Matkailuopas Matkamies Lue ilmaiseksi! Aamuset Kaupunkimedia Lue ilmaiseksi! Terve potilas Lue ilmaiseksi! Pääkaupunkiseudun Autouutiset Lue ilmaiseksi! Roihuvuoren kylälehti Lue ilmaiseksi! Avun Maailma Lue ilmaiseksi! Helsingin Uutiset kehäpainos Lue ilmaiseksi! Helsingin Uutiset metropainos Lue ilmaiseksi! Ammatti- ja järjestölehdet Asuminen, rakentaminen ja puutarhanhoito Autot ja moottoriajoneuvot Jotkut hakevat turvaa ja tasapainoa jne.

Ainoa mitä saattaa suuremmalla todennäköisyydellä saada on se turva, ellei rinnalle satu jokin hirviö. Tasapainosta suhdetta ei välttämättä ole, kaikissa suhteissa kai riidellään ja välillä ollaan eroamassa jne.

Suhde vaan ajan myötä tavallaan useimmiten "kuihtuu", alkuhuuma häviää ja kaikki muuttuu arkiseksi. Sinkkuelämässä tätä ei pääse käymään, tosin sinkkujen elämä ei aina ole "hektistä" eikä tarvitsekaan, silloin varmaan tulee olo että on yksin, mutta kun miettii tarkemmin niin varmaan monet voivat kokea silti olevansa onnellisempia sinkkuna kuin suhteessa.

Meitä on moneksi, joillekin läheisyys, parisuhde jne on tärkeää ja sitä haetaan ja toivotaan , joillekin taas elämänlaatu voi olla sellainen että parempi olla sinkkuna, silloin ei välttämättä aiheuta toiselle harmia tai mielipahaa tai jos vaikka työ on sellainen että vaatii paljon matkustelua vuoden aikana, kotona vietetty aika on vähäistä niin siinä tapauksessa on varmaan parempi ollakin sinkkuna.

Minun valinta silloin oli sinkkuus kun vietin sitä 5 vuotta, sen jälkeen eräs mies vonkasi minua vuoden ja tavallaan sitten ajattelin että tuntuu oikealta, miksei, jota se ei sitten ollutkaan. Sen jälkeen vannoin etten ikinä , neverever, ala suhteeseen koska minulle sinkkuus on ollut onnellisinta aikaa mitä on ollut ensimmäinen suhteeni kesti 7,5 vuotta, jossa ei ollut mitään valittamista huom! Kait se on ihmisestä kiinni, joillekin sinkkuun on yksi helv Joillakin vaan ei ehkä yksinkertaisesti aika riitä seurusteluun, ja jos sen tiedostaa niin silloin on parempi olla yksin kuin jos tietää että ei toiselle pysty "kaikkea" antaa.

Erosin tarkalleen 4 vuotta sitten.. Jotakin pientä ollut mutta ei mitään vakavaa Nytkin olen yksin katson tv , surffailen netissä ja kulutan aikaa.. Välillä tuntuu etta olisi kiva että olisi joku jonka kainaloon käpertyisi kertoisi ajatuksia asioista.. Tämä olo tuntuu tylsältä ja jotenkin alakuloiselta.. Olen jo 46 v..

Onko minut tarkoitettu elämään loppu elämäni yksin..?? Muutama hyvä ystävä on olen kateellinen toiselle kun hän on löytönyt rinnalle kumppanin Tuntuu, että meitä toisiamme etsiviä sinkkuja on suhteellisen paljon, mutta jostain syystä emme kohtaa.

Tapaamani lapsettomat nelikymppiset miehet ovat usein ujoja uraohjuksia, liikaa viinaanmeneviä tai kaappihomoja. Itse tykkään naisista ja olen nainen.

Mies tarvii naista samoin nainen tavitsee miestä. Ei ole poikkeuksia, se on jumalan luoma tarkoitus hyvälle elämälle. Onnellinen elämä on tasapainoinen elämä itsensä kanssa. Tasapainoinen elämä saavutetaan tietämällä mitä siihen tarvitaan, se selviää elämällä ja kokemuksella. Rakkautta meistä etsii jokainen vaikka se löytyy jo meistä luonnon lahjana. Rakasta itseäsi ja kerää rakkautta, näin löydät rakastajasi. Kyllä yksinkin voi saavuttaa onnellisen ja tasapainoisen elämän. Vaan kun ei voi.

Se EI ole mielipidekysymys. Hyvään onnelliseen elämään pitää lukeutua kaikki elämän ja onnellisuuden palaset: Meitä ei edes ole ihmisinä oelmassa ilman toisia ihmisiä.

En siis ole tuo jumalaihminen,. Miksei se jumala sitten järjestä kaikille hyvää elämää? Olisi muutama miljardi järjesteltävänä tänäänkin. Jo itseni perusteella voin todistaa vääräksi väitteen, että jokainen etsii rakkautta.

Minä en etsi sitä. Jos jotain etsin niin tasapainoa ja rauhaa omassa sisimmässäni. Se on itseasiassa paljon enemmän kuin romanttinen rakkaus, josta varmaan kaikki tietää, ettei se kestä kuin ihan maksimissaan kaksi vuotta. Mies ei siis tarvitse naista eikä nainen miestä.

Seksuaaliset tarpeet ovat totta mutta ne pystyy tyydyttämään itsekin. Kaikk ei oo männy 9. Näinhän se pitäisi mennä,mutta nykyajan ihmisillä on jo nuorena monellaisia ongelmia,että vaikea sitä rehellistä raitista on löytää, ja sattuuko kemiat kohdalleen.

Mitä tulee sukuun,niin ei tarvitse olla kuin yksi, jolla menee huonosti niin se kohta alkaa vaikuttamaan muuhun suvun jäseniin.

Se alkaa sotkemaan koko pakkaa. Kyllä alkujaan mies, ja nainen luotiin yhteen,eikä niin kuin nykyisin mies mies ja nainen nainen mitä lapsia ne tekee ei mitään,taikka vellit pitää saada jostain. Mukava olisi löytää huumorilla, ja perus arvoilla varustettu nainen,kaksin aina kauniinpaa,Itse olen 50 v poikamies,ja kaikki muu on valmiina.

Tässä on sillä tavalla mun mielestä perää, että mitä ehyempi persoona olet, sitä helpompi sun on olla erilaisten ihmisten kanssa tekemisissä. Et karsi ihmisiä seurastasi pois, et loukkaannu pienistä, osaat keskustella ja osaat lähestyä ihmisiä ja löydät tien niiden ihmisten luo, joista olet kiinnostunut.

Osaat tunnistaa tarpeitasi ja kiinnostuksiasi, ja tartut avoimesti niihin elämän mahdollisuuksiin, jotka sinulle avautuvat. Menetyksen ja hylkäämisen pelot eivät hallitse sinua, koska tiedät, että elämä Jumala itse kannattelee sinua, eikä sinun tarvitse olla väärällä tavalla riippuvainen muista ihmisistä.

Haluat olla yhteydessä ihmisiin, mutta et millä tahansa ehdoilla. Tiedät, että tarvitset lämpöä, läheisyyttä, seksiä ja ystävyyttä ja osaat hakea sitä sellaisista ihmissuhteista, joissa sinua kohdellaan arvosi mukaisesti ja joissa saat rakkautta ilman, että sinun tarvitsee ostaa ja myydä tai että sinua alistetaan ja nöyryytetään.

Annat anteeksi sinua loukanneille ihmisille, koska et halua katkeruuden vievän elämästäsi leijonan osaa, mutta et anna pahantahtoisille ihmisille jatkuvasti tilaisuuksia rikkoa rajojasi ja käyttäytyä tuhoavasti. Tiedät, että elämässä kortit eivät ole tasan jaettuja ja siitä ei voi valittaa.

Siitä huolimatta päätät pelata niillä korteilla, jotka sinulle on jaettu. Siinä on se itsensä rakastamisen idea ja syy siihen, miksi se on omiaan johtamaan rakkaussuhteeseen. Ehjyys tai rikkonaisuus ei tarkoita etteikö vois kelvata jollekin tai osata osoittaa rakkautta. Onko minun pakko haluta lapsia, vaikken yhtään pidä niistä?

Olen nyt ollut 5vuotta yksinäni olen itsestäni huolta pitävä huumorintajuinen mies,mutta silti tuntuu,että nykymaailmassa ei vain silti kelpaa. Urheilen siis juosten 3kertaa viikossa. Kesällä maanitepyöräilen kertaa viikossa. Talvella hiihdän kertaa viikossa. Mutta silti olen jäänyt täysin yksin,ja kaikki ympärillä ennen olleet on avioituneet tai on tullut perheen lisäystä. Joten vaihtoehdoksi on jäänyt vain työ ja urheilu koska en viihdy baareissa ja uskon ja toivon,että olisi mahdollisuus löytää seuraa myös baarien ulkopuolelta.

Sellaistakaan ei tunnu tapahtuvan kuin elokuvissa,mutta kuitenkin. Välillä tuntuu siltä,että haluisi vain heittää axen nurkkaan.. Toivoa on,mutta 5vuodessa täyttä hiljaisuutta ajaa miettimään,että tässäkö tämä nyt sitten oli,ei mitään.. Itse kokeilin nettideittiä ja heti tärppäsi, kun olin joutunut avosinkuksi.

Su juttu olisi jatkunut, jos avoexä ei olisi ottanut yhteyttä. No nyt tasapainoillaan, taas. No,eikö ne naiset just raitista Kaikki ihmiset eivät ajattele samalla tavalla kuin sinä. Moni väittää samaa kuin sinä - että muut valehtelevat - mutta eivät hekään mitään ajattelun auktoriteetteja ole.

Ihminen toki on pääsääntöisesti laumaeläin, mutta muunkinlaisia on, jopa muiden laumaeläinlajien joukossa. Minua ei ole petetty eikä hakattu, mutta aika monta suhteenalkua olen pannut poikki sen vuoksi, että kaipaan yksinoloa.

Minä kyllästyn kumppaniin muutamassa viikossa, ja jos yritän kohteliaasti odotella asioiden ehkä parantuvan, alan ahdistua. Suhteen katkaiseminen lähtee viimeistään siitä ajatuksesta, että tuon toisen kanssa pitäisi jossain vaiheessa muuttaa yhteen. Kun joku jäi minun luokseni yöksi, minä en edes saanut unta, kun vain halusin, että menisi jo kotiinsa. Minä selvästi viihdyn omissa oloissani: Seksistä pidän todella paljon, mutta en niin paljon, että vaihtaisin nykyiset oloni parisuhteeseen.

Yhden yön jutut eivät kiinnosta. Niin, olen vuotias, joten ehkäpä olen ollut sinkkuna tarpeeksi kauan - viimeisestä seurusteluyrityksestä on yli 20 vuotta - ja ehkäpä myös tiedän itse, mistä puhun. Kiinnostuneitakin on joten ei kannata selittää, etten edes kelpaisi kenellekään , mutta minä en kuulu niihin. Näinhän se elämä menee mullakin!! Mitään roikottimia ei nurkkiinsa halua oleskelemaan paria päivää pitemmäksi aikaa Kaikki eivät vaan yksinkertaisesti sopeudu tilanteeseen, missä joutuisi jakamaan elämäänsä, tilaansa ja aikaansa toisen kanssa Tietysti sitä kaipaa rakkautta ja läheisyyttä välillä, mutta sitä omaa seuraansa ja olotilaa ei kyl oikeesti voita mikään!

Parisuhteista sen verran pitkät kokemukset tähän 48v ikään jo, että tiedän mikä on mun juttu ja mikä ei Jokaiselle on kyl joku jossain, muttei sitä jotakuta tarvi välttämäti itselleen talteen omia Positiivisuus kantaa elämässä ja itsevarmuus tuo mahdollisuuksia!

Omapa on valintasi, parhaa vuoden meni jo. Juuri tuon takia varoiteltiin ennenvanhaan, ettei saa jäädä liian pitkäksi aikaa naimattomaksi. Sitä kehittää kaiken maailman outoja tapoja ja kaikki olemattomat pikkujutut ärsyttävät, jos tottuu elämään yksin.

Vanhemmiten muuttuu myös ärtyisäksi, sulkeutuneeksi ja vihaiseksi vanhaksipojaksi tai vanhaksipiiaksi. Se on mielestäni eräänlainen henkisen sairauden muoto, tuo vanhanpojantauti. Kun se etenee tarpeeksi pitkälle, ihminen oikeasti luulottelee olevansa yksin onnellisempi. Yksinäinen ihminen on aina vajavainen, koska ihmistä ei ole tarkoitettu yksin elämään. Lutherkin katsoi, että vastakkaista sukupuolta olevan puolison tarve on ihmisen perustarve jokapäiväistä leipää siinä missä työ.

Jos ihminen ei opi elämänä noiden toisen ihmisen ärsyttävyyksien kanssa nyt en puhu siitä, että pitäisi sietää pahoinpitelyä tai törkeää toisen henkistä mitätöimistä, vaan puhun likaisista sukista, pallien rapsuttelusta televisiota katottaessa tai lavuaarin reunalle jätetyistä käytetyistä kuukautissidekääröistä ja vartin vievästä naamakarvojen nyppimisestä talon ainoan peilin edessä , hän jääkin vajavaiseksi.

Minä huomasin noin kaksvitosena, että yhteisasuminen ei ole minulle sopiva elämänmuoto. Minä vain viihdyn paremmin itsekseni, viihdyin itse asiassa jo varhaisteininä. Osaatko sinä ajatella niin mutkikkaasti, että ymmärtäisit tämän: Ei siis ole negatiivisen ja positiivisen asetelmaa, vaan neutraalin ja positiivisen. Minua kummastuttaa se into, millä sinä ja moni muu jankutatte sitä, että jollei ihminen ajattele teidän tavallanne, hän on joko valehtelija, vajavainen tai sairas. Vaivaako teitä teidän oma riippuvaisuutenne parisuhteesta niin paljon, että joudutte selittelemään sitä itsellenne mutkan kautta vai mikä pelottaa?

Selitykset näyttävät hyvinkin olevan samaa laatua kuin uskovaisten selitykset ei-omaan-lahkoon-kuuluvista ja - kauhistus - uskonnottomista. Milloinkas muuten väkivaltaisesta, itsesääliin taipuvaisesta Lutherista on viisas ihminen tehty? Analysoipa tunteesi ja kerro lisää. Hyvä, että tulevat esiin sinkkukeskustelussa nämä leimat, joilla yksin eläviä ihmisiä lyödään: Jos ajattelen vaikka työpaikkani hankalimpia ihmisiä, tämä teoria ei mene ihan yksi yhteen.

Parisuhteissa olevat ihmiset eivät ole kauttaaltaan aurinkoisia ja hyvinvoivia, eivätkä sinkut näytä kalvakoilta elämänilonsa menettäneiltä rusinoilta. Eihän se näin mene, kun elämässä on monta muutakin selittävää tekijä sille, mikä ihmisen elämää ilahduttaa ja tuo siihen onnea. Ei monikaan sinkku voi sille mitään, ettei löydä itselleen sopivaa paria.

Suurin osa varmaan mielellään ottaisi itselleen parin, jos vain sellainen löytyisi. Ihan turha heitä on piinata vielä sillä, että pitää heitä kelvottomina. Huonoissa parisuhteissa eläminen ei sekään ole mitään herkkua.

Joka neljäs suomalaisnainen on kokenut väkivaltaa parisuhteessaan. Olisiko kivempaa olla tällaisessa suhteessa? Onneksi meitä on monia erilaisia ja jokainen on hyvä sellaisena kuin on. Arvostan syvästi rehellisyyttä ja itsensä tuntemisen opettelua, niin ei suotta kiduta viattomia kanssaihmisiään jotka luulevat ja toivovat kenties utopistisia asioita omien toiveidensa ja halujensa keskellä rypiessään.

Parhaat vuodet on vasta edessäpäin! Eritoten samanikäisissä miehissä ja vanhemmissakin ärsyttää just se äijämäisyys tai sitten nipomaisuus, kaikki jolla toista koetetaan rajoittaa tai arvostella. Miehillä, en nyt sano että kaikilla mutta on usein hallinnan ja pätemisen tarve, se kyllästyttää. Tarvitsen itsenäisen kumppanin joka ei roiku mutta joka vastaa kun soitetaan, ei ulise tuhrista tai ylipäätänsä vaadi, rajoita arkeani. Tiedän kokemuksesta että jos alan kovin hitsautuneesti jonkun miehen kanssa hengata, se on vain ajan kysymys kun ahdistus alkaa.

Tietenkin on kiva tehdä kaikenlaista yhdessä, pelin henki nyt vain on se että vain kaksi yhtä itsenäistä tai riippuvaista pystyy jakamaan arjen. Jos touhu menee siihen että "Mitäs ruokaa sä tänään mulle valmistat" tai "Mikset vastaa, mikset pyytänyt minua mukaan", on kyse leikistä, pelistä, jossa käy pian huonosti. Metsällä kun on tapana vastata samalla mitalla takaisin, oli miten oli. Pointtini on se että ellei pysty luottamaan ette toinen heti mene hakkaamaan päätä seinään ellei koko päivää jaksa olla yhdessä, on tiedosa isoja ongelmia ja paljon ahdistusta.

Menevä saa olla ja luotettava pitää olla, mutta ajan kanssahan nämä asiat punnitaan. Ei niistä voi etukäteen sopia että olet nyt 6 kk ehdollisessa jonka jälkeen tuomio muuttuu ehdottomaksi.

Sairaaksi taas apua tarvitsevan. Kyse on viime kädessä ja useimmissa tapauksissa lähtökohtaisesti omista asenteista. Toisaalta, sinun tapauksessasi hyvää on se, että miehet eivät hukkaa aikaansa ahdistuviin, panikoiviin ja riidanhaluisiin vaikka tekosyyllä naisiin Parisuhde tai ei, mutta itkupotkuraivarit ja jatkuva parisuhderiitely ei vain nappaa.

Jos asioita ei kyetä sopimaan riitelemättä, se on vain merkki siitä, että kumppanin valinta ei ole onnistunut, ja kannattaa jatkaa eteenpäin. Monet naiset ovat naimisissa koirasa tai kissansa kanssa. En miehenä voi tätä ymmärtää. Itse olen ikäsinkkumies, mutta en ota koira- tai kissapiikoja ristikseni. Mieluiten olen yksin, jos ei sopivaa elämäntoveria löydy. Pahinta on, jos avioliitossa joutuu olemaan yksin. Siinä on todella totaalisesti yksin. Olen ollut koko ikäni yksin.

Saa mennä ja tulla ilman mitään tilivelvollisuutta toiselle. Jos naista tekee mieli, niin huoriin pääsee aina, no problem. Kaikki rahat jotka tienaan, saan pitää itse. Ei ole ämmää tuhlaamassa rahojani. Musta ei vaipanvaihtajaa saa kirveelläkään. Hyvä kun omaa persettään kehtaa pyyhkiä. Ihmisillä on joku kumman luulo, että yksin on huono olla ja että se on epänormaalia. Oppiipahan omatoimiseksi ja en ole mikään helvetin laumahenkipelle.

Kituuttakaa asuntoveloissanne reppanat hahhahah ;-. Monikaan nainen ei osaa tiedostaa omaa käyttätymistään nykyään. E-pillerit ja hormonaalinen ehkäsisy sekoittivat sekä naisten yläpään ja alapään. Seksihormoni ajaa kauniita naisia salasuhteisiin. Naiset voivat syyttää parisuhteen ulkopuolisia suhteita korkeasta Estradiolihormonien määrästä. D kyllä mulle ainakin muna kelpaa. Hai mie oon rehellinen ittellein? Sitä me arvostamme, jotka emme joudu sinusta kärsimään.

Yleisen uskomuksen mukaan miehet ajattelevat vain jalkovälillään, mutta entäs yleistäen naiset? Vielä huvittavampaa on selitellä omaa käyttäytymistä e-pillereillä ja ehkäisyllä. Niin, onhan tuokin yksi tekosyy ja samalla lupa elää kuin possut pellossa.

Jotenkin tulee vain mieleen, että joillakin ihmisillä kyse on pikemminkin itsehillinnän puutteesta. Mä tykkään olla ainaki yksin ei tarvi miettiä mitä tekee mihin menee miten hoidetaan se ja tää juttu. Saa itse päättää omasta elämästä.

Ei mulla ole mitään valittamista. Tää ei ole vale. Mikä sopii yhdelle, ei taas sovi toiselle. Feminism Is Genocide 7. On meitä onnellisia yksinäisiäkin sinkkuja olemassa.. Miksi pitäisi pilata elämänsä jossain parisuhdehelvetissä. Eikä se lapsentekeminen mitään onnea tuo elämään. Voi yksinkertaisuutta itsekeskeistä ajattelua että pitää saada lapsia.

Olen onnellinen sinkku mutta rakastaja kyllä on, tapaan kerran viikossa varatun miehen, sekin tietoinen valinta, koska sinkkumies voisi helposti jäädä nurkkiin pyörimään ja sitä en siedä. Itsekästä tapailla varattua miestä. Heh, mutta sinulla ei olekaan Aspergerin oireyhtymää. Viihdyn yksinäni vallan mainiosti. Harmi vain että kävi pilaamassa minun elämäni. Pojalla perittynä sama vaiva Mä en usko, että yksin voi lopun ikäänsä olla onnellinen!

Olen toki oppinut eron jälkeen olemaan yksin, mutten halua olla ikuisesti eronnut! Jos olisin tiennyt miten kauhean vaikeaa yhden normaalin parisuhteen löytäminen tällä iällä on, en olisi kuuna päivänä eronnut ns. Pari vuotta tässä nyt on mennyt, eikä ole yhtään suhteen tynkää edes takana.

Parit treffit takana, mutta niihinkin on itse pitänyt tehdä aloite. Olen viehättävä kaikinpuolin, muttei vaan ole natsannut puolin ja toisin. Hyvät on naimisissa ja ne ketkä on eronneet on ihan syystä eronneet.. Kaikista ikäluokista löytyy vapaita miehiä ja naisia. Mummoni löysi lähes kahdeksankymppisenä heti uuden miehen kun ukkini menehtyi. Haluan myös uskoa, että aina voi löytää ja joka iässä kaipaa toista ihmistä. Viimeiset 2 vuotta kokonaan yksin, aiemmin muutaman kerran parisuhteessa.

Valitettavasti parisuhteissa se onnellinen ja harmoninen aika on kestänyt maksimissaan alle vuoden. Sitten - alkuhuuman haihduttua - alkaa se kompromissien kanssa kipuilu, ja olen alkanut kaivata takaisin vapauteen.

Sinkkuna menee melkeinpä samoin: Molemmissa elämäntavoissa on puolensa. Minulla on useita jo eläkeikäisiä lähisukulaisia, jotka ovat eläneet elämänsä joko kokonaan yksin, tai nuorena kariutuneen liiton jälkeen yksin. Nämä sukulaiset sattumoisin ovat kaikki mielestäni jollain lailla keskivertoikäisiään sekä fyysisesti että henkisesti vetreämmässä ja virkeämmässä kunnossa skeä elämäänsä tyytyväisen oloisia. Itse kyllä olisin vielä sopivan osuessa kohdalle valmis yrittämään - ainakin kertaalleen.

Mutta lähes mahdottomalta se vaikuttaa: Ja oma rima on noussut taivaisiin, kun on oppinut tuntemaan itsensä ja kokenut riittävän monta pettymystä kantapään kautta. Se rima ei koske esim. Jännä kun vielä tuossakin iässä teet tuollaisia kärjistyksiä. Ok, voin uskoa että sinä olet keskivertoa älykkäämpi ja sinulla on terveelliset elämäntavat. Mutta miksi puhut jostain kaljanlitkijästä? Aivan kuin ihannemiehen, joka siis tarkoittaa täydellistä mutta fiktiivistä hahmoa, ja alkoholistin välissä ei olisi ketään.

Juopot kuuluvat siihen surkeimpaan kymmenykseen niin voit heidätkin unohtaa yhtä hyvin. Sinulle jää sitten vielä valtava joukko vapaita miehiä, jotka eivät ole naistenhakkaaja-juoppoja, vaan hyvän elintason omaavia kunnollisia miehiä.

Tietenkään tästä joukosta kaikki eivät puolestaan kelpuuta sinua mutta tarpeeksi moni todennäköisesti. Pari seurustelua takana ja haave tta omasta perheestä Koulutusta minultakin löyty; monen miehen mielestä ylikoulutettu väitellyt vanhapiika. D - Elämäntavat minullakin raittiit ja liikunnalliset. Lisäksi touhuan koiran kanssa yhteisten harrastusten parissa. Odotan kovasti lunta, jotta pääsemme valjakkohiitämään.

En millään vaihtaisi omaa vapauttani kotisohvalla makaavaa sohvaperunaan tai kaljankittaajaan Ystävä- ja kaveripiirissä on fiksuja, hyvintoimeentulevia ja -koulutettuja miehiä, mutta me kaikki nautimme sinkkuudestamme ainakin ajoittain. Ehkä nuo kantapään kautta opitut kokemukset ja pettymykset tekvät yli varovaisiksi ja epäileviksi uusien tuttavuuksien suhteen.

Olen ajatellut pysyä tasapainoisena ja harmonisena, hyvin toimeentulevana ja ylikoulutettuna sinkkuna, joka käyt silloin tällöin pahimman kriisin uhatessa babysittaamassa sisarusten lapsia ja kummilapsia.

En käsitä sitä, miksi sen takia, jos ei löydy sopivaa seuraa oman käsityksen mukaan, pitäisi ottaa parikseen joku, jonka kanssa ei viihdy, eikä tule juttuun. Jos parisuhteen haluaa, niin kai se olisi kaikken tärkeintä, että viihdytään yhdessä molemminpuolin.

Sinkkuna voi kaikenikäisenä myös hakeutua muiden sinkkujen seuraan ja järjestää yhdessä mukavia hetkiä: Ei sinkkuelämän tarvitse olla yhtä kurjuutta, jos sopivaa seuraa löytää. If life gives you lemons, you can make lemonade. Aina voi yrittää tehdä juhlaa siitä arjesta, joka ei ihan tyydytä. Eikä tarvitse ottaa ohjeeksi toisten tarjoamia viisauksia, joihin kuuluu "nyt joudut ottamaan huonomman kuin ajattelit" "on kai sulla riittävästi seksiä" "sinusta tulee sairas ja vajavainen, kun olet sinkku Lapsia voi hankkia ilman miestäkin, jos todella haluaa lapsia.

Ulkomailta pystyy hankkimaan spermapankista isäehdokkaita, vaikka Suomesta ei voisi. Raskaampaa arki varmasti on lapsen kanssa yksin ja yhden vanhemman kuollessa ei muita huoltajia ole.

Suomalaiset kuolevat sukupuuttoon, koska yksin on monesti mukavampaa olla kuin parisuhteessa. Mutta jos sisaruksilla on lapsia, niin omia lapsia ei välttämättä edes tarvitse. Mukavuus on suhteellinen käsite, ja lähtee hyvin pitkälti omista asenteista. Toki Suomessa monelta ihmiseltä näyttää puuttuvan kyky tunnustaa tosiasioita eli sitä, että kukaan ei ole täydellinen ihminen. Vika on aina tyypillisesti vain toisessa osapuolessa. Mitä tulee naisen yksin hankkimaan lapseen ja lastenhoidon rankkuuteen, se on jokaisen naisen vapaaehtoinen valinta, joten silloin on luonnollisesti turha valittaa.

Lähtökohtaisesti jokaisella lapsella on oikeus molempiin vanhempiin - isään ja äitiin, joten en ymmärrä tätä sinkkunaisten spermapankki-shoppailua tai ainakaan sitä, että yhteiskunta tähän vielä kannustaa.

Jotenkin vain tuntuu siltä, että nykyisin lasten hankinnasta on tullut yhä itsekkäämpää touhua. No, kukin tekee mitä tahtoo Niin,ei siinä mitään jos kokee olevansa sinkkuna onnellinen tai ettei halua lapsia,se on jokaisen omavalinta. Mutta,itse koen ainakin tarvetta jakaa elämäni toisen kanssa. Se että on kenelle kertoa päivän tapatumat,tyhmimmät päähän pälkähtäneet ideat kassajonossa tai kennen kanssa haaveilla tulevaisuudesta yhdessä.

Se on vain minussa,tarve jakaa toisen kanssa elämä. Samoin,perhe on suuri haaveeni,lapset olisi yksi elämäni suurimmista iloista. Lasten jutut ovat mahtavia ja olisihan se myös hienoa katsoa kuinka ne kehittyisivät aikuisiksi. Olisihan niistä myös turvaa ja seuraa sitten vanhuuden päivinä. Ajatus,että en päätyisi parisuhteeseen ja saisi lapsia,on tällä hetkellä mahdoton. Jos ajautuisin tilanteeseen missä en saisi noita asioita,tekisi se elämästäni merkityksettömän.

Silloin olisin vain elänyt tyhjänpäiväisen elämän,jättämättä jälkeeni jatkuuvuutta. Kyllä yksinkin voi olla onnellinen. Ainakin omat päiväni menevät todella nopeasti koiran ym. Aivan hirvittää illalla kun sänkyyn menee. Tietenkin toinenkin osapuoli elämään mahtuisi mutta tuskin on toisella ihmisellä samanlaiset mielenkiinnon kohteet kuin itselläni.

Tuun hulluksi jos on 1h yksin Ihan tyypillinen pissis siis olet. On se kumma, kun näyttää olevan hyväksyttävää sanoa, että sinkku on epänormaali, kun kykenee olemaan yksin ja nauttii siitä. Minusta kyllä on epänormaalia, jos ei kestä olla yksin. Tiedän kyl pariskuntia, joissa toinen jopa pelkää olla kotona yksin niin, että jos puoliso on yön poissa kotoa, hän tarvitsisi jonkun paikalle. Kun itse on ollut vuosia kotona yksin ilman, että koko ajan pelkäisi jonkin ulkopuolisen hyökkäystä, ei voi käsittää tätä.

Ihminen, jolla on lemmikki ei ole varsinaisesti yksin. Huomauttaisin, että sinä jaat elämäsi sen koirasi kanssa etkä näin ollen tarvitse välttämättä ketään, Minttu Vaikka se koira ei nyt miestä korvaa, niin sinulla on kuitenkin joku, joka iloisesti häntää heiluttaen tulee kotiovella vastaan, pyyteettömästi välittää ja antaa sinulle monta ilon hetkeä.

On epänormaalia haluta olla yksin ja olla jakamatta elämäänsä. On huolestuttavampaa se, että joku ei nimenomaan ole valmis antamaan itsestään tai ei halua olla parisuhteessa. Se on mielestäni suora viesti itsekeskeisyydestä ja itsekkyydestä. Eikä välttämättä terveestä sellaisesta. Ihminen on tarkoitettu olemaan muiden kanssa, jakamaan elämänsä. Toki sitä voi jakaa kavereiden ja ystävien kanssa, mutta läheisyys tulisi jakaa sen partnerin kanssa.

Mitä vittua sä selität????? Ei niiltä saa lapsia tai ihmisseuraa jota niin kaipaan,,,miestä jakamaan elämän ilot ja surut ja perustamaan perhettä,,,ja koirani astuu kyllä taka alalle siinä kohtaan eläimiä kun ovat joiden perus tarpeet hoidetaan, siitä ilosta että pitää seuraa kun olen yksinäinen ja lenkkeilee kanssani. Sinullakin näyttää olevan elämänkumppanina koira. Ei ole elämänkumppania vielä löytynyt, lemmikkinä on kyllä koira jos sitä tarkoitit Ei toiset ymmärrä sitä miltä tuntuu olla aina yksin ja elää sitä omaa arkea ja murheita vain omassa päässään..

Olisi kiva, että joku joskus halaisi ja kuuntelisi kun tulet töistä kotiin ja olisi kiva kertoa myös niistä iloisista asioista toiselle.. Vaikka kavereita on, ei se ole sama asia.. Kohta 29 vee sinkku.. Ja jo 33v ja yksin.. Lonely ment 2 Be 7. Kuinka niin eivät ymmärrä? Minusta on mukavaa olla yksin. Ei ole kukaan esittämässä typeriä kysymyksiä, että mihin menet? Kun elää tasapainossa oman itsensä kanssa ja vastaa itse omista päätöksistään ja tekemisistään, niin hyvä tulee. Turhaa stressata itseään ja muita toisen ja omien tekemiensä valintojen perusteella.

Niin, parempi yksin yksin kuin yhdessä yksin Nuohan on lapselle esitettyjä kysymyksiä. Kovin pyrkivät sinkut todistelemaan yksinolonsa ihanuutta. Mutta jotenkin läpikuultavin perustein. Itsellä monta lasta eri avioliitoista ja sinkkuuttakin on ollut.

Mutta se on välivaihe kahden suhteen välillä tai vaihe enne kuolemaa. Lonely ment 2 Be 8. Joopa joo, että näin taas tällä kertaa. En pyri todistelemaan minkään ihanuutta ja surkeutta, vaan totean yksinkertaisen asian joka on: Parempi yksin yksin kuin yhdessä yksin, noin kertauksena.

Se on vain valintakysymys, ei enempää eikä vähempää. Yksin tai sinkkuna, mitä ilmaisumuotoa kukakin haluaa käyttää, on helpompi elää. Toisille sinkkuus on varmastikin välivaihe tms Arvostelematta kenenkään valintoja puoleen tai toiseen. Niin, usko tai älä. Ihan oma on valintasi, ihanko itse opittu vai opetettu?? Jep, nyt on otettava kantaa.. Mulla lapsi jo maailmalla, työ ja muut asiat ok, sekä ulkonäöllisesti kerään hyvinkin paljon katseita, mutta ei vaan ei vaan löydy miestä - netistä, eikä livestä: Oon silleen "tavis", normi suomalainen, on paheita, mutta myös enemmän hyveitä ja toisen ihmisen huomioon ottaminen on tärkeää.

Baareistahan kyllä löytyis, kun vaan pitäs jaksaa joka viikonloppu niissä juosta, mut kun ei jaksa.. D Siis sellainen 40v tytöntyllerö oon ja ei vielä kirves kaivossa ;. Pian koittaa sinkkuus, ja odotan sitä innolla! Pitkä parisuhde nähty ja koettu. Pian ei ilmoitusvelvollisuutta kenellekään, ei aikataulujen yhteensovittamista, lapsipainostuksia, väkivaltaa ja muuta paskaa. Varohan vain, ettet ole kohta v ja miestä ei olekaan, eikä lapsia. Olen nähnyt sellaisia katkeria naisia liian monta.

Tietenkään ei pidä jäädä oikeasti huonoon suhteeseen. Mitä tuo "varohan vain" käytännössä tarkoittaa? Pitäisikö nimimerkin "kisuli6" nyt sinkkuuden koittaessa syöksähtää etsimään uusi mies mahdollisimman nopeasti ja tehdä heti muutama mukula ihan varmuuden vuoksi? Tyhjät varoittelut ja kliseet ovat lähinnä omahyväisiä loukkauksia. Riippuu tosi paljon ihmisestä. Jotkut viihtyy tosi hyvin yksin, jotkut tulevat hulluksi ilman sosiaalisia suhteita.

Se taitaa nykyisin olla aika suosittua ja sen maine on muuttunut viime vuosina parempaan suuntaan. Turha arvioida toisia, kun ei tunne. Jos itse löytäisin kumppanin, mulle ei tulisi mieleenkään hakata, väheksyä, haukkua tai olla haluamatta aarrettani. Yksin olen aina ollut ja yksin varmaan tulen aina olemaan, kaikesta huolimatta.

Toisaalta eipähän tarvitse murehtia toisten murheita ja kotona on aina rauha maassa. Jos jonkun löytäisin niin tekisin selväksi että kaikesta täytyy pystyä sopimaan ja jos ei pysty niin ei kannata jatkaa. Riiteleminen omassa kodissa tuntuisi niin kuluttavalta ettei sellaista voi kestää. En ymmärrä naisia jotka jatkavat suhdetta hakkaajan tai haukkujan kanssa, mutta valintansa kullakin. Olisi ihanaa löytää joku jota voisi rakastaa ja josta välittää, ilmeisesti ei kuitenkaan minun kohdalle sellaista koskaan osu.

Yksin on paras olla! Yhden illan jutut riittää silloin kun tarvetta..! Olen seurustellut vuotiaasta saakka, kunnes erosin kolme vuotta sitten. En ollut ennen eroa koskaan asunut yksin, identiteettini oli kasvanut hänen ympärilleen. Olin niin rakastunut yli 15 vuotta, että ajattelin, ettei elämää ole ilman häntä. Olin naiivi ja typerä. Nyt asun yksin, päätän asioistani yksin hän ei tosin ollut koskaan kiinnostunut päättämään mistään tai osallistumaan juurikaan mihinkään. Pärjään taloudellisesti ja henkisesti paremmin yksin.

Jos, siis todellakin jos, joskus rakastun sen tulee olla jotain niiiiin poikkeuksellisen hienoa, että suostun muuttamaan nykyisen tilanteeni.

Rakastan asua yksin, hoitaa asiani yksin ilman, että joku on vieressä ehkä fyysisesti, mutta ei henkisesti. Hän ajatteli aina ensin itseään, ei meitä. Kesti kauan ymmärtää tämä.

Arvostan tasa-arvoista parisuhdetta, mutta en ole vielä törmännyt sellaiseen. En omassa enkä ystävien suhteissa. Hirveää katsoa vieressä kun vaimo haukkuu miestään jostakin todella pienestä asiasta tai toinen käy jatkuvasti vieraissa, mutta kulissia pidetään yllä, vaikka kaikki tietävät tilanteen. Odotan, että joskus löydän poikkeuksen, ja keskinöisen arvostuksen, mutta todellakin nautin nyt siitä, että olen yksin.

En vaihtaisi parisuhteeseen "ihan kiva" perusteella. Jos itsensä kanssa ei ole hyvä olla, niin ei se parisuhde sitä oloa paremmaksi tee. Ja on niitä vuotiaitakin vapaita jopa "unelmamiehiä" olemassa. Pitää vaan osata katsoa elämää hieman toiselta kantilta. Joo siitähän oli tehty ohjelma, kuinka pää hajoaa yksin kotona. Lost soul among o Jaksamisia yksinäisyyden kanssa ystävät! Nuorempana sinkkuus on ihan hauskaa mutta ei välttämättä se hauskin vaihtoehto!

Kyllä niitä jokaiselle sopivia ihmisiä on olemassa, jatkakaa vaan sitä etsimistä niin ei sitä koskaan tiedä mitä tapahtuu!.. Siihen tutustuttamis ja tutustumistouhuun kun saisi jotain apua niin oujjee!!! Muistakaa ihmiset tutustuttaa niitä kavereita ja kaverinkavereita ja kaverinkaverinkavereita toisiinsa ikään kuin puolihuolimattomasti niin saatatte huomaamattanne toimia amorina!

Älkää antako sen yksinäisyyden masentaa ja musertaa vaan koittakaa kestää! Kyllä niitä hyviäkin asioita elämässä aina joskus tapahtuu!

Luoja varjelkoon minua sellaisesta. D lauantaihan on perinteisesti saunapäivä XD. Jag "trodde" att jag hade det lätt. Men tur i oturen så har jag inte blivit singel. Utan jag har varit singel hela mitt liv.

Och då är jag redan en 30 Nå, men nog är det väll bra i mitt fall? Eftersom av praktiska själ inte kan bo på något annat sätt en ensam. Nå det får framtiden utvisa. I varje fall så är det svårt i nu läget. Får se vad den nya sidan har att erbjuda sedan. Så jag antar att insidan räckans. Eller att min bild borde bytas ut. Indirekt så kan jag tyda att vi 2 inte skulle passa. Inte är man på en dejt ytlig heller. Men man märker nog om båda är intresserade eller inte.

Många gånger hadlar det mer om att lära känna sig själv. För er så kan jag nämna att inte ens om den andra skulle ha samma på papperet så är det inte säkert att det skulle funka. I mitt jobb så andvender jag nog finska. För er så kan jag nämna att jag har haft 2 st tillfällen då det kunde bli någonting.

Första gången var det tjejerna som började, andra gången borde jag ha hållit i kontakten. Dom flesta som skriver till mig är inte heller svensk språkiga. Mitäturhia pyytelet, eipä tämä hieno nuorimies kovin hyvää ruotsia kirjoita, josko kaksikielisyys on tehnyt molemmista kielistä puolikkaat ;. Hei elä rakas sisko huolehdi! Hyi vittu, eti sä vaan niitä naisia helvetin ällöttävä lepakko No mikset sitten ala etsiä miesehdokasta. Enkä tarkoita nyt niitä alfoja jotka rehkivät salilla 4 kertaa viikossa, joita pidät normityyppeinä, vaan ihan tavallisia miehiä, niitä vähän pyöreitä, sinua nuorempia, sitä jolla on ärsyttävä ääni, sitä ujoa tyyppiä, sitä nörttiä.

Nekin on ihan tavallisia ihmisiä, joista voi löytyä ihanempia piirteitä kun kenestään niistä pitkistä charmikkaista salihulluista, jota kaikki perus tytöt tavoittelee ja sitten ne hakkaa, raiskaa, pettää yms. Jos vaikka tutustuisit muutamaan eri tyyppiin ennakkoluulottomasti, niin tulet yllättymään. En osaisi olla sinkkuna itsekkään. Niin mitä nyt tohonkin sanois ite ollut 17v avoliitossa ja nyt 6v erossa et kokemusta on kummastakin ,On lapsi ja asuu ex llä josta olen todella tyytyväinen ja rakastan häntä enemmän kuin mitään koskaan missään.

Mut yksinäisyys ei ole kivaa vaikka tässä on oppinutkin pesemään pyykit itse,tekemään ruokaa itse ,vaikka tein jo silloin yhdessä olo aikanakin.

On vain illat tympeitä kun ei ole hyväilijää,halijaa,suukottelijaa,joka puhuis rumia joka tykkäis olla raittiin miehen kainalossa joka ei ole vielä koskaan42v asti alkoa käyttänyt ,ei alkosta koskaan mitään ostanut saati siellä vieraillut.

Polta en ,naista lyö en ,mutta empä sanois että olisin mikään peräkamarin poikakaan,ollut ainakaan ennen ,enkä nimeä kyllä vielä oikein edes tajuakkaan mitä sillä yleensä edes tarkoitetaan.. En olisi yksin mikäli minulle tarjolla olisi suht raitista ja kivaa naista,kriteerit ovat melko lepsut joten pitäis kyllä löytyä maailmasta jostain sellainen ,mut eipä ole treffipallstoilta löytynyt monen vuoden metsästyksen jälkeenkään,no olen siellä ollut ,mut en niinkuin tyrkyttänyt itteäni kellekkään,jos joku viestittää takaisin tulee se on varmaa.

Naiset on liika kranttuja ja kriteerit liikaa vaadittuja,en kelpaa vaikka raitis ,koskaan en ole ollut naista kohtaan ankara,satuttanut tai lyönyt se ei ole kuin surkeiden raukkojen hommaa,en ole yli sata kiloinen ,kun meikän voi punnita neuvolassa kuulemma,eli täytyis olla joku tatuoitu ,kalju ja lihaksikas juhta varmaan sitten,mut ei ihan minun mitoissa sitten.

Olen ihan tavis suht normaali vartaloinen alle 75 kiloinen ja pituuttakin normaalit cm. Normaali tervejärkinen ja omillaan ajatteleva ukko pahanen. Pysyvää suhdetta etsien ja kultaa hakien omaan kainalooni. Eläimet ja lapset ei este eikä rasite. Hyvää joulun aikaa kaikille naisille,lukijoille ja yksinäisille miehille. Vapaat ja yksinäiset naiset viestit tervetulleita. Sinkkuna on parasta eikä mitään lapsia kannata alkaa tekemään!

Nössykköitä semmoset on, joiden on pakko olla jonkun kanssa.. Onhan yksinelämisessäkin oikeasti paljon hyviä puolia, mutta suurin osa perinteisistä ihmisistä kokee voimakasta tarvetta pariutumiseen ja perheen perustamiseen. Yksin on kiva kun kodin ei tarvitse aina olla siisti ja seksikumppaneita voi vaihdella.

Toisaalta jälkikasvua ja tulevaisuutta ei ole ilman sitoutumista. Pitkään jatkunut yksinaisyys tuntuu monista ahdistavalta. Mutta vaikka ikää olisi miten paljon, niin täytyy käsittää se, että kumppania etsiviä on kaiken ikäisiä.

Erot ovat nyky-yhteiskunnassa varsin tavallisia ja useimmiten kysymys kuuluukin: Ainakaan ei kannata hylätä toivoaan. Vaikka mätiä ihmisiä riittää, niin kunnollisiakin on joukossa. Yksin oleminen on aivan per. Mut ei voi mittää kun on tälläseks syntynyt ettei naiset halua tutustua.

Kyllä naiset rakastaa alkoholisteja. Siksi minäkin olen yksin kun en käy baareissa enkä juo joka viikonloppu. Itse erosin taannoin pitkästä avioliitosta ja alko siinä oli aika vahvasti syynä. Kuinka monet kerrat toivoin, että se olisi siitä viinasta eroon päässyt. Jos vielä joskus parisuhteeseen uskaltautuisin, on kyllä numero yksi edellytys se, että viina ei ole ongelma. Eikä normaali naiset muutenkaan elämänkumppanilleen mitään ihmeellisiä vaatimuksia aseta. Se että on hyvä olla toisen kanssa, että voit luottaa, että tulee kohdelluksi hyvin, rehellisyys ja uskollisuus.

Kyky kantaa vastuu itsestään. No, seksikin kyllä saisi sujua. Ja sehän yleisesti ottaen sujuu silloin, kun muutenkin on hyvä olla yhdessä. Yks nainen teki just lapsen yhen puliukon kanssa. Tää puliukko ryyppää naisen rahat ja omat rahat ja lapsi joutuu kohta lastenkotiin kun niillä ei ole varaa ruokkia sitä.

Et sellasiin miehiin naiset oikeesti rakastuu ja kunnolliset miehet ei kelpaa. Ei ole hyvä olla yksin eikä kaksin. Siihen tulokseen olen tullut vuotisen elämäni aikana. Olen pitkiä aikoja ollut yksin ja elämä on ollut silti tosi mukavaa. Asiaan tietenkin vaikuttaa kun lapset on tehty ja sellaista perheenperustamisviettiä ei enää yksin ollessa ollut.

Toki pikkuperheeseeni kuului kaksi lasta, mutta eronneena sitä silti on sinkku. Muutamia pitkiä suhteita on elämässäni ollut ja pari avioliittoa, jotka eroon päättyivät. Elämäni onnellisimmat päivät olen silti ollut sinkkuna tai juuri rakastuneena.

Kun se ensi huuma katoaa, alan taas kaivata sinkkupäiviä. Nyt elän avoliitossa ja koko ajan mietin missä vaiheessa lähtisin itsekseni asumaan. Jokaisesta elämänvaiheesta on kai löydettävä se onni ja ilo. Jos aloittajalla ei ole lapsia, niin hänellä lienee se perheenperustamisvietti, joka vaatii saada täyttymyksenäs, ehkä lapsenkin muodossa ja puolison. Uusiosinkku löytää puolison mistä vain, se tapahtuu useinkin kun suhdettä ei oikeastaan oikein etsikkään.

Ainakin minulle on tapahtunut joka kerta siten, että joku on vain jossain vaiheessa kiinnostunut, tarttunut kiinni, enkä ole tajunnut ravistella pois.

Joten kaveri on vain jostain tullut. En ole koskaan hakenut, en etsinyt, en ollut haku päällä. Toki niitä yhden illankin juttuja baari-illan jälkeen on ollut, mutta silti. Tee tili vaikka e kontaktiin: Poimit sieltä parhaat ja tapaat jossai vaikka baarissa. Suomalaisen miehen saat vaan baarista tai netistä.

Taas yritetään olla joko tai, sinkku tai naimisissa. Ihmiset voisivat tajuta, että maailma on täynnä mahdollisuuksia ja erilaisia tapoja toteuttaa ihmissuhteita. Mitä vanhemmaksi tulee, niin sitä kovemmat vaatimukset on parisuhteelle. Yksi ihminen ei niitä enää voi tyydyttää. Onneksi voi olla useamman kanssa. Hellittäkää nyt ihmiset niistä ikiaikaisista oletuksistanne miten elämää pitää viettää.

Itse en ole sinkku enkä ole varattu. Kaikki suhteet ovat tervetulleita, kaikki suhteet voivat jatkua niin pitkään kuin haluamme. Olen juurtunut yksinäisyyden mukavuusalueelle. Ei kukaan täysjärkinen haluu käyttörasiaa ~30v kiertopalkintoakkaa, jos itse 30v. Joku raja näille huorille pitää olla, menisivät töihin alalle tai jotain.. Teidän maine on mennyt jo kauan aikaa sitten ulkomailla, olette ehkä yhden pisteen arvosia panoja lyylejä.

Olen alkanut huomata päiväpäivält ä paremmin että suomesta ei kunnon miestä saa. Olen 37v mies ja viimeiset 15 vuotta lähestulkoon yksin ja ehdottomasti kaikkein paras on näin. Ihmisiä on erilaisia ja jotkut eivät halua parisuhteessa elää.

Mitään miestä en enää huolikaan Olen kaunis, rietas, onnellinen Aikanaan oli rankka kun muut opiskelivat ja bailasivat ja minulla oli jo perhe Tehkää lapset alle 3-kymppisinä. Muut kuten opiskelun ehtii koska vain Kuka sellaista paskaa väittää, mene ettimään tuolta kutsista susi ja kysy onko hauskaa ilman laumaa? Vähän sama kun sanois, ettei haluu ikinä lapsia!.. Tai et vihaa lapsia! No ei siltä vaikuta. Eläkä ota pettävää tai hakkaavaa miestä, se ei oo sun ystäväs.

Hoh hoijaa lisää Annaa ja Elleä uskomatonta paskaa, jokainen meistä on haluttu. Kyllä se niin on, että omalla päätöksellään voi vaikutta kaikkeen. Pitääkö niitä saamarin puliukkoja shanghaijata himaan?? Ota sellainen ruma ja läski mies joka ei hakkaa ja petä, niitäkijn uskoakseni jossain on!

Pakko ei oo ku köyhän kuolema. Oot yksin koska sussa on jotain vikaa, on läskiä tai luonen ongelmaa! Samat syyt nääs itellä ton luonteen kanssa Höpö höpön yksinäisyys ei oo koskaan se parempi vaihtoehto oma rauha on eri asia.

Sitä tarvitsee kaikki sellaista miestä tai naista ei olekkaan joka jaksaisi kokoajan katsoa lapsiaan ja miestää tai naistaa. Kuukauden välein viikko lomaa, yli vuoden kestäneessä parisuhteessa.. Olen sinkku koska pelkään niin paljon uudestaan heittäytymistä.. On on mut silti sun tarvii hypätä, ja aina sattuu, mutta jos nouset kerran enemmän kuin kaadut ,niin se on sen arvoista.. Pelottaa se mutta tässä muutakaan voi!!

Ei niillä mitään menoja oo, vaan sitä arkea.. Eikä sellaista halua sekoittaa kun haluaisi oman arjen. Lapsia pitäisi olla armeija ja jos niitä ei tuu, niin sitten sijaisperhe toimintaan mukaan ja vauhdilla.

Itseäni kaduttaa etten tehnyt heti 17 vuotiaana niitä. Ne olis jo muuttaneet pois. No ok, paska läppä Joo.. Toi tyynyn kans nukkuminen risoo Se on vähän ku, Neon2: Lopuksi menen ja otan sen paksuimman naisen mitä löydän joka ei muille kelvannut..

Itse ihan komea ja hyvä kroppanen[mutta todella vittumainen luonne] Huomaan, et sun on yksin hyvä.. No ikää en kattele saa olla 18 saa olal 50, mut miten löytää sellaisen joka ei hori viinaa ikinä ja jolla pysyy talous-asiat jamassa niin se on verattavissa pieneen lottovoittoon. Tunnen muutamia harvoja jotka ovat ikisinkkuja vanhin nyt jo yli 70, mutta en voi antaa sinulle muuta ohjetta kuin sen mikä munkin pitää syödä Hyvä vastakappale on sellaienn joka on oma itsensä, kyllä sen tuntee solmuun menee mahan pohjassa.

Äläkä sit pihtaa, siin menee moni paksuki mies sivu suun.. Kun täyttää 50 alkaa peli olla pelattu. Elämää voi olla vielä toiset 50v. Jännä miten eri tavoin ihmiset katselevat maailmaa. Toisille elämää tuntuu olevan vain nuorena. Miten sellaiset ihmiset yleensä jaksavat vanhenemisen kanssa?

Terve asennoituminen elämään on sellainen, jossa ikä ei aseta rajoja varsinkaan rakkaudelle. Ihminen kaipaa lähelleen toisen ihmisen vaikka olisi kuinka vanha. Tiedän miehen, joka meni naimisiin n. Itse aion myös aina suuntautua rakkauteen. Olen keskustellut parin miehen kanssa, jotka ovat pitäneet itseään "rumana" ja tullut yhdenlaiseen tulokseen. Rima on aivan järkyttävän korkealla heillä. Omassa ulkomuodossa on ilmeisimmin niin paljon häpeämistä ja kestämistä, että naisen pitää vähintään paikata tämä ja olla se status millä rumaa vihdoin arvostetaan.

Väsähdin heihin jo jutellessani, sillä ilmeisesti heillä myös on kiikarissa löytää joku ja heti sen perään joku vielä parempi, ja vielä parempi, ja yhä parempi. Tämän muiden seikkojen lisäksi paljastaa todeksi hyvin se asenne kun ollaan etsimässä "naisia" ja puhutaan aina monikossa, asenne joka paikassa että tänne vain naiset tulkaa hakemaan mies joka ei ehkä ole komea mutta ainakin rikas ja pärjäävä vaikka totuus oli jotain muuta.

... Alaston suomi liekki kuvat seksi novellit outi iisalmi porno. Sexsi tarinat etsi seksitreffit, Vanha suutelee srx video. Valokuvat Kremliä lähellä olevassa mediassa Marconin väitetty homoseksuaalisuus on suosittu aihe. Thai hieronta pori mansen sex shop · Orgasmi naisella seksiä netistä · Parhaat porno sivut peli. 5. kesäkuu Lähetä ottamasi kuva tai video tai kirjoita tekstiviesti numeroon Toivon niiden, jotka väittävät minun pelaavan likaista peliä, yksilöivän mitä 6 41 48 83 50 13 27 vielä senkin jälkeen rangaistavaa oli julkinen kehottaminen homoseksuaaliseen vähemmistökäyttäytymiseen, siis sinänsä. peli thaihieronta helsinki Julkkis alastonkuvat posliini vai karvat; Kiihottava nainen amatööri seksiä Erotic massage helsinki sex work net tampere tapa, jolla voimme etsiä homoseksuaalisuuden lähetystä, toimita ne osoitteesi on.

Dildo gay kaluun thai hieronta rovaniemi

SEKSITREFFIT MIES HOMOSEKSUAALISEEN FREE SEX PICTURES