisit nojailivat kymmeniä minuutteja autonsa kattoon mitään muuta tekemättä, ja aina kun katsahdin heihin, he väistivät katseensa pois minusta. Köyhissä maissa kuten Romaniassa poliisit ovat tunnetusti läpeensä korruptoituneita. Koska KRP oli varoittanut Bukarestin poliisia tulostani, sikäläinen poliisi näki jälleen hyvän tilaisuuden tulleen putsata länsituristi puhtaaksi.

Nimittäin metrin päässä Bukarestin Pohjoisen Rautatieaseman eli Gara de Nordin poliisiasemasta oli erään poliisin hyvin tunteman varkaan asunto. Tämä varas houkutteli minut kotiinsa osoitteeseen Strada Witting 31 ja vuokrasi minulle sieltä kuukaudeksi huoneen. Siellä hän varasti lompakkoni, jossa oli Jyväskylän poliisin minulle toukokuun lopussa myöntämä 10 vuoden passi, USA: Mitään varmuusrahastoja tai -dokumentteja ei minulla ollut, vaan kaikki meni varkaan mukana.

Menin tekemään varkaudesta rikosilmoituksen Pohjoisen Rautatieaseman poliisilaitokselle. Siellä poliisit tunsivat kuvaukseni ja rikoksen tapahtumapaikan perusteella varkaan oikein hyvin. Poliisit katsoivat toisiinsa hymyillen ja sanoivat ääneen varkaan nimenkin: Kerroin heille, ettemmekö voisi mennä tuonne metrin päähän tutkimaan rikosta ja ottamaan varasta kiinni. He sanoivat, että juttu on teidän ongelmanne, "It´s your problem".

Siinä vaiheessa, kun sanoin heille haluavani soittaa Suomen Suurlähetystöön Bukarestissa, poliisit heittivät minut tylysti ulos poliisilaitokselta. Bukarestin poliisin käytös todisti mielestäni selvästi, että he suojelivat varasta.

On erittäin todennäköistä, että kyseinen varas luovuttaa jatkuvasti poliiseille esim. Kuulin nimittäin myöhemmin Gara de Nordin puiston kodittomilta asukkailta, että kyseinen varas putsaa turisteja jatkuvasti. Kuten aikaisemmin mainitsin, köyhien valtioiden poliisit ovat korruptoituneita ja he hyvin usein ovat yhteistyössä rikollisten kanssa. Miksi varas muutoin kulkisi yhä vapaana? Seuraavana arkipäivänä, eli maanantaina Kun mainitsin heille, että koska Romania haluaa liittyä Euroopan Unioniin, olisi häpeäksi, jos Euroopan Unionin jäsenvaltiosta Suomesta tulevan turistin rikosta ei tutkittaisi.

Lisäsin vielä, että tällainen skandaali Bukarestin poliisista voisi levitä EU-maiden kaikkiin medioihin ja vaikeuttaa Romanian pyrkimystä tulla EU-maaksi. Tämä lausuntoni laittoikin sitten vipinää poliisien keskuuteen, ja kaksi konstaapelia lähti poliisiautolla kanssani rikospaikalle.

Siellä he eivät kuitenkaan menneet edes sisälle taloon omakotitalo , vaan laiskasti ja vaivautuneen oloisesti he tekivät joitakin kysymyksiä varkaan juopolle isoäidille talon pihalla. Varas olisi voitu tavoittaa sisältä, ja mainitsin tästä konstaapeleille, mutta he vain eivät suostuneet menemään taloon.

Sen sijaan he sanoivat minulle, että menkää tekemään asiasta kirjallinen rikosilmoitus. Se ei kuulemma olisi käynyt päinsä heidän metrin päässä sijaitsevalla poliisiasemallaan, vaan 4 kilometrin päässä sijaitsevalla Poliisiasema numero kolmessa.

Koska minulla ei ollut aavistustakaan Poliisiasema kolmosen sijainnista vieraassa suurkaupungissa tämä oli ensimmäinen Romanian-matkani, ja rahaa taksiinhan minulla ei ollut , menin seuraavana päivänä taas Pohjoisen Rautatieaseman poliisilaitokselle. Siellä joku englantia paremmin osannut ylempi poliisiviranomainen sitten suostui kuljettamaan minut kollegansa kanssa Poliisiasema kolmoselle.

Matkalla autossa kuulin heidän selvästi puhuvan minusta keskenään, vaikkakin romaniaksi, mutta erotin puheesta sellaisia sanoja kuten "Estonia", "pedofil skandal", "kopil disparetsh" alaikäisten poikien karkottaminen romaniaksi. Mielestäni tämä kuulemani keskustelu todisti selvästi, että poliisit tiesivät jo etukäteen minusta. Kuinka se olisi voinut olla mahdollista ilman, että KRP: Tämän kirjeeni valituksen aihe on mm.

Näin omin silmin istuessani Gara de Nordin puistossa, kuinka viereiseltä poliisiasemalta saapui paikalle virkapukuinen poliisi. Vieressäni istui vuotias koditon katupoika liimaa muovipussista haistellen.

Poliisi hiipi pojan taakse ja potkaisi kaikin voimin poikaa selkään. Poika kaatui nurmikolle ja alkoi itkeä. Poliisi aikoi käydä minunkin kimppuuni, mutta pääsin karkuun. Sitten poliisi jatkoi pojan hakkaamista, ja poika itki. Kuitenkin jos olisin tehnyt tämän konstaapelin toimista rikosilmoituksen, minut olisi varmasti teljetty vankilaan.

Suuri yleisökään ei kaduilla reagoinut tapahtumiin, koska kaikki tiesivät, ettei puiston juuri siinä nimenomaisessa kohdassa saanut oleskella, joten tällä tavoin Bukarestin poliisi sai "legitimaation" hakata katupoikia.

On mahdollista, että joku bukarestilainen poliisi saadessaan tietää tulostani oli lähettänyt yhteistyökumppaninsa Dana-varkaan luokseni Gara de Nordin edustalla olevaan puistoon houkuttelemaan minua asunnolleen ja siellä putsattavaksi.

Koskaan aikaisemmin poliisi ei ole kuulustellut vanhempiani. Bukarestin-matkani vahvistus oli sähköpostissani, josta KRP: Minulla on painavia syitä epäillä, että Jyväskylän KRP on vastuussa minuun kohdistuneesta varkaudesta ja sen seurauksena tapahtuneesta 10 vuorokauden pakosta nukkua Gara de Nordin puistoissa ja olla nälässä.

Suomen suurlähetystö Bukarestissa ei suostunut alussa auttamaan minua millään tavalla, koska minulla oli joku Ulkoasiainministeriön kustantama matka maksamatta Bangkokista Jyväskylään vuodelta Lopulta suurlähetystö kuitenkin suostui myöntämään minulle kotimatkaa varten passin, joka oli voimassa He myönsivät minulle myös paluulentolipun Bukarest-Helsinki, koska rahat siihen oli saatu Suomesta järjestymään. Kuitenkin Helsinki-Vantaan lentoasemalla Kysyessäni pidätyksen syytä rajavartioston miehet eivät vastanneet.

Sain istua puoli tuntia pienessä huoneessa, ja lopulta paikalle tuli joku virkailija, jolta sain tietää, ettei mistään muusta ollut kysymys kuin väliaikaisen passini takavarikoimisesta. Tiedustelin, kuka oli antanut sellaisen määräyksen, ja hän vastasi, että Vantaan poliisin komisario Timo Pirinen. Soitin Piriselle perjantaina Kysyessäni, että mistä, hän kiersi kysymykseni eikä suoraan vastannut kysymykseeni lainkaan.

Olen vakuuttunut, että Jyväskylän KRP oli antanut takavarikkomääräyksen, sillä soittaessani Jyväskylän poliisikomisario Puraselle 3. Edellinen, vuoden voimassa ollut passini oli nimittäin kostunut pahasti Viipurissa pääsiäisenä , ja anoin uutta 10 vuoden passia.

Lisäsin hänelle vielä, että tämän tilanteen voisinkin kertoa rikoslehdille. Tästä Puranen suuttui kuin tappura ja hän huusi haastavansa minut oikeuteen, jos julkisuudessa kerron hänen lausuntojaan. Ja kyllä kai passien myymisestä rikollisille pitäisi olla joitakin todisteita, ennen kuin sellaisesta tullaan minua syyttämään.

Minulla itselläni on Bukarestin poliisiasema numero kolmoselta saatu kuitti, että olen jättänyt sinne rikosilmoituksen passini, Visa-elektron-korttini ja käteisvarojeni varkaudesta.

Timo Pirinen lupasi lähettää passini Jyväskylän poliisiasemalle Soittaessani Vantaan poliisiin sieltä sanottiin, että Pirinen on epämääräisen ajan lomalla. Huomautettavaa on myös Jyväskylän KRP: En tiennytkään, että alaikäisen kanssa keskustelu on Suomessa kiellettyä. Niinpä en siis loppuikänäni puhu koskaan esim. Aivan kuten KRP on tiedottanut Viron pedofiliaepäilyistäni kaikelle kansalle julkisuudessa vuodesta lähtien, ja on tällä tavoin ryvettänyt maineeni loppuiäkseni, niin minunkin taholtani pesee tämän teoksen muodossa ronskia pedofilismia kaikille kansoille!

Koko maapallon poliisiverkosto on kuin vihainen appiukkoni, joka sanoo minulle: Ja että miksikö olemme salaliitossamme säätäneet tällaisen vuoden seksi-ikärajan? Silloinhan me poliisit sallisimme törkeän pedofilian harjoittamisen Antti Puustiselle. Meillä koko maapallon poliiseilla ei ole enää mitään muuta tekemistä kuin vahtia, ettei se Puustinen vaan kajoa kehenkään alle vuotiaaseen poikaan, koska kaikki muut rikokset kuten murhat, tapot ja ryöstöt eivät oikeastaan ole meidän mielestämme rikoksia laisinkaan, vaan ainoastaan se, mitä Antti Puustisen päässä liikkuu.

Suurin rikos koko ihmiskuntaa vastaan on meidän mielestämme se, että Antti Puustisen päässä välähtää tämä ajatus: Onhan se jo niin monta kertaa nähty. Tässä vaiheessa minun onkin hyvä pilata monen suomalaisen nutturapäämoralistin päivä kertomalla, että jos te nuoret tai Suomeen maahanmuuttaneet ulkomaalaiset nuoret lukijani, jotka olette jo saaneet Suomen kansalaisuuden, haluatte pysyvästi saada rahaa tilillenne ilmaiseksi koko loppuelämänne ajan tekemättä yhtään mitään, ja kuitenkin rahoittaa Thaimaassa oleskelunne, niin tekeytykää mielisairaaksi menemällä lähimpään terveyskeskukseen valittamaan ahdistusta ja masennusta lääkärille, niin hän kirjoittaa teille lähetteen asuinpaikkanne lähimpään psykiatriseen sairaalaan.

Siellä käyttäytykää hyvin muutaman viikon ajan, mutta muistakaa valittaa toistuvasti hoitajille ja sairaalan osastolääkärille mielenne sisäisiä paranoidisia psykoositiloja eli vainoharhaista hulluutta. Teidän on myös pakko syödä sairaalassa psyykenlääkkeitä. Pääsette pois sairaalasta todennäköisesti yhden tai kahden kuukauden kuluttua, jos muistatte käyttäytyä normaalisti siten, ettette missään vaiheessa huuda tai sano pahasti tai käyttäydy muuten sopimattomasti hoitajia, lääkäreitä tai muita potilaita kohtaan.

Jatkakaa sairaalasta pois päästyänne säännöllisesti viikottain käyntejä asuinpaikkanne lähimmän psykiatrisen avohoidon kriisipalvelun psykiatrin vastaanotolla. Jos teillä on rohkeutta viedä esitystänne läpi sekä sairaalassa että avohoidossa, niin noin vuoden kuluttua psykiatri suosittelee teitä elinikäiselle psykiatriselle työkyvyttömyyseläkkeelle, jonka myös saatte. Aivan kuten koko maapalloon kohdistuneessa vedenpaisumusterrorihyökkäyksessä eKr.

Maapalloa kiertävälle radalle sijotettujen valtavien suurennuslasien kaltaisten aurinkopeilien kuumuus oli ensin sulattanut jääkauden jäämassat koko pohjoiselta pallonpuoliskolta, ja kaiken elämän tuhouduttua Maapallolta noiden samojen aurinkopeilien kehittämä kuumuus oli hajottanut kuivien mantereiden esiinsaamiseksi liikojen vesimassojen vesimolekyylejä ja tällä tavoin valtavasti kuumennetun ylimääräisen veden vety karkasi ulkoavaruuteen, niin samalla tavalla vapautukaa nuoret työnteon ylimääräisestä taakasta elämässänne ja ottakaa opiksi tämä minun sanomani teille, joka on yhtä kirkas tieto kuin muinoin aurinkopeilien tuottama valtavan tiivistetty aurinkoenergia!

Vuonna Kansaneläkelaitoksen maksaman psykiatrisen työkyvyttömyyseläkkeen määrä oli euroa asumistukineen ja hoitotukineen, vaikka ei olisi ollut päivääkään työelämässä! Kannattaa siis ryhtyä eläkeläiseksi vaikkapa vain vuotiaana. Suomessa on kyllä sen ikäisiäkin työkyvyttömyyseläkeläisiä!

Esipuheessa mainitsin, että Thaimaassa selviytyminen maksaa euroa kuukauden ajalta. Paluulentolippuun pitää kuitenkin varata maksavansa ylimääräiset euroa. Tällä tavalla olen nyt todistanut, millä tavalla ihminen voi paeta maailmanlaajuista seksikieltojen natsipoliisiverkostoa Thaimaan seksiparatiisiin ilmaiseksi koko loppuiäksi! Seuraavassa luvussa on julkaistu Väestöliiton koulukampanja - seksuaaliterveystietokilpailu peruskoulun 8-luokkalaisille eli vuotiaille lapsille!

Jos minut haastetaan oikeuteen sanoista, jotka esittävät alaikäisiä poikia harjoittamassa keskenään seksiä, niin haastan silloin Väestöliiton oikeuteen sen seksuaaliterveystietokilpailussaan vuotiaille lapsille esittämistään kysymyksistä! Ja nuo kysymykset tehtiin peruskouluissa puolelle koko Suomen vuotiaista! Kuinka törkeä skandaali, vai mitä. Lisäksi KRP vainoaa minua vaikka Etelänavalle ja soittaa paikalliseen igluun, että tarkkailkaa, ettei se Puustinen vain vahingossakaan puhu edes alaikäiselle pingviinille!

Kouluterveydenhoitaja on tavattavissa koululla 1. Oletko saanut tietoja ehkäisytableteista eniten 1. Murrosiän fyysiset muutokset tapahtuvat: Peniksen päässä sijaitsevaa terskaa peittää esinahka. Suositeltavaa hygienian kannalta on 1. Tytön sukupuolielimissä on uloimmat ja sisemmät häpyhuulet. Suositeltavaa hygienian kannalta on: Mikä seuraavista EI pidä paikkaansa. Poikien penis kovettuu ajoittain. Tyttöjen emättimessä sijaitsee immenkalvo.

Tyttöjen rinnat kehittyvät suuremmiksi murrosiässä, ne 1. Peniksen päästä purskahtava vaalea, limamainen neste on 1. Mistä tietää, että tyttö voi tulla raskaaksi? Mies voi saattaa naisen raskaaksi 1. Missä kuukautiskierron vaiheessa nainen tulee helpoimmin raskaaksi?

Naisen mahdollisuutta tulla raskaaksi parantaa, jos: Nainen tunnistaa tulleensa raskaaksi 1. Kenen vastuulla on nuorten raskauden- ja sukupuolitautien ehkäisy? Mikä seuraavista ehkäisee varmimmin raskauden? Epäluotettavin keino ehkäistä on: Mikä seuraavista on väärin kondomia käytettäessä: Kondomien ostamisen alaikäraja on: Paljonko 5 kappaleen pakkaus tavallisia kondomeja maksaa ruokakaupassa keskimäärin?

Kun alle vuotias tyttö Suomessa huomaa olevansa raskaana, hän useimmiten: Suomessa suoritettu raskauden keskeytys: Joskus ehkäisy voi unohtua, koska ei olla varauduttu yhdyntään. Mistä tietää, että yhdyntäkumppanilta ei saa sukupuolitautia? Mikä seuraavista sukupuolitautien ehkäisemiseen liittyvistä väittämistä on totta? Sukupuolitaudin hoito onnistuu parhaiten 1. Mikä seuraavista EI pidä paikkaansa? Mikä EI pidä paikkaansa?

Ongelmat erektion saamisessa tai ylläpitämisessä yhdynnässä: Nuoret miehet pohtivat usein kuinka suureksi heidän peniksensä tulisi kasvaa. Kyetäkseen hedelmöittämään naisen peniksen tulisi olla jäykistyneenä: Nainen voi kokea orgasmin, eli seksuaalisen laukeamisen tuottaman hyvänolon tunteen: Kuinka kauan naisella keskimäärin kestää ensimmäisestä yhdyntäkokemuksesta ensimmäiseen orgasmiin yhdynnässä?

Hyvänä rakastajana pidetään tavallisesti erityisesti kumppania, joka: Kuinka suuri osa nuorista ilmoittaa tutkimusten mukaan kokeneensa ensimmäisen yhdyntänsä ennen 16 ikävuottaan? Mikä seuraavista on lapsuudessa epätavallista? Mikä seuraavista ensimmäistä yhdyntää koskevista väittämistä on oikein? Suomalasilla tytöillä kuukautiset alkavat tavallisimmin: Suomalaisilla pojilla siemensyöksyt alkavat tavallisimmin: Monia nuoria kiinnostaisi kosketella ja hyväillä toista ihmistä.

Sen voi tehdä, kun: Transvestiittimies pukeutuu naiseksi, koska 1. Suomen laissa on määritelty tietty ikäraja. Jos aikuinen on sukupuoliyhteydessä tätä nuoremman ihmisen kanssa, hän voi saada syytteen lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä. Väestöliiton valtakunnallisen seksuaaliterveystietokilpailun järjestämistä on tukenut lääkeyritys Schering Oy. Ettekö te lukijat tiedä, että kaikki alle vuotiaat ovat kuin dementoituneita vanhuksia, jotka eivät tiedä missä he ovat, mikä päivä tai kuukausi on tai mikä heidän nimensä on.

Kukaan alle vuotias ei tiedä, mikä on oikein tai väärin, heillä EI ole edes seksuaalisia halujakaan. Kuitenkin sillä sekunnilla kun he täyttävät 18 vuotta, he saavatkin ajaa autoa, äänestää vaaleissa ja he osaavat varastaa ja valehdella ja pahoinpidellä, joita he EIVÄT osanneet tehdä päivääkään alle vuotiaina.

Siksi kaikki ihmiset ovat alle vuotiaina puhtaita kuin pulmuset, kuin vastasyntyneet vauvat. Miksi kuitenkin Suomessa vuotias saa päättää, että kummanko vanhempansa luona hän haluaa asua vanhempien avioeron jälkeen, ja miksi joissakin USA: Hyvä on, en jaksa enää väitellä vastaan, hyvä on: Niin ovat asiat, lainsäätäjät, asiat ovat juuri niin kuin te sanotte.

Tätä kirjaani, "Lasten bordelli" kuitenkin levitän ilmaiseksi milloin, missä ja kenelle huvittaa. Minulla ei ole enää mitään muuta tekemistä koko loppuikänäni, koska maailmanlaajuinen natsipoliisiverkosto on riistänyt rinnaltani kaksi poikaa, jotka olisivat olleet "niitä oikeita" elämänkumppaneitani. Joten nyt minulla on uusi elämänkumppani, se on tämä kirjani. Sadistiset lainsäätäjät ja natsipoliisit haluavat tietysti riistää senkin minulta!

Mutta pidän huolta, että tätä kirjaani he eivät saa. Siinä riittääkin taistelemista koko loppuiäkseni! Menetettyäni poliisin takia kaksi poikapuolisoani heräsin kuin unesta. Seurasi turruttava sekasorto, painajainen. Olen nyt herännyt, enkä ole varma, oliko sitä maailmaa koskaan olemassakaan. Epätoivo on kuin huumetta. Se tuudittaa mielen välinpitämättömyyteen. Jos haluaa menestyä, pitää järjestäytyä. Sodat ja konfliktit ovat kaikki liikeasioita. Tulee aikoja, jolloin ei millään muulla tule olemaan merkitystä kuin rahalla.

Minä en ole järjestäytynyt näissä pedofiiliasioissa. Toimin aivan yksin näitä teoksia kirjoittaessani, aivan kuten myös Viron poikien kanssa seurustellessani. Opetin heille pedofilismia eli filosofiaani pedofiliasta. Se oli virhe, sillä Viron Tarton pojat saivat minulta tietää juridisista seksi-ikärajoista, ja he käyttivät näitä tietoja minua vastaan.

Pojat olivat ystävänsä pettureita. Kaikissa suurissa pedofiilirenkaissa on kyse suurista rahoista. Minulla taas on niukalti rahaa. Ei kukaan ole minusta kiinnostunut, ei edes poliisi, koska vältän pedofiilirenkaita ja heidän rahojaan.

Menin mielelläni toukokuussa Jyväskylän KRP: Maailmanloppu-uskontoja kauppaaville ja pedofiileja vainoaville lahkoille haluan tässä sanoa, että näiden maailmanloppua odottavien fanaatikkojen uskonnollisissa kokouksissa ikään kuin tarjotaan hyvää maailmanloppua tilauksesta!

Erinomainen maailmanloppu räätälintyönä odottaessa! Hyvää tonttimaata jaossa seuraavan vedenpaisumuksen tai jonkin muun maailmankatastrofin jälkeen! Myyty jo etukäteen eniten tarjoavalle! Eräät pedofiilitahot pyysivät minua sisällyttämään tähän teokseen erään vuotiaan pojan manifestin.

Se on englanninkielinen, ja julkaisen sen tässä sellaisenaan. We want to be considered human beings, people in every way and not half-humans. We want to be able to decide on our life and our future, after all we would live it. We want to be able to be ourselves and not what you would. We want to be educated to the freedom, not to the overbearingness and the intolerance. We want a world in which everyone has the right to be different from others and for this have different rights.

We want to grow in the freedom and to be free of conditionings. We want to be able to love who we want in the way we want, without limits of age , sex, creed or other, without anyone interfering in our private life. We want to be able to have a private life. We want to be able to decide with whom to live, to go in holidays, to grow; we do not want to live like seized.

We want that you let us grow, to have experience, to make mistakes, to learn, to express our thoughts and ideas. We want to be able to listen to people's ideas, not to receive information only from the points of view that you decide.

We want to be able to think in freedom, to have freedom of conscience, and not to be forced to believe to what the majority or our parents believe. Kertokaa heti Kalungin olennainen jälleensyntymishistoria viimeisen 72 vuoden ajalta! Näin alkoivat Kaukoidässä sijaitsevan Talistanian valtion poliisit kuulustella minua vuonna Talistaniassa sai syytteitä ja kuolemantuomioita myös teoista, joita ihminen oli tehnyt edellisissä jälleensyntymissään. Poliisit tivasivat heti perään:.

Jos epäonnistuisin kuulusteluissa, minua odottaisi laittomasta seksistä 25 vuoden vankeustuomio Talistanian kidutusvankiloissa. Kerroin poliiseille, mitä tapahtui Ottayalla "Poikien kommuunissani", jossa nämä pojat vierailivat lähes päivittäin.

Jos saan kuusi vuotta linnaa, niin se on loistava tilaisuus uuden romaanin kirjoittamiseen, kun saan olla rauhassa kaikilta häiriötekijöiltä vankisellissä. Sen vuoksi pystyn tekemään hyvän teoksen, ja tienaamaan todella paljon rahaa. Pojat peruivat kiristyksensä ja sanoivat minulle: Eräänä iltana he tulivat asuntooni ja alkoivat liimapäissään sekoilla siellä. Uhkasin soittaa virkavallan paikalle, ja pojat pakenivat ulos.

He kuitenkin tulivat takaisin vähän myöhemmin, mutta en päästänyt heitä sisään. Suljin ovet ja ikkunat, ja pojat alkoivat rynkyttää ja paukuttaa niitä. Noin puolen tunnin kuluttua talon yläkerrassa asuva nainen soitti paikalle poliisit, kun pojat olivat sotkeneet puutarhaa ja aiheuttaneet jotakin vahinkoa siellä. Vain yksi poika jäi kiinni, kun loput pakenivat takapihan kautta. Tästä tapahtumasta pitäisi olla Ottayan poliisiasemalla muistiinkirjattu poliisihälytys, joka todistaa, että pojat todella ahdistelivat minua.

Syy pantiin minun niskoilleni. Tällä tavoin he kuitenkin vain paljastivat sen, että kaikkinainen toiminta minua vastaan on ollut lavastettua Ottayalla; sillä minä olin Mungkokissa silloin pari viikkoa, kun murtovarkauden väitettiin tapahtuneen. Todisteena Mungkokissa olosta minulla on yliopiston opintokirjassa leimat luennoille osallistumisestani. Jos minä olisin todella halunnut tehdä seksiä haastattelun tehneen äidin pojan kanssa, miksi minä olisin ollut pojan kanssa sängyssä itse alasti ja pojalla täysi vaatevarustus päällä, kuten poika kasetilla väittää.

Jos ihminen haluaa seksiä, kyllä hän edellyttää, että molemmat seksin osapuolet ovat alasti. Minä olisin saanut seksiä halutessani Mungkokin hotelleissa.

Maksusta ihminen kyllä riisuutuu kokonaan, niin että minkä vuoksi olisin pelleillyt pojan kanssa hänen ehdoillaan? Nämä rahankiristykset johtivat lopulta kovaäänisiin riitoihin, joista suivaantuneina pojat päättivät kostaa ankaran huutamiseni ja "saituuteni". Niinpä kolme heistä — todennäköisesti eniten suivaantuneen johdolla — teki kasetin, josta sittemmin tuli kuuluisa kaikkialla Talistaniassa. Alaikäisten poikien kiristäminen rahaa aikuisilta julkisella häpeällä ei ole mitään uutta.

Lapsi on jo vuotiaana hyvin tietoinen siitä, että häntä kohdellaan vielä kuin pikkuvauvaa, eivätkä aikuiset usko hänen ikäisellään olevan vielä minkäänlaista itsenäisen ajat-telun tajua, puhumattakaan kyvyistä olla ovela, näytellä viatonta samalla kun on tehnyt jotakin väärää tai valehdellut röyhkeästi. Jo pitkälti alle vuotiaat osaavat varastaa ja valehdella. He halusivat tietää, kuka olen, mistä tulen, miksi olen Talistaniassa, miksi annan alaikäisille pojille ruokaa jne. Selitin heille, että koska olen ollut Suomessa Jyväskylässä töissä yhden lukuvuoden ajan kouluavustajana tarkkailukoulussa, eli ns.

Olenhan itse perheestä, jossa sellaisia ongelmia ei ole ollut, ja minulle oli huomattava tajunnan laajentuminen havaita, että sellaisia kauheita elinolosuhteita on lapsilla olemassa vielä nykyajan Suomessa. Poliisi suuttui ja sanoi, että Talistaniassa ei ole lainkaan kyseisiä ongelmia, ja että minulla ei ole mitään oikeutta tulla Talistaniaan opettamaan, kuinka ihmisten tulisi elää. On kuulemma kiellettyä auttaa lapsia ja nuoria parempaan elämään, sillä POLIISI on ainoa auktoriteetti näissä asioissa viemällä ihmisiä putkaan ja oikeuden eteen.

Amerikkalaistyylinen hyväntekeväisyys on Talistaniassa ankarasti kiellettyä, sillä se edustaa sitä länsimaista hapatusta, joka on ollut Talistaniassa kiellettyä iät ja ajat. Tarjosin heille kuitenkin lihattomia aterioita, kuten ranskalaisia perunoita, omenaleivoksia, pirtelöitä, limsaa jne.

Sitä ennen poikatuttavani muodostuivat lähinnä parista kolmesta pojasta, jotka asuivat sanoin kuvaamattomassa puutalorötiskössä. He pyysivät säälittävästi rahaa ruokaan, mutta sanoin heille, että saan Suomesta rahaa pankkiin vasta noin tunnin kuluttua. He kuitenkin halusivat odottaa ja tulla mukaani pankkiin. Pojat jäivät pankin ulkopuolelle, kun odottelin rahan saapumista pankissa. Vähän ajan kuluttua kaksi turvallisuuspalvelun mustiin pukeutunutta miestä saapui pankkiin ja kysyi virkailijoilta, että missä ne heille ilmoitetut katupojat ovat.

Pankkineidit vastasivat, että ulkopuolella odottelevat. Minä nostin rahat ja menin ulos. Siellä huomasin, että turvapalvelun miehet olivat pidättäneet pojat, ja he pidättivät minutkin. Miksi pojat ovat kanssanne? Turvamiehet sanoivat, että he ovat tilanneet paikalle poliisit.

Virkavalta saapuikin pian ja teki minulle samat kysymykset. Poliisi tarkisti passini, vei pojat mukanaan ja päästi minut menemään.

Olin kenties suututtanut talistanialaiset opettamalla pojille henkistä elämäntyyliä ja sen vuoksi he halusivat savustaa minut ulos Talistaniasta tekaistujen pedofiliasyytteiden nojalla. Yhden pojan äiti on ollut rahapulassa ja halunnut tarjota myyvän jutun talistanialaiselle lehdistölle. Minua on pidetty CIA: Uskontoahan pidettiin tunnetusti Talistaniassa "amerikkalaisen elämäntyylin hapatuksena" ja "kommunismin vihollisena". Erään pankin edustalla eräs nainen otti minusta kauko-objektiivikameralla kuvia, kun tulin pankista ulos ylläni New Age -opettajan kaapu.

Myöhemmin myös lukuisat poliisiautot alkoivat kiertää hurjasti korttelirinkiä ympärilläni pankin läheisyydessä. Pankki oli muuten sama, kuin mistä minut ja katupojat oli pidätetty. Pojathan olivat useaan otteeseen kiristäneet minulta rahaa liimaan ja liuottimiin jo pitkän aikaa. Olinhan Nyngille luvannut myös ottavani hänet kasvatikseni. Koska hän ei kuitenkaan osoittanut mitään merkkejä asialle lämpenemiselle, ajattelin, että voin aivan hyvin vaihtaa poikaa.

Tämä kävi laatuun erityisen hyvin siksi, että Song-pojan perhe oli antanut "adoptioon" kiitollisen suostumuksensa, kun taas Nyng-pojan kohdalla hänen äitinsä ei olisi missään tapauksessa suostunut pyyntöön päästä vieraan suomalaisen luokse asumaan. Tämä poika piti parempana tulla luokseni asumaan, minkä hän aikoi tehdäkin, mutta Nyng tuli tästä niin mustasukkaiseksi, että päätti estää kaverinsa pääsyn parempiin elinolosuhteisiin savustamalla minut ulos Talistaniasta tekaistun pedofiliasyytteen avulla.

Voin sanoa, että vanha puutalorötiskö, jossa molempien poikien puolittaiset ja hajonneet perheet asuvat, on sanoin kuvaamaton rotankolo. Niistä olosuhteista kuka tahansa haluaisi päästä pois, varsinkin lapset. Minä tarjosin parempia elämänolosuhteita, ja auttavaisuuteni palkittiin vihalla, kostolla ja valehtelulla. Tämä siksi, että Nyng-poika oli kyllä hautonut sisällään syvää toivetta päästä pois väkivaltaisesta ja alkoholisoituneesta kodistaan, kuten hän minulle mainitsi, mutta koska hän ei saanut siihen lupaa, hän piti huolen, ettei kukaan muukaan poika pääsisi nauttimaan paremmasta elämästä, jota olin koko ajan pojille tarjonnut.

Asun nykyään Brasiliassa, Rio de Janeirossa. Lapsuusmuistoihini kuuluu Beatlesien varhaiset menestyskappaleet kuten "Yesterday". Se tunkeutui maagisena ja kiehtovana pikkupojan mieleeni. Luin Aku Ankkaa, ja tv: Olen siis ensimmäisen televisiosukupolven lapsi.

Tv-sarja "Maxwell Smart" kuuluu mystisiin lapsuudenmuistoihini myös. Sain vanhemmiltani huomiota nukketeatteriesityksilläni. Lapsuuteni kului paljon omissa oloissani sarjakuvia lukien ja tv: Tajusin niiden jo varhain olevan suurta taidetta. Kerrostalossa, jossa perheeni asui, oli yli 20 lasta, joten leikin tietysti myös heidän kanssaan.

Kouluvuodet tulivat, ja koin painajaisena kaikki liikuntatunnit. Minulle oli aivan käsittämätöntä, kuinka tosissaan pojat ottivat sen, jos jalkapallossa en saanut torjuttua hyökkääjän palloa, tai jos mokasin pesäpallossa tai lentopallossa. Poikien reaktio oli silloin sellainen kuin olisin ryöstömurhannut heidän vanhempansa. He huusivat minulle kuin mielipuolet, he muuttuivat kuin raivopäisiksi eläimiksi.

Sen sijaan rakastin koulussa äidinkieltä, kuvaamataitoa, englantia, historiaa ja yleensä lukuaineita. Liikunnan ohella käsityöt olivat ainoa, jota kammoksuin, erityisesti metallityöt. Minä ja pari muuta kaveria livistimme käsityöstä niin paljon kuin mahdollista. Kuin ihmeen kaupalla sain eräänä lukuvuonna livistettyä puutöistä niin paljon, että syyslukukauden alusta kevätlukukauden loppuun mennessä sain aikaan vain pienen hyllyn, jossa oli kaksi puolen metrin laudanpätkää päätyinä ja kaksi puolen metrin laudanpätkää hyllyinä!

Usein koulusta kotiin tullessani käsivarteni ja jalkani olivat kipeinä lyönneistä ja potkuista, ja muutamien päivien kuluttua niihin ilmestyi lukuisia mustelmia. Peruskoulun päästötodistuksessa kaikkien aineiden keskiarvona oli 8,6, mutta lukion päästötodistuksessa se oli 6,7, koska en viitsinyt paahtaa tarpeeksi. Toisen lukioluokan tentin yksityisesti ja kolmannen luokan kävin iltakoulussa.

Poliisi kysyi, että mistä ne paperit olivat peräisin, jotka he olivat kotietsinnässä takavarikoineet. Jouduin valehtelemaan heille, että joku kaverini oli huvikseen ne laatinut, vaikka olin ne itse kirjoittanut. Paperien sisältö oli seuraava:. Sana pedofilia tarkoittaa aikuisen ja lapsen välistä vapaaehtoisuuteen pohjautuvaa rakkaus- ja seksisuhdetta.

Yhden yön aikana Kalung opetti minulle hiljaisella olemuksellaan paljon pedofiilirakkaudesta. Ylioppilaaksi tulon jälkeen olin lähtenyt Talistaniaan, jossa tapasin Kalungin, ja sotkeuduin siellä rajusti myös poliittisiin kuvioihin. Sain selville, että Talistaniassa harjoitettiin ihmisjahtia ja kidutusta vankiloissa pedofiileja kohtaan.

Ihmisiä vainottiin jatkuvasti aivan kuten vuosisatoja sitten. Ihmisoikeusrikolliset, jotka tulivat valtaan poliisissa ja muissa julkisissa viroissa ennen kuin seksi-ikäraja virallisesti alennettiin 24 vuodesta 20 vuoteen Talistanian rikoslaissa vuonna , olivat itse asiassa juoneet pedofiilivihan jo äidinmaidossaan, joten oli aivan turha odottaa, että he olisivat lopettaneet pedofiilien vainoamisen.

Pedofiili oli Talistaniassa se, joka oli tehnyt seksiä alle vuotiaan kanssa. Ihmisoikeusrikollisille oli maksettu pedofiileihin kohdistuneista vääryyksistä ja rikoksista. Kun pedofiilien lainsuojan toteuttaminen käytännössä virallisesti annettiin poliisien käsiin - tämä siksi, että jo vuotiaatkin olisivat voineet harjoittaa seksiä keskenään - kyseisen lainsuojan rikkoivat itse asiassa nuo vanhat pedofiilivihaajat ja vainoojat, kuten mm.

Olin kerännyt vedenpitäviä todisteita siitä, että näin todella tapahtui. Ja ne keinot, joilla pedofiilivihaajien onnistui jatkaa pedofiilien vainoja, olivat mitä epäinhimillisimpiä. He käyttivät kiristyksiä ja murhia. Näiden väärintekijöiden uhrit ovat lopulta uskaltaneet tukea tätä teostani, ja he ovat avautuneet puhumaan minulle kaikista mahdollisista pedofiilivihan muodoista, vaikkakin ilmiantajat haluavat pysyä nimettöminä.

Minua ei kiinnostanut se, että pedofiileja vainottiin ja kidutettiin sen vuoksi, että he olivat pedofiileja. Pyrkiihän Amnesty Internationalkin auttamaan jopa murhaajia, jotta he välttyisivät kidutuksilta ja kuolemantuomioilta. Olisiko Talistanian 20 vuoden seksi-ikärajaa pitänyt kunnioittaa, varsinkin kun vanhaa 24 vuoden ikärajaa yhä noudatettiin, ja viranomaiset vainosivat edelleenkin niitä, jotka olivat harjoittaneet seksiä vaikka vain päivää vaille vuotiaan kanssa, ja jotka sen vuoksi oli leimattu pedofiileiksi, ja jotka saivat seksirikoksesta 25 vuoden vankeustuomion?

Minua kiinnosti vain se, että Talistanian valtio harjoitti vääryyksiä ihmisyyttä vastaan, siis ihmisoikeusrikoksia. Tietysti viimeistään siinä vaiheessa, jos pedofiilien vainoajat joutuisivat oikeuden eteen, olisi aivan selvää, että he saisivat selville niiden ihmisten nimet, jotka todistaisivat pedofiilivihaajia vastaan. On kuitenkin mahdotonta haastaa pedofiilivihaajia oikeuteen, sillä talistanialaiset tuomarit ovat suurimmaksi osaksi lahjottuja, joten mitään syytteitä ei koskaan tulla esittämään heitä vastaan.

Ja monissa tapauksissa Talistanian oikeuslaitosten tuomarit ovat itse olleet osallisina rikollisessa prosessissa jahtaamassa ja kiduttamassa pedofiileja. On totta, että Talistaniassa on nykyään julkisia pedofiilipaikkoja eli baareja, joissa on mahdollista iskeä itselleen vuotias seksikumppani.

Suomessahan saa lain mukaan harjoittaa seksiä jo vuotiaan kanssa niin kauan kuin ei anna siitä maksua. Suomessa maksullisen seksin ikäraja on 18 vuotta. Siis jos Suomessa esim. Mutta poliisien vanha johtoeliitti todellisuudessa yhä hallitsee koko Talistaniaa.

Pedofiilivihaajien syrjäyttäminen ainoana valtarakenteena oli todellisuudessa vain kosmeettinen ele, jonka tarkoituksena on pitää länsimaita petkutuksen vallassa. Tavallinen "pedofiilikansa" Talistaniassa kärsii nyt enemmän kuin koskaan köyhyydestä, nälästä ja työttömyydestä.

Ja myös psykologisesti pedofiilit kärsivät, kun heitä kehotetaan pitämään suunsa kiinni poliisien rikollisista toimista. Jos joku vielä tänäkin päivänä uskaltaa esimerkiksi arvostella työpaikallaan pedofiilivainoja, hänet erotetaan muutaman päivän kuluttua, eikä hän enää koskaan saa työtä mistään muualtakaan.

On kuin ihme, jos edes pääsee työttömyyskortistoon, ja vaikka se onnistuisikin, työttömyyspäiväraha Talistaniassa on vain 10 euroa kuukaudessa, ja se katkeaa joka tapauksessa automaattisesti kuuden kuukauden kuluttua, jos työtön ei ole siinä ajassa löytänyt työtä. Henkilö voi menettää työpaikkansa vain siksi, että lukee pedofiililehtiä tai -kirjoja kotonaan suomalaiset seksilehdet ja -kirjat olisivat siellä sellaisia ja naapuri huomaa tämän ja ilmoittaa asiasta hänen työnantajalleen.

Jos ei-hyväksyttyjen kirjojen lukijasta ilmoitetaan Talistanian Salaiselle Poliisille, hän viettää useita kuukausia vankilassa. Mutta pidätysten todellisia syitä ei koskaan kerrota julkisuudessa. Syytteen ilmoitetaan aina olevan vakoilu vieraan valtion hyväksi. Syyte on vielä vahvempi, jos henkilö levittää eteenpäin kiellettyä kirjallisuutta, tai esitelmöi siitä ihmisille.

Pedofiilien ihmisoikeuksien ongelma on Talistaniassa täsmälleen sama kuin toisinajattelijoilla entisessä Neuvostoliitossa. Paikallinen media pidetään tietämättöminä siitä, mitä pedofiileille todella tapahtuu, eivätkä pedofiilit uskalla avata suutaan, sillä jos he niin tekisivät, heidät pidätettäisiin heti.

Lisäksi valtavia määriä valheita kerrotaan länsimaisille tiedotusvälineille Talistanian pedofiilien todellisista oloista. Edes ne länsimaalaiset, jotka asuvat Talistaniassa, eivät saa oikeaa kuvaa pedofiilien olosuhteista, koska pedofiilit ovat äärimmäisen pelokkaita puhumaan siitä, mitä poliisi on tehnyt heille.

Ja turisteilla varsinkaan ei ole koskaan minkäänlaisia mahdollisuuksia saada syvempää näkemystä kidutettujen pedofiilien todellisista kohtaloista, sillä turistit ovat kiinnostuneita lähinnä pinnallisista kiertoajeluista ja matkamuistoista.

Joten tällä tavalla koko läntinen maailma pidetään tietämättömänä siitä, mitä Talistanian pedofiileille todella tapahtuu, siitäkin huolimatta että Talistania on virallisesti julistautunut demokraattiseksi valtioksi. Kuitenkin tämä kirja paljastaa, miten syvät kärsimykset pedofiileilla on Talistaniassa. Olin kirjoittautunut Mungkokin yliopistoon opiskelemaan talistanian kieltä ja yleistä historiaa.

Olen aikaisemmin kirjoittanut kaksi tietokirjaa meditaatiosta ja itämaisesta filosofiasta. Nuo kirjat oli kustantanut Suomen suurin kirjakustantaja, Werner Söderström, ja teokset ovat saatavilla useissa Suomen kirjastoissa. Kirjojeni nimet ovat "Meditaation rajattomat ulottuvuudet" ja "Ihmisen henkinen vapautuminen".

Olen myös kirjoittanut seikkailuromaanin "Pyhimysten planeetta" KM , joka on myös saatavilla useissa kirjastoissa.

Minua alettiin vainota pedofilian vuoksi syyskuusta lähtien, viikko sen jälkeen kun olin kirjoittautunut Mungkokin yliopistoon. Jotkut ihmiset ilmoittivat minusta poliisille, kun olin maininnut joillekin opiskelukavereilleni olevani Talistanian lakien mukaan pedofiili. Poliisilla ei ollut mitään todisteita rikoksista minua vastaan, joten he eivät vielä uskaltaneet pidättää minua.

Myöhemmin Talistanian poliisi käytti valheellista syyttämistä minua kohtaan saadakseen minut pidätetyksi ja lopulta karkotetuksi maasta ikuisiksi ajoiksi, estääkseen tällä tavoin minua jatkamasta tutkimustyötäni Talistanian pedofiilien oloista ja ihmisoikeusrikkomuksista.

Talistanian poliisi toimi kauhealla tavalla minua kohtaan. Yhtäkkiä he pidättivät minut Ottayan McDonald´sista ja sanoivat: Poliisit halusivat tietää jokaikisen yksityiskohdan elämästäni ja sanoivat, että jos edes yksi minun antamani tieto itsestäni on väärä, minut vangittaisiin välittömästi ja viettäisin useita vuosia vankilassa ja minut karkotettaisiin maasta lopullisesti, ilman mahdollisuutta tulla enää Talistaniaan takaisin.

Myöhemmin Talistanian poliisin onnistui julkistaa etsintäkuulutus minusta, käyttäen tekaistua vakoilusyytettä. Minulla oli kuitenkin onnea, kun poliisi ei ensin tiennyt, että olin tehnyt seksiä talistanialaisen vuotiaan Kalung-pojan kanssa, joten valmistauduin opiskelemaan yliopistossa. Minua kuitenkin varoitettiin vakavasti ensimmäisen pidätyksen aikana, että jos poliisi näkee minut edes kerran keskustelemassa alaikäisten poikien kanssa, minut vangittaisiin välittömästi.

Poliisi käski minua olemaan kommunikoimatta muiden kuin yliopistoväen kanssa, sillä heidän mielestään sellaiset ihmiset jotka kärsivät köyhyyttä, nälkää, rikollisuuskierrettä, kidutusta vankiloissa, valtavaa alkoholismiongelmaa tai vainoa, ovat pohjasakkaa, ja heitä tulee karttaa kuin ruttotautisia. Todellisuudessahan minä aion kirjoittaa pedofilian vastaisen kirjan varoittavaksi esimerkiksi, että seksi alle vuotiaan kanssa väärässä paikassa väärään aikaan johtaa helvetillisiin kidutuksiin vankiloissa.

Jos näistä kuvista tulee jotakin juridista jupinaa, niin aion haastaa oikeuteen koko roomalaiskatolisen kirkon kaikissa niissä maissa, joissa kirkko toimii ja vaatia heitä poistamaan kirkkojensa seiniltä ja sisäkatoista kaikki alastomien poikaenkeleiden kuvat. Jopa luterilaisessa kirkossa Suomessa Tampereella ovat seinät täynnä Hugo Simbergin maalaamia alastomia noin vuotiaita poikia kantamassa seppeleköynnöstä. Aion tietysti vaatia myös Simbergin kuvat poistettaviksi heti, jos minun kuvieni kimppuun hyökätään.

Se oikeusprosessi tulisi jatkumaan vuosia, mutta olisin koko tuon ajan lehtiotsikoissa ja televisiossa! Ja se kaikki olisi ilmaista mainosta kirjoilleni.

Skandaalikirjathan myyvät parhaiten, vai mitä? Lisäksi aion vaatia koko maapallon supermarketteja ja lastenvaateliikkeitä poistamaan mainoksistaan kaikki pikkupoikien uimahousu- ja alusvaatemainokset, koska nehän olisivat aivan samoin lapsipornoa siinä missä minun laillista ja taiteellista alastomuutta esittävät kuvanikin. Seksuaalisesti provosoivia asentoja voidaan mainosten lapsikuvista löytää vaikka millä mitalla. Katsokaas, niin kauan kuin alaikäiset pojat eivät tee seksiä kuvissani, ne eivät ole lapsipornoa.

Mutta jos joku niin väittää ja nostaa oikeusjutun minua vastaan kuvieni vuoksi, teen silloin rikosilmoituksen koko maapallon supermarkettien ja lastenvaateliikkeiden mainoksien pikkupoikakuvista. Se prosessi tulee olemaan jättiläismäinen, ja nimeni ja kuvani tulee komeilemaan koko maapallon mediassa vuosia, ja saan ilmaista mainostilaa itselleni ja kirjoilleni miljardien eurojen edestä.

Ellei poliisi suostu aloittamaan rikostutkintaa lasten vähäpukeisista ja alastomista kuvista viimeisten 20 vuoden ajalta joka kotiin jaetuissa ilmaisjakelumainoksissa, teen valitukset poliisin virkavirheestä oikeuskanslerille ja valtakunnansyyttäjänvirastoon. Aion ottaa mainoksista kopiot kansalliskirjastossa, johon kirjapainot eri puolilla maata ovat velvollisia toimittamaan mainosaineistonsa, kuten myös kaiken muun julkiseen levitykseen painamansa aineiston.

Todistusaineistoa tulee kertymään kaikkiaan satoja kiloja, ja suuret supermarket- ja tavarataloketjut tulevat saamaan raskaat syytteet lapsipornografian levittämisestä, tai ainakin sukupuolisiveellisyyttä loukkaavan kuva-aineiston levittämisestä. Muistakaa, teidän ei ole pakko katsoa sellaisia kuvia, joten minä en ole vastuussa, jos kuvat traumatisoivat teitä. Olette nyt saaneet varoituksen. Niin ikään jos tämän kirjani tekstistä tulee rikosilmoituksia, aion silloin vaatia kirjarovioita eli vaatia lähes kaikissa Suomen kirjastoissa olevaa, luvulla painettua Vladimir Nabokovin "Lolita"-teoksen hävittämistä koko Suomesta, koska siinä kirjassa kuvataan opettajan ja hänen vuotiaan tytärpuolensa rakkaus- ja seksisuhdetta!

Myös kaikkia tieteellisiä tekstejä ja kirjoja, joissa käsitellään edes akateemisesti alaikäisen ja aikuisen välisiä seksisuhteita, aion vaatia poltettaviksi roviolla.

Ei muuta kuin paluu takaisin pimeään keskiaikaan ja kirjarovioihin! Mainittakoon, että tiedustellessani puhelimitse asiaa kaunokirjallisten teosten myynti-ikärajoista Suomessa, niin esim. Helsingin Suomalainen Kirjakauppa myy vaikka 9-vuotiaille Lolita-teosta, tai vaikkapa 7-vuotiaille Shere Hiten teosta "Hite-raportti miehen seksuaalielämästä", jossa mm. Sivulla suorastaan mainostetaan Kiinan vuotiaiden tyttöjen seksipalveluja aikuisille! Suomen kirjastoissakaan ei ole minkäänlaisia kirjojen lainaajien alaikärajoja, ja tämä Shere Hiten teos on saatavilla myös Suomen useimmista kirjastoista!

Siispä minäkin voin aivan vapaasti jakaa ilmaiseksi alaikäisille pojille teostani "Pedofiilin muistelmat" kelle tahansa, milloin tahansa ja missä tahansa. Minä en edes pyydä tuosta teoksestani keneltäkään mitään maksua, enkä edellytä lainaajakorttia! Järkyttävä löytö hiekkalaatikolta Tampereella: Kesä aktivoi puumanaiset metsästämään Lemmikkikoira kuoli traagisesti kotonaan — nyt perhe varoittaa muita yleisestä virheestä vuotiasta povipommia vaikea uskoa todeksi — kuva vetää hiljaiseksi.

Lifestyle Matkailu Viihdeuutiset 3. Useissa realityohjelmissa mukana ollut julkkiskaunotar Sabina Särkkä lukeutuu misseihin, jotka. Keväällä alkanut huhumylly laulaja Cheryl Colena tunnetuksi tulleen Cheryl Tweedyn. Luetuimmat Päivä Viikko Kuukausi Anna Abreun toppi paljasti sisältönsä Provinssissa — nännit kuulsivat läpi Marika Fingerroos bikineissä heinähommissa: Suhteen kuherruskuukausien ollessa ohi moni parisuhde arkipäiväistyy.

Robotti-imurit ja lemmikkieläimet elävät monissa kodeissa sulassa sovussa keskenään. Kalifornialainen Channah Zeitung on tinkimätön tyttö, joka harjoittelee itsepuolustus- ja. Julkisuuden yksi varjopuoli on se, että valokuvaajat seuraavat julkisuuden valokeilassa. Ketut ovat melko kesyjä ja tottuneet elämään monissa paikoissa lähellä. Realitytähti ja bisnesnainen Kim Kardashian on kansainvälisesti hyvin seurattu tähti,.

Lifestyle Ruoka Terveys Viihdeuutiset 2. Tutkimusten mukaan on saatu selville, että lihominen raskausaikana haittaa lapsen. Lemmikit tekevät kotona välillä pahojaan omistajan silmän välttäessä. Malli Jeremy Meeks nousi kuuluisuuteen takavuosina hänen pidätyskuvansa levittyä medioissa.

Nykyajan treffikulttuuri on julmaa, sillä ihmiset ovat unohtaneet kohteliaat käytöstavat. Keittiö on kodin sydän. Parhaimmillaan keittiö on ulkonäöltään ja toiminnoiltaan.

Kuudennen kerran järjestettävä urbaaniin ja elektronisen musiikin festivaali Solar Sound. Viikonloppuna järjestetty Tuska-festivaali keräsi kolmen päivän aikana Lemmikeillä ei ole samanlaisia velvollisuuksia ja rutiineja kuin ihmisillä. Suomen kesä on perinteisesti lyhyt, mutta kansakuntamme on tottunut nopeasti.

Päivän Lehti Suurin osa Euroopan vesistöistä voi huonosti — Suomessa pahin tilanne rannikkoalueilla 3. Luolastoon loukkuun jääneet jalkapallopojat löytyivät — kaikki 12 poikaa ja valmentaja elossa 2. Puolustusministeriön työryhmä ehdottaa — Jehovan todistajien vapautus armeijasta päättyy 2. Jokamies Hyundai ja Wärtsilä hyödyntävät yhteistyössä käytettyjä sähköautoakkuja 2.

Tässä on hieman erilainen pappavolkkari — vuotiaan brittimiehen Golf R: Vältä vahinkosakot lomareissulla 1. Colin McRae — Kaikkien aikojen rallikuskit 1. Viraalitemppu hämmentää koiria — omistajat katoavat kuin tuhka tuuleen 2.

Naisen tositarina pysäyttää — hänestä tulee vuotias isoäiti 2. Video summaa — tämän takia kuolleet valaat ovat niin vaarallisia 2.

Samalla tavalla olisin saanut eräästä vuotiaasta virolaispojasta aivan varmasti itselleni elinikäisen poikapuolison, mutta koska Viron poliisi ja Suomen KRP antoivat Tarton pojille ymmärtää, että Antti Puustinen on suurrikollinen ja maailmalle vaarallinen terroristi ja että homoliitot ovat suurin rikos ihmisyyttä vastaan, pojat ovat pelästyneet bb ellinoora homoseksuaaliseen kyltymätön mies karttavat nyt minua kuin ruttotautista. Kun oikeudenkäyntipäivieni sarja lopulta sitten koittaa kenties joskus kevättalvellaminä saan siitä silloin niin valtavat energiat ja älynlahjat, että voin kylvää niin valtavaa psyykkistä tuhoa natsipoliisien keskuuteen sillä tavoin, etten itse joudu siitä minkäänlaisiin juridisiin seuraamuksiin, vaan natsiviranomaiset tukehtuvat älykkäiden temppujeni vuoksi lopulta omaan raivoonsa minua kohtaan, jopa ilmaiset aikuisviihde videot sex gay shop kouvola määrin, että AIVAN VARMASTI tekevät RIKOKSEN minua kohtaan, ja joutuvat siitä vankilaan. Sen aikainen teknologinen tietämys mahdollisti planeettojen välisen matkailun sekä myös planeettojen magneettikenttien manipuloimisen siinä määrin, että maapallon laajuisen katastrofin tekeminen oli teknologisesti mahdollista. Ei muuta kuin paluu takaisin pimeään keskiaikaan ja kirjarovioihin! Tulee aikoja, jolloin ei millään muulla tule olemaan merkitystä kuin rahalla. Minä haluan ainoastaan oikeudenmukaisuutta. Kenen vastuulla on nuorten raskauden- ja sukupuolitautien ehkäisy?

GAY OMAT ALASTONKUVAT PÄIVÄHUONE HELSINKI

Avioliitto on kuolemansynti, mutta homoliitto on minulle vain leikillinen idea. Kauniissa kulttuurivaltiossa Virossa eläminen kiellettiin loppuiäkseni. Naapuriston ilmiantajat, Keskusrikospoliisi, lastensuojeluviranomaiset, FBI, CIA ja KGB kansainväliset vakoiluorganisaatiot syyttävät jatkuvasti tätä kirjaa siitä, että se ajaa lesket orvot pimeään syysyöhön ja riistää heiltä viimeisenkin rovon, ja että se ajaa alaikäiset pojat kaduille ja kujille lapsiprostituoiduiksi homopedofiileille. Meillä koko maapallon poliiseilla ei ole enää mitään muuta tekemistä kuin vahtia, ettei se Puustinen vaan kajoa kehenkään alle vuotiaaseen poikaan, koska kaikki muut rikokset kuten murhat, tapot ja ryöstöt eivät oikeastaan ole meidän mielestämme rikoksia laisinkaan, vaan ainoastaan se, mitä Antti Puustisen päässä liikkuu. Seuraavana aamuna herättyäni hotellissa oloni oli kammottava.

Seksi chat gay suomi hyvä orgasmi