..

SIHTEERI OULU ESCORT POJAT IN HELSINKI HOMOSEKSUAALISEEN

: 18v synttärilahja gay nuole kalua

18v synttärilahja gay nuole kalua Mistäköhän se mahtaa sitten johtua, että vaikka rakkautta riittää muille jaettavaksi, hyvin, hyvin harva bisse pariutuu homon tai lesbon kanssa? Ettekö kestä asiallista kritiikkiä? Paljon kokemuksia lyhyessä ajassa! Ei tarvitse yrittää laittaa sanoja toisen suuhun. Mielellään todistaisin livenä lesbojen panemista, jos he mukaan kutsuisivat: Aloittajalla oli vain hyvin asiallista tekstiä ja järkeviä ajatuksia, joten luin ketjua mielenkiinnolla ja päätin kommentoida omasta näkökulmastani asioita.
SEXSIREFFIT HOMO MITEN MIES SAA ORKASMIN 222
Puhelin sex kalua äidiltä gay Nykyään seksiseuraa kuopio gay ejakulaation aika paljon juurikin heterojen kanssa ja kyllä niillä on aivan eri meiningit kuin homoilla. On aivan eri asia kritisoida ja kirjoittaa asiallisesti kuin olla vihaaja. Tällöin homot joko eivät ymmärrä uskollisuutta tai eivät välitä siitä hakiessaan pelkästään nautintoa. Et kai oikeasti halua saattaa maailmaan lapsia joiden alkuun paneminen perustuu täydelliseen petokseen ja valheeseen? Kyllä se hetero seksissäkin on tuo rakastelukin on aika muna ja pannu voittoista,joten se muna keskeisyys on muissakin kulttuureissa kun homokulttuurissa.
18v synttärilahja gay nuole kalua 143

Bisset helvettii tältä palstalta, eläkä rupee tääl puuttumaa toisten asioihin. Ei sitä kukaan itseään arvostama homo halua. Sitten kun ehdotta, että mene hetero naimisiin naisen kanssa ja nussi miestä, onko se mies vihaa? Jos ei nussi, sitten vihaa vai? Ei ole muuta kuin nämä kaksi optiota? Monikohan miehistä ottaisi naisen, jos tällä ei olisi alapäässä sitä asiaa, jota on kutsuttu myös maailman vakaimmaksi pankiksi Ja mitähän naisvihaa toikin oli?

Se, etten haluu tuhlata elämääni asuen samas talos naisen kans ei tee musta naisvihaajaa. Vaikka bissereppanat jotain sellaista sanois. Pysykää nyt helvetti vieköön sitten naisis, kun niistä tykkäätte.

Ja jumalauta te tässä naisvihaajia ootte, kun petätte naisianne harrastamalla irtoseksiä jonkun toisen bissereppanan kanssa. Homot kun ei halua olla pettämisen välikappale.

Ootte sekä nais, että homovihaajia. Nyt kaikki bisset bissejahtii. Antaka muiden olla rauhassa. Sori nyt vaan, mutta kyllä tuo biseksuaalivihasi on aika häikäisevää. Homolle on aika ookoo tuo pettäminen ja muita käsketään huolehtimaan ""omista asioistaan"", mutta sitten biseksuaalien päälle syljetään koska petettävä onkin nainen, vaikka toisaalla suorastaan halveksitaan naisia ja sitä ""silakkalaatikkoa"".

Ja aika kummallista tuo miten aluksi halveksut bissejen tapaa pettää ja hakea seksikumppaneita, mutta sitten kehoitatkin bissejä bissejahtiin ja käsket jättää muut rauhaan. Ehkä enemmän mietityttää, että mitä biseksuaalin elämä sinua liikuttaa? Onko se sinulta pois, jos biseksuaalit hakevat toisistaan seuraa? Vai onko komealta biseksuaalimieheltä tullut pakit tai menny sukset ristiin ja nyt olet katkera?

Joissain kohdissa olen samaa mieltä, homon kohtalo usein on yksinäisyys ja viina on tauti, kansallisellakin tasolla. Yksinäisyyskin on melkein kansantauti tässä kylmässä, välillä lähes Aspergermaisessa maassa. Suhteutettuna määrään niitä pitkäkestoisia suhteitakin varmaan onkin vähemmän. Jos nyt tuntuu siltä, niin mieti aikaa 20v sitten ja sitäkin aikaisemmin.

Parisuhde oli varmaankin mahdoton käsite kiitos ympäristön asenteiden. Noihin aikoihin nähden nykypäivä on paljon miedompaa. Mutta aivan turhaan lyttäät niitä, joilla on se pitkäkestoinen parisuhde, jotka haluavat avioliittoa, ja niin edelleen.

Avioliitto laillisena käsitteenä on aivan eri asia kuin "papin aamen". Papin aamenet eivät saa tulla lain eteen. Seurakuntien ja kirkon tulisi itsensä kesken päättää, mikä heidän kantansa on. En ymmärrä mitä ihmettä tarkoitat anaaliseksin tunnepohjaisuudella tai heteroseksin yksinkertaisuudella ja muilla graafisilla kuvailuillasi?

Aivan hyvin voisin väittää vastaan, että heteroseksi se vasta monimutkaista onkin; täytyy tehdä rituaalia jos toista ja sittenkään ei ole varmaa, saatko mitään.

Kaksi samansukupuolista tietävät paremmin mistä pitävät, ja ovat halukkaampia tyydyttämään toista pelkästä seksin ilosta eikä mistään rituaalipeleistä. Parhaassa tapauksessa joudut painostuksesta menemään naimisiin, ettet jää kavereistasi jälkeen. Sukupuolisia eroja on, mutta yksilöllisyys on se, mikä ratkaisee. Bi-miehet ovat harmaa käsite.

Itsestä tuntuu, että suuri osa "bi-miehistä" ovat juuri noita jotka menevät naimisiin naisen kanssa painostuksesta ja huomaavat että miestähän tässä kaivataan. Valitat siitä, että homot ovat pinnallisia, mutta samaan aikaan agendasi on ajaa heitä pinnalliseen avioliittoon ja harrastaa suhteen ulkopuolista, samansukupuolista seksiä?

Tuohan on sitä itsepetosta jos mikä ja aiheuttaa takapakkia kaikelle kehitykselle. En tiedä mikä tämä utopiasi on, mutta se ei todellisuudessa toimi kuin heteroille ja salaisten suhteiden tapauksessa myös bi-miehille. Samansukupuolisten suhteiden ei tulisi olla minkäänlainen "oikku" muiden silmissä. Ole rehellisesti sitä mieltä kuin olet, mutta älä vesitä tuolla lailla. Mutta kun näitä teidän tarinoita lueskelee niin teillä homoilla ei aivoissanne liiku yhtään mikään muu kuin paneskelu ja kyrvän hyvinvointi,tunnetasoltanne olette aivan vajaamielisten huumehörhöjen tasolla.

Nuo kaikki havaintosi pohjustat siis Suoli Näillä palstoilla pyörii samat aiheet ja samat kummajaiset, paras on kun pysyy poissa koko sivustolta ja kun samaan päätöksen heittää TV-tarjonnan pois jättämisen, on psyyke jo huomattavasti paremmalla mallilla.

Itse käyn täällä satunnaisesti katsastamassa, jospa jotain järkevää olisi. Valitettavaa, mutta oli kyseessä sitten mikä tahansa homosivusto niin hörhöjen määrä on huomattavan moninkertainen. En tiedä tai tajua mistä sellainen sitten voisi johtua, mutta jos ja kun löydät vaikkapa qruiserista mieleistä seuraa, niin eipä aikaakaan kun pintaa raaputtamalla alkaa tyypistä paljastumaan asioita, jotka laskevvat tyypin luotettavuuden aivan nolliin. Olet miettinyt paljon, mutta olet silti pihalla. Me homot emme ole biseksuaaleja, piste.

Mitään rajan yli vetoa ei ole. Homo-lesbo -pari olisi vain kämppispari, joka hakisi lämpöä mistä sattuisi saamaan. Irtosuhteet ovat huomattavasti pahempi asia, kuin mollaamasi 4 vuoden seurustelut ihanan miehen rinnalla. Mitä yksi yö on yön rinnalla? Ystävät ja kämppikset voivat tarjota elinikäistä ystävyyttä ilman parisuhdettakin. Sen saamme helposti ilman kulissiliittoakin.

Kuten itse sanoit, sänkyyn ja suhteeseen ei tulisi hypätä tutustumatta. Kahden miehen välinen suhde on paljon muutakin kuin seksiä. Niin toivoisi heterollakin olevan.

Silti kaksi top-miestä voi hyvin löytää yhteisen sävelen myös makuuhuoneen puolella. Ihminen ei ole eläin.

Me kykenemme hellyyteen, jota eivät pelkät vaistot ohjaa. Heteroilla on kumma disneymäinen käsitys yksinäisyydestä ja itsekkyydestä. Se, että homolla ei ole perhettä, ei tee miehestä yksinäistä eikä itsekästä. Huomasitko miten itsekäs sinä olet: Suomi24 on jo itsessään palsta jonka perusteella ei kannata kenenkään mieltään pahottaa: Olen mielenkiinnolla lukenut vastauksia ajatuksia 1 viestiini.

Osa kirjoituksista on ollut älykkäitä vastauksia ja toiset taas sitä vähemmän. Jokaisella on mielipide oikeus ja kunnioitan sitä. Pällimäisenä on käteen jäänet ovat ns. En muistaakseni kehottanut ketään bisseä hakemaan miesseuraa tai jos niin, peruutan sen nyt.

Tarkoitukseni oli kertoa niille nuorille homoille ja lesbotytöille, että ne voisivat siitä liitossa myös hakea seksuaallisuuttaan omasta sukupuolestaan vaikka vuoroviikon. Koska parisuhde on vain tekninen. Lähes jokainen nainen oli sitten hetero, lesbo tai bi haluaa sen lapsen,.

Onhan toki myös homoja joille isyys merkitsee paljon. Tässä nyt olisi mahdollisuus toteuttaa se toive muullakin tavalla kuin sillä luomumenetelmällä. Ja minusta on aina parempi, että lapsella on äiti ja isä kuin kaksi äitiä tai kaksi isää. Toki rakkautta lapsi saa aivan varmasti enemmänkin kuin monessa heteroliitossa. Muuten homojen "hilserajan" yli menee, että bi-mies voi todella rakastaa naista. Ei kukaan homo voi mennä avioliittoon naisen kanssa tai siitä tulee yhden yön kestävä sillä homo ei pysty hoitamaan ns.

Puheet kulisseista voisi jo lopettaa. Kysyisin "alle 30" missä niitä syanidikapseleita myydään, rautakaupassako?. Kyllä seksi heteroseksissä on yksinkertaisempaa. Naisella on aukko johon kovettunut penis. Esileikit ovat asia erikseen ja niitä on myös homoseksissä. Tämä nyt yleisellä tasolla. En vesitä mielipiteitäni, vaan kerron vain yhden totuuden ja annan lukijan kertoa sen toisen. Kyllä kämppiksiä ja kavereita löytyy riittävästi kun on nuori ja asuu pk.

Mutta kun mennään maaseudulle jonnekin takahikiällä, niin mistä löytää maataloista niitä kämppiksiä ja saman mieliä kavereita. Taitaa olla nuppineulan etsimistä heinäsuovasta. Monesti nuorella iällä ei tulee ajateltua, että itse myös vanhenee.

Oletan, että jossain jo 60 vuoden iässä taitaa olla aika vaikea löytää seuraa, Keski-ikä koko ajan kohoaa, joten miettimistä on, miten hoitaa itsensä vuoden iässä kun voimat heikkenee ja yhteiskunnan apu vähenee. Pitäisi päästä terveyskeskusjonoihin ja kokeisiin jne.

Jalat ja kädet tutisevat. Noita nyt on vain tullut nähdyksi. Eikä siinä paljon auta toisen saman ikäisenkään apu. Vastuu siirtyy silloin nuoremmille sukupolville. On hyvä jos omistaa sisarusten lapsia jotka auttavat setää tai enoa käytännön asioissa. Mutta niitä ei kaikilla ole. Ruotsi on edelläkävijä monessakin asiassa ja myös tässä. Siellä on "veljeskoteja" joihin vanhat homot voivat hakeutua. Palvelutalo, Oma rauha, mutta palvelu pelaa.

Seuraava kappale ei ole tosikoiden luettavaksi. Jos Suomeen perustetaan samanlainen, niin pidetään yhdessä huoli, että henkilökunnaksi palkataan vain ainoastaan alle 30 vuotiaita salskeita miehillä joilla ei saa olla senttiäkään löysää ihraa vartalolla.

Kaikki läskiset nuoret ainoastaan autotallien ja katujen siivoukseen. Pisin määräaikainen työsopimus 10 vuotta eikä yhtään pidempi. Fan sortuu nyt myös itse siihen mistä hän muita syyttää. Linja näyttäisi olevan hyvin pitkälle se, että homoihin ei saisi kohdistaa minkäänlaista kritiikkiä, mutta sitten biseksuaalien ja heterojen suuhun voidaan tunkea ihan mitä tahansa.

Jos itse kykenet tekemään tuollaisia yleistyksiä, niin miksi olet noin kovalla puollustuskannalla kun joku kehtaa arvostella homoja? Elikkä haluat onnettomia ihmisiä lisää. Koeta nyt jo tajuta et homo ei saa lesbosta mitää kiksejä.

Se olis vaan taakka. Ja sit kehotat irtoseksiin pysyvvän parisuhteen sjaan. Voisit ymmärtää, että bisset ovat aivan eri juttu. Et pysty neuvomaan ketään homoa, koska olet bisse. Bisse pystyy rakastaan naista, homo ei. Se kulissiliitto tuottais pelkkää tuskaa ja pahaa oloa. Parhaiten menis niin, että bisset pysyköön omissa piireissään. Ei tartte mainostaa pettämistä ja irtoseksielämää ilman mitään tunteita sitä toista kohtaan.

Se toinen on siis vaan bissen seksilelu. Eli bisset takas omalle palstalle viettämään irstasta elämäänsä. Mä ennemmin elän koko ikäni vaikka vuotiaaksi yksin omassa itserakkaassa ja -keskeisessä homoudessani ennenkuin halvennan itseäni jonkun naisen kanssa ilveilemällä.

Ja juu seurustelen HOMOsuhteessa. Lapsia en todellakaan halua sen voin jo 4. Mikä itseisarvo lisääntyminen muuten muka on? Paitsi huterossa mies-nainen suhteessa, missä bi-miehen tekee pikkusen parrua mieli ja hankitaan muksu pitämään liitto koossa. No joo, provohan tuo AP on tai sitten joku miesteniskureissullaan pakit saanut ukkomies, jonka pitää hakea hiukan revanssia.

Sen haistaa tällaisestä muka huvittuneen ylimielisestä nautin-keskustelusta-viisaita vastauksia-tyhmiä vastauksia-ollaanpas-sitä-tosikkoa-hihhii! Mutta jos olis tosi kyseessä, niin ylipäätään on turha väitellä sellaisen kanssa joka syyttää homoja argumenteilla jotka pätevät täysin omaan itseensä: Luulen että tähänkin tulee vastaukseksi jotain teko-itsevarmaa virnuilua, mutta se vain osoittaa että olen oikeassa. Kaikki nuoret homot nyt lesbojahtiin Miksi pitäisi alkaa leikkiä kotia, koska jossain on jollain sopivat värkit, jotka sopivat yhteen?

Vai tarkoititko, että lisääntyminen on niiden värkkien primäärinen käyttökohde? Sinulla ei näytä olevan edes alkeellisintakaan näkemystä siitä, mikä on ihmisen seksuaalisuus ja miten se toimii.

Mitähän ihmettä luulet tuollaisesta parisuhteesta irtoavan, joka on jokinlainen perheyritystä vastaava yritysmuoto eikä mikään parisuhde? Taidat itse olla kotoisin just tuollaisesta perheestä, koska usein ihmiset ovat sokeita omaksumilleen elämäntavoille, joita sinun kohdallasi vaikuttaisi olevan; vanhempien tunteettomuus toisiaan ja lapsiaan kohtaan, hyödyntavoittelu, jonkinlainen omituinen velvollisuudentunto sukua kohtaan?

Missähän ihmeen Pohjois-Suomen uskonnollisessa pers'lävessä se sinäkin olet siinnyt? Ja mitä tulee bisseihin, nehän ne vasta ovatkin sen homoseksin perässä vanhemmalla iällä ja ihmekös tuo, kun ovat juuri eläneet noiden sinun "elämänviisauksiesi" mukaan; on perhe, tukahdutettu seksivietti, pettämistä, joka lopulta tuhoaa perheen, teeskentelyä ja elämistä toisten, lähinnä suvun ja uskon, mukaan.

Jos käännämme tuon tekstin ylösalaisin, se kertoo oikeastaan sinun elämänvalinnoistasi, eikö niin? Jotkut täällä ei näköjään edes tiedä mitä biseksuaalisuus tarkoittaa. Harmittavan monet, lähinnä homot ja lesbot luulee että bisset on pelkän seksin perässä.

Se että mies on bi ei todellakaan tarkoita että sitä kyrpää on saatava vaikka olisikin suhteessa naisen kanssa. Ei ne bisset sukupuolielimien kanssa seurustele, vaikka jotkut homot niin näköjään luuleekin. Pettäjiä tietysti aina löytyy, mutta sillä ei ole mitään tekemistä seksuaalisen suuntautumisen kanssa. Biseksuaalin on vaikea ymmärtää uskollisuutta. Aloittaja selvästi pitää homoseksiä pelkkänä leikkinä, johon ei liity uskollisuutta. Ikään kuin olisi oikeaa seksiä ja leikkiseksiä.

Meillä ja heteroilla seksuaalisuudelle on suunta ja siksi vihjailut siitä, että "kokeilisit vähän aidan tostakin puolta" ovat irstaita. Olet aivoton ja suvaitsematon juntti. Ja sitten itketään kun homoille ei riitä ymmärrystä? Tottahan tuo että ironista tekstiä täällä tulee, mutta jokaisella stereotypialla on toisaalta alkunsa. Ehkä sinun omassa päässäsi kyllä, muta väitätkö sitten myös, että homo ei kykene olemaan yhden kanssa kun muitakin miehiä pitäisi päästä jatkuvasti kokeilemaan?

Logiikkasi mukaan näin olisi näppylät. Jos siis haluat että sinua ei tuomittaisi, niin älä myöskään tuomitse muita. Mistäköhän se mahtaa sitten johtua, että vaikka rakkautta riittää muille jaettavaksi, hyvin, hyvin harva bisse pariutuu homon tai lesbon kanssa? Sen sijaan bissepalsta on täynnää rakkaudennälkäistä ruikutusta.

Tuomitsen muuten muuten oikein mielelläni, koska en ole kristitty. Aika moni homo on myös eronnut kirkosta, joten lopeta noiden uskonnollisten sitaattien suoltaminen, koska niihin on turha vedota. Kirkolla on niin huono maine, että et vakuuta ketään. Tyypillinen bisse miehen elämänkaari.

Ensin mennään naisen kanssa yhteen, vannotaan vihkivala tehdään lapsi kenties kaksi, ja kun muutama vuosi on kulunut niin ilmoitetaan perheelle että "sori mutta nyt minä joudun jättämään teidät kun minä tykkäänkin miehistä". No sitten mennäänkin vuorostaan miehen kanssa yhteen, rekisteröidään kenties parisuhdekkin ja jälleen vannotaan "ikuista rakkautta". Ja taas kun on jonkun aikaa kulunut niin ilmoitetaan miehelle että "sori nyt vaan mutta minä haluan sittenkin elää naisen kanssa".

Ja tämä sama juupas eipäs leikki jatkuu läpi elämän. On aika jännää lukea teidän kannanottojanne. Tuntuu siltä, että osa lukee kirjoitustani myös tahallaan väärin tai sitten olen kirjoittanut epäselvästi mitä tarkoitan. Toki on siellä tarkoituksellakin jokin heitto. Selvennän nyt vähän mielipiteitäni. En halveksi homosuhteita enkä pidä sitä huonompana kuin heterosuhteita jne.

Enkä myöskään tarkoituksella ole aiheuttamassa ahdistusta ja mielipahaa kellekään. Mikä oli aiheeni, niin siitä ei monikaan katso olevan valmis keskustelemaan. Nimittäin, miten aikoo selvitä yksin tässä elämässä siinä vaiheessa kun ikää pakostakin karttuu.

Tiedän, että on olemassa erakkoluonteita joille yksineläminen ei tuota tuskaa. Mutta aina silloin tällöin törmää nuoriin, jotka miettivät jo asioita etukäteen. Ja näitä nuoria ajattelin kirjoituksellani. Mitä mahdollisuuksia heillä voisi olla viidenkymmenen ikävuoden jälkeen. Suomalainen sanalasku sanoo, että "niin makaat kuin petat" Monia elämänpäätöksiä pitää tehdä jo pari-kolmikymppisenä. Oikein hyvä jos löytää homon parisuhteeseen.

Mutta Suomi on iso ja harvaan asuttu maa, joten se ei aina helppoa. Voisi olla hyvä, että hakeutuu jo nuoruudessa isommille paikkakunnille eikä jäädä tuppukylään. Tarkoitukseni on vain virittää keskustelua niistä mahdollisuuksista joita voisi olla yksinäisen vanhuuden varalta.

Ei moittia ketään eikä yllyttää seksiin eikä selibaattiin. Miehet ovat jostain syystä taipuvaisempia yksinäisyyden kirouksiin viinaan, mielen häiriöön, itsemurhin kuin taas naiset, jotka usein elävät osan tai kokonaan yksin elämänsä vanhat piiat, lesket. Kerro mitä sinä teet tai ajattelet tekeväsi vuotiaana?. Kukaan sitä tarkalleen voi tietää, mutta kaikilla on joku ajatus varmaankin. Nyky yhteiskunnasta ei taida siinä olla paljon apua. Minkä takia minun pitäisi perustaa perhe lesbon kanssa, ryhtyä suhteeseen, jossa kumpikin olisi onneton?

Pelkkä ystävyyssuhde se olisi, ei mitään muuta. Ja puhuit lasten hankkimisesta? No niinhän siinä sitten luultavasti kävisi, että kun muksut on pyöräytetty, nainen ottaa ja lähtee suhteeseen toisen naisen kanssa vieden lapset mukanaan.

Eipä siinä isällä paljon sananvaltaa olisi. Kyllä on lapsellista ajattelua ja osoittaa ettei tällä bi-provolla taida olla paljon omakohtaista kokemusta. Tarvisisiko ITSE raahata nainen vihille ja alkaa jälkikasvua puskemaan?

Ettäkö kakarat ja avioliitto muka takaavat jonkun seurallisen ja hyvän vanhuuden? Montako kertaa käykin niin, että puolisot kuolevat tai ottavat eron ja aikuistuneet lapset eivät piittaa hevonpersettä iäkkäästä vanhemmastaan, ellei sitten olla jotain peräkammarin poikia ja tyttöjä joilla ei oma elämä ainakaan taloudellisesti suju?

Ei ne peräkammarin lapsetkaan osaa aina arvostaa, kun ei ole ikinä kotoa päästy. Täällä se homojen suvaitsemattomuus muiden erilaisuutta tuleekin hyvin selkeästi ilmi. Minusta aloittaja kirjoitti asiasta asiana, mutta tuo on aina ollut vaikea pala homoille. Joka kerran, kun erotilastot tuodaan esiin ja homot mainitaan, alkaa samanlainen riitely. Tilastot ovat mitä ovat ja kertovat vain osan totuutta. Pelottaako asia näin paljon? Ja sitten heti alkaa biviha, joka on homoille myös tyypillistä.

Ei se bissen elämänkaari ole sitä, mitä aiemmin joku väitti. Toiset voivat olla hyvinkin onnellisesti naimisissa koko ikänsä kaipaamatta toista sukupuolta kuin mitä oma kumppani on. Se on ainoastaan oma valinta. Jos kerran biseksuaaleilla heittää mieliteko noin paljon, minkä takia homot sitten pettävät todella usein? Eikö heille pitäisi riittää tämän logiikan mukaan kumppani, kun ei toinen sukupuoli kiinnosta lainkaan?

Homojen yksinäisyyteen vaikuttaa voimakkaasti jokaisen omat valinnat. Rakentaako toimivan suhteen, pettääkö, haluaako elää yhdessä vai liidellä kukasta kukkaan. Tässä suhteessa mielipide voi hyvinkin muuttua vuosien varrella, mutta iän kasvamisen myötä ovat pariutumishalukkaat jo luultavimmin pariutuneita jo. Aina on hienoa, jos kaksi ihmistä toisensa löytävät ja rakentavat toimivan suhteen.

Tulee muuten hyvin ilmi biseksuaalin kanta homoja kohtaan. Etkö ole homovihainen kun muistat jokaisessa postauksessa kertoa,että homot ovat suvaisemattomia ja ovat vihaavat biseksuaaleja.

Mistä johtuu sinun homoviha? Miksi haluat kertoa homojen olevan biseksuaaleja vihaavia,kun kerran asia ei todellakaan ole näin. Lueppa ketjua tarkemmin ja katsopa muista S Ei siellä ole muuta kuin vihamielistä tekstiä. Ja kun tätäkin ketjua lukee, on homojen kanta biseksuaaleja kohtaan avoimen syrjivä. Tästä herääkin kysymys, pitääkö homot hyväksyä, jos he eivät ole valmiita muita hyväksymään.

Oma kantani ei ole syrjivä eikä homovastainen. En arvostele ihmisiä heidän suuntautuneisuutensa mukaan vaan ihan sen mukaan, millainen yksilö on.

Huomattu sinun vihamielisyys homoja kohtaan. Sitten olet sisäistänyt kirjoitukseni väärin. Täällähän se piippari taas mesoaa tutussa aiheessaan välillä qruiserissa paasaa samaa jopa kolmella eri nimimerkillä ja suomi Niin, mutta pitääkö bisse alkaa tuputtaa homolle tuhoontuomittua ja onnetonta elämää, kuin elämää NAISEN kanssa, olkoonkin että tämä olisi lesbo.. Suhde ilman seksiä ja romanttisia tunteita on pelkkä ystävyyssuhde. Minulla on yksi todella hyvä lesbokaveri, mutta että alttarilleko se siis sinun mielestäsi pitäisi viedä?

Ja minkäköhän helvetin takia, mitä se muka muuttaisi? Ainakaan en huomannut mitään tuputtamista täällä, eikä tuputtamista tarvitse minusta tehdä. En ainakaan itse sitä tee. Onko se oikeutus, etenkin kun aloittaja ei tuputtanut minusta, hyökätä jatkuvasti bissejä vastaan syrjivästi? Miksi homot kokevat kaikki muut uhkana? Uskollisuutta ei ainakaan minun ole lainkaan vaikea ymmärtää, vaan se on selviö. Jos homot ymmärtävät uskollisuuden niin hyvin, miksi sitten vieraissa juostaan?

Tällöin homot joko eivät ymmärrä uskollisuutta tai eivät välitä siitä hakiessaan pelkästään nautintoa. Miksi tällöin pitää edes ryhtyä suhteeseen? Mitähän täällä muut olette tehneet kuin yleistäneet bisset? Nyt kun homoja yleistetään, ollaan barrikaadeilla. Mikä yksinoikeus homoilla on täten yleistää? Om aivan tiedossa, että homot juoksevat vieraissa kuin toiset juoksevat cooperin testissä. Se vaan nyt kuuluu ilmeisesti homokulttuuriin, mutta onneksi kaikki eivät näin toimi.

Myöskään biseksuaalit eivät kaikki automaattisesti ole pettäjiä. Itse olen ollut suhteessa homojen ja heteroiden kanssa ilman pettämistä. Suhteet eivät kaatuneet seksuaalisuuteeni vaan aivan muihin seikkoihin. Kyllä bi voi rakentaa aivan tasan tarkkaan toimivan suhteen homon, heteron tai toisen biseksuaalin kanssa. Niin tyypillistä bissen ajattelua. Itse yleistät ihan yhtä törkeästi homoja, mutta sehän on ihan OK mokomia bi-vihaajia kohtaan? Taitaa kuulua peepingin maailmaan paha viha homoja kohtaan.

No eipä sitten homot kovinkaan useasti vieraissa käy,hmm viimeiseksi juoksin cooperin Bisset on kuin jotkut uskonlahkot että yritetään väkisin tuputtaa omia oppejaan eri henkisille. Koittakaa nyt vihdoin ymmärtää että homoja ei naiset kiinnosta. Emme tarvitse teidän oppejanne kiitos! No jos kerran siitäkin olet eri mieltä että homoja ei naiset kiinnosta, niin silloin en edes puhu "sinusta", koska silloinhan et edes ole homo vaan bisse, vaikka kuin yrität toisin väittää.

Joten älä yritä esiintyä täällä homon roolissa jos et oikeasti sitä ole! No kun en ole "siitäkin" eri mieltä, vaikka yritätkin sanojani muuksi vääntää. Toinen juttu on se, että kyllä minä tiedän kuule olevani ihan homo, kun minua ei kiinnosta naiset ja miehen kanssa olen elänyt kohta kymmenen vuotta, joten älä tule mulle selittämään mikä minä olen. Se että minä olen homo, niin olen myöskin sinut sen ajatuksen kanssa, että on olemassa myös biseksuaaleja, aseksuaaleja, transsukupuolisia, heteroja jne.

Ihan suoraan sanottuna minua vituttaa suurimmassa osassa homoja juuri toi, että aletaan määrittelemään sitä kuka mitäkin edustaa ja sitten se oma homous onkin sellainen asia, jota ei saa millään tavalla kritisoida ilman, että leimautuu homofobiksi tms.

Jos et liputa sateenkaarilippua, halua kuulua johonkin homokollektiiviin ja sinua etoo päälleliimatut maneerit ja stereotypiat, niin mielipidepalstalla sinusta muuttuukin hetkessä kaappihomo, kulissiliitossa elävä biseksuaali ukkomies tai joku muu vastaava. En ymmärrä miten voin olla sellainen kun elän ihan avoimesti toisen homomiehen kanssa. Kaikkia eivät miellytä queer-elämäntapa ja ihan ymmärrettävää, että provosoivasti käyttäytyvä ja pukeutuva, idioottihuomiota hakeva saattaa saada osakseen huomiota juurikin idiooteilta.

En kyllä ole huomannut mitään tuputusta, enkä itse tuputa mitään. Vaikka mitään ei tuputtaisi, jos ketjussa mainitaan muut kuin homot, ollaan heti lähes natsikorttia löymässä pöytään ja niskakarvat pystyssä. Johtuu selvästi siitä, että homoista muita ei ole olemassa kuin heterot, eivätkä heterot koe kiinnostusta homoja kohtaan. Koska homot ovat aikoinaan kokeneet syrjintää, kantavat näemmä kaunansa muihin ryhmiin syrjimällä heitä. Tältä se oikeasti alkaa jo kuulostaa. Jos homoista yleistät yhden asian, yleistät törkeästi.

Tällaista ajattelua tukee erinomaisesti Rachmaelin kirjoitus, josta asenne tulee selkeästi ilmi. Tuputuksen ketjuani lukiessa mainitsevat sitäpaitsi ainoastaan homot, joten sekin kertoo todella paljon. Miten jotain biitä ylipäätään edes voi syrjiä kun on etuoikeutetummassa asemassa. Biihän voi viettää heteron elämää ja olla siten syrjinnältä suojassa. Ei kukaan homovihaajakaan koskaan mainitse biseksuaaleja tai edes lesbojakaan usein, se on AINA homot jotka saavat kaiken paskan niskaansa.

Ja jos jossakin on bi-mies joka OIKEASTI haluaa olla ennemmin miehen kuin naisen kanssa, niin siitä herää epäilys onko se sittenkin homouteen kallellaan, yleistän yhden asian kun yksi yleistys per viesti kerran sallitaan? Pistää vain vitutuksen puolelle tuollainen aloitus tuolla ylhäällä, eli ensin loukataan, oli tarkoitus mikä hyvänsä, ja sitten lässytetään ettei muka tarkoitettu loukata ja haukutaan syrjijäksi ja vihaajaksi.

Ja itse tuo peepingtommi1 vaikuttaa olevan kovin nyreissään, eli saman logiikan mukaan on homovihaaja. Itse en kyllä suostuisi suhteeseen biin kanssa tähän vissiin tulee vastaukseksi jotain kuka-sua-huoliskaan-lällälällieruu koska tietäisin ettei toinen osapuoli tosissaan rakastaisi minua kun en ole nainen, vaikka kuinka uskottelisi itselleenkin muuta. Ja se kenen kanssa tahtoo seurustella ei ole mitään syrjintää. Älä nyt sinäkään viitsi.

Voit aivan yhtä hyvin myös väittää, että et voi rakastua homoon kun sillä jatkuvasti muut miehet mielessä. Ja jos sinä todellakin leikit jotain homomarttyyriä sanoessasi, että homot saavat kaiken paskan niskaansa, niin väärässä olet. Kyllä tuntemani biseksuaalit ja varsinkin transgenderit ovat kokeneet todella vakavaa syrjintää; molemmat kun tuntuvat olevan suhteellisen syrjitty ryhmä myös homojen keskuudessa, joka tulee jo ihan täälläkin ilmi.

Ai miten bi on etuoikeutetummassa asemassa? Oli kyllä vuoden vitsi heti ensimmäisenä päivänä: D Tilanne on aivan päinvastainen todellisuudessa. Biseksuaali kokee todella voimakkaat ennakkoasenteet sekä homojen että heteroiden taholta.

Homot kokevat ennakkoasenteita ainoastaan satunnaisesti heteroiden puolelta, biseksuaali törmää koko ajan näihin asenteisiin. Biseksuaalit eivät kuulu edes mihinkään ryhmään, vaan ovat aina ulkopuolisia. Homot niputtavat heteroihin ja heterot toisinpäin.

Ainoastaan naisten biseksuaalisuus on suvaittua, miesten kohdalla aihe on vaiettu tabu. Sehän on tullut selväksi miten aloitus pistää vituttamaan, kun uskalletaan kyseenalaistaa. Ja mitä yleistyksiin tulee, suurin osa ketjussa on homojen tekemiä biseksuaaleista.

En ole nyreissäni vaan kirjoitan asiasta asiana. On aivan eri asia kritisoida ja kirjoittaa asiallisesti kuin olla vihaaja. Tosin täällä moni kirjoitus menee vihan puolelle ikävä kyllä.

Onkin isompi kysymys miten moni biseksuaali edes voi avoimesti elää omana itsenään, koska törmää koko ajan samoihin täällä ilmastuihin ennakkoasenteisiin sekä homojen että heteroiden taholta. Osalle onkin ainoa ratkaisu identifioitua jommaksikummaksi, eikä se automaattisesti tarkoita heteroa, koska homokin on hyväksytympi. Juuri näiden ennakkoasenteiden takia on biseksuaalin todella vaikeaa löytää kumppania, huomattavasti hankalempaa kuin homoilla.

Mihin väitteesi "koska tietäisin ettei toinen osapuoli tosissaan rakastaisi minua kun en ole nainen" oikein nojaa? Em löydä yhtään mitään järkevää selitystä koko heitolle. Biseksuaali voi rakasta yhtälailla miestä kuin naista, joten koko väite on naurettava. Ymmärtäisin asian heteron kohdalla, mutten muuten. Kyllä pitää tylsää elämää viettää jos tuo riittää vuoden vitsiksi. Ja oli olevinaan vitsivitsi juu, mutta helvetin huono sellainen. Koko viestiketju on mennyt vakuutteluksi että biseksuaalinen mies on luomakunnan kruunu ja tämän tästä mainitaan pettäminen.

No sana siitä, jos nykyinen miesystäväni pettäisi niin en tietenkään huutaisi hallelujaata, mutta antaisin sen anteeksi jos siitä ei tulisi tapaa ja JOS se tapahtuisi miehen kanssa. Naisen kanssa petettyään lentäisi pellolle. Miehen kanssa osaisin nähdä syitä miksi pettäminen tapahtui. En ole koskaan pettänyt miesystävääni mutta joskus kyllä mietin millaista olisi seksi jonkun toisentyyppisen miehen kanssa, se ei haittaa koska olen jättänyt sen ajattelun asteelle.

Mutta naisen kanssa tulisi kysymys enkö kelpaa ihmisenä? Ja myönnän etten pidä naisista muuten kuin taiteessa ja viihteessä naisvihaaja, hyiii!! En ole innoissani edes siitä, että miesystäväni on kertonut joskus nuorena yrittäneensä väkisin seurustella naisen kanssa koska ei hyväksynyt homouttaan.

Ymmärrän kyllä syyt, mutta jotenkin vain masentaa ajatus että mies on yrittänyt jotain niin ankeaa ja tuhoisaa. Samoin miesystäväni ei hihkunut riemusta kun piirsin kuvan Skyfall-leffan bond-tytöstä Bérénice Marlohesta, koska tämän erikoinen ulkonäkö inspiroi minua. Ei tietenkään mikään riita tullut, vain sellainen "naisiako piirtelet? Ja lopuksi, jos bi-miehen on niin hankala löytää suhdetta, niin miksei toinen bii kelpaa?

Silloinhan kai sekään, kun rupeaa tekemään toista sukupuolta mieli tuota suurempaa ongelmaa? Ja myös ON homoja jotka suosivat bissejä, koska oikeasti tahtoisivat olla heteromiehen kanssa mutta kun se ei ei ymmärrettävästi onnistu, niin sitten heille kelpaa "next best thing". Rachmael ei tuon peepingtommi1: Hän selvästi on täällä vain haastamassa riitaa.

En tuohon vitsiin pureudu enempää, koska se ei muistaaksenikaan ollut keskustelun aloittajan heitto. Homot ovat sen verran arkipäivää, etten todellakaan heidän usko kohtaavan kuin satunnaista syrjintää.

Kerro olevasi biseksuaali mies ja katso miten paljon joka puolelta syrjitään. Luku on huomattavasti korkeampi. Kukaan ei ole vakuutellut biseksuaalin olevan luomakunnan kruunu, enempi homot yrittävät minun nähdäkseni sen kruunun täällä viedä todistelemalla epätoivon vimmalla olevansa niin uskollisia ja mahtavia siinä sivussa biseksuaaleja vihaten. Toisinsanoen sinusta homojen pettäminen on sallittua, kunhan tapahtuu toisen homon kanssa. Tähän törmää todella usein.

Jos et toisen menneisyyttä hyväksy, et hyväksy tätä ihmisenä. Osa homoista seurustelee aikoinaan naisen kanssa ja huomaa homoutensa vasta myöhemmin. Se on minusta luonnollista.

Ja kirjoituksestasi tulee naisvastainen asenne ilmi, jota en ymmärrä. Miksi homoilla on tällainen asenne, kun nainen ei ole mitenkään uhka? Silti heistä pitää puhua alentavasti. Vielä vähemmän ymmärrän yleistä homot vs lesbot asennetta. Voidaankin puhua homot vs muut asenteesta.

Miten toisen biseksuaalin on helpompaa löytää toinen bi kuin suhde toisen ihmisen kanssa sukupuolesta riippumatta? Oletko tätä miettinyt yhtään? Eli sinusta ja suuresta osaa homoista, jokainen suuntautuneisuus pariutukoon keskenään. Homma vaan ei biseksuaalin kohdalla mene näin mustavalkoisesti koska tällöin rakastuu ihmiseen yksilönä sukupuolesta riippumatta. Tätä tuntuu monen olevan todella hankalaa käsittää. Eikös tuo kolmen kiva tai parinvaihto toimisi myös homoille, jotka haluavat vaihtelua?

Kyllä sullakin peeping ja myös aloittajalla. Luullaan, että homot voivat mielellään mennä naimisiin naisen kans. Kyllä se on aina vastentahtoista, ellei ole uskovainen reppana. Ja ei ole bivihaa todeta, että biseksuaalit pettävät enemmän kuin homot. En yleistä, koska sanon, ettei kaikki, ja kyl homotkin pettää, mutta vähemmäm. Olen kuullut niin monta surullista tarinaa ystäviltäni siitä, että AINA tulee se sisäinen kello vastaa.

Mulla on kavereita kummastakin sukupuolesta, jotka on tämän kokenut. Ja niitä on aika monta. Ja sitten bisset syyttävät vihaajiksi, kun eivät ymmärrä sitoutumista. Miksei bisse vaan jää toisen bissen kans, jos on pieninkin syy epäillä, että sisäinen kello tikittää. Ne bisset, jotka ymmärtävät sanan sitoutuminen voivat sitten pyrkiä homojen ja heteroiden pariin.

Itse voisin rehellisesti todeta, että lakkasin liikkumassa homopiireissä ihan sen takia, että missään muussa "kollektiivissa" en ole kokenut niin ikävää ilmapiiriä kuin homojen keskuudessa.

Varmaan jokainen homo, jonka tunnnen, on harrastanut useiden partnereiden kanssa seksiä ilman, että muut hoidot ovat tietäneet asiasta. Eikä usean kanssa deittailu saman päivän aikana ole myöskään kovin epätyypillistä. Pienet ovat piirit ja kaikki tuntee toisensa - ja hyvin moni juuri sängyn kautta. Mistä muuten tiedät biseksuaalien pettävän enemmän? Harrastatko bimiehiä ja sitten kerskailet muille miten sait taas ukkomiehen sänkyysi pettämään omaa vaimoaan?

Minä esitin asiallisen kannan. Se perustuu kokemuksiin, joita ystäväni on saanut osakseen, ja sitten heität mulle jotain saastaa. Sulla on käynyt huono tuuri, jos jokanen tuntemasi homo pettää. Homoja saa kritisoida, mutta niin myös bissejä, olen itse huomannnut ongelman.

Minä voin ihan hyvin muodostaa suhteen bissen kans. Mul ei oo bivihaa. Pitää kuitenkin varoa rakastumasta liikaa, jos se sisäinen kello alkaa bissellä tikittään. Ihan vaan varmuuden vuoksi. Taitaa olla aloittaja ja peepingtommi1 sama henkilö. Aloittajalla oli vain hyvin asiallista tekstiä ja järkeviä ajatuksia, joten luin ketjua mielenkiinnolla ja päätin kommentoida omasta näkökulmastani asioita.

En todellakaan luule homojen haluavan naimisiin naisen kanssa. Bivihaa on täällä olevat lukuisat heitot, joita ketjusta löytyy. En todellakaan allekirjoita biseksuaalien pettävän enemmän kuin homot. Minusta pettäminen lähes kuuluu homokulttuuriin, joka muutenkin on yliseksualisoitunut. Toisilla se tikittää toisilla ei. Ei se minusta katso seksuaalista suuntautuneisuutta. Eikä biologinen kello todellakaan tule aina vastaan, se ei pidä paikkaansa.

Osa ystävistäni ei edes halua lapsia ja ovat siinä 30v, jolloin kello tikittää, jos on tikittääkseen. Miten niin biseksuaalit eivät ymmärrä sitoutumista? Tämä on minusta aivan naurettava väite, jota täällä viljellään. Omalla kohdallani olen AINA ollut sitoutunut vain ja ainoastaan yhteen ihmiseen kerrallaan, enkä haikaillut muiden perään.

Millä vedät rajan kuka ymmärtää sitoutumisen? Se ei ole kiveen hakattu käsite, koska myös pettämisen moni käsittää eri tavalla. Saman logiikan mukaan ne homot, jotka haluavat pettää, seurustelkoon keskenään, koska eivät ymmärrä sitoutumista.

Mitä edellinen tietää homojen asioista kun ei kerran ole homo. Sinun kirjoitukset ovat mitä vastaisia? Jäin miettimään tuota pettämistä. Meillä biseksuaaleilla tuplatasti enemmän mahdollisuuksia pettämiseen voimme tehdä sen molempiin suuntiin,joten uskon,että petämme homoihin verrattunu myöskin tuplasti. En ole koskaan kokenut homojen suunnalta vihaa,ainostaan hiemaista katteutta,kun meillä paremmat mahdollisuudut saada seksiä,sillä voimme valita naisista ja miehistä partnerin,olkoon se sittten petämistä tai mitä tahansa.

Homovihaton tuo on todella hyvä. Siispä vihatkaamme kaikkia niitä joilta emme saa seksiä. MItä syytä minulla olisi vihata lesboja tai homoja? Ihmettelen vaan homojen asennetta homot vs muu maailma. Täällä kun lukee eri foorumeita tulee homojen asenne harvinaisen selväksi naisia, lesboja ja biseksuaaleja kohtaan. Jo tämä ketju kertoo jyrkistä asenteista biseksuaaleja kohtaan. Ja kyllä, tiedän homojen asioista ihan tarpeeksi, koska olen siinä maailmassa aikani pyörinyt ja parin miehen kanssa seurustellut pitemmän suhteen, joka ei kaatunut pettämiseen tai naisenkaipuuseen vaan ihan muihin asioihin.

Joten kyllä tiedän mistä puhun useamman vuoden kokemuksella. Homomaailma on todella sisäänpäin kääntynyt ja seksikeskeinen. Jos et kuulu sisäpiiriin, olet täysin ulkopuolinen ja kyräilyn kohde. Se kuuluu olla vähän sulkeutunut. Mut kyl sinne sisäpiiriin varmaa pääsee hyvinkin. Mää oon kuullu sellasia bissejä, jotka yrittää houkutella mua pettään, niiden mielestä muka normaalia ja sitten ihmetellään homojen halua sitoutua.

Lesboista en ole saanut kuulla negatiivista. Siellä päin ei ole ongelmia. Vai tulee vain ilmi jyrkistä asenteista biseksuaaleja kohtaan. Taitaa olla kokemukset sata vuotiaan ja ikä Paljon kokemuksia lyhyessä ajassa! No eihän minulla mitään "useamman" vuoden kokemusta ole,kun vanhimmat lapsetkin on ovat vasta sinuakin vanhempia. Tämä ketju kertoo myöskin muutaman biseksuaalin asenteet,kuin minunkin.

Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena. Minä ymmärsin mitä tuo "asennevamma" kertoi. Mutta mitäpä sitä selittelemään. Kysymys näille biseksuaaleille mitä ihmettä teette täällä homoille tarkoitetulla keskustelulla? Tuolla ihan alussa on kirjoitettu,Homoseksuaalien oma keskustelupaikka - vain homoille. Enpäs huomannut että on vain homoille tarkoitettu. Huomasin vasta, kun asiasta mainittiin.

Vastakysymyksenä mitä homot tekevät biseksuaalien keskusteluissa? Tämä tulee jatkumaan muuten ikuisesti että kävisikö nyt niin että tää tirkistelytommi pitäis päänsä kiinni ja laskeutuis rauha?

Kaduttaa että omasta kallisarvoisesta elämästäni tommoselle menin kertomaan! Homot ovat oikeuksiensa suhteen lasi puoliksi tyhjä -väkeä, pettäviä, irstaita, seksikeskeisiä, itserakkaita, itsekeskeisiä, lapsia haluamattomia, perheen vastaisia, yksinäisen vanhuuden viettäviä, nais- ja bivihaajia, yleistäviä, suuttuvia, toisten keskustelupalstoille tunkeutuvia ja kaikilla mahdollisilla tavoilla aivan perseestä. No hyvä, olkoon sitten niin.

Ei minun sieluni tuosta muserru. Lue sen kaikki postaukset niin selviää mikä se on. Ihme sinäänsä,ettei kukaan ole siitä tehny ilmoitusta ylläpidolle,kuten hänellä itsellään omien sanojen mukaan on tapana tehdä.

Enhän ole edes sotaa ollut julistamassa. Olen koko ajan kirjoittanut aivan asialliseen sävyyn. Jos kommenttini osuvat noin arkaan paikkaan, voi voi.

Eli asenne ilmeisesti on täällä että muista saa kirjoittaa mitä haluaa, mutta homoja pitää kohdella silkkihansikkain. Ettekö kestä asiallista kritiikkiä? Silloin se on kasvun paikka. Kyllä se ottaa vähitellen pattiin, kun haukut homoja koko ajan, ei mitään positiivista, kun taas biseksuaaleja ylistetään maasta taivaisiin.

Asiallisen viestin oman mielipiteen ilmaisun sisällön tyyliin,ei kuulu kirjoittaa,tiedän että on näin,tämä on totuus,todellisuudessa et tiedä asioista mitään ja "Jos kommenttini osuvat noin arkaan paikkaan, voi voi" Jos pidät noita asiallisina ja seuraavia,niin se taitaa olla vain "omasta ja äidin"mielestä asiallista.

Myöskin toistat turhan usein sen mitä homot tekee ja teet ihan samaa itse. Eikö sinun peepingtommi1 mielestä ole yhtään provosoivaa aloittaa tuollainen keskustelu homoille tarkoitetulla foorumissa ja sitten sinunkin on tultava vielä lisäämään omat kommenttisi siihen. Eikö tuo teidän kahden odysseia olisi voitu aloittaa biseksuaaleille varatussa foorumissa. Laske peepingtommi1 kuinka monta nekatiivista kohtaa olet homoista täällä kirjoittanut ja sitten laske vielä ne posetiiviset,sama tee myös biseksuaaleista.

Ensinnäkään en ole homoja haukkunut tietääkseni. Olen sanonut miten näen asioiden olevan. En myöskään ole missään vaiheessa kehunut biseksuaaleja sanallakaan, joten huuhaata sekin väite. Haluatte vain nähdä asiat noin, kun en ole kertomassa miten ylivertaisia homot ovat muihin nähden. Olen vain kirjoittanut kunkin ryhmän asemasta yhteiskunnassa vertailemalla kumpi on suvaitumpi ryhmä.

Aloittanut en tätä ketjua, mutta aloittajan kirjoitus oli sen verran asiaa, että luin ja aloin kommentoimaan. Aloittajaa en tunne enkä tiedä. Lisään kommenttini, jos minulla on jotain sanottavaa, sitä on keskustelu yleensä. Aloittaja on suuri typerys ja aivan asiaton keskustelu homojen palstalla.

Sinäkin olet suuri typerys. Missä kohti väitin että olet kehunut bi: Missä kohtaa kirjoittin haukkumisesta? Herra nyt lukee uudestaan. Et sinä tunnu oikein suvaitsevalta kun et osaa edes homofoorumissa jättää homoja rauhaan. Minusta sinulla ei ole mitään sanomista tällä palstalla,siitä sinun on turha tulla piipittämään tänne,että tuokin homo syrjii ja suvaitsematon bissejä kohtaan. Tuskin tämä sinun ristiretki saa edes bissejen joukossa kannnatusta.

Jospa joku toinen bisse kommetoisi miten kokee tämän keskustelun. Vastaukseni oli tarkoitettu useammalle kirjoittajalle, kuten Henatille, joka kirjoitti "aukut homoja koko ajan, ei mitään positiivista, kun taas biseksuaaleja ylistetään maasta taivaisiin".

MIssään vaiheessa en homoja ole haukkunut yhäkään tietääkseni. Enkä myöskään biseksuaaleista kirjoittanut, kuin heihin kohdistuvista asenteista. Jos tuo on asenteesi, voimme siis olettaa että homot pysyköön homofoorumilla ja jättäköön muut foorumit rauhaan.

Muut ovat vaiettuja ja maton alle lakaistuja. Minusta taas aloittaja kirjoitti hyvin asiallista tekstiä. Silti kaikilla ovat niskavillat pystyssä. Ei todellakaan voi kuin nauraa sinua peepingtommi1 raukka. Mee jo vittuu bisse. Vaaleat ja silkkimäiset …. Nyt sinä saat jotain hyvää, sanoi isä ja istutti Sennin sohvalle. Hän kipaisi hakemassa nipun naruja ja antoi minulle muutaman. Tein työtä käskettyä ja tartuin ohueen ranteeseen ja sidoin narun siihen.

Sennin kädet sidotttiin sohvan päätyyn levälleen. Sitten oli jalkojen vuoro. Kun narut olivat kiinni nilkoissa, tytön jalat levitettiin samoin kuin kädet ja …. Isin pikku kiima pillu osa 1: Harrastuksemme olivat hyvin pitkältti samanlaiset ja hänen seuransa oli aina parasta seuraa mitä voisin toivoa, Isäni oli jäänyt sinkuksi kun he erosivat äitini kanssas vajaat 5 vuotta sitten.

Kello luokan seinällä tikittää väsymättömänä ja näyttää vasta puolta. Historian tunnit kun eivät kiinnosta pätkääkään. Kun hän hetken päästä jatkoi opetusta, huomasin katseeni kiertelevän niissä naisellisissa alueissa, joita hänellä oli. Ensin vain silmissä, niissä taivaansinisissä ja kauniissa.

Kohta katseeni laski kaula-aukkoon, …. Oli menossa normaali viikonloppu vanhempieni omistamassa omakotitalossa. Äitini ja 11—vuotias pikkusiskoni olivat menossa ensimmäisenä saunaan. He riisuivat pukuhuoneessa vaatteet ja heittivät ne pyykkikoriin. Itselläni oli paha tapa mennä haistelemaan äitini pikkareita pyykkikorista samalla, kun äitini ja pikkusiskoni olivat saunomassa. Kun kuuntelin, että kiuas alkoi kihahdella, kipitin nopeasti kohti pyykkikoria, ….

Olin menossa opettajani kotiin. Sovittiin tapaamisajasta ja nyt seisoin hänen omakotitalonsa ulko-ovella. Hetken päästä lehtorini avaa oven ja hymyillen kutsuu minut sisään.

Riisun lenkkarini eteisessä ja mies ohjaa minut suureen olohuoneeseen. Mies halaa ja suukottelee minua ja vie minut istumaan isolle sohvalle. Hän tarjoaa kokista ja itse siemaisee valkoviiniä. Ihana kun tulit, mies sanoi ja …. Mietin pääni puhki, miten voisin juhlistaa vuotispäivääni ja naiseksitulon vuosipäivää.

Sen jälkeen, kun sukulaismies Jorma oli korkannut minut rantasaunan pukuhuoneessa, olivat samassa pihapiirissä asuvat kaverini Sepi ja Pena saaneet työnnettyä kikkelinsä sisääni useiden tuloksettomien yritystensä jälkeen. Sen he halusivat tehdä minulle vähintään kaksi kertaa viikossa lähimetsään rakentamansa majan lattialle levitettyjen pahvien päällä.

Eräänä päivänä heidän mukanaan tuli joku …. Novellini on täysin fiktiivinen, ei perustu mihinkään ja yksikään henkilö tai paikka ei ole olemassa! Novelli saataa loppua kohden pelästyttää jonkun, joten - merkistä suosittelen heikkohermoisinpia lopettamaan lukemisen.

ILMAINEN PORNO GAY CHAT GALAHOTELS HELSINKI